Fashiontiger Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Ik kreeg het pakketje zeer snel daar va niet te klagen. Ik bestelde 2 rokjes en ontving er maar 1 ik stuurde meerdere mails maar kreeg geen antwoord dus 30 euro de vuilbak in.

Ik ontving helaas net dat ene topje met wat fabrieksfouten erin. Ik had hierover het contactformulier ingevuld en kreeg na een paar uur op zaterdagavond(!) al een mailtje. Nadat ik foto’s had gestuurd... Toon meer

Ik heb jullie een jaar geleden ontdekt en sindsdien hangt mijn hele kledingkast vol met jullie prachtige items. Een hele snelle verzending waardoor je snel je nieuwe item aan kan! Steeds als je denkt... Toon meer

Fashiontiger is mijn go-to webshop voor mode-items. Ze hebben altijd de nieuwste trends en de kleding zit mooi en comfortabel. De website is overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. Ook de klanten... Toon meer

1. Kledingwinkel

Fashiontiger is de online modeboetiek voor al jouw essentials. Wekelijks voegen wij de leukste nieuwe items toe aan onze collectie, zodat jij altijd met de trends mee kan.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top site!

Ik heb hier laatst een blouse besteld. Ik twijfelde of ik het wel wou doen omdat ik gemengde reviews hoor over het internet, toch wou ik het proberen. En dat beviel mij goed. Ik kreeg gelijk een mail met track en trace. En ik kreeg het pakket gelijk al de volgende dag binnen. Dus super fijne en snelle levering. Het pakket zag er goed verzocht uit. De blouse zelf is ook fijn materiaal en lekker luchtig. Ik heb het nu over de Rodos top (wit). Ik vindt het een hele leuke site en zou hier zeker vaker bestellen. Ik zou het iedereen aanraden.

21 augustus 2023

Hi Luna,

Dankjewel voor jouw review! En wat fijn om te horen dat onze webshop goed is bevallen :)

Veel plezier met de top en hopelijk tot snel <3

Groetjes,

Team Fashiontiger

Echt super slecht allemaal

Echt super slecht allemaal! Al ruim 3 weken iets retour gestuurd, nog steeds geen geld ontvangen. Klantenservice ook al twee keer geschreven, krijg gewoon geen reactie.

9 augustus 2023

Goeie klantenservice

Had een probleem met een item en dat is erg goed opgelost via de klanten service! Reactie kan soms wat langer duren maar is begrijpelijk door de drukte. Goeie service en leuk bedrijf!😊

20 juli 2023

Favoriete winkel!😍

Dit is echt een top winkel! Ik had gister 17-07 op jullie website besteld en kreeg hem vandaag 18-07 binnen. Super snelle levering dus. Ook hebben ze super mooie kleding te koop, als je er modieus en trendy bij wil lopen is dit echt een aanrader. Ook hele goede kwaliteit. Deze winkel is zeker mijn favoriet. Ik ga hier zeker binnenkort weer wat bestellen!😍

18 juli 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi Emily. Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met zowel jouw nieuwe items als de verzending. Dank je wel! <3 Fashiontiger.

Retour

Leuke kleren zeker, maar als je iets retour doet krijg je je geld niet terug. Ik heb eind mei iets besteld en begin juni terug gedaan.. nog steeds geen geld terug. Ik heb ze bericht en ik heb ook een mail ontvangen dat mijn retour binnen was gekomen. Slechte zaak dus.

12 juli 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi Tess. Wat balen om te horen dat jij nog geen terugbetaling hebt ontvangen van de door jou geretourneerde items. Zou je dit willen mailen naar klantenservice@fashiontiger.nl, dan maken wij dit direct voor jou in orde! :)

2x het VERKEERDE item ontvangen en geen antwoord op de mail.

