famore-fashion.com Reviews 104

TrustScore 1 uit 5

1,2

Zeer slechte service, verkeerde maat bestelling ontvangen en kan geen service of tel nummer vinden. Bestel nooit meer

Koop hier aub niets. Slechte kwaliteit spullen , retourbeleid om te huilen en terugbetalen ho maar. Leren jas besteld (volgens de advertentie) bleek een stoffen jas te zijn in de maat kabouter. Te... Toon meer

Oplichters! Niets kopen. Retourneren onmogelijk. Maten kloppen niet. Levertijd 3weken. Antwoord op mail 3 weken. Komt van Ali Express. Beter rechtstreeks via Ali bestellen dan kun je in ieder geval... Toon meer

Koop niks bij deze oplichters! Voor 50 euro een beige broek besteld, 6 weken op gewacht, en uiteindelijk een zwarte broek ontvangen. Niet alleen de verkeerde kleur gekregen, maar ook nog eens waardelo... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Zeer slechte service

11 januari 2025

Na een jaar hebben we nu via…

Na een jaar hebben we nu via Incassobureau Alektum een nota van € 50,00 meer gekregen.
Zij hebben hun zin gekregen bij FF want we hebben maar betaald.
Je moet je retour aangemeld hebben bij FF, maar in de door hen gezonden e-mail stond een link die je niet kon aanklikken. In hun voorwaarden(die zij heel goed hebben geregeld) staat dat je een retourbarcode MOET hebben.
Bestel hier nooit iets, waardeloze spullen en ook Klarna laat zich hiermee in net zoals Alektum.
Zucht.
Mirjan Sterk,
Zevenbergen

12 maart 2023

Kort en krachtig

Kort en krachtig. Flutkleding van inferieure kwaliteit. Retour zenden is een ramp. Zonder aanmelding vooraf heeft het geen zin. Mocht het eenmaal bij Famore aankomen ( wat bij ons ondanks track en trace in maanden niet lukte) dan maken zij uit of je recht van spreken hebt. De Algemene Voorwaarden zijn eindeloos lang, dekken alles af en geen mens die ze aandachtig leest, helaas. Dus koop aub niks bij deze firma. Ben je daarna aan hun incassobureau ALEKTUM overgeleverd dan wordt de ergernis nog groter. Zegt het voort!

12 maart 2023

Oplichters

Slecht bedrijf, oplichters. Ik had kleding besteld die veels te klein was uitgevallen. Vervolgens retour gestuurd en nooit meer iets van gehoord. Verzendkosten waren trouwens 30 euro. Geld weg, dus uiteindelijk betaald voor iets wat ik niet eens in bezit heb. Nooit bestellen bij Famore. Ze mogen echt mn reet kussen.

8 juni 2022

een jurkje besteld.......een hele lange…

een jurkje besteld.......een hele lange tijd krijg ik een piepklein pakketje in de bus. zou een jurkje moeten zijn maar lijkt op een zakdoekje met elastiekje. terug gestuurd naar CHINA notabene met de nodige kosten en nu moet ik alsnog betalen met incassokosten. Nooit en niemand geen zaken met doen. verdorie dat dit zo maar allemaal kan

13 februari 2023

Het zijn grote oplichters

Het zijn grote oplichters, bestel hier aub nooit wat.
In augustus een jurkje besteld, nooit ontvangen. Na eerste mail zeggen ze dat het verstuurd is maar kwijt geraakt. Bieden aan om het met een andere verzendmethode te sturen. Nog steeds niets ontvangen komt door de covid drukte met leveren wordt gezegd. Als je dan vraagt je geld terug te krijgen hoor je niets meer. Ben er na zes mails maar mee gestopt.

30 december 2022

Niet hier bestellen!

Ik heb hier schoenen besteld, maar die waren totaal anders als op de afbeelding. Voor retour betaal je €20,- en vervolgens mag je ze alsnog betalen omdat ze het pakketje niet retour melden. Niet hier bestellen!!!

20 december 2022

OPLICHTERS

OPLICHTERS!
Jas besteld waarvan niet v.t.v. op de site wordt aangegeven dat deze vanuit China wordt verzonden. Sterker nog, er werd een levertijd van 2 werkdagen aangegeven. Dit duurde uiteindelijk ruim een maand.
Bij binnenkomst was het totaal anders dan de omschrijving en afbeelding deden vermoeden. Dus ik een mail gestuurd voor de retour instructies.
Deze heb ik nu net na 2 maanden pas doorgekregen met een adres in retour te sturen naar China. Kosten hiervoor bedragen meer dan de helft van de waarde van het pakket. Volgens mij mag dit ook echt niet! Ik koop toch bij een Nederlands bedrijf die niet aangeeft dat de retour dan naar het buitenland verstuurd moet worden?

