Rigtig god service! Jeg skulle bruge 10 duge, men de havde kun 5 på lager. Jeg skrev derfor en mail og spurgte, hvornår de fik flere hjem. De svarede hurtigt og skrev, at det forventeligt vil... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Efter forgæves at have trasket Aalborg City Syd rundt efter bestemte ting til borddækning til firmajulefrokosten, valgte jeg at handle på Fest4all.dk i stedet. Den løsning vil jeg helt klart vælge fre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt igennem fantastisk. Bestilte flere forskellige ting, og dagen efter kom min pakke (amerikanerfesten var reddet) Alt var pakket fint og intet manglede. Der var dog noget jeg IKKE havde bestilt i k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg startede med at skrive forkert adresse, de rettede med det samme ved henvendelse. Finder så ud af på dagen, at jeg også har byttet rundt på datoerne. Så det var med forkert leveringsdag. Til mit s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Alt pynt til fest. Mangler du Helium eller skal du holde temafest ? Skal der gøres noget specielt ud af fødselsdagen, brylluppet eller firmafesten, så hjælper Fest4all med pynt til borddækning, dekoration og engangsservice - kort sagt finder du næsten alt til festen. Skal du holde konfirmation? Vi har lager i Havdrup og kan derfor hurtigt levere flot bordpynt til dit konfirmations pynt, masser af pynt til festlokalet, det kunne være ballon stativer eller flotte flag guirlander som altid er dekorativt til fester. Skal du holde fødselsdag, så kan du få næsten alt til din 30 års fødselsdag eller din 18 års fødselsdag, hvor der selvfølgelig skal være de flotte sorte servietter sammen med en flot guld dug og et loft fyldt med sorte og guld balloner. Dansk lager, så vi kan sende tingene hurtigt til dig! Alt til Babyshower - Hawaii Fest - Paw Patrol Fødselsdag - Konfirmation - Flag - Pirat Fest og mange mange flere...
Contactgegevens
Favergården 2, 6541, Bevtoft, Denemarken
- mail@fest4all.dk
- fest4all.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fine varer til gode priser.Hurtig levering.
Fine varer til gode priser.Hurtig levering (levering 18 timer efter bestilling og god kundeservice (ved kontakt til firmaet).

Antwoord van Fest4all.dk
Meget hurtig ekspedition og god kvalitet

Antwoord van Fest4all.dk
Varen levede op til forventningen
Varen levede op til forventningen. Hurtig levering.

Antwoord van Fest4all.dk
Hurtig levering og konkurrencedygtige…
Hurtig levering og konkurrencedygtige priser

Antwoord van Fest4all.dk
Super hurtig levering og produkt som…
Super hurtig levering og produkt som forventet

Antwoord van Fest4all.dk
Super god service og hurtig levering…
Super god service og hurtig levering vil klart anbefale til andre
Fantastisk service hurtig levering sød…
Fantastisk service hurtig levering sød og venlig kundeservice så kan anbefale stedet uden tvivl.

Hurtig levering.
Hurtig levering.
5 stjerner herfra
Desværre:
Jeg købte noget helium samt noget gel der skulle få balloner til at flyve i længere tid. Dette gel virkede ikke. Var svært at påføre og levede ikke op til forventningen, da ballonerne enten blev for tunge eller det slet ikke virkede
Resulterede i at flere heliumballoner lå på jorden.
Nej. Jeg er ikke idiot. Jeg har ikke påført det uden på ballonerne.
Jeg har kommet et pump i ballonerne, med det resultat at flere af dem ikke kunne svære.
Jeg brugte flere forskellige balloner, og jeg opgav at benyttet ballongel. Det ville være fint at skrive at det så kun virker med de balloner man køber hos jer. Det mener jeg ikke fremgik da jeg købte den.

Fantastisk kundeservice
Bestilte en ballon hvor der stod "Jeg elsker deg" og fik en mail hvor de spurgte mig om det var en fejl at jeg havde bestilt den på norsk. Det var en fejl og de ændrede ballonen til "Jeg elsker dig". Min kæreste blev så glad da han fik den. Det er hvad jeg kalder god kundeservice!

Antwoord van Fest4all.dk
Lynhurtig ekspedition og straks efter…
Lynhurtig ekspedition og straks efter mulighed for at afhente. Superb.

Virkelig hurtig ekspedition
Virkelig hurtig ekspedition! Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der.

Antwoord van Fest4all.dk
Jeg vil gerne tilslutte mig rækken af…
Jeg vil gerne tilslutte mig rækken af tilfredse kunder. Jeg nåede aldrig dertil at jeg fik en faktura, men en forespørgsel på 10.000 stjernekastere medførte svar indenfor 6 timer, 2 mails med tilbud på diverse størrelser men beslutningen var helt og aldeles min. Jeg har valgt at kunderne selv bestiller på andre sider, end jeg smider det ind i min shop. Uanset hvad skal der lyde en kæmpe ros og stor tak for hurtig og professionel rådgivning til Brian. God jul!

Antwoord van Fest4all.dk
Billeder og beskrivelse svarer til…
Billeder og beskrivelse svarer til varer.
Hurtig bestillinger, ordre, og forsendelse. Email opdatering vedr ens ordre.
Nem og overskuelig hjemmeside

Alt var helt perfekt!
Meget fine ting til et krondiamantbryllup! Pakken kom indenfor 20 timer og alt var pakket forsvarligt ned. Stort udvalg, nem hjemmeside, fine priser og god kvalitet. Jeg kan kun anbefale Fest4all.dk og jeg vil afgjort vende tilbage.

Antwoord van Fest4all.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.