Hei hei. Tusen takk for oss, «Toppen av Danmark». Fantastisk hus vi leide i Kirkevej 8. Rent, stort hus, god plass, perfekt beliggenhet, mange fasiliteter og et nydelig uteområdet. Vi har fått... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi ankom lørdag og var 3 par afsted . Vi havde lejet en stor lejlighed og med opvaskemaskine for , at lette ferien lidt . Vores første hånds indtryk er fint . Vi opdager søndag morgen, at der... Toon meer
Vi lejede et sommerhus i Sæby i uge 19, det havde en fantastisk beliggenhed i forhold til adgang til skov og strand. Sommerhuset fremstod moderne, rent og pænt. Nøgle udleveringen var nem og problem... Toon meer
Huset var perfekt som storfamilie feriehus! Tre bad, romslige soverom og oppholdsrom. En stor have hvor barna kunne boltre seg og voksne sitte litt ute når vi hadde sol. Huset har perfekt beliggenhet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vælg mellem mere end 600 skønne sommerhuse og feriehuse i Nordjylland, tæt på strand, klitter og oplevelser. Book her ➜
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Sehr freundlich, nett und schnell bei der Hilfe. Super Ferienhaus in Top Lage.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi havde en fantastisk Pinse på gården på Niels Skiverens Vej, lejlighed 8. Desværre fik vi ikke skrevet i gæstebogen, men værten skal vide, at intet manglede, alt service 1. klasses. Vi kommer gerne igen.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Beliggenheden og huset som helhed var stort set i orden - men køkkenet var særdeles mangelfuldt - der var hverken skåle eller fade så er det jo ret svært at servere noget mad til sine gæster m.v.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Rigtig fin lejlighed, der var alt hvad man havde brug for og der var pænt og rent. Eneste minus var, at der er meget lydt i lejligheden og gulvene knirkede rigtig meget.
Nem ind- og udtjek

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Et hus som havde det vi havde brug for. At der var en stor grund med steder hvor man kunne sidde ugenert.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Alltid lätt att kommunicera med. Snabba svar och supertrevlig personal. Hyr minst 1 gång per år.
Det finns många bra boende beroende på var och hur man vill tillbringa sin ferie.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Det fungerer fint med afhentning i nøgleskab, dog kunne bureauets åbningstider optimeres betydeligt.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi havde booket et byhus i Skagen. Husets beliggenhed var fin. Husets indvendige stand var utrolig dårlig med en slem lugt, ulovlige el- og vandinstallationer. Huset mangler i den grad vedligehold og rengøring. Sengene var slidte med total manglende sovekomfort og trængte til en grundig støvsugning, huset var møg beskidt med spindelvæv i kroge og døråbninger, menneskehår på spisebord og i sofa, møg beskidte gulvtæpper og trægulve, tandpasta rester i håndvask, visne blomster i alle rum mv.
Ved ankomsten kontaktede vi straks udlejningskontoret som i løbet af 40 min sendte to personer ud til huset for at gøre rent.
Det var en tvivlsom oplevelse. Vi skulle pege på hvert enkelt sted, hvor vi ikke var tilfredse med rengøringen. Så blev et lille stykke gulv støvsuget, et enkelt bord tørret af, et par spindelvæv fjernet. Efter 34 min opgav vi da rengøringspersonalet mente de havde løst opgaven.
Udlejningsfirmaet ringede for at sikre, at problemer var løst, vi sagde at det var det ikke, da huset grundlæggende var møg beskidt, men at vi jo måtte acceptere standen. Vi pointerede at vi ikke var tilfredse og at huset var direkte ulækkert. Vi blev ønsket en forsat god aften!
Vi var 4 vennepar afsted, heldigvis var vejret godt, så vi opholdt os ude i haven og i Skagen by det meste af tiden.
Ros til udlejningsfirmaet for:
Bookingsproces
Nøgleafhentning
At de reagerede på vores utilfredshed med rengøringen
Ris til udlejningsfirmaet for:
At leje et hus ud, som i den grad er slidt, har ulovlige installationer, og er så uhumsk
At rengøringen af dem selv overhovedet kan accepteres i så dårlig en standard
At de forsøger at råde bod på den dårlige rengøring, på en elendig måde ved, at de ikke selvstændigt går huset igennem fra ende til anden ( på den anden side så var det nok ikke muligt, huset kræver 2 personer i mindst en dag for at komme i nogenlunde rengørings stand)
Vi har ikke klaget for at få penge tilbage, vi har klaget for at få en standard, som man som et minimum bør kunne forvente.
At udlejningsfirmaet lejer et hus ud i den stand gør, at vi ikke vil bestille hos dem igen.
Heldigvis havde vi en god tur i gode venners selskab. Skagen er en dejlig by.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Hvis man er til områder langt ude, er dette sted perfekt. Huset er ikke beregnet til 6 voksne, da det ikke er muligt at sidde 6 voksne ved bord i et lille køkken, som er eneste spisested. Dog er det muligt om sommeren ved godt vejr at spise ude. Huset er gammelt og lugter fælt af mug som også viser sig som sort skimmelsvamp flere steder. Vi har vasket vores tøj mv 2 gange for at få lugten væk. Dejligt stort badeværelse. Huset er svært at opvarme og vi frys meget, det var ikke muligt at opvarme. Hvilket har givet en stor El regning efterfølgende. Vi kan ikke anbefale huset.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Dejligt moderne indrettet hus. Lyst og pænt. Rent og veludstyret. Central beliggenhed i Skagen.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Nød påsken på hyttevej 13 i Hulsig 🐣 det hyggeligste , autentiske og mest personlige hus man kan ønske sig 💪🏻 lidt bøvlet med sovepladser under skråvæg, men det tager vi med når huset ellers var så charmerende og med skøn beliggenhed og mange hyggelige terrasser . Vi glemte desværre at skrive i gæstebogen , men giv gerne roser videre til ejer . Mvh Familien Grarup fra Silkeborg

