Ik heb op 2 mei een bestelling geplaatst bij Fashiongirl, het bedrag is afgeschreven via mijn creditcard, maar tot op heden, 4 mei, heb ik nog geen bevestiging gekregen van deze bestelling. Omdat i... Toon meer
Oplichters Bestelling geplaatst begin November 2019.Het is nu 19Dec en nog steeds niets binnen.Eenmaal contakt gehad hierover.Fashion beloofde diezelfde week nog mijn bestelling te verzenden,maar... Toon meer
Geen ervaring met het het bedrijf zelf, maar is met alle waarschijnlijkheid een "dropshipper". Veel producten die zij aanbieden worden verkocht op aliexpress. Neem bijvoorbeeld de UNIQ 18‑in‑1 Manic... Toon meer
Na twee weken nog niets ontvangen. Krijg iedere keer dezelfde antwoorden in het Engels:"You can refuse it when its arriving then we will transfer your money back" "im so sorry for the delay at t... Toon meer
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Schoonheidswinkel
- Winkel in modeaccessoires
- Haarextensionsleverancier
- Haarproductenwinkel
- Spiegelwinkel
Fashiongirl24.com – Your Favorite Online Destination for Beauty, Fashion, and Accessories Welcome to Fashiongirl24.com – the ultimate online store dedicated to empowering women through stylish beauty essentials, trendy fashion accessories, and personal care products at affordable prices. At Fashiongirl24, we offer an extensive collection of carefully selected items that allow every woman to express her unique personality, boost her confidence, and enhance her natural beauty effortlessly. As a trusted e-commerce brand, we pride ourselves on offering high-quality products combined with exceptional customer service, fast delivery worldwide, and an engaging online shopping experience that exceeds your expectations. Hair Extensions – Instant Length, Volume, and Glamour Fashiongirl24 is renowned for our premium hair extensions, available in both real human hair and high-quality synthetic materials. Our vast selection includes Clip-In Extensions, Tape-On Extensions, Ponytail Extensions, and more. Each product is carefully crafted to give your hair instant volume, length, and luxurious appeal. Whether you desire thicker hair for everyday styling or extra glam for special occasions, our hair extensions are comfortable, easy to use, and blend seamlessly with your natural hair. Fake Eyelashes – Stunning Eyes in Seconds Our exquisite collection of false eyelashes makes it effortless to achieve stunning eyes in minutes. Fashiongirl24 offers everything from natural, subtle lashes perfect for daily wear to dramatic, glamorous styles ideal for parties, weddings, or special occasions. All lashes are easy to apply, gentle on your eyes, and offer lasting comfort throughout the day. With Fashiongirl24 lashes, you're guaranteed a flawless, professional look every time. Makeup – Quality Cosmetics for Every Occasion Fashiongirl24.com features an extensive range of makeup products, from vibrant eyeshadow palettes and long-lasting lipsticks to foundations, blushes, and contouring kits. Our makeup collection is designed for both everyday use and special occasions, ensuring you always look your best. We also stock essential makeup accessories, including professional brushes, beauty blenders, and tools that deliver a salon-quality finish at home. Vanity Mirrors & Hollywood Mirrors – Your Beauty Essential Among our most popular categories are our beautifully designed Vanity and Hollywood mirrors featuring professional LED lighting. These mirrors provide perfect illumination for makeup application, skincare routines, or hairstyling, replicating professional studio lighting. Available in various sizes and sleek, stylish designs, our mirrors not only enhance your daily beauty routine but also elevate the ambiance of any room. With Fashiongirl24's mirrors, you'll experience luxury, precision, and comfort right in your home. Makeup Organizers – Elegant Storage Solutions Fashiongirl24.com offers elegant and practical makeup organizers to help you keep your beauty products tidy, accessible, and beautifully displayed. From compact acrylic organizers to spacious vanity cases and jewelry boxes, we provide storage solutions that cater to every need and style. Keep your makeup, accessories, brushes, and skincare products perfectly organized while adding a touch of elegance to your vanity table or bathroom countertop. Gel Nail Starter Kits – Salon-Quality