Ik had al een review omdat ik niet tevreden was achtergelaten en toen vonden jullie het nodig al mijn persoonlijke gegevens en adres hierop te delen.. Kan je echt niet maken! Dit kan ik niet verwijder... Toon meer
Vanwege een evenement heb ik veel crêpepapier nodig. Met feestartikelen4u een mooie korting afspraak kunnen maken. Al 2 keer besteld, 3de bestelling volgt binnenkort. Beide keren binnen 48uur in huis,... Toon meer
Levertijd duurde te lang daarom contact proberen te zoeken om levering niet meer te ontvangen. Echter hebben ze het toch verstuurd. Na veel heen en weer contact uiteindelijk retour kunnen sturen wa... Toon meer
Shop feestkleding, feestartikelen, themakleding en meer! ✔140.000 artikelen ✔Uit voorraad leverbaar ✔< 23:59 besteld, vandaag nog verzonden! Jaarlijks versturen wij ca. 600.000 zendingen richting 13 landen buiten Nederland
Teugseweg, 7418 AM, Deventer, Nederland
- 0570855955
- klantenservice@confettishoppinggroup.nl
- feestartikelen4u.nl
KOOP HIER NIKS!!!
KOOP HIER NIKS!!!
Medewerkers houden je aan het lijntje
Liegen alles bij elkaar!!
dat ze je bestelling (vandaag) versturen.. dag erna verteld collega dat er leveringsproblemen zijn.. spoedbestelling van gemaakt maar natuurlijk weer niets mee gedaan
Dan klopt t ordernummer niet.. hoe krijgen ze t bij elkaar verzonnen?!?
Ben verdorie gewoon eerlijk!
Totdat mijn klacht (per mail) wordt doorgestuurd naar de directie Marcel Gerritsen (eigenaar confetti group)
Die mijn bestelling wel verstuurd.. jippie! m’n vertrouwen is weer terug maaaaar… mijn jurk is helaas te groot dussss
Weer over en weer gemaild met Marcel
Beloofd een kleinere maat te versturen maar tot op heden (7/11) niets ontvangen
Let op: Levertijd was 3 dgn dus…
29/9 bestelling geplaatst (23/10 nodig) 2/10 m’n eerste mail verstuurd
25/10 m’n laatste mail gestuurd
Dus kort samen heb ik na 28 mailtjes en 3 telefoontjes nog steeds niets
Diep en diep triest!!
Jullie moeten je kapot schamen
Stuk voor stuk
Te laat ontvangen, beschadigd
Te laat ontvangen, tiara was beschadigd, kleuren van partypoppers waren niet juist. Ik wilde het pakket retourneren maar was 16 euro terwijl het pakket zelf maar 20 euro kostte dus heb ik het maar gehouden maar ben er nu niet veel meer mee. Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb. Het is een heel mooie website voor Feestartikelen dus heel jammer dat het in het echt tegenvalt...
Wat je hier leest is echt waar aantal…
Wat je hier leest is echt waar aantal mails verstuurd en word steeds gezegd over 2 dagen versturen ze hem niets is minder waar
NOOIT WAT OP BESTELLEN !!
Echt een schandalige zaak
Echt een schandalige zaak. Je word gewoon afgelegd. 2 weken geleden een pakketje besteld in de hoop dat het er op tijd zou zijn met halloween; voor 12 besteld is volgende dag verzonden. Niet is minder waar.
Ruim 5 mails gestuurd en nooit geen reactie. Schandalig. Kan dalijk waarschijnlijk ook geen retour meer aanvragen omdat het al 2 weken verder is. Bij de beesten af.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ik zit al ruim 3 weken te wachten op mijn (halloween) pakket. Niets! Helaas zijn ze telefonisch niet te bereiken ivm oneindige wachttijden aan de telefoon en op mailtjes wordt niet gereageerd. Nog steeds geen pakket ontvangen en mijn geld kwijt. Halloween is alweer voorbij. Kansloos dit! Hier nooit meer bestellen.
Maakt leverings belofte niet waar.
