Let op: Wanneer aankopen geretourneerd moeten worden, moet dit naar China! De retourkosten zijn voor de koper. Zal hier nooit meer bestellen!
Fashion Amsterdam
Niet eens 1 ster waard, koop hier NIKS, OPLICHTERIJ, twee truien besteld maar lijken geenszins op de beschrijving en de plaatjes, goedkope acryl truitjes uit China. Je moet het dan ook terugstu... Toon meer
Bestelling bij Atla mode, ook gevestigd op de Staringstraat in Amsterdam. Elke keer andere naam, let op dit zijn oplichters. Producten komen uit China, is echt rommel. Bestel NIKS bij een bedrijf gere... Toon meer
Half januari bestelling geplaatst en betaald en keurig track en tracé en ordernummer ontvangen alleen....nog steeds niks gehoord of ontvangen! Bovendien als je probeert kontakt op te nemen op welke ma... Toon meer
Geen contact mogelijk!
Geen contact mogelijk!! Wat een slechte kwaliteit en kan nergens retouradres vinden! Reageren niet op mailtjes! Vreselijk slecht!!!! Niet kopen!!!
Oplichters!
Oplichters!
Wil mijn jas retourneren maar ze reageren nergens meer op
Oplichters
Oplichters!!! Reageren nergens op, meerdere keren contact gezocht. Kwaliteit slecht! Je kan fluiten naar je geld. Ga werken voor je geld zoals iedereen dat moet.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Gewoon opluchting. Never , nooit again !
pure oplichters
pure oplichters. Retourneren, 3 maal al een mail gestuurd om mijn goederen te retouneren. Ik,krijg geen gehoor . Dus bestel hier niks. Slechte kwaliteit.
Bedrog
Vooraf klantendienst gecontacteerd ivm de lengte van de broek , linck doorgekregen en jammer genoeg besteld. Gelukkig gekozen voor Klara achteraf betalen . Broeken veel te kort . Op site staat niet goed geld terug garantie , maar ze willen retour op mijn kosten en dan nog naar China waarvoor de kosten bijna meer zijn dan de broeken ! Klantendienst reageert dan niet meer . Broeken zien er ook heel slecht uit van kwaliteit en heel dun . Ik breng ze naar de kringloop op voor bewoners op mijn werk. Deze winkel is echt bedrog , jammer dat ik deze reviews niet vooraf heb gelezen! Nu nog wachten hoe het verder wordt afgehandeld met Klara
Ik bestelde een winterjas voor mijn…
Ik bestelde een winterjas voor mijn jongen van Hugo Boss via hun website. het kostte € 89. ze was erg mooi op de foto. Ik heb 3 weken op de jas gewacht. Toen ik de link ontving om het pakket te volgen, zag ik dat het pakket uit China kwam. Ik stuurde een bericht naar de verkoper en hij verzekerde mij dat de jassen van goede kwaliteit waren. Ik ontving het pakketje na 3 weken, toen ik de verpakking zag wist ik meteen dat het Chinese onzin was. Ik heb een e-mail naar hen geschreven en ik wil het retourneren en het geld terugkrijgen. ze schreven terug dat ze misleid waren door hun bedrijf dat hun kleding produceert. ze schreven dat ik moest wachten en dat ze een oplossing zouden vinden. Ik schreef dat het fraudeurs waren en dat ik aangifte zou doen bij de politie als ze hun geld niet terugkrijgen. de jas kan niet geretourneerd worden omdat er geen retourlabel in het pakket zit. toen ik schreef dat ik aangifte zou doen bij de politie, kreeg ik een mail waarin stond dat ik mijn geld terug zou krijgen, dus ik zat te wachten.
Pasmaat is een kindermaatje!
Pasmaat is een kindermaatje!
Blijkt de zending uit China te komen. Als ik dit geweten had, zou ik geen geld besteed hebben.
Retourbeleid belachelijk dat de kosten naar China voor de koper zijn.
