Banner for Färgvaruhuset

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bor långt från allt och de färgaffärer som finns i relativ närhet för inte den färg som vi sökte. Men då hittade vi färgvaruguset och kunde beställa den. Bra packat och snabbt levererat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och fraktfri leverans och ett jämförbart billigt pris. Dessutom ett proffsigt bemötande då jag på rekommendation köpte clean tech och då den inte gick att bryta i den gula nyans jag hade beställ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super bra service! Och välpackat paket. Har beställt härifrån förut och även fått väldigt bra och proffesionell hjälp. Denna gång blev det fel i leveransen, men det blev åtgärdat direkt och med kompe... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kontakt och okey bemötande, tycker dock att om man blir ”tvingad” till annan produkt pga lagersaldo problem så borde mängden vara lika eller mer. Aldrig mindre, även om produkten är dyrare. Därför... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Verfwinkel
  2. Vloerenwinkel
  3. Binnenhuisarchitect
  4. Behangwinkel

Geschreven door het bedrijf

När du handlar hos oss på Färgvaruhuset får du samma service och expertråd som i en fysisk butik. Du kan också känna dig trygg med ditt köp. Om du har frågor kan du antingen ställa dem till oss på mejl och vi svarar dig så fort vi är på plats. Om du ringer under våra öppettider i butik får du svar genast. Vi har lång erfarenhet inom färgafackhandeln och driver också två fysiska butiker. Välrenommerade Vårby Färghall och Södertälje Färghandel.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 53% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inget fel på produkten.

Inget fel på produkten.
Däremot att beställa lev. Till fakturaadress istället för lev. Adress gjorde det besvärligt med ett antal
Telesamtal och försening av material
När hantverkarna var här

12 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gick att beställa men får mail efter…

Gick att beställa men får mail efter någon dag att det ska ta flera veckor innan order skickas. Skriver och avbokar men får ej något svar

21 januari 2026

Tack för ditt omdöme!
Tyvärr tar tapeter slut och måste produceras på nytt och därav rest.
Er order är annullerad och ser att ni blivit bekräftade på mail 2h efter, tråkigt om ni inte har mottagit de svaret.
Har ni fler frågor eller funderingar så kontakta gärna kundtjänst.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

3 veckor behövdes för att leverera ett…

3 veckor behövdes för att leverera ett tapetprov. Provet anlände ihopvikt ett antal gånger.

14 januari 2026

Hej,
Vi beklagar er sena leverans och tråkigt att ni är missnöjda. Tapetprovet skickas från utlandet, inget vi har hemma på lager tyvärr, därav en leveranstid upp till 15 arbetsdagar.

Bra!

Väldigt bra leverans av vårt golv snabbt o smidigt. Tyvärr fanns det skador på några paket. Som vi reklamerade, inga problem alls inom några dagar fick vi nya paket. Kan rekommendera färgvaruhuset.

5 november 2025

Tack för ditt omdöme!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tyckte det var missvisande med…

Tyckte det var missvisande med leveransinformationen, stod såhär
” Beställningsvara. Skickas inom 2-4 arbetsdagar” beställde golvet 10 jan och det slutade med att vi fick hämta golvet själva, hyra släp, även om de skulle köras hem. DHL kunde inte hålla sina tider, så fick golvet 16 jan.
Bra kundservice, men kommer inte handla här igen pågrund av denna upplevelse.

10 januari 2026

Hej,
Jättetråkigt att ni tyvärr råkade ut för en strulig leverans och vi beklagar verkligen det! Tråkigt att ni inte vill handla hos oss igen.
Hoppas ni är nöjda och att golvet blev bra :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En riktig person ringde upp och frågade…

En riktig person ringde upp och frågade när jag ville ha leverans. Enkel beställning. Vänligt och proffsigt bemötande

12 januari 2026

Hej,
Tack snälla för ditt omdöme till oss! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig och trevlig leverans och…

Personlig och trevlig leverans och hjälp med inbärning. Toppen, trafiken i snöfallet ställde till det, men golvet kom och blev väldigt bra.

11 januari 2026

Hej,
Tack snälla för att du tog dig tid och lämna ett omdöme!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.