Nails at Home Get salon-quality nails without leaving your home with Fashiongirl24's professional gel nail starter kits. These comprehensive kits contain everything you need—UV/LED lamps, gel polishes in trendy shades, manicure tools, and step-by-step instructions—for creating beautiful, long-lasting gel manicures easily and affordably. Perfect for both beginners and seasoned nail enthusiasts, our kits allow you to achieve professional results conveniently and cost-effectively. Hair Accessories – Enhance Your Hairstyle Effortlessly Fashiongirl24.com proudly offers one of the largest selections of stylish hair accessories online. Explore our extensive range of hair clips, scrunchies, hairbands, barrettes, and decorative hairpins suitable for every occasion. Our hair accessories make styling your hair easy, helping you create endless hairstyles from casual chic to formal elegance. Additionally, we offer professional hairstyling tools, including flat irons, curling wands, and brushes, enabling you to create salon-quality looks effortlessly at home. Personal Care & Hair Removal – Smooth and Beautiful Skin Fashiongirl24 offers a carefully curated selection of personal care products, including hair removal tools, wax strips, epilators, facial cleansing brushes, and body care items. All products are user-friendly, safe, effective, and designed to enhance your beauty routine. Enjoy smoother, healthier-looking skin with our affordable and reliable beauty essentials. Jewelry & Fashion Accessories – Complete Your Look with Elegance Complete your look with our exquisite range of fashion jewelry and accessories, including necklaces, earrings, bracelets, rings, and more. Our jewelry collection offers pieces suited for both everyday wear and special events. Fashiongirl24 ensures you'll find something that complements your style perfectly, whether your preference is delicate minimalism or bold, eye-catching glamour. Exceptional Customer Service & Fast Worldwide Shipping At Fashiongirl24, customer satisfaction is at the core of our mission. We offer fast, reliable shipping worldwide and provide exceptional customer service to help with any inquiries, guidance, or shopping advice. Your shopping experience with Fashiongirl24 is designed to be simple, enjoyable, and completely secure, giving you peace of mind with every purchase. Join the Fashiongirl24 Community – Beauty Lovers Worldwide Thousands of satisfied customers trust Fashiongirl24.com every day for their beauty, fashion, and accessory needs. Become part of our growing community, share experiences, gain inspiration, and stay updated on the latest beauty trends and special offers by following us on social media. Fashiongirl24.com is more than just an online store – it's your personal beauty and fashion companion, dedicated to helping you look and feel your absolute best, every day. Shop Beauty, Fashion, and Accessories Today! Discover the convenience, affordability, and excitement of shopping with Fashiongirl24. From high-quality hair extensions and makeup essentials to elegant accessories and beauty tools, you'll find everything you need right here in one place. Shop now at Fashiongirl24.com and experience the ease, quality, and affordability that thousands of satisfied customers already love and trust. Fashiongirl24.com – Your beauty, your style, your confidence – just one click away!
Denemarken
- fashiongirl24.com
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
16 januari spullen besteld op de site…
16 januari spullen besteld op de site staat er 1 tot 3 dagen bezorging via post.nl mail gestuurd zelfde dag een bericht gekregen dat mijn pakket de 17de verstuurd is vandaag de 23 ste nog steeds geen pakket ontvangen en ondanks herhaaldelijk mailen met de vraag om een track and tracé code nog steeds geen gehoor.
Hopelijk zie ik mijn bestelling van 30 euro nog
De bestelling kwam 2 weken later aan…
De bestelling kwam 2 weken later aan ipv 3 werkdagen. Ik denk dat dit te maken heeft met de feestdagen die ertussen vielen.
Ik heb fashion girl eerst via het contactformulier van de website gecontacteerd in het Engels: daar kreeg ik geen antwoord op. Daarna heb ik hun in het Engels een mail gestuurd en daar kreeg ik nog geen 20 min later antwoord op.
Al bij al nog een vrij vlotte service.
Ook goede producten, kwaliteit in verhouding voor het geld dat je betaald.
