In mei 2014 bestelling geplaatst en (stom) online direct betaald. Bestelling nooit geleverd gekregen. En dan niet te vergeten dat ze waardeloze mensen aan de telefoon zetten die stom zitten te uhhh,... Toon meer

Nadat de verwachte levertijd was overschreden, maar contact opgenomen met fight scene om de status op te vragen. Toen kreeg ik als antwoord het wordt waarschijnlijk volgende week verzonden. Dit ga... Toon meer

Me bestelling gedaan op 4 februari 214 en direct betaald(ideal). Een week later heb ik gebeld niets vernomen. zou het een week later krijgen. Weer niets vernomen weer gebeld, volgende week heeft u... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Nooit iets bestellen!!!

Scheenbeschermers gekocht deze waren(tijdelijk) niet leverbaar. Na meerdere smoesje van fightscene besloten m.n geld terug te vragen. Dit is tot op heden + 6 weken later nog steeds niet gebeurd. Ook hier weer het ene naar het andere smoesje al met al een onbetrouwbaar rotzooitje!!

14 maart 2014

niet betrouwbaar bedrijf en heel slecht service

Ik probeerde op 6 februari een judo pak online bij web winkel “ Fightscene.nl ” bestelen maar dat was niet meer verstelbaar. Toen ik ze gebeld heb, zeiden ze me dat ergens problemen was en over een paar minuten mag ik weer proberen bestellen. Dus, ik heb dat op 6 februari besteld en geld over gemaakt. Voor de zekerheid heb in opmerking geschreven dat dit pak moet ik binnen 5 dag ontvangen, anders heb ik dat niet meer nodig en mijn geld meteen terug moeten storten.
Ik heb weer volgende dag hem gebeld en ik vroeg hun wanneer dit pak krijg ik? Hij belooft me dat ik ze volgende week zal krijgen. Maar was dat helaas niet gebeurt. Ik heb hem weer gebeld en hij zei me dat ze tot dinsdag 18 februari zal krijgen.
Op dinsdag 18-2 heb ik nog niet ontvangen en ik heb hun weer gebeld en ik verteld hem dat ik in opmerking geschreven dat als inleveren van dit pak langer dan 5 dagen zou duren, dan moet ze mijn geld meteen terug storten. Waarom hebben jullie mijn geld nog niet terugstorten?
Meneer probeerde mij weer overtuigen dat komt goed en hij weer belooft me dat ik judo pak op aanstaande donderdag zal krijgen. Hij zei dat dit pak en andere bestellingen zijn onder weg naar Nederlanden en wij ga zelf dat ophalen en ik garandeer u dat dat u dit pak deze week donderdag of vrijdag zal krijgt.
Voor mij was toch te laat en Ik geef hun nog een tijd want voor mij was toch te laat en ik had geen zin meer discussie maken. Dus, ik heb voor inleveren pak tot donderdag 20-februari akkoord gegaan.
Maar in mijn verbazing heb dinsdag ’s avonds 18-februari, na de mijn telefonie gesprek met hem, ik krijg een mail dat ze hebben mijn bestelling geannuleerd want dat niet beschikbaar is .
Volgende dag heb ik hem weer gebeld en hij zei dat ze kunnen niet meer inleveren en geld binnen 30 dagen wordt terug gestoord in mijn rekening.
Natuurlijk was ik niet tevreden en ik ben niet eens met hun manier met klanten omgaan. Ik heb voor mijn bestelling heel lang moest wachten en ik tot nu toe heb ik hem hierover meerder malen (5-6 keer) gebeld en elke keer hij belooft me om te inleveren. Dit allemaal kost tijd en geld van me.
Dus, ik heb hem op 19 februari gebeld en ik zei dat in niet tevreden ben en hij moet een alternatief oplossing voor me zoeken. Daarna een mail naar hem gestuurd en daar heb ik geschreven dat: ”aangezien u mij meerdere malen hebt beloofd de koopovereenkomst na te komen (gisteren nog voor het laatst), verwacht ik van u dat u met een goede oplossing komt, zoals een goed bedrijf behoort te doen. U zou dus onze overeenkomst kunnen nakomen of anders het pak van 30,95 met witte band, zonder extra kosten naar mij kunnen opsturen.”
Tot nu toe heb ik niets meer van hem gehoord. Dus, Ik stuur dit naar jullie want ik vind dat ik niet nuttig door “Fight Scene Shop” (webwinkel) behandeld. Volgens mij moet hij zijn best doen om mij als klant tevreden houden en proberen goed maken.

3 maart 2014

ook ik had een Hakema besteld bij fightscene betaald via Paypal .

Eerst werd door fightscene geclaimd dat er geen betaling had plaatsgevonden ,uiteindelijk toch wel een z.g nieuwe order aangemaakt en geen levering zonder enige vorm van communicatie .
een claim bij paypal ingedient en plots kon men wel contact opnemen .
belofte dat er snel geleverd werd en mijn claim geannuleerd .
hoe dom kun je zijn ,denk ik naderhand .
mijn order geannuleerd en een creditnota ontvangen ,nu zijn we een maand verder en nog steeds geen geld terug van Fightscene .
Mijn geld al sinds 31 12 2013 in het bezit van die **tt*n .

mijn advies nooit maar dan ook nooit wat bij dat zooitje bestellen en vooruit betalen

1 maart 2014

Niets bestellen!!!

Nadat ik mijn bestelling betaald had en het product binnen 48 uur afgeleverd zou zijn gebeurde er niets. Uiteindelijk op gewaardeerd naar een claim bij Paypall.
Fightscene reageeert nergens op. Na 14 dagen kreeg ik het bericht dat de order geannuleerd werd. En dat het bedrag na 30 WERK dagen (= 6 weken!) teruggestort wordt.

Wees gewaarschuwd. Geen zaken mee doen.

28 februari 2014

Binnen 2weken niets gekregen

gebeld niets vernomen. zou het een week later krijgen. Weer niets vernomen weer gebeld, volgende week heeft u het. Uiteindelijk op 13 februari 2014 heb ik de bestelling geannuleerd, zonder excuses.Er werd nog wel medegedeeld dat het 30 dagen duurt voordat ik mijn geld terug krijg. Hierop afwachtende.
ZEER NIET aan te raden!! De website vond ik er erg betrouwbaar uit zien, zou mensen aanraden om pas te betalen na ontvangst, en hopen dat je het binnen 2 weken hebt.

13 februari 2014