Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed underholdning som imponerer alle aldre og typer af gæster. Meget professionelt og overraskende hele vejen igennem. Vi bad Mads om at komme til min søns konfirmation, da vi søgte noget nyt, a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Entertainer

Geschreven door het bedrijf

Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads leverede en 10 ud af 10 oplevelse…

Mads leverede et 10 ud af 10 indslag til vores polterabend. Alle gæster var mindblown efter Mads' show, og snakkede stort set ikke om andet resten af dagen. Mads har en helt unik evne til at læse rummet og have alle med, uden at det føles stift eller opstillet. Kæmpe anbefaling herfra!

11 april 2026

Top og tankevækkende underholdning

Vi havde Mads ude til en workshop for vores 9. klasser på Højdevangens Skole. Først leverede han et mindblowing mentalist-show, som hverken elever eller lærerne har gennemskuet. Helt eminent underholdning fra første fløjt.
Derefter en spændende talk om at bygge sin egen virksomhed om noget man er dygtig til. Det var inspirerende og forhåbentligt noget de unge mennesker tager med videre i livet.

Varmeste anbefalinger herfra.

18 maart 2026

Virkelig go oplevelse

Mads Fencker var ude til et firmarrangement, og vi var 35 medarbejdere der var virkelig godt underholdt i 45 minutter. Mads har en dejlig personlighed og var meget dygtig og professionel. Varme anbefalinger herfra.

15 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En SUPER oplevelse med Mads og hans tankelæsningsshow

Mads kom forbi med sit tankelæsningsshow til min 60 års fødselsdag. Oplevelsen var et meget professionelt show, og Mads som var meget nærværende i selskabet. Mine gæster var super begejstret og tryllebundet af, hvad der skete undervejs. Der var masser af refleksioner over oplevelsen bagefter, så det var helt som det skulle være.

25 oktober 2025

Underholdning i første klasse

Vi bestilte Mads til vores bryllup.
HOLD DA OP!! For et FANTASTISK show, det levede op til alle vores forventninger, Mads er fantastisk til det han kan, samt at levere det i et spektakulært show!
Alle nød glæde af den kæmpe WAUW effekt som showet bød på!
Samtidig er Mads en meget behageligt person, både før, under og efter sit show!
Vil anbefale alle at hyre Mads, hvis de skal have noget god underholdning

27 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kirsten fik et superfint tankelæsershow…

Kirsten fik et superfint tankelæsershow til sin 80års fødselsdag. Vi var 25, der var helt ekstraordinært godt underholdt ved vores arrangement på restaurant Vigen. Hvordan gør han det? Man tror dårligt sine egne øjne og ører, når Mads Fencker læser ens tanker.
Hurtig i replikken og fuld af sjove bemærkninger.
Vores varmeste anbefalinger.

6 september 2025

formidabelt show

Brugte mads til show ifht min 40 års fødselsdag. Han leverede en fantastisk show, som gjorde alle gæster målløse. Det var sjovt, skarpt, og masser af variation i tricksne, og meget professionelt leveret. Processen op til var også også super nem, så stor anbefaling herfra.

15 augustus 2025

Guldbryllup

Formidabelt show ! Værtsparret og gæsterne var meget imponeret. Stor interesse for at bruge Mads til andre shows blandt venner og bekendte. De absolute bedste anbefalinger herfra !

9 augustus 2025

Super underholdning

Mads underholdte til min datters 30 års fødselsdag, og det var bare en oplevelse ud over det sædvanlige. Alle sad måbende og imponerede, samtidig med at der var gode grin undervejs.
Kan kun anbefales herfra!!

12 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til årets firma sommerfest blev vi…

Til årets firma sommerfest blev vi fuldstændig blæst bagover af Mads Fencker, som leverede en close-up optræden i absolut verdensklasse.
Han læste pinkoder til folks mobiltelefoner, gættede navne på folks første kærester, og tryllede med terninger på en måde, som stadig bliver talt om ved kaffemaskinen.

Mads bevægede sig ubesværet rundt blandt gæsterne og skabte intense øjeblikke af forundring og latter – uden store rekvisitter, bare ren close-up magi lige foran øjnene på os.

Hvis du vil give dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme, så kan vi kun give vores varmeste anbefaling til Mads Fencker.

8 juni 2025

Magisk

Mads holdt alle, børn og voksne, engageret og underholdt, og skabte en fantastisk stemning af mystik og undren, der virkelig løftede hele arrangementet.

24 mei 2025

Fantastisk!!!

Vi havde en virkelig god oplevelse med Mads til vores søns konfirmation. Indslaget var veldisponeret, tankevækkende og fremragende eksekveret og gæsterne taler stadigvæk om det. Virkelig de varmeste anbefalinger herfra.

17 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.