Jeg har to figuiner ifm. med graviditet. Jeg kan varmt anbefale Kirsten. Hun er super sød og jeg følte mig virkelig tryg i processen ifm. scanning begge gange. Også synes hun laver et flot stykke arbe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kirsten er det varmeste og sødeste menneske. Fra første øjeblik følte man sig tryg og i gode hænder. En meget behagelig oplevelse. Derudover er hun dygtig, er så glad for resultatet af min Figurine! D... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Smuk, detaljeret figurine, som Kirsten virkelig gør sig umage for at fremstille. Står fuldstændig som 3D scanningen. Fleksibel og imødekommende - tager sig god tid til at lytte, fortælle, guide, osv.... Toon meer
Omsorgsfuld og rar stemning, højt niveau af service og smukt resultat. Autentisk og fortsat optaget af den enkelte som var du den eneste “mave” og kommende mor hun har haft. Stor opmærksomhed og trods... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Smuk, helt unik og håndlavet gravid statuette, skabt ud fra en 3D scanning af din gravide krop. Det originale danske Figurinekoncept - udviklet af Kirsten Tolstrup i 2020. En Figurine fastholder mindet om en særlig tid - til evig tid. Hos Figurine får du en meget personlig oplevelse, og det er mig du møder til 3D scanningen, som derefter også fremstiller og hånddekorerer din gravide skulptur - din Figurine. Mulighed for at gøre din Figurine endnu mere personlig ved at medbringe egen sokkel (træ, sten el. lign.) 3D scanning i København, Aarhus og Odense. Jeg vil glæde mig til at møde dig og lave en smuk Figurine til dig <3
Stenhøjgårdsvej 65, 3460, Birkerød, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Helt fantastisk oplevelse hos Kirsten og så smuk et resultat! Kirsten er meget imødekommende, rar og meget professionel. Min kæreste og jeg følte os taget rigtig godt i mod og Kirsten førte os igennem det hele stille og roligt. Det var en rigtig rar oplevelse at være til 3D scanning og man kan virkelig mærke hvor meget Kirsten brænder for at forevige den gravide krop.
Jeg er SÅ glad for min figurine og den er lige som den skal være!
Mine varmeste anbefalinger!
Kirsten får mine varmeste anbefaling! Hun har været god gennem hele processen til at guide, hvilket har resulteret i den fineste figur, der for altid vil minde mig om, hvor fint min mave struttede med vores lille søn💙
Kirsten og Figurine skal have min aller største og mest dybtfølte tak. Ikke kun fordi hun oprettede en ekstra tid, så jeg kunne nå at få lavet en Figurine, men også på grund af hele hendes væsen og tilgang til ens graviditet.
Alt bliver gjort med den dybeste og fineste respekt og man føler sig så tryg hele vejen igennem. Man er aldrig i tvivl om, at Kirsten lægger både krop og sjæl i at skabe det bedste minde om ens graviditet.
Det er virkelig det skønneste minde at have efter fødslen, både om en tid og en krop, som man ikke altid når at glæde sig nok over mens tid er. Nu har jeg heldigvis den fineste Figurine man kunne ønske sig og som jeg med stolthed kan kigge på hver dag og mindes en fantastisk tid. Tusind tak Kirsten for at gøre dig så umage og tak for dit fine koncept.

Antwoord van Figurinedk
Mine varmeste anbefalinger til Kirsten!
Vi har nu fået lavet vores anden fantastiske figurine – én for hver af mine graviditeter – og vi kunne ikke være mere tilfredse. Begge gange er vi blevet mødt med varme, professionalisme og et smil, der gør hele oplevelsen endnu mere speciel.
Figurinerne er et helt unikt minde for livet, og vi er så taknemmelige for Kirstens dygtighed og passion. Hvis du overvejer at få lavet en figurine, så er dette uden tvivl det rette sted!
Kan virkelig anbefale Kirsten. Jeg bestilte et gavekort til min veninde og Kirsten er så kundeserviceminded og utroligt rar!

Antwoord van Figurinedk
Jeg har nu fået to smukke Figuriner hjem, én for hver af mine graviditeter. Begge gange er jeg blevet mødt til scanning med et kæmpe smil, professionalitet og fået de smukkeste figuriner hjem.
Kan kun anbefale at få lavet en figurine her - det er et minde for livet

Antwoord van Figurinedk
Processen har været helt i top lige fra start til modtagelse af den færdige Figurine.
Kirsten var så sød og professionel til 3D scanningen, og guidede os igennem både valg af positur og materialer.
Oplevelsen med scanningen var enormt tryg og hyggelig.
Figurinen er så professionelt udført og er smukkere end jeg kunne have forestillet mig. Den er allerede et kært minde om min graviditet.
Jeg kan kun anbefale at få lavet en Figurine hos Kirsten.

Antwoord van Figurinedk
Kirsten er simpelthen så sød og man kan mærke hun brænder for at give den bedste oplevelse og resultat.
Det var hyggeligt at være til 3D scanningen og det foregår i trygge rammer med snak og interesse for graviditet den kommende tid.
Resultatet er bedre end forventet og er af god kvalitet. Det er det bedste minde man kan give sig selv og sin familie.

