Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed hjemmeside! Jeg købte et spil igennem Fastgames.dk, modtog lige med det samme, en faktura på min ordre og aktiveringskoderne! Jeg var lidt i tvivl om, hvordan jeg aktiverede koderne, men bl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et spil inde på Fastgames.dk, det er super billigt og virkeligt nemt, koderne kom lige med det samme. Kundeservice er super nem og folkene bag er super søde og gode til at hjælpe hvis man har pr... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte et spil via deres hjemme side, men fik ingen email, jeg ringede derefter til deres kundeservice, blev taget godt i mod og blev hurtigt hjulpet igennem mit problem. Jeg modtog spillet kort... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwarewinkel
  2. Spellenwinkel
  3. Videogamewinkel

Info over Fastgames.dk

Geschreven door het bedrijf

FastGames leverer billige CD keys til en bred gruppe af forskellige spil og platforme. Vi bestræber os på at levere support i verdensklasse, og levere spil og software licenser til en skarp pris.

Fastgames.dk en af Danmarks førende forhandlere af digitale computerspil og softwareprodukter. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder, et kæmpe udvalg, af spil til populære platforme som Steam og Origin samt Microsofts Office- og Windows-produkter.

Vores dedikerede support team, stræber altid efter at levere support i højeste kvalitet, og vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.
Uanset om du er en passioneret gamer eller har brug for Microsoft-software til din virksomhed, kan du altid regne med skarpe priser, og 5 stjernet support.

4,5

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ikke modtaget vare

Jeg Købte en Key til Farming Simulator, og efter 2 timer har jeg stadig ikke modtaget varen. I min ordrebekræftelsesmail står der, at man typisk modtager sin vare efter 5 minutter. Det er tydeligvis ikke korrekt.

25 juli 2025

Hej Marcus,

Tusind tak for din anmeldelse - også selvom vi jo ville ønske, at den ikke var på 1 stjerne. Vi forstår godt, at det var frustrerende at vente længere end forventet. Normalt bliver vores spil og licenser leveret automatisk inden for få minutter, som også fremgår af ordrebekræftelsen.

I dit tilfælde krævede ordren en manuel gennemgang, og derfor kørte den automatiske proces ikke. Det betød, at nøglen først blev leveret kl. 21:20 – ca. to timer efter bestillingen kl. 19:08.

Vi beklager naturligvis ventetiden. Vi stræber altid efter at levere så hurtigt som muligt, og skulle du på noget tidspunkt have brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Support langt udover det forventelige

Købte en licens til opgradering fra Windows 7 til Windows 10 til brug på en ældre bærbar, hvor nærmest intet virkede længere. Jeg er ikke nybegynder med installering af programmer, men W10 kunne jeg ikke installere. Måtte kontakte Victor fra kundeservice, der brugte tid på fejlsøgning m.v. og efterfølgende installering af W10.
Windows 10 kører nu helt utroligt godt på min ældre bærbar. Stor tak til Victor.

5 mei 2025

Hej Jørgen,

Tusind tak for de flotte ord og fordi du handlede hos os, det betyder rigtig meget for os!
Jeg er glad for at høre at hjælpen var værdsat og at det bare køre. Det var en lidt større operation vi havde gang i, for at få installeret og aktiveret Windows 10 på din PC, men det lykkedes!

Hav en fantastisk dag :-)
Vh

Super god kundeservice.

Super god kundeservice.
Jeg har købt Euro Truck simulator 2 Scandinavia, jeg er helt ny med at købe spil på den måde, jeg fandt så ud af at det er en tilkøbes pakke til hvis man har grundspillet, det vidste jeg ikke pg ringede der ind og var super hjælpsomme og gav mig rabat på selve grundspillet stor 👍 her fra.

12 februari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fastgame 👍

Jeg synes at fastgame er bedre fordi at det er billigere og hurtigere😀 det eneste dårlige ved fastgame er at de ikke fortæller hvor man skal skrive koden henne🤭 men det er lige meget når man finder ud af det😀

10 februari 2024

Awesome oplevelse med fastgames

Awesome oplevelse med fastgames! Ikke nok med at produktet virkede fejlfrit, men hjælpen var også i top. Jeg fik klar og brugbar vejledning til de udfordringer jeg lige støtte på. Kan varmt anbefales!

22 juni 2023

Hurtig og billig

Hurtig og billig - virker hver gang.
Der har også fulgt god support af mine produkter med når Microsoft / Min PC har været bøvlet.

30 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og hurtig levering

Super god service, og meget imponeret over at jeg fik hurtig hjælp selvom det var en søndag. Vil helt klart anbefale dem til venner og bekendte.

30 juli 2023

Antwoord van Fastgames.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Rikke!
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi gør altid vores bedste, for at yde den bedste support, også selvom det er søndag.

Jeg håber at vi får fornøjelsen, af at handle med dig igen.
Hav en fantastisk sommer :-)
Vh
Victor P. - Fastgames.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.