Facesock Reviews 216

3,4

Zag steeds op social media die leuke sokken voorbij komen en besloot ze te bestellen. Er werd netjes aangegeven dat de leveringstijd langer was dan we misschien gewend waren, nou prima! De print was s... Toon meer

Wel betaald, nooit ontvangen! Mail werd alleen beantwoord door automatische tegenberichten. Appen gaat via chatbots die je geen antwoord meer geven na enige communicatie. Bellen gaat niet: de telefoon... Toon meer

Het was makkelijk om de bestelling te doen, zelfs voor mij(79jaar). Alles duidelijk. Levering ging zoals afgesproken en het resultaat van de bestelling was naar verwachting. Mijn kleindochter was er e... Toon meer

Op de website adverteren ze met haarscherpe foto's op de sokken. Wat je krijgt is gepixelde vage plaatjes waar je (in mijn geval) de foto's van je kinderen niet op herkent. Wat een miskoop én false ad... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Upload je foto en wij doen de rest Wij zorgen ervoor dat jouw foto perfect op de sokken terecht komt.

3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord

Sokken besteld voor kado

Sokken besteld voor kado en deze mooi op tijd geleverd gekregen. Ook de kwaliteit van de foto die erop geprint werd was perfect. Je zag heel goed het hoofdje ons hondje erop en ook goede kwaliteit van stof voor de kousen.

18 september 2024

Niet bestellen! Nooit ontvangen!

Niet bestellen!! Ik heb de bestelling betaald maar niet ontvangen.

Ik heb op 23 juli sokken besteld voor 29,90 en tot op heden niet ontvangen. Een maand na de bestelling heb ik contact opgenomen wanneer ik deze zou ontvangen maar het contact verliep erg slecht. Uiteindelijk na een aantal keer mailen, appen en bellen kreeg ik bericht dat ze een startend bedrijf zijn en er daardoor vertraging was. Ik had hier in eerste instantie wel begrip voor. Na anderhalve maand kreeg ik een bericht dat ze met GLS onderweg zouden zijn en vervolgens geleverd in de brievenbus. Helaas klopte dit niet. Ik heb weer contact met facesock opgenomen hierover en na een aantal pogingen kreeg ik een korte reactie dat ze geleverd moesten zijn. Daarop antwoordde ik dat dit niet zo was en of er een onderzoek ingesteld zou kunnen worden, aangezien dit de normale gang van zaken is als bedrijf zijnde. Na meerdere pogingen heb ik nog niks vernomen. Dus ik ben bang dat ik gewoon mijn geld kwijt ben. Ontzettend slecht en stom van mij dat ik hierin ben getrapt.

10 september 2024

Oplichting, sokken niet ontvangen

Oplichting. Op 16 juli paar sokken besteld, zou binnen 5-10 werkdagen geleverd worden. Inmiddels al 4 weken verder en niets meer gehoord. 2 keer een e-mail gestuurd met verzoek om contact. Geen enkele reactie. Vrees het ergste, dat ik mijn geld kwijt ben…

16 juli 2024

Sokken te laat ontvangen, contact met bedrijf erg matig.

Sokken besteld op 30 juni. Op de website staat bezorgd tussen 5-10 werkdagen. Na 10 werkdagen niks ontvangen, dus op 13 juli een mail gestuurd. Geen snelle reactie ontvangen dus toen maar op 17 juli via whatsapp geprobeerd. Ook dit leverde niks op. 20 juli een reactie ontvangen in de mail dat de sokken de volgende week bezorgd werden. Inmiddels is het 27 juli en zijn de sokken binnen.

Erg jammer dat dit bedrijf zijn woord niet nakomt wat op de website vermeld staat.
Ook vervelend dat de reacties lang op zich laat wachten.

Jammer dat de jarige zijn cadeau verlaat krijgt.

De sokken zelf zien er goed uit, maar de service van het bedrijf mag echt wel verbeterd worden.

27 juli 2024

Malafide bedrijf

Malafide bedrijf! Had 2 paar sokken besteld. Kreeg verschillende maten en ook de foto’s waren niet kloppend. Heb ook gemaild met Rutger die (vaak pas na weken) beloofde om het op te lossen. Mijn mail kwam blijkbaar telkens in de spam terecht. Geloof er niets van. Hij zou een nieuw paar opsturen maar die heb ik na veler verzoek nooit ontvangen. Ik zou hier nooit meer bestellen.

12 juli 2024

Uiteindelijk goede ervaring én leuke sokken!

Voor vaderdag had ik sokken besteld voor mijn vriend. Helaas de verkeerde sokken thuis gekregen. Door vaderdagdrukte verliep de comminucatie met de verkoper in eerste instantie niet zo goed. Maar uiteindelijk is het toch heel goed opgelost door de verkoper. Een paar dagen geleden de goede sokken geleverd gekregen, deze zijn super leuk! Heel blij mee.