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi havde en skøn påske på Østerbyvej 2. Dejligt hus - super beliggenhed, alt var helt perfekt. Også god service fra Toppen af Danmark.
Selv vejret var godt.
Vi kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Anmeldelsen er alene for Skagenferiehusudlejning, samt for Krøyers i GL. Skagen - generelt.
Den lejede lejlighed, var dog under forventning, så den indgår ikke i denne raiting

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
...ein toller Urlaub in Skagen, in einem schönen neuen Ferienhaus.
Bei der Einrichtung und Ausstattung fehlte es an nichts, was ja wirklich wichtig ist, in dieser späten Jahreszeit. Leider war das Wetter erwartungsgemäß nicht ganz so toll, so dass die wunderbaren Sitzmöglichkeiten auf der fast umlaufenden Terrasse nicht so richtig genutzt werden konnten. In einer anderen Jahreszeit wäre dies absolut spitze gewesen, aber für die Wetterbedingungen können sie ja nichts. Auf jeden Fall kann man hier immer wieder eine Anmietung durchführen.
Vielen Dank für die schöne Unterkunft!!!

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi har været gæster i et dejligt veludstyret og rent hus, og det gjorde vores ferie perfekt.
Udlejningsbureauetj var behjælpeligt med alt og vi kan kun anbefale det til dem, der skal leje hus i Skagen, en af Danmarks skønneste byer.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Vi havde en dejlig uge i sommerhuset, Strandklit 72, Gl. Skagen.
Huset var godt indrettet, alt i huset var pænt og rent, der manglede ikke noget.
Vi var tillige meget heldige med vejret.
Vil også takke for god service fra Toppen af Danmark.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Wir verbrachten eine schöne und erholsame Zeit in Skagen. Die Schlüsselübernahme war problemlos. Bei einem technischen Problem am nächsten Tag war bereits nach 30 Minuten jemand bei uns im Haus und hat das Problem gelöst. So konnte die Erholung direkt weitergehen. Vielen Dank für den super Service. Auch die Schlüsselabgabe verlief völlig problemlos.

Antwoord van Toppen af Danmark - Feriehuse
Lees meer over geverifieerde reviews.