Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service! Jeg skulle bruge 10 duge, men de havde kun 5 på lager. Jeg skrev derfor en mail og spurgte, hvornår de fik flere hjem. De svarede hurtigt og skrev, at det forventeligt vil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter forgæves at have trasket Aalborg City Syd rundt efter bestemte ting til borddækning til firmajulefrokosten, valgte jeg at handle på Fest4all.dk i stedet. Den løsning vil jeg helt klart vælge fre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk. Bestilte flere forskellige ting, og dagen efter kom min pakke (amerikanerfesten var reddet) Alt var pakket fint og intet manglede. Der var dog noget jeg IKKE havde bestilt i k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg startede med at skrive forkert adresse, de rettede med det samme ved henvendelse. Finder så ud af på dagen, at jeg også har byttet rundt på datoerne. Så det var med forkert leveringsdag. Til mit s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Feestwinkel
  2. Ballonwinkel

Geschreven door het bedrijf

Alt pynt til fest. Mangler du Helium eller skal du holde temafest ? Skal der gøres noget specielt ud af fødselsdagen, brylluppet eller firmafesten, så hjælper Fest4all med pynt til borddækning, dekoration og engangsservice - kort sagt finder du næsten alt til festen. Skal du holde konfirmation? Vi har lager i Havdrup og kan derfor hurtigt levere flot bordpynt til dit konfirmations pynt, masser af pynt til festlokalet, det kunne være ballon stativer eller flotte flag guirlander som altid er dekorativt til fester. Skal du holde fødselsdag, så kan du få næsten alt til din 30 års fødselsdag eller din 18 års fødselsdag, hvor der selvfølgelig skal være de flotte sorte servietter sammen med en flot guld dug og et loft fyldt med sorte og guld balloner. Dansk lager, så vi kan sende tingene hurtigt til dig! Alt til Babyshower - Hawaii Fest - Paw Patrol Fødselsdag - Konfirmation - Flag - Pirat Fest og mange mange flere...

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig effektiv levering og varen…

Hurtig effektiv levering og varen levede helt op til mine forventninger 😋

7 september 2022

Hej Lone
Vi prøver at være så ærlige med vores leverings tider og beskrivelser som muligt, så det er da dejligt at varerne svarede til dine forventninger.

Vi glæder os til at du kommer igen

Hurtigt levering

Hurtigt levering, præcis som beskrevet

21 augustus 2022

Hej Kurt
Tak for din anmeldelse
Det var vel hvad man kunne forvente? altså hurtig levering som vi lover, men vi ved godt at "hurtig levering" er mange ting.
Vi siger, hvis du laver en ordre hos os inden klokken 15.00 på en hverdag, så kommer den afsted samme dag.

Super hurtig levering

10 augustus 2022

Hej Shana
Tak fordi Du tog dig tid til at gå ind og lave en anmeldelse af vores service og vores produkter og 5 stjerner, det er hvad vi altid arbejder for.

Alt var i orden

Alt var i orden. Folieballonerne var større end jeg troede, så det var skønt. En god oplevelse at handle hos Fest4all.dk.

13 juni 2022

Hej Katrine
Jamen, det var dog en dejlig anmeldelse, 5 stjerner er super skønt at modtage og hvis du har modtaget balloner som oversteg din forventning, så er det win win....

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg af fine varer til en god…

Stort udvalg af fine varer til en god pris og samtidig hurtig levering med info undervejs - er super tilfreds med Fest4all og handler der meget gerne igen.

8 juni 2022

Hej Mette
Tusind tak for den fine anmeldelse
Det er SÅ vigtigt for os at vores kunder føler sig informeret om hvad vi gør og hvor pakken er henne, så sker der som regel færrest misforståelser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service til Vores store sommerfest i Guldborgsund kommune - var der sket en fejl i forbindelsen med efter bestilling - firmaet leverede da bare varerne på selve dagen - uden beregning !!! super flot service - her kunne mange andre firmaer lære noget

31 mei 2022

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi kan alle lave fejl, men hvis fejlen bliver rettet i tide og arrangementet bliver afholdt til alles tilfredshed, så kan det ikke være meget bedre...
Bortset fra hvis man får en sådan positiv tilbagemelding fra en god kunde. :)
Tak

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering bestiller sent torsdag

Hurtig levering bestiller sent torsdag, fredag morgen modtaget jeg en mail at det er sendt. 🤩
Lørdag formiddag sms/ mail at jeg kan hente mine varer.