Wat een vervelend bedrijf. Staat op de website dat ze de volgende dag leveren, maar na een week had ik nog steeds niks vernomen. Grote order van bijna 100 euro ruim een week voor Halloween besteld, maar uiteindelijk heb ik aan de hele order niks gehad omdat het niet op tijd werd verstuurd en eeuwig op "aangemeld maar niet verwerkt" stond bij DHL. Grote beloftes die ze niet waar kunnen maken. Voor 21:00 besteld morgen in huis? Dikste leugen die ik ooit gehoord heb.
Telefonisch contact opnemen is een absolute verspilling van tijd omdat de wachtrij zo lang is en op emails reageren ze niet. Heel jammer.
Lees de voorgaande reviews!
Lees de voorgaande reviews; het is hetzelfde verhaal! Ik gaf liever 0 sterren. Nog geen pakket gezien en we zijn twee weken verder. Wanneer ik mail krijg ik geen reactie.
Als het alsnog in orde komt, hou ik mijn woord en pas ik mijn review hier aan. Ik heb er alleen weinig hoop op :-(

Antwoord van Feestartikelen4u
Hele slechte service
Hele slechte service. Allereerst, de juiste maat niet beschikbaar waardoor ik de klantenservice heb gemaild. Zij gaven aan dat het product niet meer op voorraad zou komen, maar een dag later stond hij er toch weer op.
Er wordt geadverteerd met ‘vandaag besteld, de volgende dag in huis’, nou dat kunnen ze niet waar maken. Na 7 dagen gebeld waar mij pakket bleef om vervolgens te horen dat het pakket niet is verzonden, want ze konden het niet bestellen. Geen bericht gehad niks. Je moet hier echt niet bestellen.
Heel slecht
Heel slecht! Er staat dat je pakket binnen 24 uur verzonden wordt, wat helemaal niet het geval is. Onwijs slechte service. Geen aanrader of bestel heel ruim van te voren

Antwoord van Feestartikelen4u
je krijgt te laat bericht
je krijgt te laat bericht, dat helaas niet alles leverbaar is. (Het feest is al geweest.) op de site staat binnen 3 dagen. geld retour aangevraagd, maar ook dat komt niet. nu voor de tweede keer een gebeld. je staat min. een half uur in de wacht. ik denk dat ik niet de enige ben die een probleem heeft met dit bedrijf. maar als het nu goed is krijg ik mijn geld terug.
Slechste bedrijf ooit
Afgelopen week had ik 3 verkleedpakken besteld via deze site. "Vandaag besteld morgen in huis", een heel aantrekkelijke slogan, maar vooral illusoir. Aangezien de kleding na 2 weken nog altijd nergens te bespeuren is, vrees ik dat een echte kat in zak een betere aankoop was geweest. Tot mijn ongenoegen kan ik geen 0 sterren geven, want 1 ster verbloemt het hele gebeuren. Zelfs na het versturen van een beleefde mail, kreeg ik een stompzinnig antwoord terug. Vandaar wil ik jullie allen waarschuwen! Koop NIKS bij deze zwendelaars!!!
Bestel hier niet!!
Bestel hier niet! Wat een slecht bedrijf. Bestelling gedaan van 4 artikelen. Kreeg twee artikelen die ik totaal niet besteld had. Ook de levering binnen 24 uur is totaal niet gehaald. Kwam pas na een dag of drie! Ook geen reactie op mijn mail dat ik artikelen mis en dat ik de verkeerde artikelen heb ontvangen. Wat slecht zeg!
Niks geen bestelling binnen zoveel uur…
Niks geen bestelling binnen zoveel uur …. Na een telefoontje zou het 4 dagen later komen … na een tweede telefoontje is het artikel niet leverbaar !!! Wat een slecht bedrijf !!!!!
Zeer slechte site
Zeer slechte site, ze zeggen dat voor 23.59 besteld volgende dag bezorgd, maar mijn bestelling kwam pas een week later. Pogingen om ze via de mail te bereiken waren allemaal tevergeefs.
