Let op: Wanneer aankopen geretourneerd moeten worden, moet dit naar China! De retourkosten zijn voor de koper. Zal hier nooit meer bestellen!
Fashion Amsterdam
Niet eens 1 ster waard, koop hier NIKS, OPLICHTERIJ, twee truien besteld maar lijken geenszins op de beschrijving en de plaatjes, goedkope acryl truitjes uit China. Je moet het dan ook terugstu... Toon meer
Bestelling bij Atla mode, ook gevestigd op de Staringstraat in Amsterdam. Elke keer andere naam, let op dit zijn oplichters. Producten komen uit China, is echt rommel. Bestel NIKS bij een bedrijf gere... Toon meer
Half januari bestelling geplaatst en betaald en keurig track en tracé en ordernummer ontvangen alleen....nog steeds niks gehoord of ontvangen! Bovendien als je probeert kontakt op te nemen op welke ma... Toon meer
Slecht!!
Slecht!!
Levering was niet te volgen.
Nu een paar maanden later (24 mei besteld) nog niets ontvangen, pakketdienst zegt geleverd te hebben, niets aangenomen.
Ben al maanden bezig om ze te bereiken, tot op heden geen reactie!!
Wel Klarna achter me aan dat ik moet betalen… bestel hier niets, alsjeblieft!!
Oplichters
Oplichters! Ik heb in december 2022 €35 betaald voor 2 thermobroeken, maar nooit iets ontvangen. Na 6 weken kreeg ik te horen dat er helaas soms iets vertraging was en nu (augustus 2023) hoor ik helemaal niets meer. Dag geld.... Wat een oplichters!! Ze stonden in mijn weerbericht app. Zeg het voort! Anoek
Doet toelaat niet aan verwachting
Doet toelaat niet aan verwachting. Stof-kleur-maat gewoon oplichterij, wordt verstuurd vanuit China.
Helaas ben ik hier ook in gestoken en…
Helaas ben ik hier ook in gestoken en wil het terug sturen naar Amsterdam kan alleen geen Dres vinden krijg een berichtje dat retour mij zowat 20 euro kost en ik het naar China moet terug sturen maar als geweten had dat het daar van dan kwam had ik het niet besteld en dan mag je het houden krijg je 25%korting maar wat moet ik met iets wat mij niet pastdan kan ik net zo goed 30 euro op straat leggen ik heb het gekocht in Amsterdam dus stuur ik het ook terug naar Amsterdam helaas zijn het weer oplichters ben er zo klaar mee met die lui
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!
Leren loafers besteld in maat 42, grijs.
5 weken moeten wachten en ja hoor wat krijg ik plastic zooi in een andere kleur en maat 55 lijkt het wel..
Gelukkig betaald met Klarna en via de klantenservice contact opgenomen.
Die gaan het onderzoeken, want never dat ik €50 euro ga betalen voor deze zooi.
Het is verzonden vanuit Hong Kong, retour adres is: Reactorweg 21 Utrecht zie ik op mijn pakket, ff gekeken en ja hoor een All save mini opslag haha kansloos..
Triest om via een Nederlandse webshop zo te mogen adverteren via social media etc. En dan spullen laten leveren uit China. En dat Klarna samen werkt met dit onzin bedrijf is ook erg.
Jullie Karma komt nog wel want ik betaal niks en betaal al helemaal niet om deze zooi terug te sturen.
Mocht ik er niet uitkomen zal ik mijn vakantie benutten om bij de Reactorweg te wachten tot ik degene zie die de retour zooi weer komt halen ;)
Verdachte club!!
Verdachte club, bestelling staat uit, geen tracking info, terwijl ze daar wel naar verwijzen op de website. Navraag geeft een mail terug die aangeeft dat er binnen 5 dagen contact wordt opgenomen.. en of ik geen vervolgmails wil sturen :(..... Als ik dan deze reviews lees, vrees ik dat die wel eens kunnen kloppen... update volgt.. 13/8 pakketje ontvangen. Het bekende zwarte zakje uit China. Medicijn besteld. Heel klein tubetje met een transparante gelei (geen geur, niet zalf achtig - plakkerig) ontvangen. tube is effen wit en er is een sticker omheen geplakt die al deels loslaat... weinig vertrouwen... paar dagen proberen en ... doet werkelijk helemaal niets... ik denk zelfs dat het niet eens een medicijn is... Ik zou deze aanbieder lekker links laten liggen....
