Jeg har efterhånden købt mange ting på…
Jeg har efterhånden købt mange ting på Tingster, og hver gang er servicen i top! Brugerfladen er meget let forståeligt, og især swipefunktionen er fed.
Tingster er en app og auktionsplatform, der gør det nemt, gennemsigtigt og bæredygtigt at købe og sælge brugte varer – både for private og virksomheder. 🌱 Bæredygtighed i fokus Tingster er skabt med en mission om at give brugte ting nyt liv og reducere spild. Det gør det lettere for folk at komme af med ting, de ikke længere bruger, og samtidig bidrage til en mere cirkulær økonomi. 📱 Brugervenlighed Appen er designet til at være enkel at bruge: man tager et billede af varen, skriver en kort beskrivelse, og så er den klar til at blive budt på. Det fjerner besværet med beskeder frem og tilbage og aftaler, der ikke bliver overholdt. 🏢 For både private og virksomheder Tingster henvender sig ikke kun til privatpersoner, men også til virksomheder, der vil af med overskydende udstyr, returvarer eller varer fra konkursboer – uden skjulte gebyrer.
Denemarken
Mega go service når man snakker sammen med Emil
God oplevelse fra første bud til afhentning af varen
Vi købte 14 stk. Bent Hansen stole og er meget glade for kvaliteten og prisen. Tak!
I got a great deal.
Bought some tools from the app for an incredible price. The service was great and they reached out personally when the email about the order pickup got lost.
Will buy again

Antwoord van Tingster
I enjoy swiping on the app and seeing the many different things for auction. The pickup is also easy.

Antwoord van Tingster
Great app. Always was buying things from auctions but sometimes coming back empty handed was not making the trip worthwhile. This app makes auctioning an easy thing and hustle free :). Love it!

Antwoord van Tingster
Vi købte et sæt lamper til vores værksted - App´en var nemt at bruge, vi fik god service og alt fungerer som det skal.
Og ja, man bliver let fanget, når man først begynder at swipe :)

Antwoord van Tingster
Jeg fandt noget godt værktøj og udstyr til min bil på tingster! Jeg hentede det bagefter (kunne have været sendt i stedet) 👍

Antwoord van Tingster
Lees meer over geverifieerde reviews.