Bedrijf heeft geantwoord
Vi har benyttet Retrade igennem mange år til at sælge vores overskuds material med stor tilfredshed. Vi har benyttet Søren Mark som har været yderst venlig og kompetent, med et bredt know how på ma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den kontakt person vi hade vid försäljning var grym, efter första telefonensamtalet så var han på plats inom 24h tog foton och lade ut annonsen direkt. Bra kommunikation genom hela processen. Sl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en kontorvogn/skurvogn på auktion Af af en af retrade’s faste kunder Hvilket gav en del problemer Med levering og kommunikation. Og henvendte mig. Til Johnny (retrade) Og blev tag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Retrade.eu is one of Northern Europe’s leading auction platforms for used machines and equipment. We connect companies and public institutions looking to sell surplus assets with buyers across Europe searching for high-quality machinery at competitive prices. Through Retrade.eu, sellers can list everything from construction and agricultural machinery to trucks, tools, vehicles, and specialised equipment. All items are sold via transparent online auctions, supported by detailed documentation and independent descriptions. For sellers, we offer a hassle-free sales process handled by experienced consultants – from on-site evaluation and listing creation to buyer communication and logistics. For buyers, Retrade.eu is a reliable source of used equipment directly from companies, municipalities, and state-owned enterprises. Listings are created by professionals and include real photos, honest descriptions, and inspection details when available. Our platform ensures a secure and efficient experience, whether you are buying or selling across borders. With local presence in several countries and a strong digital infrastructure, Retrade.eu makes international trade simple and trustworthy. We are committed to fairness, transparency, and excellent customer service. At Retrade.eu, we do more than sell equipment – we create opportunities.
0473, Oslo, Denemarken
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
de samme biler, går igen og igen på auktion, da de ikke opnår mindste pris, byder man bliver man ringe op, og indgår en forhandling. Det er useriøst.
Det har jo, intet med auktion at gøre. !
Den absolut sämsta sidan av alla auktionssidor. Går inte att logga in. Går inte att komma i kontakt med någon. Sämst

Antwoord van Retrade
Auktioner är värdelösa om du inte får priset och de säger att de är proffs. De kommer att säga orimliga summor även om du vinner auktionen och ingen kommunicerar med dig om priset, och sedan får du reda på att de sålt varan till någon annan även om du också angav det priset. Detta är auktionsbedrägeri

Købte Deutz traktor på auktion 2-10-25
Traktoren var i følge auktionsbeskrivelse i "brugsmæssig stand, men kan have mindre fejl"
Allerede inden den læsses af nævner vognmand toppakninger, der er ingen strøm på, batteri færdigt.
Vi får ved anden strømkilde startet traktoren, den knalder ganske rigtigt fra toppakninger og kan ikke engang gå i tomgang.
Brugsmæssig stand men kan have mindre fejl?
Den er ubrugelig.
Retrade stod for transport fra Sjørup t Præstø.
Jeg henvender mig til Retrade der siger jeg så ikke skulle have hentet den? Øhhh de stod for transport og jeg havde tillid til deres auktionsbeskrivelse.
Men nej Retrade vil intet gøre
Jeg har tænkt mig at gå videre med sagen og har andre lignende oplevelser høre jeg gerne fra jer
20299770

Antwoord van Retrade
Har solgt og købt ved retrade auktion flere gange det kan varmt anbefales der er styr på tingene RETRADE AUKTION 5 store stjerner her fra
Lever op til alle forventninger.
Utrolig god til at guide i gennem hele processen.
Søren Mark kan jeg varmt anbefale.
Alt i alt, absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af retrade!

Antwoord van Retrade
Vi har benyttet Søren Mark som har været yderst venlig og kompetent, med et bredt know how på maskiner, samt en rigtig god evne til at pris sætte.
De varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Retrade
En rigtig dygtig mand fra auktionshuset til at vurdere og få ting til at glide med auktion.

Antwoord van Retrade
Lägger ner mycket tid på att ge en korrekt beskrivning av varan. Försöker och lyckas oftast få liv i gamla maskiner

Antwoord van Retrade
Hjälpte mig att sälja lite saker, snabbt o smidigt. Trevlig personal som engagerar sig!

Antwoord van Retrade
Bra service, bra dialog under affären, kändes sömlöst och behövde inte göra nånting själv. Kan varmt rekomendera!

Antwoord van Retrade
Lees meer over geverifieerde reviews.