Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines Reviews 17

TrustScore 4 uit 5

4,1

1. Vitamine- en supplementenwinkel

FairLeaf is dé webshop voor hoogwaardige, duurzame supplementen op plantaardige basis. Bij FairLeaf geloven we dat topprestaties en gezondheid hand in hand gaan met respect voor mens, dier en planeet. Daarom vind je bij ons uitsluitend zorgvuldig samengestelde supplementen die transparant, effectief én duurzaam zijn. Gedreven door passie Gebouwd op kracht Gesteund door duurzaamheid.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Super supplementen

Super supplementen! Snelle bezorging, top kwaliteit. Lange tijd gezocht naar vegan supplementen. Ik ben heel blij de Fairleaf dit aanbiedt zonder hier zorgen over te hoeven maken.

29 mei 2025

Beste Max,

Bedankt voor je review! We zijn erg blij dat FairLeaf je zo bevalt. We doen ons uiterste best om het aan bod zo mooi mogelijk te maken voor je. Nogmaals bedankt!

Team FairLeaf

Al jaren klant bij FairLeaf en de…

Al jaren klant bij FairLeaf en de service, supplementen bevallen ontzettend goed! Het persoonlijke kaartje bij iedere bestelling is zeer attent, net zoals het persoonlijk advies wat FairLeaf geeft!

24 mei 2025

Beste Cindy,

Onwijs bedankt voor je beoordeling! We waarderen zeer de moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen te delen!

Teleurstellende Klantenservice en Gebrekkige Waarde

Als trouwe klant verwacht je bij een merk als Fairleaf meer dan enkel prijzige producten. Helaas is de realiteit anders. De klantenservice is nalatig en lijkt weinig oog te hebben voor klanttevredenheid, wat juist bij een premium merk een prioriteit zou moeten zijn.

Wat betreft de producten zelf: de samenstellingen laten soms te wensen over en ondanks de hoge prijskaartjes zijn er nooit kortingen of loyaliteitsvoordelen. Als vaste klant zou je toch minstens een beloning of waardering verwachten, maar dat blijft uit.

Kortom, Fairleaf mist op meerdere vlakken de verwachtingen die ze met hun premium positionering scheppen. Er zijn tal van alternatieven die betere producten en, misschien nog belangrijker, een superieure klantenservice bieden. Dit merk vermijden lijkt dan ook het beste advies.

29 augustus 2024

Beste B. Kerkhof

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met FairLeaf te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat we niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan, zeker als trouwe klant.

We willen je graag informeren dat we rond de maand augustis van 2024 een overgang hebben doorgemaakt naar een nieuwe e-mailprovider. Helaas is daarbij niet alles vlekkeloos verlopen, waardoor sommige e-mails mogelijk niet goed zijn binnengekomen of verwerkt. We begrijpen dat dit een negatieve impact kan hebben gehad op jouw ervaring met onze klantenservice, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wat betreft jouw feedback over onze producten en loyaliteitsvoordelen: we zijn ons ervan bewust dat hier verbeterpunten liggen. We werken in 2025 aan een loyaliteitsprogramma om vaste klanten, zoals jij, te belonen voor hun vertrouwen in ons. Bovendien evalueren we onze producten continu om te zorgen dat deze blijven voldoen aan de hoge standaarden die we willen bieden.

We zouden graag met je in contact komen om jouw ervaring beter te begrijpen en passende oplossingen te bieden. Neem gerust contact met ons op via info@fairleaf.nl of ons telefoonnummer. Ons team staat klaar om je verder te helpen.

Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring en de technische problemen. We hopen dat je ons de kans wilt geven om jouw vertrouwen in FairLeaf te herstellen.

Klantenservice FairLeaf

Helpt mij heel goed

Helpt mij heel goed. Vergroeiingen zijn gestagneerd.

29 april 2021

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Goed om te horen en bedankt voor de mooie beoordeling, Tanja.
Groetjes,
Fair Leaf

Bestelling

Bestelling is nog niet toegekomen, maar we worden correct op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending. Dit komt goed!

21 april 2021

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Bedankt voor jullie feedback! Als het goed is, is de bestelling deze middag binnen gekomen. We hebben al even contact gehad, maar laat het ons weten als er nog vragen of opmerkingen over zijn. We wensen jullie heel veel plezier van deze natuurlijke vitamines! Groetjes van Kristian en de rest van het team Fair Leaf

Super!

Super! Fijne communicatie, snel handelen.

27 maart 2021

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, Lize! Veel plezier van je vitamines!
Groetjes,
Kristian van Fair Leaf

Ben erg blij ermee

Ben erg blij ermee. Heb vroeger mijn vitamines en mineralen op verschillende plekken moeten kopen en bijvoorbeeld omega3 kon ik nergens vegan vinden. Ik ben een tevreden en zeker blijvende klant.

11 maart 2021

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Bedankt voor je mooie review, Torsten. Fijn om te horen dat je een tevreden klant bent!
Groetjes van het hele Fair Leaf team,
Kristian

Natuurlijk

Natuurlijk, Vegan en snel bezorgd!

23 februari 2021

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Wat goed om te horen dat je tevreden bent, Robert!
Groet,
Fair Leaf

Snel geleverd

Snel geleverd. Netjes gedaan.

27 maart 2020

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Dank voor deze mooie waardering, Ton. Veel plezier van je bestelling!
Groet,
Team Fair Leaf

Dikke duim omhoog!

Super service. Snelle levering en goed product. Ik voel echt verschil, nu heb ik meer energie!

29 februari 2020

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, Timon. Veel plezier met je gezonde bestelling en we zien je graag weer terug.

Hartelijke groet,

Team van Fair Leaf

Snelle service

Snelle service. Sterke producten. Prettige webshop.

14 februari 2020

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Hartelijk dank voor je feedback en mooie beoordeling, Tim!

Heel erg tevreden mee

Heel erg tevreden mee! Dit soort producten moeten veel meer aandacht krijgen! Snelle levering en waar voor je geld.

14 februari 2020

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling!

Goed product

Goede site. Mooi product.

13 februari 2020

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, Pascal!

Duidelijk verhaal

13 februari 2020

Antwoord van Fair Leaf - Webshop voor Vegan Vitamines

Hartelijk dank voor je reactie!

Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)