famore-fashion.com Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Zeer slechte service, verkeerde maat bestelling ontvangen en kan geen service of tel nummer vinden. Bestel nooit meer

Koop hier aub niets. Slechte kwaliteit spullen , retourbeleid om te huilen en terugbetalen ho maar. Leren jas besteld (volgens de advertentie) bleek een stoffen jas te zijn in de maat kabouter. Te... Toon meer

Oplichters! Niets kopen. Retourneren onmogelijk. Maten kloppen niet. Levertijd 3weken. Antwoord op mail 3 weken. Komt van Ali Express. Beter rechtstreeks via Ali bestellen dan kun je in ieder geval... Toon meer

Koop niks bij deze oplichters! Voor 50 euro een beige broek besteld, 6 weken op gewacht, en uiteindelijk een zwarte broek ontvangen. Niet alleen de verkeerde kleur gekregen, maar ook nog eens waardelo... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben er met open ogen ingetrapt

Ik ben er met open ogen ingetrapt. De website ziet er goed uit, perfect. Wist niet dat dit uit China moest komen. De foto's van de kleding zijn zo mooi, helemaal geweldig, maar de kleding lijkt in niets zoals op de foto's. Nu aangetekend geretourneerd netjes het retourformulier ingevuld, helaas geen bevestiging ontvangen. Nu bericht van klarna. Famore heeft niets retour ontvangen.. Waardeloos dit!

27 juni 2022

Troep en waardeloze service!!!!

Troep en waardeloze service!!!!! Jas van €40 besteld. Valt zeer tegen in het echt en veel te klein. Dit is XL voor kabouters!!!! Retourneren naar China kost ruim €18. Krijg je een aanbod om 20%van je aankoopbedrag terug te krijgen als je besluit het product niet te retourneren. Dit maar gedaan,want naar aanleiding van andere reviews moet ik nog maar zien als ik het retour stuur ik dan mijn €40 nog ooit terug ontvang.En dan ben ik bijna €60 kwijt en heb nog niets, ja vulling voor in de textiel container en een lege bankrekening en koppijn van al deze ellende!!!! Nooit weer!!!!!!

23 juni 2022

Nooit meer schoenen kopen bij Famore

Midden april heb ik schoenen
Besteld voor mijn dochter!
Na heel veel gedoe en op en neer gemail….
Heb ik nu schoenen gekregen in verkeerde maat en kleur!!
Niet normaal wat een slechte service!!
Ik raad niemand aan hier schoenen te bestellen.
Ik ben zo boos!! Eerste schoenen die mijn dochter kocht van haar eigen centjes 🙈

Groeten,
Judith Philipsen

23 juni 2022

Oplichters!!

Oplichters!!! Jurk is nog niet eens waard om als pyjama te gebruiken!!!!! 3 weken geleden terug gestuurd en ik probeer maar contact te krijgen of jurk is aangekomen maar niks!!!! Besteld via klarna maar daar verwacht ik ook niks van !!!!!!!

21 juni 2022

Slechter dan 1 ster

Slechter dan 1 ster, de kleedjes zijn niets waard, slechte stof, slecht model, veeeeeeel te duur en je kan ze niet terug sturen…. Ja , naar China…. Weet je wat dat kost?? Voor 1 kg 67€ !!!!!

18 juni 2022

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, eerst 3 weken op een blouse wachten, en dan iets krijgen wat er totaal niet op lijkt. 40 euro naar de filistijnen en nog niks. Koop hier nooit meer wat

16 juni 2022

DIT IS EEN SCAM

DIT IS EEN SCAM! NIKS KOPEN!
Ik ben er met open ogen ingetrapt. De website ziet er goed uit, perfect Nederlands (geen spelfouten), de foto's van de kleding zijn mooi, ze pretenderen duurzaam te zijn: helemaal fantastisch dus. Ik heb een grote bestelling gedaan. Na drie weken kreeg ik het eerste item, later volgden steeds kleine pakketjes met de rest. Maar de kleding lijkt in niets op de foto's. Het blijkt allemaal NEPspul te zijn uit China. Naden zitten los, stoffen zijn zo dun dat je erdoorheen kan kijken. Ik kreeg verkeerde items, verkeerde kleuren, maar de kosten voor het retourneren zijn voor mij.. Een duur geintje. GELUKKIG had ik gekozen voor 'achteraf betalen', ik heb Klarna al op de hoogte gesteld van deze oplichters. HOE KAN ZO'N BEDRIJF NOG BESTAAN IN 2022??

13 juni 2022

Oplichters

Oplichters. Plastic jurk die nog geen euro waard is. Terugsturen mag....naar China..

12 juni 2022

Nou wat een afgang kan zo de prullenbak…

Nou wat een afgang kan zo de prullenbak in mooi kleedje besteld dacht ik aan gekomen helemaal anders waardeloos mensen niet bestellen want het is allemaal troep dikke bedriegers kan het niet begrijpen dat ik daar ingetrapt ben

9 juni 2022

Kat in de zak

Bij het bekijken van de site denk je dat je met een Nederlandse website te maken hebt. Maar de spullen komen gewoon uit China van zeer slechte kwaliteit en de maten kloppen niet eens. Echte kat in de zak koop. Koop liever je schoenen ergens voor 20 euro meer zodat je weet dat je ook kwaliteit gekocht hebt. Dit was weer even een lesje voor mij, erg jammer dit.

9 juni 2022

Oplichters!

Inderdaad! Zo slecht een kwaliteit en geen makelijk manier om deze troep terug te sturen naar China zonder ten minsten 20 euro aan retourzendingen te betalen met track & trace wat verplicht is door deze bedrijf. Geld terug binnen 16!! weken. Ongeloofelijk!!

8 juni 2022

Waardeloos Met dit bedrijf kun je beter geen zaken…

Met dit bedrijf kun je beter geen zaken doen, de producten lijken in de verste verte op wat ze aanbieden op hun site, de kleuren de materialen komt allemaal niet overeen. Daarbij is de levering is veel te lang en wil je het retour sturen ben je dat geld verzendkosten van 28,- bovenop de prijs die je al betaald hebt ook nog eens kwijt. Ik kan alleen maar mededelen doe met dit bedrijf geen zaken : 'zegt het voort'
Ongelooflijk en onbegrijpelijk dat zo'n bedrijf zaken kan doen via facebook die zouden een boete moeten krijgen.

8 juni 2022

Bad shoes

Schoenen lijken niet op de foto's in de webshop, zijn ongelijk gemaakt en slecht afgewerkt, losse naden. Ik denk niet dat ik er een dag op kan lopen.

7 juni 2022

Oplichters

Troep uit China. Maatvoering klopt niet en hele slechte kwaliteit. Terugsturen kost €28,00 en dan heb je nog geen enkele garantie dat het geld wordt terugbetaald.

6 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?