Inmiddels heb ik al meerdere keren bij fields of matcha besteld, voor mij is dit echt een van de beste! Het wordt altijd keurig verpakt, dus een cadeautje om te ontvangen. Als ik dan echt een aan... Toon meer

Top ervaring, heb zelfs een extraatje gekregen bij mijn bestelling omdat ik door een pre order wat langer moest wachten op het ontvangen van de matcha. Goede klantenservice!

Een erg goed bedrijf! De matcha bestelling had een nette en stevige verpakking. Daarnaast ook een goede en snelle levering. De matcha zakjes zijn van hoge kwaliteit. Een aanrader!

1. #7 van de 8 beste bedrijven in Theewinkel

Fields of Matcha is a premium brand offering more than just matcha. It delivers a full immersive experience rooted in Japanese tradition and elevated through contemporary design. Ceremonial-grade matcha is sourced directly from a family-owned farm in Japan where over 100 years of craftsmanship ensure exceptional quality purity and flavor. Based in the Netherlands, Fields of Matcha brings this rich heritage to a global audience. The brand transforms daily rituals into moments of mindfulness care and calm. From thoughtfully cultivated matcha to elegant accessories, every detail reflects a commitment to peace balance and refined living. Fields of Matcha serves cafés restaurants and individuals who value authenticity and aesthetics. It is a brand for those who seek more than a drink, for those drawn to a lifestyle that feels grounded elevated and connected. This is the Fields of Matcha experience. A journey of Peace & Balance infused with heritage and designed for your journey.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hele goeie matcha en de kwaliteit is…

Hele goeie matcha en de kwaliteit is super goed! Enkel het verzenden duurt lang. Als je woensdag iets besteld heb je dat maandag pas binnen dat is dan wel jammer.

2 november 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Bedankt voor je review! Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk de orders te versturen. Helaas kan het dan niet anders dat het 3 werkdagen duurt vanwege de drukte. Net zoals jij houden ook andere matcha liefhebbers van onze matcha waardoor het soms druk kan zijn. Veel liefs Team Fields of Matcha

Aanrader!

Als ik dan echt een aandachtspuntje moet noemen: het zou fijn zijn om bij de pre orders iets beter op de hoogte gehouden te worden van de verzenddatum. Ik begrijp uiteraard dat zo'n datum kan verplaatsen, maar ik moet zelf op de site kijken wat de nieuwe datum is bij het bestellen en het zou fijn zijn als ik hier een berichtje over zou krijgen.

Maar laat het duidelijk zijn: ik wacht met liefde op mijn bestelling!

22 oktober 2025

Antwoord van Fields of Matcha

We vinden het heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze matcha en de zorg waarmee we alles verpakken. Dank ook voor je waardevolle feedback over de pre-orders. Je hebt helemaal gelijk, we hebben dit punt inmiddels ingezien en gaan er in de toekomst voor zorgen dat we beter communiceren over de verwachte verzenddatum, zodat je niet zelf hoeft te checken.

Nogmaals dank voor je geduld en support, we waarderen het enorm💚

Top top top

Snelle levering en kwaliteit is 👌🏾

12 oktober 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Dankjewel voor je review!

Compleet plaatje

Het pakketje is mooi ingepakt. Het blikje waar de matcha in zit is echt van kwaliteit en een ware eyecatcher in de keuken. Ik schrok van de kwaliteit, de geur en kleur van de matcha. Ik ben zo tevreden. Ik zag het bij Coco voorbij komen en daardoor heb ik het besteld.

12 oktober 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Wat leuk om te horen, dank je wel voor je lieve woorden 🌿💚
We hebben veel werk gestoken in het ontwerp en zijn ontzettend blij dat het niet voor niks was! Ook geweldig om te horen dat de kwaliteit, geur en kleur van de matcha zo goed in de smaak vallen.

Super kwaliteit

Super kwaliteit matcha, prachtige kleur en smaak en levering was super snel het was in een dag bezorgd!

26 september 2025

Top ervaring

18 september 2025

Ik ben niet op de hoogte gehouden van…

Ik ben teleurgesteld in de manier waarop de communicatie is verlopen. De vertraging zou volgens hen via e-mail zijn gecommuniceerd, maar ik heb meerdere keren mijn spambox gecontroleerd en geen enkel bericht ontvangen. Daarnaast geven zij aan dat de informatie ook in hun nieuwsbrief stond. Die nieuwsbrief is echter bedoeld voor marketing en aanbiedingen (zoals zij zelf ook aangeven op hun website). In dat geval zouden ze duidelijk moeten vermelden dat ook updates over bestellingen via de nieuwsbrief worden gedeeld, zodat je als klant weet dat aanmelden noodzakelijk is om belangrijke informatie te ontvangen.

Verder kun je via een link je bestelling volgen. Helaas staat daar slechts summier aangegeven dat de bestelling ‘in behandeling’ is. Juist op die plek zou je verwachten dat vertragingen en de reden daarvan helder worden gecommuniceerd.