De website bestaat echt en is zeker niet nep! Je hebt enkel wat geduld nodig!
Miserabel
Miserabel, besteld op 13-12-2018 en direct betaald. Tot op de dag vandaag niets ontvangen (09-01-2019). Levertijd zou 2-4 dagen zijn!!
Bestaan echt!
Ik dacht dat het nooit ging aankomen maar ik heb me vergist. Dit zijn zeker hele goede kwaliteiten extentions en van 100 procent mensenhaar. Wees geduldig het komt aan alleen wat later Dan dat ze kunne zeggen. Mijn excuses voor fashion girl. Ze bestaan echt.
Ik kan het nog steeds niet geloven dat…
Ik kan het nog steeds niet geloven dat deze site bestaat het is nep alleen maar oplichters. Ik heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen. Nooit een antwoord gekregen op al mijn mailtjes. Heel erg dit overkomt mijn dan niet meer. Mensen geen zaken doen met deze site. Het klopt niet ik ben gestapt naar de politie. Om ze na te trekken. Zijn oplichters Oppassen. Geen geld uitgeven aan deze schurken

Antwoord van Fashiongirl.com
schandalige service!
Ik heb een 3tal weken een bestelling gedaan en betaald. Pakket is nooit toegekomen. en bij Fahiongirl24 reageren ze niet eens op mijn mails.
verschrikkelijk slechte service en communicatie. ik raad aan dat niemand daar iets besteld

Antwoord van Fashiongirl.com
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Ik heb afgelopen week een bestelling gedaan. Het geld werd van mijn rekening afgeschreven en daarna heb ik nooit meer iets gehoord. Na een week heb ik een mailtje en een facebook bericht gestuurd. Op beide geen antwoord. Ik hoop dat er nog wat komt maar ik geloof er niet echt in!
Zeker niets bestellen! Oplichting 😡
Bestelt , niets ontvangen. Mail gestuurd en ze reageerden dat ik alles binnen een paar dagen ging ontvangen ( desondanks dat ik wel 5 euro bijbetaalde om tussen de 1 á 3 dagen te ontvangen) . Ondertussen bijna een week verder, nog steeds niets gekregen! Nu krijg ik zelfs geen antwoord niet meer via mail. Zeker niets bestellen hier, je bent je centen kwijt!
Bestelling niet ontvangen!
Bestelling niet ontvangen!
3 weken geleden een bestelling geplaatst, meerdere mails gestuurd en geen antwoord. Geld is natuurlijk wel gecrediteerd van mijn rekening.
Deze webshop is echt te vermijden!
zeer slechte ervaring met deze webshop
zeer slechte ervaring met deze webshop. Slechte kwaliteit extensions..worden als human hair verkocht, maar het is net stro na een paar dagen..het ziet er niet uit! en allemaal klitten die je er niet meer uitkrijgt ook al borstel je ze meermaals per dag. Zeer slechte communicatie, alles gaat zoiezo in het engels en ze reageren vaak niet eens op je emails/vragen, of pas na 1-2 weken. Er word ook niet voor een tegemoetkoming of opossing gezorgd, je word een beetje aan het lijntje gehouden , dus ben je uiteindelijk gewoon bedankt en je geld kwijt als je klachten hebt of als het slechte kwaliteit is.
Goedkoop = Duurkoop hier!
De online winkel is GEEN oplichting. Bestaat echt.
Ik las hier negatieve berichten over de winkel van Fashiongirl24 en ook op andere sites zag ik dat mensen beweren dat deze website een oplichting is.. net nadat ik mijn bestelling had gedaan. (Maandag) en was bang dat mijn pakketje nu niet meer binnen zou komen (10 euro)..
Ik heb toen de winkel een mail gestuurd met de vraag voor een track en trace en ze reageerde snel terug!
(Nu donderdag) vandaag is mijn pakketje aangekomen. Prima kwaliteit, snelle levering, goed contact en dus een goeie winkel vind ik!