HEEL SLECHT
HEEL SLECHT
Ze beloven: Vandaag vóór 23.59 besteld, is dezelfde dag verzonden. Op dinsdag besteld, en op vrijdag nog geen verzendbevestiging gekregen.
Op vrijdag 45 minuten in de wachtrij gestaan. Toen vroegen ze; wanneer heb je het nodig? Toen zei ik op zaterdag.
Ze zouden het diezelfde dag nog verzenden en dan zou ik het zaterdag in huis hebben.
Mooi niet.
Geen aanrader dus.
NIET BESTELLEN! JE WORD OPGELICHT!
Werkelijk waar zo slecht bedrijf. 2 weken zitten wachten om het te regelen en uiteindelijk nergens mee gekomen. Elke dag weer het zelfde smoesje met "u krijgt morgen meer te horen" en zo blijft het door gaan. De enige oplossing is mijn geld terug want heb het allemaal niet meer nodig.
Niet eens 1 ster waard
Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad met een webshop als deze…. Mijn pakket zou op vrijdag 24 september bezorgd worden, deze had vertraging opgelopen en zou ik vervolgens maandag de 27ste moeten ontvangen. Je raad het al bijna…. deze heb ik toen niet ontvangen.
Na meerdere mailtjes te hebben gestuurd en constant vage antwoorden te hebben ontvangen. Kreeg ik mijn pakket op vrijdag 1 oktober eindelijk binnen.
Verassing nummer 2, de helft van het pakket miste. Ik heb 4 carnavals pakken besteld en er zaten er maar 2 in het pakket. Niet alleen voor mij maar ook voor hun was dat een grote verbazing. Alsof er plots 2 pakken uit een pakket kunnen verdwijnen. Ik heb opnieuw een mail gestuurd met daarin aangegeven dat ik de carnavalspakken op zaterdag 2 oktober nodig heb (dit heb ik ook aangegeven in de mailtjes voooor dat mijn halve pakket arriveerde) Daarop krijg ik vrijdag 1 oktober nog antwoord met
“Ik heb de twee missende artikelen nagestuurd. Voor wanneer heeft u ze nodig?”
Waarop ik weer heb moeten antwoorden dat ik de producten “morgen zaterdag 1 oktober” nodig te hebben.
Hierop krijg ik het antwoord:
“Helaas lukt het niet om de artikelen morgen bij u te hebben. Ze zijn bij ons namelijk niet op voorraad”
Na 20 keer op en neer te hebben gemail, een half pakket en halve antwoorden te hebben ontvangen. Heb ik opnieuw een mail gestuurd met hoe slecht ik de service en de service vind. Hierop kreeg ik zaterdag 1 oktober het antwoord:
“Deze zal vandaag of maandag arriveren”
Snappen jullie het nog?
-Eerst is het pakket nagestuurd
-Een uur later zijn de artikelen niet op voorraad en kan het daardoor de zaterdag dat ik het nodig heb niet bezorgd worden
-En vervolgens wordt het pakken zaterdag of maandag bezorgd?
Tot vandaag heb ik ook nog geen track en trace code ontvangen. Dus neem ik aan dat de andere helft van mij pakket ook nog steeds niet op de post is gedaan en ik deze dus niet maandag binnen heb.
Ik wacht nu al bijna 2 weken op mijn pakket, terwijl ik officieel maar 2 dagen hoefde te wachten.
Ik krijg morgen misschien mijn pakketje…
Ik krijg morgen misschien mijn pakketje binnen maar nu ik al deze review lees ben ik bang van niet. het maakt mij echt niet uit als het paar dagen later komt :) als het maar er goed uit ziet. Als ik hem binnen 1 week binnen krijg geef ik dit 5 sterren!
2 weken geleden bestelling geplaatst en…
2 weken geleden bestelling geplaatst en nog steeds geen pakket gezien… wat ze beloven op dr website is dus niet waar! Ik hoop ook via deze weg dat ik toch een pakketje nog binnen ga krijgen deze week… laten we het hopen.