Ik had een paar weken terug de striped blous met LANGE mouwen besteld in de maat s/m, blauw/wit. Nou het ging super, want het was een dag later al binnen, dat ik mijn pakket opende zag ik een verkeerde blous. (Eentje met KORTE mouwen.) Dus ik had gemaild naar fashiontiger, maar daar kreeg ik pas later een antwoord op…? Uiteindelijk heb ik de blous wel gratis terug mogen sturen, en kreeg ik mijn geld terug. Maar, de blous die ik wilde was al uitverkocht. Dat hij weer opnieuw op voorraad was kocht ik hem meteen opnieuw. Dag later, kreeg ik WEER een andere blous binnen?! Nu kreeg ik er één die kompleet anders was. Namelijk de white ruffle blous! Ik had meteen een mail gestuurd met alles er op en er aan, maar nu is het 4 dagen later en nog steeds geen antwoord.

Ik vind deze winkel erg moeilijk doen met het inpakken van mijn bestelling.

Ik vind het ook heel jammer, want ze verkopen wel echt leuke dingen.

Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen, en voor fashiontiger, alstublieft antwoord.

Vriendelijke groet,
Isa.

9 juli 2023

Antwoord van Fashiontiger

Hi Isa. Wat ontzettend balen om te horen dat jij het verkeerde blousje hebt ontvangen. Ik zie dat je contact hebt met mijn collega's en dat het nu is opgelost, fijn om te horen. Sorry voor het ongemak! Desondanks wens ik je veel plezier met de blouse die je nu hebt gehouden :)

!!!WAARSCHUWING!!!

Sturen na veel pijn en moeite de verkeerde spullen toe.
Totaal geen communicatie mogelijk.
Reageren werkelijk nergens op.
Textiel is geen textiel te noemen echt bagger.
Deze prijzen slaan ook helemaal nergens op.
GEEN AANRADER!!!!

19 juni 2023

Twee rokjes besteld

Twee rokjes besteld. Eerste rokje binnen. Na drie weken nog steeds geen tweede rokje. Het duurt ook erg lang voordat er op een mail gereageerd wordt. Telefonisch niet bereikbaar.

5 juli 2023

Verkeerde bestelling gehad

Verkeerde bestelling gehad, gemaild maar krijg geen reactie. Kwaliteit van de kleding heel slecht, super dunne stof kijk je zo doorheen. Geen telefoonnummer dus zijn gewoon niet te bereiken

5 juli 2023

GEEN AANRADER!

GEEN AANRADER!
Verkeerde bestelling gekregen
Reageren niet op mails
Verzending duurde langer als stond aangegeven

1 juli 2023

Super amazing

Hii, ik had in de SUPER SALE wat besteld en ik verwachtte dat het na een week zou binnenkomen maar het kwam al na nog niet eens een hele dag. Top servers. Zeker het geld waard.

22 juni 2023

Verkopen leuke dingen

Ik vind dat Fashiontiger steeds beter word. Heel erg fijn als je voor 22:30 besteld dat je het de volgende dag al in huis hebt. Reageren snel en verkopen leuke dingen.

15 juni 2023

GE WEL DIG

ik heb de Mykonos rok besteld en hij is de volgende dag al binnen gekomen!!!!! En precies zoals verwacht!!!! De maat valt ook normaal!!! Ik zal hier zeker meer bestellen!!!!

14 juni 2023

leukste rokje ever

het kwam echt super snel thuis. toen ik ging kijken vond ik de rokjes erg leuk en ze lijken echt precies zoals op het plaatje. erg tevreden mee en het is zeker een aanrader!!

14 juni 2023

De kleding is net plastic

De kleding is echt heel slecht van kwaliteit, de rokjes en jurkjes zijn leuk! Maar de bloesjes en shirts zijn net plastic. Het voelt alsof je een regenjas aan hebt en komt niet overeen met het plaatje. Zeker niet waard voor de prijs. Retourneren is op eigen kosten, dat is ook nog eens enorm vervelend. Geen fijne winkel. Kan je beter naar de zara of H&M gaan.

13 juni 2023