helt perfekt firma. Altid gode til at svare, hjælpsomme udover hvad de behøver at være. Meget tillidsvækkende.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har lejet mange biler de seneste mange år, men sjældent er jeg faldet over så god service som Fire Hjul yder. Jeg vil især gerne fremhæve Katrine som arbejder derude, og som yder en helt ekstrao... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi stod aftenen inden vores flytning og manglede en flyttebil…. Vi fandt Fire Hjul, bestilte en bil, den var klar da vi kom næste morgen, rengjort og fuld tanket, nemt bare at skrive under og køre a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Det er lejende let at leje bil hos Fire Hjul Fire Hjul Biludlejning er Danmarks mest fleksible biludljeningsselskab. Vi mener at biludlejning skal være så nemt som overhovedet muligt. Derfor har vi gjort det enkelt og overskueligt at leje bil hos os, og så er priserne helt i bund, vi har nemlig Danmarks skarpeste priser på udlejning. Fordele ved Fire Hjul: - Nye og driftsikre biler - Intet depositum når du betaler med kreditkort - 1 dag, 2 uger eller 6 måneder - du bestemmer! - Danmarks skarpeste priser - Aflevering 24 timer i døgnet og hos alle vores afdelinger Fire Hjul - Lejende let!
Contactgegevens
Platinvej 3, 6000, Kolding, Denemarken
- info@firehjul.dk
- firehjul.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Det er nemt og billigt at leje bil hos…
Det er nemt og billigt at leje bil hos Fire Hjul Horsens

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
God dialog og ukompliceret leje.
God dialog og ukompliceret leje.
Enkelt og gennemsigtigt, god pris.
Anbefaler gerne.

Fire Hjul Kolding
Jeg har brugt fire hjul Kolding, og skal derfor ikke kunne berette om andet end dem - men de er til gengæld enormt gode. Anden gang jeg skulle flytte tjekkede jeg ikke andre firmaer, ringede bare til Fire Hjul da min sidste oplevelse var så god.
- Servicen er hjælpsom, vittig, og i øjenhøjde.
- Prisen og deres kontraktkrav er rimelige og uden skjulte omkostninger
- Bilen var helt ny (fra 19) og flot, hvor andre firmaer oftest tager det samme eller mere for biler der er ovre 10 år gamle og slidte.
Kan ikke se hvad der mere skulle kræves ved leje af en flyttebil, som i mit tilfælde var det jeg brugte dem til, hvorfor jeg klart kan anbefale dem.

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
God service og billig billeje.

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
Super biler og super service
Super biler og super service! 👍

Super hurtig service
Super hurtig service, godt nok er depositum på 4000kr som er lidt dyrt, men ellers super fin vogn og fra dag til dag bestilling :)

Alt klappede som forventet
Service er i top
Service er i top. Altid et smil når jeg kommer derud. En god snak med Magnus.

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
Altid en super god service
Altid en super god service. Bilerne er i god stand og kører super. Og så er prislejet helt acceptabelt. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
rigtig meget god og venlig kan komme…
rigtig meget god og venlig kan komme igen hvis det bliver en anden dang

Altid flot service..
Altid flot service... Kan varmt anbefale Jer...

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
Udmærkede biler og ok betjening !

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
Altid god service og fine biler.

Super tilfreds
Super tilfreds
Deres biler fejler bestemt ikke noget, ej gør deres service.
De har været super fleksible, når jeg stod og skulle bruge en bil på lidt andre tidspunkter.
Kan varmt anbefale at leje bil hos dem, da priserne er lave og service i top.

Antwoord van Fire Hjul Biludlejning
God betjening og fin stor bil til stor…
God betjening og fin stor bil til stor familie