Ik heb inmiddels per e-mail contact opgenomen, maar hun reactie blijft dat de vertraging wel degelijk is gecommuniceerd. Ik vind echter niet dat ik hun Instagram of andere kanalen regelmatig moet controleren om op de hoogte te blijven. Ik verwacht dat hun eigen website transparant en volledig is, en dat informatie over bestellingen op de juiste manier en via de juiste kanalen wordt gedeeld.

18 september 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om niet goed op de hoogte gehouden te worden van een vertraging, en het spijt ons oprecht dat de communicatie rondom jouw bestelling niet duidelijk genoeg was.

Je hebt helemaal gelijk: updates over bestellingen horen via de juiste kanalen gedeeld te worden, zodat je niet hoeft te zoeken of verschillende platforms te checken. We hebben jouw feedback goed gelezen en nemen dit serieus. We gaan ervoor zorgen dat toekomstige communicatie over vertragingen en pre-orders duidelijker en rechtstreeks bij onze klanten terechtkomt, zonder verwarring over waar die informatie te vinden is.

Netjes verpakt

Netjes verpakt! Gebruik het elke ochtend bij me ontbijt! Top zeer zeker een aanrader en tot me volgende order!

25 augustus 2025

Waardeloos bedrijf!!

Ik heb midden juli mijn bestelling geplaatst. Ze gaven aan dat ze niet 2 losse orders wouden opsturen maar als alle producten binnen waren dat zouden ze pas alles versturen. Dat had ik geen problemen mee. Nu hebben ze begin augustus twee track en trace nummers aangemaakt. En PostNL gaf aan dat het door de brievenbus geleverd kon worden. Wat ik gek vond wat de matcha die ik had besteld zit in een blikje. En dat pas niet door mijn brievenbus. Maar 1 track en tracé nummer staat tot op heden nog steeds op niet bezorgd en de andere geeft aan dat ze het hebben bezorgd in de brievenbus. Ik was zelf deze periode op vakantie. Maar eenmaal thuis lag er geen pakket. Ook niet rondom mijn huis. Contact opgenomen met fields of matcha. Zij hebben contact opgenomen met PostNL want zij waren de enige die een case konden opstarten.
Nu zegt PostNL ja pakket is afgeleverd. Maar ik heb niks ontvangen en fields of matcha vindt het vervelend voor mij dat ik niks hebt ontvangen en geven mij een kortingscode van 30% maar wat heb ik daaraan?! Ik moet betalen voor producten terwijl ik niks hebt ontvangen en dat terwijl zij geen bewijs kunnen aanleveren dat ik mijn artikelen hebt ontvangen. Echt waardeloos bedrijf!!! Ze stelen van je. En als sorry geven ze een kortingscode van 30%. Je wil ook echt nog iets bij ze bestellen als ze niet eens de eerste keer de artikelen leveren. Jaja… ik zou hier nooit meer iets kopen!!!

21 juli 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Wat vervelend om te lezen dat je onze service als zo negatief hebt ervaren. Wij willen hier toch graag wat opheldering geven.

Na jouw melding hebben wij direct een case geopend bij PostNL. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat de bestelling wél is overhandigd door de bezorger. Wij beschikken over het officiële bewijs van aflevering en kunnen daardoor helaas geen volledige terugbetaling doen. Desondanks hebben wij je, uit coulance en in het voordeel van de twijfel, een kortingscode aangeboden zodat je bij een volgende bestelling tegemoet gekomen wordt.

Wij begrijpen dat dit voor jou een teleurstellende uitkomst is, maar het is niet correct om te stellen dat wij niets hebben geleverd of onze klanten "bestelen". Zulke aantijgingen schaden ons bedrijf en doen geen recht aan de zorg die wij in elke bestelling steken.

Team Fields of Matcha

Fantastische kwaliteit matcha

Fantastische kwaliteit matcha, ik ga vaker bestellen ❤️

25 juni 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Wat fijn om te horen! 💚 We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen voor meer heerlijke matcha!

Heel goede customer service en super…

Heel goede customer service en super lekkere matcha! Ben tevreden en vaste klant.

7 juni 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Wat geweldig om te horen! 💚 We zijn zo blij dat je tevreden bent en welkom als vaste klant! We doen altijd ons best om de beste klantenservice te bieden.

Aanrader!

27 mei 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Wat fijn om te horen! 💚 Geweldig dat je tevreden bent over de verpakking, levering én de kwaliteit van de matcha. Bedankt voor je aanrader!

Goede kwaliteit,snelle levering

De matcha is goed verpakt en werd snel geleverd.De smaak is erg lekker.Ik ga vaker hier bestellen.Een goede ervaring met dit matcha bedrijf.Ik raad het zeker aan om hier uw matcha te bestellen.

16 mei 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Wat geweldig om te horen! 💚 Zo fijn dat je tevreden bent over de verpakking, levering en smaak. Bedankt voor je review!

De levering was snel en het bestellen…

De levering was snel en het bestellen van de macha was makkelijk en duidelijk.

8 mei 2025

Antwoord van Fields of Matcha

Bedankt voor je review! 💚 Fijn om te horen dat je de levering snel en het bestelproces duidelijk vond. We horen graag wat we kunnen doen om je ervaring een 5-sterren ervaring te maken!

Reviews in alle talen tonen. (26 reviews)