Let op: Wanneer aankopen geretourneerd moeten worden, moet dit naar China! De retourkosten zijn voor de koper. Zal hier nooit meer bestellen!
Fashion Amsterdam
Niet eens 1 ster waard, koop hier NIKS, OPLICHTERIJ, twee truien besteld maar lijken geenszins op de beschrijving en de plaatjes, goedkope acryl truitjes uit China. Je moet het dan ook terugstu... Toon meer
Bestelling bij Atla mode, ook gevestigd op de Staringstraat in Amsterdam. Elke keer andere naam, let op dit zijn oplichters. Producten komen uit China, is echt rommel. Bestel NIKS bij een bedrijf gere... Toon meer
Half januari bestelling geplaatst en betaald en keurig track en tracé en ordernummer ontvangen alleen....nog steeds niks gehoord of ontvangen! Bovendien als je probeert kontakt op te nemen op welke ma... Toon meer
Goed bedrijf als je in beeld komt bij…
Goed bedrijf als je in beeld komt bij RADAR, grote oplichters die snel rijk willen worden het wordt tijd voor faillisement opdoeken die zooi De ster van mij is natuurlijk nep die verdienen ze zeker niet.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters! Koop hier niet! Ik heb hier in september 2022 een Ajax shirt besteld, dat een paar maanden later binnenkwam, een andere uitvoering bleek te zijn (Bob Marley, terwijl ik een andere had besteld) en dat overduidelijk nep was (ik had namelijk al een origineel Ajax BM shirt). Na veel mails van mij, kreeg ik eindelijk de reactie dat ik het terug mocht sturen. Heb ik gedaan, zelf porto kosten betaald, maar heb geen geld retour ontvangen. Ze noemen zich Zensha fashion Amsterdam, maar volgens de adresgegevens die ik kreeg zouden ze in Opmeer zitten...: De Veken 226F, 1716 KJ Opmeer
op 13 januari bestelt tot hier toe…
op 13 januari bestelt tot hier toe niets meer van hun gehoord ook 25 euro betaalt als dit zo een onbetrouwbare winkel is weet ik niet waarom facebook dit dan doe laat. dat de mensen alles kwijt zijn .
Heb schoenen besteld en geen…
Heb schoenen besteld en geen bevestiging g
ekregen,maar wel reeds betaald!!!!
Een kleedje besteld op foto ziet het…
Een kleedje besteld op foto ziet het er heel luxueus uit maar in het echt is het gewoon een bedrukt t shirt stof. Juist een nachtkleding en dat voor 44 euro
2 Kashmir truien besteld 56 euro…
2 Kashmir truien besteld 56 euro betaald nog niet ontvangen. 4x gemaild deze mails komen terug. Denk dat die firma niet bestaat gewoon opgelicht.
Superervaring
Na negatieve reviews gelezen te hebben was ik een beetje argwanig.Nou ik kan oprecht zeggen dat,dat nergens nodig voor was.Heel goed en fijn contact gehad met medewerkster#Emily# Bestelling keurig optijd geleverd.Ik ben meer dan tevreden.
Het is een grote oplichters bende.
Het is een grote oplichters bende.
Al 2 maanden truien besteld maar krijg niets.
Kan ze niet bereiken.
Mensen niks daar kopen.
Mvg Wil van wensen
jas zeker 3 maten te klein nu 5x xl…
jas zeker 3 maten te klein nu 5x xl besteld ik heb normaliter 4x xl maar daar zou ik zeker 7 x xl moeten bestellen klopt geen zak van .
zenello zeker geen bedrijf waar ik nog ooit zaken mee doe!!! als het niet past kun je het terugsturen naar china op je eigen kosten terwijl je in amsterdam hebt besteld
Opgelet
Opgelet, oplichterij tot en met. Bh besteld, nooit ontvangen en geen verdere informatie te vinden over dit 'bedrijf'.
Vest besteld
Vest besteld, na 4 weken pas binnen , ziet er niet uit, lijkt er niet op, op wat ik besteld heb en is op verschillende plekken al kapot, wat een pleuris zooi , niks meer bestellen hier🤮🤮🤮🤮👿👿👿👿😈😈😈😈
Ik heb nu meer dan 5 maanden geleden…
Ik heb nu meer dan 5 maanden geleden een paar sandalen gekocht via sp nl modehuis. Alles online besteld sandalen kosten 39, 95. Sandalen zijn nog steeds niet binnen. Schandalig dit ! Sp modehuis is nergens te vinden!!! Weg geld!!! Belazerd!!! Sp modehuis maakte via Facebook reclame dus mensen pas op voor deze website!!!!
FARESA NOEMT DIT BEDRIJF ZICH EN…
FARESA NOEMT DIT BEDRIJF ZICH EN INDERDAAD KOMT UIT CHINA.
ADVERTENTIE IN FACEBOOK!
HEB 2x schoenen besteld een te klein heb mt 40, kreeg 35, ander paar schoenen nooit aangekomen!
Verder ook een hoesje voor IPhone 12 en een muts!
Bijelkaar voor €124,90.
Heb bij KLARNA UITSTEL GEKREGEN!
Heb GEEN RETOURADRES!
Aantal keren e-mail gestuurd, niets teruggekregen.
Kortom zal mijn geld wel kwijt zijn en heb 2 paar schoenen die niet passen!
Mensen NIET KOPEN OPLICHTERS MISSCHIEN GEBRUIKEN DEZE OPLICHTERS WEL MEER NAMEN VOOR ROTZOOI ONLINE, IN IEDERGEVAL BEN IK NIET DE ENIGE LEES IK HIER OP DEZE SITE WEL ANDERE WEBWINKELS!!!
Graag retour adres in Nederland. Maar product komt uit china
Bestelling gedaan, duurt lang voor dat het aankomt, maar achteraf komt het uit China. Broek was waardeloos veels te kort....dus wil het retour sturen, maar op mail word niet gereageerd.
Helaas te laat review gelezen
Helaas te laat review gelezen, trui na weken ontvangen en via klarna (nog niet)betaald, trui is gewoon een prul en wil hem retourneren maar krijg geen contact meer ze reageren nergens op. Vraag mij af of ik klarna moet betalen?
NIETS KOPEN DAAR!!!(skylaramsterdam)
Eind november trui besteld via…
Eind november trui besteld via Facebook ,levering beloofd tussen 5-20dagen,maar niets ontvangen,pure oplichterij en 40 euro kwijt,zouden ze eens moeten aanpakken via openbare kanalen zoals tv of radio,zijn niet meer bereikbaar en geen antwoord meer op mails.schaam jullie van de personen die hier achter zitten,brand ze in de hel
ik heb besteeld maar niet ontvagen en…
ik heb besteeld maar niet ontvagen en geen mail antworden
Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard, gegronde klacht en er wordt na weken een keer gemaild met wat vragen, je beantwoordt ze en je krijgt weken later weer een mail met geen oplossing en ga zo door. Dit soort bedrijven verdienen om per direct failliet te gaan!
Helaas niet mogelijk om nul te geven
Helaas niet mogelijk om nul te geven. Retour van dit bedrijf moet naar China en de kosten daarvan zijn zo hoog dat je nooit iets gaat retourneren. Op site staat internationaal maar niet het komt uit China en de retour kosten zijn minimaal 25 euro. Het bedrijf gooit hun retour policy op milieu vriendelijk maar het heet eigenlijk oplichting.