Price great. Quality perfect. I made mistake in correction glasses specification and after I repeated order customer service checked with me to ensure everything is correct. Really love the expire... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jestem pod wrażeniem jakości i wykonania okularów! Naprawdę nie spodziewałam się, że może być to tak dobry wyrób. Bardzo polecam te firmę! Trochę trzeba poczekać na okulary, ale za te cenę i jakość-Wa... Toon meer
Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz... Toon meer
Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Oprawki nie różnią się jakoscia od tych…
Oprawki nie różnią się jakoscia od tych u optyka, a wiadomo, że cenowo wychodzi ułamek ceny. Są piękne. Obsługa klienta bardzo szybka, rzeczową i przyjazna. Bardzo polecam
Świetna obsługa klienta
Świetna obsługa klienta, szybka wysyłka i jakość wykonania okularów
Pierwsze zamówienie
Zamówiłam dwie pary okularów , obie korekcyjne w tym jedna przeciwsłoneczna. Oprawy są lekkie i, estetyczne. Okulary nosi i używa się dobrze. Okulary zostały przesłane dobrze zabezpieczone wraz z twardym futerałem. Polecam
Świetny stosunek jakości do ceny
Świetny stosunek jakości do ceny. Bardzo dobrze wykonane okulary
Super
Szybka wysyłka, okulary bardzo dobrej jakości, recepta odczytana prawidłowo. Na nic nie mogę narzekać!
Super oprawki i szkła dobrze dobrane na…
Super oprawki i szkła dobrze dobrane na podstawie recepty bardzo pomocna aplikacja w doborze oprawek. Na pewno wrócę po więcej polecam!
Pozytywne zaskoczenie
Pozytywne zaskoczenie, miałam trochę obawy zamawiania okulary online, ale cieszę się że zdecydowałam się do zakupu. Okulary są świetne, polecam i sądzę że jeszcze kupię tutaj okulary 🙂
Bardzo polecam
Bardzo polecam, zamówiłam w sumie dwie pary okularów. Obie pary korekcyjne, jedne z dodatkowym fotochromem. Dobrze się w nich chodzi i jeździ samochodem. Jak na taką cenę to jakość naprawdę jest dobra ;)
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona…
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona dobrą jakością okularów 😍 tutaj cena to szok a jakosc jest na prawde bardzo dobra, wszystko się zgadza, zakup przez stronę jest na prawdę bardzo łatwy i można idealnie dopasować oprawki do swoich potrzeb, polecam 🥰
Jestem bardzo miło zaskoczona i bardzo…
Jestem bardzo miło zaskoczona i bardzo zadowolona. Kupują okulary w tak niskiej cenie nie liczyłam na nic wyjątkowego i tu się bardzo zdziwiłam. Oprawki są bardzo lekkie, wygodne, pięknie wyglądają🥰. Szkła super. Zamówiłam dwie pary i oby dwie super.Napewno jeszcze zamówię kolejne. Szybka przesyłka. Polecam 🤗
Kupiłam pierwsze okulary z…
Kupiłam pierwsze okulary z niepewnością, ale gdy je otrzymałam, to nie mogę uwierzyć z zachwytu, jak są super, idealnie widzę, oprawki są piękne, super leżą na nosie i uszach. Szkła najlepsze jakie miałam dotychczas. Już zamówiłam kolejne okulary!
Kupuję okulary od Firmoo od 6 lat.
Noszę okulary z Firmoo od 6 lat ( mama około 15 par.) Kupiłam również okulary dla wielu innych osób, wiele osób z mojego polecenia samodzielnie kupuje okulary. Ich jakość, wygląd jest idealna. Okulary są bardzo dobrze opisane. Możliwość wirtualnego przymierzania bardzo ułatwia zakupy. Kontakt jest bardzo łatwy, tym bardziej, że obecnie jest dostępna polska strona. Mam wiele oprawek, w tym okulary korekcyjne przeciwsłoneczne - rewelacja. Ceny są konkurencyjne. Przesyłki zawsze dotarły zgodnie z określonym czasem. Promocje i kody rabatowe to coś niesamowitego. Miałam możliwość zobaczenia większości oprawek, bo tak wiele okularów zamawiałam dla różnych ludzi. Gorąco polecam. Oczywiście należy zawsze kupować szkła z rekomendowanym antyrefleksem ( bez antyreflesku szkła są słabej jakości) - dopłata 20 zł. Trzeba dobrze czytać specyfikację okularów i szkieł, wówczas wszystko będzie ok. Można również radzić się konsultanta. Zawsze otrzymuję dużo pozytywnych opinii o okularach. Polecam.
Oprawki rewelacja
Oprawki rewelacja. A szkła lepsze niż robione u optyka. Jedne przetarcie szmatką i po plamkach. Napewno nie będą to ostatnie okulary które kupię.
Super okulary
Zamówiłam okulary 15 marca ,przyszły po 10 dniach,wszystko zgodne z zamówieniem ,polecam❤️
Okulary są lekkie
Okulary są lekkie, oprawki nietuzinkowe 100% zadowolenia. Polecam
oprawki są naprawdę piękne
oprawki są naprawdę piękne, jeśli chodzi o szkła to jakaś masakra nic w nich nie widzę mimo że nie mam skomplikowanej wady ;/ napisałam maila z pytaniem co mogę zrobić w takiej sytuacji i cisza...

Antwoord van Firmoo
Polecam,szybka wysyłka
Polecam,szybka wysyłka, korzystna cena
Jestem pod wrażeniem okularów
Jestem pod wrażeniem okularów. Są wygodne wyglądają pięknie. Dostawa na czas.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.