Half jaar klant voor internet en mobiel. Vlotte customer service via telefoon en email. Gebruik eigen router op 8.5g abbo.
Ik heb me op 29 oktober 2025 aangemeld voor internet en had een afspraak gepland voor 14 november 2025, zodat de technieker langs zou komen voor de installatie. Niemand heeft me op de hoogte gesteld;... Toon meer
Na jarenlange problemen bij telenet, die ze gewoon niet opgelost kregen wegens problemen aan het net die tot op de dag van vandaag lopen is fiber een verademing qua stabiliteit. Fastfiber, snel repl... Toon meer
Super blij met mijn switch naar Fastfiber. Alles perfect verlopen,perfect e communicatie. Perfecte afspraken. Alles direct in orde en alles werkt prima. Overstappen naar Fastfiber is een aanrader.
FASTfiber, vroeger bekend als Belgian Telecom, is reeds meer dan 20 jaar actief in België. We bieden je een volledig kwalitatief aanbod (internet,tv,mobiel, vaste lijn) waarbij je zelf je pack samenstelt naar gelang jouw privé of professionele behoeften. Samen met onze community perfectioneren we ons aanbod elke dag, om onze service beter, duidelijker en eenvoudiger te maken.
België
- fastfiber.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Beste provider die ik ooit had gehad.
Na letterlijk maandan van probleem na probleem van Proximus heeft de klanten dienst van fastFiber, alles uit de kast gehaald om het onmogelijke mogelijk te maken.
Je krijgt snel antwoord, er word echt naar een oplossing gekeken en de actie word snel ondernomen.
Ondanks dat Proximus alles er aan deed om tegen te werken (afspraken niet na komen, orders annuleren, foutive informatie bezorgen..) heeft de klantendienst blijven vechten.
Ik heb geen seconde spijt dat ik ben over geschakeld van de "big players" die niks om hun klanten geven.
Snel en stabiel internet
Snelle respons zowel voor als na de bestelling, zelfs op zondag! Modem na één dag al ontvangen zodat ik de interne aansluitingen al kon voorbereiden voordat de technieker de effectieve aansluiting verzorgde. Nu reeds enkele weken een stabiel, snel en betaalbaar internet via Fastfiber. Steeds 50/10 up/download draadloos. Na één jaar nog altijd zeer tevreden.
Fantastische klantendienst
Een ongelooflijk snelle en behulpzame service. Waar je bij andere bedrijven tientallen minuten een wachtmuziekje moet horen, drie keer doorverbonden moet worden om uiteindelijk niet verder geholpen te zijn, heb je hier snel antwoord per mail met de exacte info die je nodig hebt, niet meer en niet minder. Daarbovenop komt dan nog de goede prijs die aangeboden wordt.
Vlotte overschakeling vanaf Proximus met EasySwitch
We hadden een ADSL + TV abonnement via Proximus.
Omwille van beperkt gebruik TV opzoek naar alternatieven.
Hierbij bij FASTfiber terecht gekomen en wél de TV lite optie genomen.
Implementatie van TV is nu volledig via apps (GoPlay/VRTMax/TVVlaanderen) ipv de decoder.
Na bestelling en overschakeling, toch nog een modemwissel gedaan van Proximus BBox naar Fritzbox via FASTfiber. Ging zonder problemen.
Fastfiber VDSL overstap
Fastfiber nam mijn VDSL van Yoin over in 1 week met easy switch.
Alles verliep vlekkeloos en heb nu ook een stabiele verbinding. Die zo verder
Alles werkt perfect
Alles werkt perfect . Vlotte communicatie via mail en chat .
Fastfiber #1
Voor mij is fastfiber eigenlijk de enige waar ik nog nooit een probleem heb gehad, ben dus zeer blij dat ik deze ontdekt heb na wat opzoekingswerk op internet. Bij de andere had ik altijd wel iets aan de hand... Ik raad dus fastfiber aan voor iedereen!
Niet oke! Geen resultaat en zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie. Geen hulp. Geen telefonisch contact na dit meermaals te vragen.
3x pogingen tot installeren, waarbij er steeds van alles misliep. 3x onnodig verlof moeten opnemen.
Uiteindelijk overgestapt naar andere provider na 2 maanden nog steeds geen wifi en geen tegemoetkomingen of deftig contact.
Absoluut niet oke!
Overstap van ADSL (Orange) naar fiber
Overstap van ADSL (Orange) naar fiber (150 Mbps) in regio Antwerpen. Vlotte installatie, 10 euro/maand goedkoper en (veel) hogere snelheden dan bij Orange. Onmiddelijk de maximale 150 Mbps via ethernet en +- 130 via WiFi, 3 a 4 keer zo hoog als de adsl-snelheid via Orange (+- 40-50 Mbps). Heel tevreden!