Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads leverede et 10 ud af 10 indslag til vores polterabend. Alle gæster var mindblown efter Mads' show, og snakkede stort set ikke om andet resten af dagen. Mads har en helt unik evne til at læse rumm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Mads ude til en workshop for vores 9. klasser på Højdevangens Skole. Først leverede han et mindblowing mentalist-show, som hverken elever eller lærerne har gennemskuet. Helt eminent underh... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kirsten fik et superfint tankelæsershow til sin 80års fødselsdag. Vi var 25, der var helt ekstraordinært godt underholdt ved vores arrangement på restaurant Vigen. Hvordan gør han det? Man tror dårl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed underholdning som imponerer alle aldre og typer af gæster. Meget professionelt og overraskende hele vejen igennem. Vi bad Mads om at komme til min søns konfirmation, da vi søgte noget nyt, a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Entertainer

Geschreven door het bedrijf

Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Alt spillede bare

Alt spillede bare. Der har været god, hurtig og nem kommunikation hele vejen igennem (før, under og efter).
Underholdningen var præcis som forventet, super godt. Stor anbefaling herfra.

3 juni 2024

Fantastisk indslag!

Vi havde fornøjelsen af, at have Mads til at optræde ved et firmaarrangement, og det var en fantastisk oplevelse! Alle, var fuldstændig blæst bagover!

2 mei 2024

Hej Emma

Tak for de flotte ord - dem sætter jeg virkelig stor pris på.

Rigtig god dag.

Fremagende

Super show med inddragelse af mange gæster og konfirmanden. Inspirerende og hamre "irriterende". Anbefaledes værdig
MVH
Christian Eggers-Lurá

5 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et perfekt indspark til en fødselsdag

Jeg bookede Mads til at optræde til min 40 års fødselsdag, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Han er ikke kun dygtig, men han er også sjov! Der kom mange jokes undervejs, der virkelig fik gæsterne til at grine. Hans optræden var et sjovt indspark på aftenen, og gæsterne taler stadig om, hvordan han mon kan det, han kan! Kan varmt anbefale ham.

27 april 2024

Anmeldelse: Mads, Den Fantastiske Mentalist

Mads leverede en uforglemmelig forestilling som mentalist ved vores seneste selskab. Fra start til slut var han i stand til at forbløffe og fortrylle os alle med sine utrolige evner. Hans imponerende evne til at læse tanker, forudsige valg og skabe illusioner var simpelthen fængslende.

Mads' optræden var ikke kun underholdende, men også interaktiv. Han formåede at involvere alle i selskabet, hvilket skabte en unik og engagerende atmosfære. Uanset om det var ved at forudsige vores hemmelige tal eller ved at læse vores sind, var hver deltager fanget i spændingen og magien i øjeblikket.

Det, der virkelig adskilte Mads' optræden, var den følelsesmæssige forbindelse, han skabte med sit publikum. Han formåede at skabe en dyb kontakt med hver enkelt af os, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere personlig og mindeværdig.

Alt i alt var Mads' optræden som mentalist en sensationel og uforglemmelig oplevelse. Alle i vores selskab var enige om, at det var den fedeste oplevelse nogensinde, og vi vil uden tvivl anbefale ham til enhver, der leder efter en unik og fascinerende underholdning til deres næste begivenhed

25 april 2024

Antwoord van Mads Fencker

Tak for den virkelig flotte og udførlige anmeldelse Nicki!

Den sætter jeg virkelig pris på. Stor fornøjelse at være forbi jer

Vildt god underholdning

Vildt god underholdning, alle gæster i selskabet var imponeret. Alle anbefalinger herfra!

28 april 2024

Antwoord van Mads Fencker

Tak for de flotte ord, Sarah.

Håber I nød indslaget til fulde.

Mindblowing… igen….

Det er nu 2. Gang vi hyrer Mads i familien, og begge gange har han efterladt rummet med åbenstående munde, mixet med gode smil og grin :)

Mads er perfekt til skabe gode snakke efterfølgende, så folk har et fælles tredje selvom de ikke kender hinanden til festen.

Og så vil vi stadig gerne vide “ hvordan du gør det?” ;-) Tak for et skønt indslag til vores fest! Hilsen Anders og Maiken

20 april 2024

Tak Anders og Maiken

Tak for de meget flotte ord!