WAARDELOOS!!!!!!
Larona-Amsterdam / Berna-Amsterdam
Zojuist iets op Larona-Amsterdam besteld.. een zomer setje zag er in eerste instantie heel leuk uit. Totdat ik na een maand wachten eindelijk het setje binnen kreeg. Het setje kwam uit China en was van zeer slechte kwaliteit. Toen ik het retour wilde sturen kwam ik tot de ontdekking dat heel de site niet meer bestond.. Naar mijn idee gaan ze nu verder als Berna-amsterdam… kijk er mee uit!
ECHT WAARDELOOS!
ECHT WAARDELOOS!! BESTELLING NA 1,5 NOG NIET ONTVANGEN. Contact gehad met hun, en telkens een smoes dat het niet op voorraad is. En mocht je het ontvangen, en wil je het retouren. Kost het €25!!! Echt schandalige oplichters. Bah bah!
Rotzooi !!
Rotzooi !!! 2 broeken besteld en maar 1 krijgen
Idd oplichters
Chanel Amsterdam
Chanel Amsterdam. Dit etablissement is een schande voor Chanel. In geen enkele andere stad in Europa worden mensen zo behandeld als bij Chanel Amsterdam. Klanten moeten buiten in rijen wachten voordat ze naar binnen mogen, terwijl medewerkers gewoon met elkaar kletsen. zelfs een rondleiding met een medewerker is niet mogelijk, ondanks bijna geen klanten in de zaak. Wij zijn trouwe klanten van Chanel, maar de vestiging in Amsterdam is een schande voor het merk. wij komen hier nooit meer terug. Klanten met kleine kinderen buiten laten wachten in de hete zon, zelfs een frisdrank kan er niet uit👍🤮😡🤮😡🤮😡
Ignem Amsterdam
Ignem Amsterdam; wat een oplichters.
Kleding wel ontvangen maar past totaal niet 2 maten te klein en slechte kwaliteit. Doen zich voor als ze verkopen in NL en een winkel hebben. Nu dus retour sturen naar China ‘30€…
Lekker milieu vriendelijk ook.
Bezint eer je hier koopt!!
Helaas moet ik er een geven voordat ik iets kan schrijven.
Slechte en langzame communicatie, deze kwam namelijk pas tot stand nadat ik een klacht indiende via Klarna. En dan de maten, een bh maat 75E aangeven en een maat S opgestuurd krijgen. Ik weet niet waar dit de normale verhoudingen zijn.
Helaas kan ik het niet terug sturen, omdat ze het niet terugnemen terwijl in mijn ogen de fout niet bij mij ligt.
Oplichters
Geen retourformulier, niet bereikbaar en rommel
Is een dropship site
Is een dropship site, product komt totaal niet overeen met het geadverteerde. Maat is ook heel raar, wordt geadverteerd voor beha’s voor grote maten, krijg ik een flut ding waar mn tepel nauwelijks in past. Er wordt niet gereageerd op mail. 0/10, absoluut niets bestellen hier!
Ik heb op 2 juni via een reclame op…
Ik heb op 2 juni via een reclame op instagram een jurkje bij hun besteld van €34,95 maar nooit ontvangen. Oplichters. Doen allemaal vaag via de mail. Dieven zijn het !!!
OPGELICHT
HALLO, IK HEB IETS BESTELD BIJ HUN EN BETAALD EN KRIJG DAGELIJKS EEN BETAAL HERINNERING, WANNEER IK NU EENS BETAAL. ALS IK ZO DE REVIEWS LEES WEET IK GENOEG. HELAAS OPGELICHT EN MIJN GELD KWIJT
Bedrijven die op insta adverteren… niet…
Bedrijven die op insta adverteren… niet kopen!! Wat een prutsers
Oplichting
Oplichting, helaas ik ben er ingetrapt. Stom, gevoel was al niet goed. Ze werken steeds onder een a dere naam. Ook bekend als Drimdo. Waardeloos,
Dus pas goed op
Ze sturen nl netjes een mail en zeggen dat je pakje is zoekgeraakt. Ze sturen het opnieuw maar dat gebeurd niet