Toen ik de broek voor de eerste paar keer aan had zat hij prachtig. Ook heerlijk om aan te hebben. Enorm blij mee en fijne stretchy stof. Helaas merk ik nu na ongeveer 5 keer dragen dat de stof op de... Toon meer

Ik had 2 broeken besteld. 1 had een foutje wat er gelukkig met de wasmachine uit ging. Ik heb dit gecommuniceerd met Fit Jeans en voor de moeite heb ik 20% van de prijs van de broek terug gekregen. Su... Toon meer
Founded in 2018 in Oslo, FITJEANS was born to create jeans that hug you in all the right places, giving you the ultimate confidence boost every time you wear them - no waist gap, no squeezing, just the perfect snatched look. Today, we’re a global community of over 400.000 denim lovers, committed to making you smile every time you wear FITJEANS. Our jeans are meticulously crafted with super stretchy, form-flattering denim that hugs you in all the right places, ensuring there's no waist gap and maximum comfort.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Supersnelle levering van de meest comfortabele broeken ooit.

Antwoord van FITJEANS
Was super blij met mijn broek maar helaas ontdekte ik al vrij snel een gaatje in de stof, waarschijnlijk mijn eigen schuld. Dit was ruim na het verlopen van de garantietermijn, maar toch even contact opgenomen met de klantenservice. Super vriendelijk te woord gestaan en kosteloos een nieuwe broek opgestuurd gekregen! Kwaliteit en service beiden dus top! 🫶🏽

Antwoord van FITJEANS
De broeken van jullie zitten perfect. Maar altijd gaan zo snel kapot en dat vind ik jammer.

Antwoord van FITJEANS
Ik had 2 broeken bestellen. Alle 2 een L. Van dezelfde soort broek. Alleen eentje was goed en de ander niet.. ik heb dit aangegeven en moest hem retour sturen en dan zouden ze me een nieuwe opsturen met de juiste maat. Weer hetzelfde probleem. Te klein en er staat wel een L in. Heel vervelend..

Antwoord van FITJEANS
Ik ben erg verbaasd, dat er eindelijk een winkel online is voor goede jeans die ook passen alleen ik vind het jammer dat ik lengte maat niet kan kiezen want alle broeken zijn standaard lengte, dus alle broeken zijn te lang ik heb niet zulke lange benen
Goede kwaliteit

Antwoord van FITJEANS
Op dit moment geef ik 2 sterren omdat ik al 3 weken op mijn broek wacht. Ik heb nog geen contact kunnen krijgen met Fitjeans, en DHL geeft al een week aan dat het naar een depot gaat en de bezorging opnieuw wordt gepland. Hopelijk kan dit probleem worden opgelost.

Antwoord van FITJEANS
Wat een ellende! 600 euro uitgegegeven over 3 orders voor fitjeans (want ja voorheen een positieve ervaring) maar nu na 1x dragen de knopen al van de broeken af… bij 2 broeken de knopen eraf en bij 1 broek de rits al stuk. Wat een k@t kwaliteit. Vervolgens gemaild, krijg je antwoord van zo’n ai chatbot die continu hetzelfde vraagt en waar niks uitkomt. Echt verschrikkelijk, kun je helemaal niks mee dit bedrijf.

Antwoord van FITJEANS
Ik wacht al een week op mijn broek, terwijl er binnen 1-2 werkdagen staat voor Nederland.

Antwoord van FITJEANS
Ge-wel-dig! deze broeken zitten heerlijk en geen gap meet bij mn rug! sluit mooi aan en bij je buik helemaal niet strak! echt de moeite waard! Ik heb de long jeans besteld en ben zelf 181en heb altijd problemen met de lengte gehad maar deze broek is echt super lang!

Antwoord van FITJEANS
De broeken zitten super fijn en het zijn de enige broeken die ik echt goed pas. Helaas is de kwaliteit wel super slecht. De broeken zijn veel duurder dan de kwaliteit waard is. Ik heb meer dan 7 verschillende fitjeans broeken, maar binnen een half jaar komen er al gaten in en kan ik ze niet meer dragen. Dat is super jammer. Zeker gezien de prijs die je ervoor betaald.

Antwoord van FITJEANS
The jeans is very well made, fits perfectly and I received the shipment quickly. Very happy!

Antwoord van FITJEANS
Ik kocht deze broek omdat ik verwachtte dat er heel veel stretch in zat, maar niets was minder waar. Helaas zit de broek op de buik erg strak, en zit er weinig tot geen stretch in de broekband.

Antwoord van FITJEANS
Snelle verzending en de pasvorm is echt top! Maten kloppen precies!

Antwoord van FITJEANS
Ik heb vrijdag 16 mei een broek besteld bij fitjeans er stond “1/2werkdagen” inmiddels 1 week verder en er stond dat het pakket in nederland was maar nu ineens weer in Duitsland…
Het is inmiddels 26 mei en ik vraag me eigenlijk af of de broek nog komt.