30 juni 2024

Leuk maar slechte kwaliteit en levering.

Ik vind het idee ontzettend leuk, de advertentie uitingen zien er ook goed uit. Echter valt de kwaliteit tegen. Het randje aan de bovenkant oogt enorm goedkoop, is niet mooi afgewerkt met een rib zoals op de website wordt laten zien.

Ook zijn de sokken ook niet verpakt zoals op de webiste weergegeven wordt, de sokken worden gewoon los in een doosje gegooid.

Daarnaast heb ik een maand op mijn bestelling moeten wachten. De levertijd is 5-8 dagen, heb voor vaderdag een bestelling geplaatst dus ik begrijp heel goed dat het druk is rond die tijd. Maar een mailtje met een nieuwe leverings indicatie was fijn geweest.

3 juli 2024

Superslecht

Superslecht. Ruim 3 weken voor vaderdag sokken besteld en zit nog steeds te wachten. Krijg geen contact met het bedrijf na 1 malafide reactie van ene Rutger met een verdacht emailadres dat ze een onderzoek zouden starten. Oplichters.

14 juni 2024

Overduidelijk dropshipping

Het idee is erg leuk, de uitvoering duidelijk minder.

Ten eerste een lange levertijd. Vanaf het moment van bestellen tot levering meer dan twee weken. Sokken zijn wel geprint met de aangeleverde foto's maar het is duidelijk dat de kwaliteit erg slecht is.

Een snelle search op AΙiExpress levert dezelfde sokken voor €0,90 op. Het is dus maar de vraag hoe lang de sokken mee gaan of hoe snel ze zullen krimpen in de was.

De sokken werden overigens ook gelevert zonder enige branding van het merk. Dus geen mooie sokken aan een 'haakje' zoals de voorbeelden op de website. Ze zijn in ieder geval wel goed in photoshop.

Papa is blij met zijn vaderdag sokken, maar ik zou toch aanraden je sokken ergens anders te bestellen.

16 juni 2024
Logo Facesock

Antwoord van Facesock

Goedenavond,

Allereerst bedankt voor je bestelling. Zoals j op de website kan lezen, worden alle sokken handgemaakt door mijzelf. Hierdoor heeft het een langere levertijd dan normale producten en ook andere websites. De levertijd staat dan ook duidelijk aangegeven en zover ik kan zien zijn de sokken netjes binnen de de gestelde levertermijn van 5-10 werkdagen geleverd.

Alle producten die jij koopt zijn ook te vinden op Aliexpres, maar dat betekent niet gelijk dat alle producten die daar op staan ook daadwerkelijk zo door verkocht worden of gedropshipt worden. Jouw producten met merk erop, kan je ook vinden op aliexpres zonder merk erop. De sokken die je op aliexpres vind zijn sokken gemaakt van polyester. Deze sokken hebben dus 0 draagcomfort. Polyester is nodig aan de buitenkant om erop te kunnen printen. Onze sokken laten we speciaal maken. De sokken zijn aan de binnen en buitenkant gemaakt van verschillend materiaal. Dit om er aan de buitenkant op te kunnen printen, maar zo zorgen we ervoor dat ze toch fijn dragen. De sokken die jij op aliexpres vind zijn dus van hele andere kwaliteit. Daarnaast is elk product wat daar op staat een stuk goedkoper. Tegen de kostprijzen daar kunnen wij helaas niet produceren. Ik hoop dat je daar enigsinds begrip voor hebt.

Zoals je op het verzendlabel kan zien worden de sokken gewoon vanuit Kampen verstuurd. Dit heeft dus niks met dropshipping te maken.

Je kan de sokken gewoon wassen in de wasmachine op 30-40 graden. Wel even de sokken binnenstebuiten keren. Zo blijft de print langer mooi.

Het labeltje op de sokken is door de drukte rondom vaderdag helaas niet meer beschikbaar. We hadden de sokken nog even achter kunnen houden om het label erop te plakken, maar hebben er voor gekozen om toch de sokken gewoon te versturen, om ze zo alsnog op tijd voor vaderdag te leveren. Anders hadden we dit helaas niet meer gered.

Fijn om te horen dat je vader blij is met de sokken. Ik hoop dat ik zo review en vragen heb beantwoord.

Groetjes,
Rutger
FaceSock

Leuke sokken

Helaas lang moeten wachten op de sokken (15 werkdagen), contact via de klantenservice verliep snel maar inhoudelijk kon ik er weinig mee. Gelukkig waren de sokken er de dag voor vaderdag, dus nog net op tijd. Facesock zocht nog contact met mij op of ik de sokken nog had ontvangen, dat was onverwachts en erg klantvriendelijk. Ik gaf aan dat ik ze had maar ze helaas al waren gepild na 1 dag dragen. Hierop is snel een fijne oplossing aangeboden. Startend bedrijf in een drukke periode (vaderdag), daar heb ik wel begrip voor.

15 juni 2024