Fire Hjul Biludlejning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

helt perfekt firma. Altid gode til at svare, hjælpsomme udover hvad de behøver at være. Meget tillidsvækkende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lejet mange biler de seneste mange år, men sjældent er jeg faldet over så god service som Fire Hjul yder. Jeg vil især gerne fremhæve Katrine som arbejder derude, og som yder en helt ekstrao... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi stod aftenen inden vores flytning og manglede en flyttebil…. Vi fandt Fire Hjul, bestilte en bil, den var klar da vi kom næste morgen, rengjort og fuld tanket, nemt bare at skrive under og køre a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt fire hjul Kolding, og skal derfor ikke kunne berette om andet end dem - men de er til gengæld enormt gode. Anden gang jeg skulle flytte tjekkede jeg ikke andre firmaer, ringede bar... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autoverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Det er lejende let at leje bil hos Fire Hjul Fire Hjul Biludlejning er Danmarks mest fleksible biludljeningsselskab. Vi mener at biludlejning skal være så nemt som overhovedet muligt. Derfor har vi gjort det enkelt og overskueligt at leje bil hos os, og så er priserne helt i bund, vi har nemlig Danmarks skarpeste priser på udlejning. Fordele ved Fire Hjul: - Nye og driftsikre biler - Intet depositum når du betaler med kreditkort - 1 dag, 2 uger eller 6 måneder - du bestemmer! - Danmarks skarpeste priser - Aflevering 24 timer i døgnet og hos alle vores afdelinger Fire Hjul - Lejende let!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super fint

Super fint, nemt enkelt og fuld ud tilfreds 👏🏽

8 juli 2021

Hej Isaac

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du er fuldt ud tilfreds med din oplevelse hos os. Så kunne det jo ikke være bedre. Vi er glade for, at alt gik som det skulle. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kompetent service og vejledning

Super kompetent service og vejledning. Rent og pænt lastrum og venlig kundeservice. Kan varmt anbefales.

3 juli 2021

Kære Kunde

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service og vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har altid fået en super behandling

Jeg har altid fået en super behandling, en rigtig god service, jeg lejer ikke bil andre steder👍

2 juli 2021

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at Fire Hjul er dit fortrukne sted at leje en bil. Tusinde tak for det. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og altid føler dig velkommen her hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Dejligt og Nemt

Alt var efter aftalen.

1 juli 2021

Kære Kunde

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt gik som det skulle. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Lejer en auto transporter og

Lejer en auto transporter og
Køre 327 km for at hente en bil hvor motoren er i stykker . Da jeg kommer derover virker den man skal trækker bilen op med ikke, og må køre hjem igen uden bilen!
Ringer og fortæller det men det beklager de bare meget og det var 1660 kr + dielsel lige ud af vinduet 😡

29 juni 2021

Kære Kunde

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget denne oplevelse, du har haft hos Fire Hjul. Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om denne situation, så vi kan finde en løsning. Derfor har jeg forsøgt at kontakte dig et par gange.

Du må meget gerne kontakte mig i dag eller i morgen på tlf. 26 77 75 45.
Mvh Maurits / Fire Hjul

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bruge en stor flyttebil akut &…

Skulle bruge en stor flyttebil akut & var så heldige at fire hjul havde en ledig. 👍 Har flere gange lejet varevogn også og altid været tilfreds. Mit foretrukne sted og leje bil.

15 juni 2021

Kære Kunde

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du akut kunne få fat i en flyttebil hos Fire Hjul. Vi er glade for at du har været tilfreds med dine oplevelser her hos os.

Rigtig god weekend til dig

Hej Tim

Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du synes det. Det er vi glade for. Vi ser frem til hjælpe dig en anden gang.

Ekstraordinær service

Jeg vil især gerne fremhæve Katrine som arbejder derude, og som yder en helt ekstraordinær personlig og effektiv service. De levede ikke kun op til mine forventninger, men overgik dem. TUSIND tak.

7 mei 2021

Hej Annikki

Tak for din anmeldelse. Og tusinde tak for din ros! Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med vores service hos Fire Hjul. Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe dig igennem de mange år. Vi ser frem til at hjælpe dig mange år endnu.

Rigtig god dag

nemt og godt.

3 mei 2021

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det er nemt og godt at leje en bil hos Fire Hjul.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang
Mvh Kathrine / Aunsbjerg

Danmarks bedste service

Altid smilende, hjælpsomt og serviceminded personale.
MEGET fleksible i forhold til tidspunkter afhente/aflevere osv.