Antwoord van Figurinedk
Hele processen har været så god.
Har følt mig så tryk og glad.
Også er resultatet helt fantastisk, så god kvalitetet.
Kan kun anbefales

Antwoord van Figurinedk
Virkelig en skøn oplevelse. Kirsten er så sød og behagelig at komme ind til scaning hos. Og det færdige resultat er så smukt, er helt vild med figuren 😍 Kan kun anbefale at få lavet en figurine hos hende.

Antwoord van Figurinedk
Kirsten var virkelig rar og tryg at komme ind til, og sørgede for at jeg følte mig komfortabel. Jeg er SÅ glad for resultatet 🤩
Jeg fik min første figurine efteråret 2023 med mit andet barn. Jeg har i år fået lavet et fra mit 2021 barn. Servicen er i top og de små statuer helt fantastiske. Den i 2023 er lavet ud fra scanning af mig som gravid, og den fra 2021 ud fra scanningen foretaget i 2023 og billeder af graviditeten fra 2021. Jeg kan ikke sige andet end at det er mit flotteste pynt i hjemmet! 😍

Antwoord van Figurinedk
Kirsten gør et fantastisk godt og gennemført arbejde med Figurine! Scanningen var en hyggelig og tryg oplevelse, og selve figuren er så omhyggelig og smukt lavet. Det er virkelig et lille stykke kunsthåndværk, der foreviger mindet om en helt særlig tid i livet! Jeg vil anbefale alle, der overvejer det, at få lavet en figurine. ❤️

Antwoord van Figurinedk
Kirsten er helt super, det var en rigtig dejlig oplevelse, og der er kommet den fineste figurine ud af det.
Hun var god til at læse os som par, og til at guide os i en retning så vi fik det helt unikke resultat vi ønskede os.
Det er alle pengene værd.

Antwoord van Figurinedk
Hvis du ønsker at forevige din graviditet på en anden måde end den hjemmelavet gipsstøbning, så synes jeg helt klart at du skal besøge Kirsten.
Kirsten er vidunderlig og skaber med sin personlighed hurtigt et trygt og rart rum at være i. Ved 3D scanningen blev der givet god tid til, at afprøve forskellige varianter af hvordan jeg ønskede min figur skulle se ud. Ved scanningen var der tid til at afprøve forskellige positioner og efterfølgende god tid til at vælge hvilken af scanningerne jeg bedst kunne lide. På intet tidspunkt fik jeg en følelse af, at vi skulle skynde os, til trods for at hun havde en gæst efter mig.
Alt i alt var det en fantastisk oplevelse og jeg elsker at kigge på min figur og blive mindet om den skønne tid både som gravid, men bestemt også mødet med Kirsten.

Antwoord van Figurinedk
Da jeg besluttede mig for at ville forevige min tvillinge graviditet var det ikke nok bare med fotos. Jeg ville have min helt egen figurine som jeg kan beundre og elske præcis som de flotte skulpturer fra det gamle Athen. Kirsten gjorde scannings oplevelsen helt speciel og de figurer hun havde til udstilling var i utrolig god kvalitet. Jeg glæder mig utrolig meget til at modtage min figurine!
#ViElskerKirsten

Antwoord van Figurinedk
Kirsten er en meget behagelig person, som hjalp os til en smuk figurine som et minde om hvordan min krop så ud da jeg bar vores søn.
Selve scanningen var i et fint lokale hvor man havde mulighed for at se de forskellige muligheder med farver, størrelser og stillinger. Man får god tid til at vælge, og man føler sig i gode hænder hele vejen.
Det er fantastisk at kunne kigge på min figurine når jeg sidder her med min søn i armene og næsten ikke kan huske hvor stor og rund jeg var, for bare 2 måneder siden. Jeg kan klart anbefale at få lavet en figurine!

Antwoord van Figurinedk
En virksomhed med hjerte det helt rigtige sted. Fra start til slut var Kirsten så sød og tålmodig, behagelig og yderst serviceminded. Jeg elsker min Figurine figur af min gravide krop. Et minde som er alle pengene værd. Figurine er i den grad anbefalelsesværdig.

Antwoord van Figurinedk
Det er snart et år siden jeg fik lavet min Figurine og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Den er simpelthen så smuk og detaljeret – det er tydeligt, at der er lagt meget kærlighed og håndværk i den. Jeg tager mig selv i at kigge på den flere gange om dagen. Jeg er virkelig imponeret over både kvaliteten og servicen, og jeg vil helt sikkert købe fra Figurine igen. Tak for en fantastisk oplevelse!

Antwoord van Figurinedk
Har fået sådan en smuk figurine. Havde en tryg og god oplevelse hos Kirsten, som tog sig god tid til vores besøg og hjalp med at vi fik afprøvet diverse poseringer til figuren og materiale kombinationer derefter.
Skal bestemt have lavet endnu en figur hos Kirsten ved næste graviditet.