Kæmpe anbefaling! Vi lejede for anden gang en højtaler gennem Festivalhøjtaler til Roskilde festival. Det er nemt og fleksibelt både at hente og aflevere højtaleren, hvilket er super fedt 🙏🏻 Derudov... Toon meer
Vi lejede en højtaler hos dem til Roskilde Festival, og det var en rigtig god oplevelse. Batteriet holdt hele festivalen på de to medfølgende batterier, så vi skulle slet ikke skifte dem undervejs... Toon meer
Lejede højtaler til Roskilde 2025. Den virkede fantastisk igennem hele Roskilde festival! God lyd så man kan hygge i campen hele dagen (eller natten). Krævede kun et enkelt battery swap hos Anders. Vi... Toon meer
Virkelig nice højtaler! Holder helt vildt længe. Kan varmt anbefales! Den eneste grund til at de ik får 5 stjerne er fordi det var lidt besværligt at bytte batteri når man bruger højtaleren på Roskild... Toon meer
Hos Festivalhøjtaler.dk designer, producerer og udlejer vi Danmarks bedste Festivalhøjtaler. Til dig, der danser, spiller ølbowlinger og hygger med vennerne på sommerens festivaller.
Skovledvej 4, 2750, Ballerup, Denemarken
Tak fordi i kunne svare mig så hurtigt:)
Men spiller en Soundboks Højere end en X1? fordi de går jo og siger at de er dem med den højst spillende batteridrevet højtaler.
Købte X1'eren og fortryder intet. Højtaleren spiller vanvittigt højt og service er i top, da sælger og jeg skrev frem og tilbage da der var problemer med levering, hvilket havde intet at gøre med festivals højtaler.dk 😁

Antwoord van Festivalhøjtaler.dk
Vi købte en højtaler samt batteri til Roskilde festival, og vi var ovenud tilfredse med købet. Vi løb ind i et mindre problem på festivallen, da ladekablet fra batteriet til højtaleren tilsyneladende gik i stykker, hvilket var ærgerligt. Dette problem imødekom sælger fra Festivalhøjtaler.dk dog hurtigt - vi skrev til ham om formiddagen og fortalte om problemet, og allerede samme eftermiddag kørte han til Roskilde og kom med et nyt ladekabel! Højtaleren holdt hele festivallen igennem uden opladning! Uovertruffen service og intet at beklage :-)

Rigtig lækker højtaler!
Havde en rigtigt god oplevelse hos festivalhøjtaler.dk og er meget tilfreds med købet. Kan klart anbefales!
Super højtalere, med en rigtig god lyd :) betjeningen var meget nem og top klasse! Glæder mig endnu mere til Roskilde festival nu!!

Antwoord van Festivalhøjtaler.dk
They are nice,look strong and the sound is loud and clear...easy handle perfect at home but looking forward to test them for outdoor parties.I'm really happy for them :)