Price great. Quality perfect. I made mistake in correction glasses specification and after I repeated order customer service checked with me to ensure everything is correct. Really love the expire... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jestem pod wrażeniem jakości i wykonania okularów! Naprawdę nie spodziewałam się, że może być to tak dobry wyrób. Bardzo polecam te firmę! Trochę trzeba poczekać na okulary, ale za te cenę i jakość-Wa... Toon meer
Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz... Toon meer
Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Okulary są niesamowicie piękne
Okulary są niesamowicie piękne. Zakochałam się w nich i zamówię napewno kolejne , są tak super wykonane ze mam wrażenie jakby wogole szkieł nie było. Naprawdę jeśli lubisz stylowe i wygodne okulary to właśnie okulary od firmoo.pl . Z całego serca polecam .
Choć dosc długo czekałam to okulary…
Choć dosc długo czekałam to okulary były tego warte. Bałam się bo to okulary korekcyjne ale naprawdę nie żałuję. Cudowne lekkie wyraźne polecam!!!

Antwoord van Firmoo
Super jakość oprawek i szkiel w bardzo…
Super jakość oprawek i szkiel w bardzo dobrej cenie , mam już 6 par :)
Zamówiłam dwie pary okularów
Zamówiłam dwie pary okularów. Wpisałam to co miałam na recepcie i pomimo mojego strachu okazało się że okulary dotarły. Jestem bardzo zadowolona. Oprawki wyglądają na solidne, szkła dopasowane do wady. ja ze swojej strony polecam.
Super okulary w super cenie.
Jestem mega zachwycona okularami ,które…
Jestem mega zachwycona okularami ,które zamówiłam. Polecam z całego serca
Świetne okulary
Bardzo ładne okulary , pięknie wyglądają na żywo ! Ceny mega przystępne :) Mam 2 pary i na pewno zamówię kolejne ❤️
Polecam 💕
okulary są bardzo dobre jakościowo, bardzo wygodne, zamówienie przyszło szybko. duży plus za niską cenę i różne promocje na oprawki
Jakość szła
Okulary ładne wszystko spoko tylko widzę w nich trochę gorzej niż w okularach zrobionych u optyka. Nie wiem co jest nie tak może to szkło jest jakieś inne bo wady są dokładnie takie same. Więc chyba jakość optyczna szła jest gorsza.

złodzieje
Zamówiłam okulary, zapłaciłam blikiem, powiedzieli, że płatność nie przeszła, pieniądze z blika wisiały zablokowane na koncie i kazali ponowić płatność. Zapłaciłam przez przelewy 24. Potwierdzono zamówienie. Następnego dnia odebrali blik i pieniądze zniknęły z konta. Zbywają mnie i nie chcą oddać pieniędzy. Poszły dwa przelewy na 500zł. Ciekawe czy wgl dostane jakieś okulary

Antwoord van Firmoo
Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu.
Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu, wsparcie udziela omijająca odpowiedź i ani trochę nie próbuje pomóc klientowi.

Rewelacyjne oprawki i szkła
Rewelacyjne oprawki i szkła , szybka realizacja , super cena .Polecam !!
okulary piekne
okulary piekne, u Polskiego optyka za pare 70zl+ na firmo 160za dwie pary <3
Rewelacja za niską cenę
Pierwszy raz zamówiłam okulary przez internet i jestem naprawdę bardzo pozytywnie zadkoczona. Okulary są bardzo ładne, dobrze wykonane i nie odbiegają od tych w salonach okulistycznych a ich cena jest zdecydowanie konkurencyjna. Zamówiłam kolejne. Jestem bardzo zadowolona. Jedynym minus to czas oczekiwania na dotarcie okularów.

Dobra jakość
Dobra jakość, rzetelna obsługa i nie wygórowana cena.
Polecam z całego serca!
Polecam z całego serca!
Jestem bardzo zadowolona z okularów a mam ich już 4 pary 🤗👌🏻
Trochę niepewnie podchodziłam do…
Trochę niepewnie podchodziłam do zamówienia okularów z internetu, bez przymierzenia. Jednak po otrzymaniu przesyłki zmieniłam zdanie. Okulary solidnie wykonane, wszystko zgodne z opisem. Zarówno oprawki i jak i szkła. Już wybieram następny model. Polecam.
Z pewną ostrożnością podeszłam do…
Z pewną ostrożnością podeszłam do oferty tej firmy, zamówiłam jednak okulary i jestem bardzo zadowolona. Oprawki , zgodne ze zdjęciem, dobrej jakości, szkła zgodne z receptą. Zaskoczyło, oczywiście pozytywnie wszystko- jakość, cena oraz tempo dostawy. Już mam w planach zamówienie kolejnych okularów z tej firmy, gorąco polecam!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.