Liefs,
Hanna Schuring
Ook ik heb mijn bestelling niet…
Ook ik heb mijn bestelling niet ontvangen,ze reageren enorm kortaf op de mails en als ik vraag om een track en trace code dan krijg ik die wel maar geen vermelding vanaf welk post service het verzonden is dus heb het gevoel dat ook ik niks ga krijgen van ze.
Product niet binnen gekregen.
Paar weken terug heb ik een bestelling gedaan. Niet binnen gekregen. Gemaild en geen reactie. Toen via Facebook contact gezocht en dat lukte! Kreeg contact. Probleem uitgelegd en er Zou een nieuw pakket verstuurd worden. Maar die is tot op heden nog niet binnen. 3 weken geleden contact over gehad. Nu zegt de dame dat het 2 keer verstuurd is en ik moet kijken in de brievenbus. Natuurlijk gedaan want zit te wachten op me spullen. Slechte service zo dat je je spullen niet krijgt. Of me spullen of me geld terug!
Vervelend dat je meer slechte reviews leest …
Erg naar dat je meer slechte reviews lees dan positieve.
Net aankoop gedaan en dan zulke dingen lezen. Het geeft je geen fijn gevoel wanneer je wacht totdat de bestelling aankomt.
ik heb totaal niks aan te merken op de service noch de super snelle levering. ( vrijdag gekocht dinsdag binnen ), het echt haar van Remy Clip in is voor 40 euro super kwaliteit, en het kan makkelijk duurder zijn. Ik ben blij met wat ik gekregen heb en zo'n online winkel hebben als deze. Als ze 40 blijven, zal ik mijn aankopen via fashion 24 blijven voortzetten.
Goedkoop voor duurkoop ben ik altijd voor in!
Het zou leuk zijn als ze ook een volle bos 1 baan met 5 clips van echt haar goedkoop kunnen aanbieden.
Borst ( Jan - 2018 )
Hier haren besteld 1 meter vreest en 50 …
Hier haren besteld 1 meter breedt en 50 cm lang. Voor 75 euro dus een goede prijs maar kat in de zak.
De haren klitten meteen weer na het kammen. Ik heb gehoord dat de haren dan verkeerd om kunnen zitten.
Dus ik kan opzoek naar wat anders want dit is niks. Ik heb gemaild maar nog niks terug...
Ik ben echt blij..
Snelle levering! Goede producten!
Goede site en snelle levering! Top product binnen gekregen!
Ik heb mijn artikelen ontvangen (alsook antwoord op mijn mail)
Ik heb vorige week dinsdag iets besteld via fashiongirl.be. Omdat ik weinig mails kreeg over mijn bestelling heb ik wat research gezocht over fashiongirl.be en kwam op deze site terecht. Na meerdere slechte reviews te lezen, heb ik besloten om hun een mail te sturen met de vraag 'Wanneer komt mijn bestelling binnen? (in het engels) Ik kreeg de volgende dag antwoord en vandaag (maandag) is mijn bestelling binnengekomen. Mijn ervaring is dat er niets aan de hand is met deze site.
Producten binnen gekregen
Na alle slechte beoordelingen en klachten dat ik heb gelezen dacht ik dat ik mijn producten niet zou krijgen. Ze sturen ook geen email als je je inschrijft of wanneer je bestelling onderweg is. Ik heb uiteindelijk wel mijn producten binnen gekregen, na drie dagen zoals genoteerd in de email die je krijgt als je bestelling wordt bevestigd.
De service is een beetje raar maar het blijkt dus toch niet altijd een slechte site te zijn.
Dieven!!!!
Paar weken terug clip in haar extensions van 7banen besteld op deze site.
Kreeg het pakketje 3dagen later in mijn brievenbus. Ik maak het pakketje open en zie dat de kleur niet klopt en dat het haar super dun is. Dus besluit ik het pakketje mee te nemen naar de lokale toko waar ik normaal gesproken mijn haren haal. Bij het zien van het haar wordt de verkoopster nog net niet boos omdat deze mensen nepperds zijn dus dieven,leugenaars ect..1dag later na het ontvangen en beoordelen besluit ik het pakketje terug te sturen. Direct na het terug sturen, mail ik met fashingirl24 op ze op de hoogte te stellen hiervan met foto's en al.
