Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Price great. Quality perfect. I made mistake in correction glasses specification and after I repeated order customer service checked with me to ensure everything is correct. Really love the expire... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem pod wrażeniem jakości i wykonania okularów! Naprawdę nie spodziewałam się, że może być to tak dobry wyrób. Bardzo polecam te firmę! Trochę trzeba poczekać na okulary, ale za te cenę i jakość-Wa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Jestem bardzo zadowolona

Napisałam strasznie długą recenzję ale się chyba nie zapisała więc powiem tylko że świetna jakość w dobrej cenie, fajna obsługa posprzedażowa. Okulary lepsze niż z sieciowego salonu optycznego w którym kupiłam drugie okulary.

1 september 2024

Świetne okulary

Świetne okulary za rewelacyjną cenę, niczym nie różnią się od tych kupionych w optyku. Na pewno zamówię kolejne.

20 augustus 2024

Zamówione okulary dla córki

Zamówione okulary dla córki. Ma dużą wadę cylindry. Sprawdzone przy okazji u optyka wszystko się zgadza i są świetne a cena jest 80% niższa niż stacjonarnie ! A wymieniamy co pół roku więc super że znalazłam Firmoo.pl. Czas to ok 2 tygodni. Polecam !

20 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Świetne oprawki i super obsługa. Zamównie przyszło dość szybko, okulary były dobrze zabezpieczone a co najważniejsze zgodne z opisem i wszystkimi wytycznymi.

11 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragedia

Pierwsze zamówienie było idealne. Po tak pozytywnym doświadczeniu postanowiłam zamówić drugie okulary. To już okazało się totalną porażką. Zamówienie opłaciłam, czekam, czekam, a okazało się, że Firmoo zamówienie zamknęło rzekomo z powodu braku wpłaty, mimo, że zamówienie opłaciłam natychmiast po jego złożeniu. Teraz nie mam ani okularów, ani pieniędzy, ponieważ Firmoo twierdzi, że nie doszły do nich żadne pieniądze, mimo wysyłania do nich potwierdzenia przelewu z banku. Najzwyczajnie w świecie zostałam oszukana przez Firmoo.
Serdecznie nie polecam.

25 juli 2024
Logo Firmoo

Antwoord van Firmoo

Droga Magdalena,

Przepraszamy za wszelkie niedogodności, których mogłaś doświadczyć w związku z ostatnim zamówieniem. Nasz bank potwierdził, że nie otrzymaliśmy płatności za to zamówienie.

Uprzejmie prosimy o kontakt z bankiem w celu sprawdzenia statusu płatności. Jeśli płatność została faktycznie przetworzona, uzyskaj numer referencyjny i przekaż go nam, abyśmy mogli przeprowadzić dalszą kontrolę.

Bardzo doceniamy Twoje zrozumienie i współpracę, ponieważ wspólnie staramy się jak najszybciej rozwiązać tę sprawę.

Kupiłam 3 pary oprawek

Okulary przyszły do mnie bardzo szybko, elegancko i bardzo bezpiecznie zapakowane. Jedna z 3 par była uszkodzona ale odrazu po zgłoszeniu otrzymałam odpowiedź i odpowiednią rekompensatę. Więc całość bardzo dobrze obsłużona.

9 augustus 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.