Bedste anbefalinger herfra!

27 april 2021

Hej Sara

Tak for din anmeldelse og anbefaling! Hvor er det dejligt at høre, at du altid bliver taget godt imod, når besøger Fire Hjul. Vi er glade for, at du kun har positive ting at sige om vores udlejningsfirma.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde en øv oplevelse

Jeg havde en øv oplevelse. Bilen var som sådan fin - kørte godt. Men i forruden var der en lang revne midt i synsfeltet 🙁 og bilen var møj beskidt - hvilket jeg finder underligt i disse Covid19 tider - jeg forventer da at bilen sprittes af efter hver udlejning. Jeg kontaktede biludlejerne - via sms og jeg sendte ham billeder - men han valgte ikke at svarer mig. Jeg lejede bilen i Horsens.

25 april 2021

Hej Sussie

Først og fremmest vil jeg vil gerne beklage, at du har haft sådan en oplevelse hos Fire Hjul.

Jeg havde desværre fri den dag, hvor du afhentede bilen. Jeg svarede derfor ikke på de sms'er, som du havde sendt til min private arbejdstelefon. I sådanne situationer er du altid velkommen til at ringe til Fire Hjuls hovednummer eller gå ind til en af vores sælgere, hvis butikken har åbent.

I forhold til revnen i ruden kan jeg se i kontrakten, at du er blevet gjort opmærksom på dette, inden du kørte.

Endnu engang vil jeg gerne beklage, at du har haft sådan en oplevelse. Jeg vil dog gerne sige tak for din anmeldelse, så jeg fremadrettet kan være opmærksom på, at situationer som disse ikke opstår igen.

Mvh Maurits / Fire Hjul Horsens

Det kører bare ..

Det kører bare ... b-)

16 april 2021

Hej Niels-Ove

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at det bare gik som smurt med din biludlejning. Du må endelig sige til, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

God weekend

Lej et lig

Bilen var et vrag med masser af mangler, ridser og buler. Blev efterfølgende pålagt at betale 5.000 kr for en lille bule i en plasticskærm. Bruger dem aldrig mere.

12 april 2021

Hej John

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig altid ærgerligt at få en efterregning på en skade.

Ved indlevering af bilen accepterede du skaden, hvorefter vi har fået skaden opgjort. Heldigvis kan jeg se, at du havde købt en selvrisikonedsættelse, således du kun skulle betale 5.000 kr. og ikke de 7.000 kr., som skaden er blevet opgjort til.

Mvh Maurits / Fire Hjul Horsens

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god service

Rigtig god service. Bilen jeg i første omgang havde booket, var desværre på værksted. Dog blev der hurtigt stillet en anden bil til rådighed. Rigtig god oplevelse.

29 maart 2021

Hej Juan

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig en uheldig situation, men hvor er det godt at høre, at der hurtigt blev fundet en løsning.

Vi håber, at du alligevel vil benytte Fire Hjul biludlejning en anden gang :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vejledning og information.

God vejledning og information.
Alt fungerede perfekt med afhentning og aflevering.
Kan varmt anbefales.

14 maart 2021

Hej Aksel

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig fult informeret hos os. Vi er glade for at høre, at alt gik som smurt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ok bil.

Ok bil. Lidt lille men kørte godt.

6 maart 2021

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at bilen kørte, som den skulle. Til en anden gang, er det på vores hjemmeside muligt at booke biler i flere forskellige størrelser. :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service og nem betjening

Fin service og nem betjening, vil helt klar bruge dem igen 👍

5 maart 2021
Review zonder uitnodiging

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service hos Fire Hjul.
Vi ser frem til at hjælpe dig med en bil en anden gang :-)

Super oplevelse

28 februari 2021

Hej Torben

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en super oplevelse her hos Fire Hjul.

Fantastisk service.

Rigtig god og hurtig service. Der er intet at sætte en finger på, vi er fuldt ud tilfredse og gør det gerne igen.

15 februari 2021

Hej Mette

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at der ikke har været noget at sætte en finger på. Vi er glade for at høre, at du har været fult tilfreds med din oplevelse her hos Fire Hjul.

Fin behandling

God oplevelse

13 februari 2021

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse her hos Fire Hjul.