Krijg een heel kortaf antwoord terug in het ''engels''.
Geachte heer/mevr,
Betreft een zending dat ik bij jullie heb geplaatst en inmiddels ontvangen, stuur ik u deze mail.
Ten eerst ben ik totaal niet tevreden met het product en daarom zal ik het ook retour zenden.
Om te beginnen klopt de kleur niet, ik heb 1b besteld dat is natuurlijk zwart volgens jullie en niet bruin zoals ontvangen. Naar mijn idee en die van de lokale toko waar ik meestal mijn haren koop, is bruin 2 en niet 1b.
De lengte klopt ook voor geen meter! Volgens jullie 40cm ''15inch? Bestaat niet eens! het is 14''inch!
De dikte van het haar is echt belachelijk dun en al helemaal voor die prijs! Het haar wat ik nu gekocht heb, is en veel dikker en dat voor de helft van wat ik bij jullie heb betaald.
Dus bij deze zend ik het haar terug, en ookal ben ik zeer ontevreden met deze belazer trucje wacht ik geduldig af op mijn terug storting van mijn geld.
In afwachting op een reactie,
M. Jozefzoon
Hi Michelle
No, problem you can ship back to us
Our return address
Fashiongirl
Essen 41
6000 Kolding
Denmark
Pls. attach copy of your invoice and info that you want money refund.
Br ANn
Hebben jullie het pakketje al ontvangen?
Ik mijn geld nog niet!
Op dit rekening kan het terug gestort worden.
Michelle
HI Michelle
when did you shipped it back to us?
br Anne
Vrijdag heb ik het terug gestuurd.
HI Michelle
Then it will arrive today or tomorrowJ
Bestelnummer: 1033777
Datum besteld: 08pm31Europe/Copenhagen_f2016Mon, 08 Aug 2016 22:56:09 +020008pm31_09102016Mon, 08 Aug 2016 22:56:09 +020031
Uw bestelling is bijgewerkt naar de volgende staat:
Refunded
Wordt mijn geld ook terug gestort? Aangezien dat jullie het pakketje ontvangen hebben
HI Michelle
We are sorry it is because the product is out of stock
Br Anne
Wat???
Ik heb dat product alleen uit de folie gehaald. is toch logisch als je de kwaliteit wilt beoordelen voor de rest heb ik er niks mee gedaan terug de folie ingedaan en terug gestuurd naar jullie toe.
Als ik me geld niet terug krijg stap ik naar de rechter ik heb allen bewijzen
foto's van alles gemaakt.
Ik wil mijn geld terug!!!
Dus bij deze zeg ik bestel never nooit op deze site bestellen want kijk hoeveel moeite ik moet doen om mijn zuur verdiende geld terug te krijgen van deze dieven. Ze hebben hun haar terug net zoals ze dat hadden gestuurd netjes in verpakking is niet op me hoofd geweest niets en alsnog vertikken ze het om mijn geld terug te storten terwijl ik foto's heb van alles en die heb ik ook naar hun gestuurd. Heb er zelfs naar toe gebeld een chinees hoor je zeggen dat ze het te druk hebben en dat je maar via de mail contact moet zoeken. Bedriegers zijn het!!!!!
Ben er nog niet klaar mee ze hebben hun haar ongebruikt in verpakking en al dus wil ik mijn geld terug!!!!
Slechte service
Nu precies een week geleden een pakket besteld op deze site, mail gekregen dat zodat het geld binnen was zou het pakket worden opgestuurd. Vandeweek een mail naar toe gedaan warneer ik mijn bestelling kan verwachten, een keer antwoord op terug gehad dat ik me ordernummer moest sturen, heb ik gedaan en vervolgens al 3 dagen niks meer gehoord! Gister weer een mail naar toe gedaan! Erg slechte service en krijg de indruk dat ik mijn bestelling of mijn geld nooit meer krijg