23 mei 2022

Hej Malene
Det er så skønt at vi kan glæde vores kunder med hurtig levering, men det er altså fast procedure hos os, at alt hvad du bestiller inden klokken 15.00 kommer afsted samme hverdag.
Men, tusind tak fordi du tog dig tid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fine varer

18 mei 2022

Antwoord van Fest4all.dk

Vi glæder os over du syntes om vores varer og den hurtige leveringstid.
-Vi forsøger hverdag at gøre vores yderste for vores kunder.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, fordi jeg fik mine ting dagen efter jeg bestilte😊😊😊

7 mei 2022

Hej Parween

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi skriver at alt som er bestilt før klokken 15.00 samme dag, vil blive sendt og sandsynligvis være hos vores kunder dagen derpå, så derfor er vi da glade for det virker :)

Nemt og hurtigt handel

Nemt og hurtigt handel. Tak for det!

25 april 2022

Hej Elis

Tak, tak, tak for din anmeldelse.
Det betyder alt for os at få vores kunders tilbagemeldinger, gode som dårlige, kun igennem dem kan vi holde os skarpe som vi tilstræber hver dag.

Har kun godt at skrive

Har kun godt at skrive, nemt og hurtig handel

10 april 2022

Hej Vivi

Jamen, tak tak.. :)
Det er da positivt at du kun har godt at sige, sådan håber vi mange af vores kunder har det.

Tusind tak for anmeldelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik mine ting dagen efter jeg bestilte😁

3 april 2022

Hej Jeanette
Vi takker mange gange for din fine anmeldelse, 5 stjerner, det er dejligt at modtage, men det skal altid være være glade og tilfredse kunder vi går efter så vi skal nok holde os skarpe og vågne.

Meget tilfreds

Har købt balloner og dekor til festen. Hurtig levering. Balloner blev fyldt med helium gas og er der stadigvæk efter 3 uge.

28 maart 2022

Hej Oleksandra
Tak for din fine beskrivelse det er dejligt at høre der har været godt med gas til at ballonerne kunne klare 3 uger.
Linda
Fest4all.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fest4all.dk havde lige det helt…

Fest4all.dk havde lige det helt specielle bordpynt og flag, jeg havde brug for til vores fest, og I var godt nok hurtige til at levere. Mange tak for god service :-)

7 maart 2022

Hej Bente

Mange tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er altid lydhør overfor hvad vores kunder ønsker vi skal have på hylderne og det glæder os at du fandt lige det du skulle bruge :) og at du så fik tingene hurtigt er jo ekstra fint!
Men, vi plejer i samarbejder med GLS også at kunne levere fra dag til dag.

Kig gerne ind en anden gang.

Hurtig levering så super

19 februari 2022

Hej Ulla

1 stjerne? Det er helt okay hvis det er din oplevelse, men det virker som om noget er gået galt med det du har skrevet? " Hurtig levering så super"
Er der noget vi kan gøre for at rette op på den 1 stjerne?

Tusind tak fordi du tog dig tid til at opdatere dit svar, det betyder så meget for os at vores kunder for det det de ønsker og gerne lidt til.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem hjemmeside og hurtig…

Super nem hjemmeside og hurtig levering🤩

13 februari 2022

Hej Eva

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi bruger al den feedback vi får af vores kunder til at gøre vores side så overskuelig som muligt og gør alt for at der ikke skal være så mange forstyrrende elementer på siden.
...og det hjælper tilsyneladende :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg syntes virkelig det fantastisk så…

Jeg syntes virkelig det fantastisk så hurtig i har været til at levere, jeg bestilte den ene dag og allerede dagen efter fik jeg min pakke. Jeg er fuldt ud tilfreds.

Tusind tak

11 februari 2022

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi gør alt hvad vi kan for at holde det vi lover, så alle de pakker som kommer ind før klokken 15.00 på en hverdag, de kommer afsted og heldigvis, så er GLS som kører med alle vores pakker så effektive at vi kan leverer dagen efter, i de fleste tilfælde.

Verdensklasse service

Verdensklasse service

Jeg har virkelig fået en god oplevelse ved at handle hos Fest4all. I forbindelse med min søns fødselsdag stod jeg og manglede Helium til ballonerne. Jeg kommer først i tanke om det midt om aften dagen før, når alt var lukket. Jeg vælger at skrive en mail til Fest4all og spørger ind til om det er muligt at afhente en flaske helium.
Heldigvis var det muligt på så kort varsel. Det er bare service I topklasse.
Jeg ser frem til at handle hos jer igen.

4 februari 2022

Hej Zunair

Skønt at vi fik lov til at hjælpe dig/Jer igen med balloner og helium til din søns fødselsdag.
Vi prøver altid at hjælpe vores kunder og i nogle tilfælde, så tager vi lørdagen med. :)

Brian

Lees meer over geverifieerde reviews.