Dem sætter jeg virkelig pris på - fantastisk at være med i lørdags til at gøre Anders' 40-års til noget særligt.

Rigtig god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu engang tak for et fantastisk show…

Endnu engang tak for et fantastisk show til min datters nonfirmationsfest i lørdags Mads. Som ved min søns fest for 2 år siden gjorde du det denne gang også helt igennem fantastisk. Det er ubegribeligt for os alle hvordan du kan det du kan. Min datter var utrolig glad og var meget betaget af dit vilde show. Selvom vi har haft besøg af dig før, formodede du at lave et helt andet og præcist lige så godt show, så du kan nemt bookes til de samme gæster til en ny fest. Jeg kan kun anbefale alle at byde Mads indenfor til et festlig dag. Han gør det så godt og jeg må medgive mine allerbedste anbefalinger. Mvh Malene

15 april 2024

Kære Malene

Mange tak for den meget flotte anmeldelse! Den sætter jeg virkelig pris på.

Dejligt at Cecilie også nød showet til hendes nonfirmation.

Dbh.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling til julefrokost underholdning

Jeg bookede Mads til at underholde i forbindelse med en julefrokost på mit arbejde. Jeg havde tidligere set Mads optræde, hvor alle var vilde med hans show. Selvom jeg selv nu har set det 2 gange forstår jeg stadig ikke hvad han gør. Klar anbefaling herfra

11 december 2023

Hej Karen

Tak for de flotte ord - dem sætter jeg virkelig pris på.

Håber du er kommet godt ind i det nye år.

Vi ses forhåbentligt til at andet arrangement i fremtiden.

Aften show

Mads gør sit arbejde godt og tog udfordringen op fra en deltager, og klarede også den del.

30 november 2023

Kære Helle

Tak for de flotte ord - dem sætter jeg stor pris på.

Rigtig god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads gav et meget spændende show til…

Mads gav et meget spændende show til vores julefrokost den 8/12-23
Jeg kan varmt anbefale ham, han er super professionel

11 december 2023

Antwoord van Mads Fencker

Tak for de flotte ord, Pia.

En kæmpe fornøjelse at underholde jer alle 600!

Spændende udfordring og meget vellykket arrangement.

Stor anbefaling

Underholdende, imponerende og mind-blowing.

En stor anbefaling herfra :)

4 december 2023

Tak for det, Nikolaj.

Rigtig god dag til dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk show for børn og voksne

Det var en fornøjelse at have Mads ude og optræde på skolen. I to shows fik han både inddraget skolens elever og skolens personale aktivt med stor indlevelse og fantastiske oplevelser til følge.
Det var fedt at se, hvordan skeptikere tabte kæben hver gang, at Mads ‘tankelæste’.
Stor anbefaling herfra!

1 december 2023

Antwoord van Mads Fencker

Tak for de flotte ord, Jonas - det var en fornøjelse at stå for begge indslag ude hos jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk show med Mads Fencker!

Fantastisk show med Mads Fencker!
Mads leverede sit show på 45 min. på vores store årlige seminar.
Det var formidabelt!
Intet mindre.
Book ham!

2 november 2023

Antwoord van Mads Fencker

Tak for den meget fine anmeldelses.

Det sætter jeg virkelig pris på.

Rigtig god dag.

Helt vildt hvad Mads kan

Helt vildt hvad Mads kan. Super god underholdning, som alle bliver helt opslugt af. Hvis man skal have et festligt indslag kan det varmt anbefales.

29 oktober 2023

Stor tak, Melanie.

En kæmpe fornøjelse fra min side af!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads var selvsikker og rolig men…

Mads var selvsikker og rolig men samtidig morsom og underholdende. God balance og han forstod at bygge showet op til en stor finale. Virkelig imponerende evner.

16 oktober 2023

Hej Kristin

Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter jeg virkelig pris på.

Jeg havde en fornøjelse med at underholde jeres internationale afdeling.

Rigtig god efterårsferie til dig.

Du er bare dygtig Mads

Du er bare dygtig Mads. Til min søn og svigerdatters bryllup i går underholdt du os i den grad. Næsten alle 82 gæster spurgte os hvordan vi havde “fundet” dig. Det er givet videre til dem. Tak Mads

30 september 2023

Hej Jens

1000 tak - det sætter jeg virkelig pris på.

Rigtig god aften.
Mads

Lees meer over geverifieerde reviews.