2 december 2022

Oplichters

Een vest besteld, het duurde 6 weken voordat ik het vest had. Zeer slechte kwaliteit. Een mail gestuurd dat ik het retour wilde sturen toen kwam ik er achter dat het naar China gestuurd moest worden. Als je besteld lijkt het een Nederlands bedrijf uit Amsterdam maar dat is dus niet het geval. Reageren niet op mails. Volgende keer eerst maar reviews lezen.

10 november 2022

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt.
Jurkjes gekocht, te groot, terug gestuurd €25,00 verzendkosten, post.nl geeft aan dat ze het 22 augustig hebben aangenomen, maar nog geen geld terug gekregen.
Je kunt zo niet eens een mailadres vinden. Heb het mailadres dat hieronder staat gebruikt, maar krijg de mail terug.
Heeft iemand nog een ander mailadres?
Ik hoop dat ik zo een reactie krijg van hun.

27 november 2022

Niks kopen!!! OPLICHTERS!!!

Niks kopen! Had gelukkig via Klarna betaald. Helaas probeert Klarna van alles om deze oplichters praktijken voor mij op te lossen. Klarna verspilt absoluut zijn goede naam. Ik dacht als je via Klarna kan bestellen zal het wel goed wezen. De troep die ze sturen mag geen naam kleding hebben. Te klein, scheef, stof dunner als wc papier, knopen los, rits gaat niet dicht absoluut rommel. Doe je zelf een plezier trap er niet in koop hier niet! Ben vanaf juni bezig met die oplichters!

2 juni 2022

bestel nooit bij Famore Fashion!!!!

ik sluit me aan bij deze lange lijst: op 20 juli heb ik een broek besteld: maat L, zag er op de foto leuk uit. Op 29 juli bestelling ontvangen: broek veel te klein en een
"viezig" chemisch stofje. Support@famore fashion verzocht hoe ik de broek kon retourneren. Een adres in China. Retourkosten zelf betalen Eur 19,95. Diverse keren gemaild met Lena van het "ondersteuningsteam". Geen reactie, geen geld terug!! Toch nog een keer met PostNL gebeld. Mijn pakket is op 14 september in een depot aangekomen in China. Dit gesprek kostte mij Eur 20,00. Ik ben nu bijna Eur 90,00 armer. Het is een grote schande!! Bestel dus nooit bij Famore fashion

12 oktober 2022

Niet bestellen!!

Op 15 juli 2022 jassen gekocht en al betaald maar niet de juiste maat. Teruggestuurd op 21 juli 2022 per aangetekend en verzekerd alle papieren die je moest invullen om de bestelling te annulerenerbij gedaan en de papieren via de e-mail en per post nog opgestuurd. Via de track and trace zie ik dat het pakket is ontvangen. Ze reageren eerst wel op de e-mail maar ze vragen steeds om documenten als ik deze volgens toestuur reageren ze niet meer. Mijn geld heb ik tot op heden nog niet retour ontvangen!
Niet bij bestellen dus.

5 oktober 2022

Geen aanrader!

Lang wachten, valt klein, geen retourformulier of iets in de vreemde verpakking en terug sturen is een heel gedoe op eigen kosten. Geld terug kan 4 mnd duren als ze het goedkeuren! Nooit meer.

29 september 2022

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring
Jurk besteld in mei: een vod ontvangen. Lijkt totaal niet op de foto!
Al weken onderweg retour naar China: 70 euro verder en alleen standaard mails ontvangen!!!
Nooit meer!!!

28 september 2022

BESTEL HIER NIETS!!!!!

BESTEL HIER NIETS!!!!!
Had een broekpak besteld €60,00 leek totaal niet op wat ik had besteld. Was nog geen
€ 5,00 waard, echt schandalig! Contact opgenomen en ik kon het terugsturen. Dit moest dan wel aangetekend en dat kostte me € 25,00 !!!
Daarna alle bewijzen, ook ontvangstbewijs van mijn teruggestuurde pak ( in China) opgestuurd.
Ik heb dus aan alle vereiste voorwaarden voldaan. Dit was in mei 2022. Tot op heden nog steeds mijn geld niet terug gestort gekregen. Na een aantal e-mails kreeg ik als antwoord dat het was teruggestort. Inmiddels al 13 e-mails gestuurd en krijg daarvan alleen een automatische ontvangstbevestiging en hoor verder helemaal niets meer.
Ik voel me echt opgelicht. €85,00 armer!!!!

Anita Vermaesen

20 september 2022