Niets kopen!!!
Niets kopen!!!. Als het niet past.. kan je fluiten naar je geld en geven ze niet thuis.
Terugsturen naar China ..niet doen.. Ondanks dat ik alles netjes heb opgevolgd van de site incl retourformulieren en kosten van 25 euro betaald heb voor verzending naar China. Klantenservice reageert niet meer op mail.
Nooit iets bestellen
Nooit iets bestellen! Grootste oplichters ever! Alles komt uit China. Kwaliteit is zeer slecht. Geen pasvorm. Alles is nep. Je kunt niet retourneren. Uiteindelijk voor veel geld naar China. Ik denk dat ik kan fluiten naar het geld van retourneringen. De reviews zijn allemaal nep. Ik dacht dat gecontroleerd te hebben maar ook dat word je voor de gek gehouden. Ik had moeten zoeken op trustpilot. Hier kun je ze niet meer vinden onder Azure Store Amstedam. Let op: ze veranderen continue de naam. Niet bestellen.
NIETS BESTELLEN
NIETS BESTELLEN. Slechte service, kwaliteit heel anders dan op de foto’s. Het is gewoon kleding uit China. SHEIN heeft nog betere kwaliteit dan deze site.
Als iets in de aanbieding is kun je het niet terugsturen, belachelijk.
Meld gewoon op jullie site dat alles uit China komt.
Daarnaast zetten ze op de site dat ze bij trustpilot hoog scoren, maar bij aanklikken bestaat de link niet. Ik had echt eerst op echte trustpilot moeten kijken. Heel stom van mezelf.
Dus conclusie; bestel niets hier!!!!
Heb besteld geen mail en geen artikel…
Heb besteld geen mail en geen artikel ontvangen
Ik heb betaald maar niets gekregen
Ik heb betaald maar niets gekregen. Dom van mij om niet de reviews te lezen
Wat een oplichters!
Wat een oplichters!! Ik ben zo dom geweest om niet eerst reviews te lezen voordat ik iets bestel. Retourneren is ook bijna onmogelijk en kost rond de €20. Echt zeer zeer zeer slecht en slechte kwaliteit!! Ik schrijf nooit reviews omdat ik graag eerst met de leverancier zelf contact opneem om feedback te geven maar dit sloeg echt alles. Wat een bagger troep verkopen ze.
Wat een verschrikkelijk bedrijf echt…
Wat een verschrikkelijk bedrijf echt nooit iets bestellen, krijg gewoon niks binnen en wel betaald pfffffffff
NIKS BESTELLEN !!!!!!!!
Oxlure Amsterdam
Oxlure Amsterdam, “Amsterdam” Chinese slechte kwaliteit, lange leverttiid. En nu retour sturen naar China wat ws duurder is dan het pakket. Niet intrappen. Oplichters!
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!! Na 6 maanden nog steeds niks ontvangen! Reageren nergens op en zijn niet te bereiken! Bestel hier niet !
Ik kan helaas niet lager geven dan 1*
Ik kan helaas niet lager geven dan 1*. De geleverde 3 voor 1 cargobroeken komen absoluut niet overeen met de op de foto's getoonde.
Is echt absoluut goedkope dunne niet stretch rommel met minder snit dan een vuilniszak.
Verkeerde en slecht produkt
Verkeerde en slecht produkt. In eerste instantie veel contact en mocht produkt houden na overleg (kledingbank) en geld zou worden teruggestort. Dit duurde lang, contact. Zou aan mijn bank liggen, kreeg overschrijving screenshots maar tot op heden nog steeds niets en ook geen contact meer! Dus geen produkt en geld foetsie! Als klant moet je opletten uiteraard maar dit moet echt worden aangepakt!
Ook hier ging het mis
Ook hier ging het mis, Chinese rommel lampen die niet werken. Geld kwijt!!!!!! En veel geld voor 3 kapotte rommel lampen. Geen oplossing natuurlijk. Oplichting