Fitnessmentor Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vandt en konkurrence på Facebook og i den forbindelse startede jeg i Fitnessmentor i Viborg. Jeg er positivt overrasket over centrets størrelse og den fine inddeling, som gør at det altid fø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk intro til Egym. Man føler sig i trygge hænder. Træningsformen er virkelig god til mig, da jeg har osteoporose. Kan varmt anbefale en intro med Claus Olsen i Viborg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I marts 26 startede jeg min personlige rejse mod vægttab samt opbygning af muskler. Jeg fik Helene Grøn som trænings coach og den rejse hun og jeg har været på har været helt fantastisk. Jeg lærte mas... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har startet et mentorforløb med Henrik Bo, og det har været en super beslutning. Henrik Bo er god som mentor, og har styr på tingene, og god til at hjælpe en igang, både med råd og motivation. Der... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedste trænings oplevelse

Bedste træningsoplevelse jeg nogensinde har haft. Personlaet er der til en hjælpende hånd, og giver den vejledning man har brug for. KAN KLART ANBEFALES!!!

11 april 2024

Go træning

Behagelig atmosfære, opmærksomme mentors og altid opdaterede/ nye tiltag. Jeg er rigtig glad for at træne her.

10 april 2024

Personlig træner Michael Schou

Hej alle
Jeg har lige en opdatering, som jeg meget gerne vil dele med jer alle.
Det meste af mit liv har min vægt kørt op og ned, og jeg har prøvet næsten alle de kurer, som findes på markedet.😲 Og intet har virket i længden.😢
Så der har været mange tanker omkring, hvad det er, der skal til, for at få et varigt vægttab?
Min søn Martin Overgaard Nielsen fik mig overtalt, til at prøve det eneste, som jeg ikke havde prøvet før nemlig en "personlig træner - PT".
Martin Overgaard Nielsen som også selv er personlig træner - PT, anbefalede Michael Fitnessmentor Schou fra Viborg.
Han mente Michael ville være et godt match for mig. Og der fik han så ret, det var et godt match😃.
Så den 09/08-2023 startede jeg i et forløb hos Fitnessmentor.dk Michael Schou Viborg.
Kampvægten var sneget sig op på 113,5kg🥵uha, men Michael og jeg var klar. Jeg gik på med krum hånd, med Michael i nakken😋og det virkede.
Jeg har altid haft det træls med at bruge vægt maskinerne, for når det begyndte, at gøre ondt, ja så kunne jeg jo bare stoppe, for hold nu op det var synd for mig.
Men jeg må nok sige, Michael lærte mig, at det faktisk godt kunne være en dejlig ting at bruge maskinerne. Når det gjorde ondt, så betød det bare at jeg forbedrede mig fra gang til gang.
Jeg startede en en Kettlebell på 6kg, og til sidst var jeg oppe på 28kg. Man må sige at jeg har rykket mig.🏋️‍♀️💪
Michael vejledte mig i hvilke madvarer jeg skulle spise, og hvilke der kunne holde mig mæt i længere tid. Han lærte mig, at sult bare er en tilstand, som kommer fra os selv og vi ikke skal være bange for den. Den kan komme når vi keder os, og når vi bare skal hygge.
Selvfølgelig behøver vi mad. Men man behøver bare ikke at spise hele tiden.
Nu er der gået 6 måneder, jeg har tabt ca. 20kg og jeg skal ud på egen hånd nu. Jeg har lært rigtig meget, som jeg vil tage med videre.
Men en ting er sikkert, intet kommer af sig selv, det kræver selvdisciplin og et godt netværk i form af familie og venner. 👨‍👨‍👧‍👦.
Michael Fitnessmentor Schou jeg vil sige dig tusind tak for al den hjælp, du har givet mig. Når det har været svært, har du stået der og troet på mig og sagt "Kom så du kan godt" Michael de næste, som får dig som PT bliver godt hjulpet.
Tak for et super forløb😊
Leila Birgitte Nielsen

7 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SVINDEL

Jeg kan bestemt IKKE anbefale Fitnessmentor Klub. Ja, det er et udmærket og dog noget mangelfuldt center, men du kan simpelthen ikke få lov at melde dig ud.
Jeg meldte mig ud i december, og fik derefter at vide at der var tre måneders binding på mit medlemskab. Det står ingen steder, og jf. forbrugeraftaleloven skal disse betingelser sendes til forbrugeren (de har så sidenhen opdateret deres hjemmeside, men det er stadig ikke nok jf. forbrugeraftaleloven). Samtidig bliver de ved med at trække penge selvom de holder lukket, og nægter at udbetale dem selvom loven klokkeklart siger at de skal.
Jeg får desuden først svar da jeg truer med Center for Klageløsning, hvilket jo blot er direkte håneligt lavt niveau af service.
Så HOLD JER VÆK! Medmindre i gerne vil snydes af en virksomhed der skider højt og helligt på loven.

8 januari 2021