Mads leverede et 10 ud af 10 indslag til vores polterabend. Alle gæster var mindblown efter Mads' show, og snakkede stort set ikke om andet resten af dagen. Mads har en helt unik evne til at læse rumm... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde Mads ude til en workshop for vores 9. klasser på Højdevangens Skole. Først leverede han et mindblowing mentalist-show, som hverken elever eller lærerne har gennemskuet. Helt eminent underh... Toon meer
Kirsten fik et superfint tankelæsershow til sin 80års fødselsdag. Vi var 25, der var helt ekstraordinært godt underholdt ved vores arrangement på restaurant Vigen. Hvordan gør han det? Man tror dårl... Toon meer
Super fed underholdning som imponerer alle aldre og typer af gæster. Meget professionelt og overraskende hele vejen igennem. Vi bad Mads om at komme til min søns konfirmation, da vi søgte noget nyt, a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.
Contactgegevens
Østerbrogade 142, 4 tv., 2100, København Ø, Denemarken
- mads@fencker.com
- fencker.com
Magisk show til vores børns…
Magisk show til vores børns konfirmation. Mads fik selskabet til at være deltagende og alle var meget imponeret. Der blev efterfølgende talt meget om hvordan han kunne løse diverse gåder....!
Fedt show kan kun anbefales,

Mads er fantastisk
Mads er fantastisk, mystisk - uden at være underlig og vi var alle blow away af hans shows og kundskaber!

Antwoord van Mads Fencker
Har oplevet Mads´s mindtricks flere…
Har oplevet Mads´s mindtricks flere gange, og jeg er lige imponeret hver gang.

Underholdning til velgørenheds middag
Mads Fencker er en ekstraordinær performer, der evner at kombinere tryllekunst og tankelæsning på en måde, der vil efterlade dig målløs. Hans optræden er en fascinerende oplevelse.
Mads Fencker er mere end blot en talentfuld performer. Han er også en person med et stort hjerte og en vilje til at gøre en forskel, som kan ses ved, at han donerede hele hans optræden til velgørenhed, specifikt til en verden uden sclerose. Hans støtte er beundringsværdig, og vi er utrolig taknemmelige!
Jeg kan på det varmeste anbefale Mads Fencker til alle, der søger en uforglemmelig aften fyldt med magi og mystik. Hans optræden vil efterlade dig og dine gæster forbløffede og inspirerede til at tro på, hvad tankelæsning kan opnå. Mads Fencker er en ekstraordinær performer, der vil give dig en oplevelse, du sent vil glemme.

Antwoord van Mads Fencker
Super spændende og fascinerende show…
Super spændende og fascinerende show som tryllebandt vores gæster - klart anbefalelsesværdigt 😊

Fremragende SHOW
Levering fra start til slut.
Vi havde fornøjelse af Mads i forbindelse med en faglig dag. Han leverede et enestående og yderst professionelt show fra start til slut.
Et fremragende indslag.

Antwoord van Mads Fencker
Mads leverede et fremragende show
Mads leverede et fremragende show. Alle vores gæster følte sig ekstremt underholdt, og på trods af antallet af gæster, formået Mads at få alle med og fange alles opmærksomhed. Indholdet var ligeledes tilpasset således, at det henvendte sig til vores publikum.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Mads igen ved anden lejlighed.
Kæmpe anbefaling herfra!

Spændende og unik oplevelse
Spændende og unik oplevelse. Fantastisk entertainer.
Vi kan varmt anbefale Mads Fencker.

Antwoord van Mads Fencker
Sindssygt proffesionel og dygtig til…
Sindssygt proffesionel og dygtig til det han laver. Vi havde fornøjelsen af Mads til en fødselsdag hvor han formåede at underholde alle gæsterne til perfektion. Det var helt sikkert det hele værd, og kan varmt anbefales. Det bliver helt klart ikke sidste gang vi booker Mads!

Antwoord van Mads Fencker
Mads er en fabelagtig dygtig kunstner
Mads er en fabelagtig dygtig kunstner, som leverer et super godt show.
Jeg kan varmt anbefale ham til den næste firmafest.

En rigtig god oplevelse
Der var en fin og hurtig kontakt med Mads inden. Ved selve oplevelsen kom Mads til tiden og var meget positiv, underholdende-en god oplevelse hele vejen igennem.

Antwoord van Mads Fencker
Ramte publikum godt og havde en god…
Ramte publikum godt og havde en god personlighed. Alle var vilde med showet.

Antwoord van Mads Fencker
Underholdning af højeste kvalitet.
Underholdning af højeste kvalitet.
Jeg har brugt Mads til flere lejligheder og han leverer et show af høj kvalitet hver gang. Han overrasker og imponerer med sine mindtricks og med et drys af humor, sikrer han han både smil på læberne og talestof til gæsterne resten af aftenen.
Jeg vil til hver en tid anbefale Mads Fencker - både til mindre selskaber og til store forsamlinger. God fornøjelse.

Antwoord van Mads Fencker
Det var en virkelig super oplevelse
Det var en virkelig super oplevelse. Kan på det varmeste anbefale Mads!

Super god underholdning!!!
Super god underholdning og irriterende dygtig. Utroligt at Mads gang på gang gætter korrekt også selvom man prøver at 'snyde' ham med diverse grimasser og ansigtsudtryk. En stor anbefaling fra os. Vi havde Mads til at underholde til en firmajulefrokost for omkring 250 mand. PS. - Få ham på tidligt inden alle snapsene rammer.

Antwoord van Mads Fencker
Rigtig sjovt og meget underholdende
Rigtig sjovt og meget underholdende! Mads var helt fantastisk !

Super show Mads leverede
Super show Mads leverede. Vi var alle godt underholdt og havde en hel del at snakke om bagefter. 5 🌟 herfra.

Netværksarrangement
Super eksekveret
Folk bliver ikke udstillet - men optaget af det der sker

Kæmpe anbefaling
Vi havde Mads ude til et firma arrangement, hvor han formåede at holde 80 ingeniører fanget i samtlige 30 minutter. Alle var meget imponerede over hans show, og der gik mange timer med at snakke om det fantastiske show efterfølgende.
Stor anbefaling herfra!
Aldeles suveræn underholdning
Jeg havde booket Mads til min 30 års fest, og alle gæsterne blev både overraskede og betaget fra første minut. Mads var rigtig god til at inddrage alle i selskabet, så man følte sig inkluderet. Hans show blev rost og snakket om resten af aftenen. Jeg kan kun anbefale Mads.

Antwoord van Mads Fencker
Lees meer over geverifieerde reviews.