Bedrijf heeft geantwoord
Nykypäivän nettikaupoista ylivoimaisesti hitain toimitus, viikon saa odotella aina. En tiedä viivytellänkö tarkoituksella vai voiko ilman keinotekoista viivästelyä olla joka kerta näin hidas toimitus.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fitnesstukku.fi Suomen suurin valikoima lisäravinteista, treenivaatteista & treenivälineistä. Meillä on ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin, hintatakuu, bonustuotteita ja ilmaiset asiakaspalautukset.
Vanhanlinnantie 3, 00900, Helsinki, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Very nice products but what I'll remember always is the customer service. Once my shaker broke and they instantly just sent me a new one. On my most recent order I was meant to pick a bonus product for the order free of charge but for reason it wasn't in the order. Sent a message and again got very nice customer service and they promised to sent the product free of charge. Would highly recommend

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Suosittelen! Sivustolla on mielenkiintoisia tuotteita ja kauniita treenivaatteita. Tilasin kaksi lavaa erästä juomaa, ja mielestäni oli reilua saada ilmainen toimitus. Ongelmatilanteissa Fitnesstukku osaa toimia ja auttaa asiakasta. Olen täysin tyytyväinen saamaani palveluun.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Sain erittäin hyvää palvelua, kun en ehtinyt ajoissa noutaa postitse tilaamaani lähetystä ja se palautui takaisin Fitnesstukkuun. Sain ystävällisiä vastauksia nopeasti ja minun kanssani sovittiin minulle sopivin tapa uudelleenlähetykselle.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Minulla oli aiemmin kysymys palautukseen liittyen, mihin sain vastauksen, mutta en varsinaiseen kysymykseeni. Uudelleen kysyessäni sain vihdoin vastauksen asiaan minkä halusin tietää. Tästä syystä olin vähän epäileväinen asiakaspalvelun suhteen. Koin tällä kertaa kuitenkin positiivisen yllätyksen, kun huomasin kerran päällä pitämässäni tuotteessa reiän ja reklamoin siitä. En edes odottanut saavani asiakaspalvelua viikonloppuna kun tein reklamaation, mutta sain uskomattoman nopean ja ystävällisen vastauksen vain joitakin tunteja myöhemmin. Uusi tuote oli myös laitettu heti tulemaan tilalle. Minulle jäi hyvä ja luotettava kuva Fitnesstukusta ja aion tilata jatkossakin.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Edulliset hinnat ja erityismaininta mainiolle asiakaspalvelulle! Sekoilin itse tilauksen kanssa, mutta asiakaspalvelun kautta sain tilaukseni nopeasti kuntoon.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Kaksi kertaa tilannut ja molemmilla kerroilla toimitus myöhästynyt, vaikka saldon mukaan tavaraa varastossa.

Todella asiansa tuntevaa asiakaspalvelua ! Olen tyytyväinen

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Fast responses, and always resolves the issues at hand. My product turned out to be faulty and they immediately replaced it with a new one.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Erittäin asiantuntevaa porukkaa töissä. Asiakaspalvelu toimi nopeasti ja asian käsittely moitteetonta. Tuotteiden tilaus helppoa ja kirjautuneena sisään näkee edelliset ostokset mikä helpottaa samojen tuotteiden tilausta. Hinta/laatusuhde kohdillaan. Suosittelen kaikille liikkujille käyttämään Fitnesstukun palveluita.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Tein tilauksen ja valitsin toimitustavaksi oven taakse toimituksen. Kun pääsin kotiin, huomasin, että joku on vienyt paketin oven takaa, avannut sen ja levittänyt kaikki tilaamani proteiinijauheet maahan. Laitoin Fitnesstukulle viestiä, että ymmärrän, että tilanne ei ole heidän vastuullaan millään tavalla tai jos he eivät voi tehdä asialle mitään, mutta että en mielelläni maksaisi tuotteesta, jota en saanut edes käyttöön. Tämän jälkeen Fitnesstukku lähetti minulle uuden paketin proteiinijauhetta täysin veloituksetta. Todella ymmärtäväistä ja ihanaa asiakaspalvelua! Tilaan jatkossakin heiltä🥰

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa, ja toimitus postille on välillä ihmeellisen hidasta.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Riktigt bra kundtjänst då jag reklamerade en vara så fick jag en rabattkod istället för 4 gånger dubbelt priset som varan kostade. 👍🏼 Snabb leverans o lärt att hitta allt man söker på hemsidan 👍🏼

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Erittäin nopea toimitus, Ruotsista Suomeen 3 päivässä. Tilaus pakattuna ja toimitettuna sunnuntaina Suomen aikaa ja perillä keskiviikkona iltapäivällä Tampereella. Tuotteet olivat sitä mitä pitikin olla. Tuotteeni olivat outletista erittäin edulliseen hintaan.

Antwoord van Fitnesstukku.fi
Tilasin 104€ edestä eli 48 pakettia Diet Noodles. Lähetyksessä tuli 5 pakettia. Puhelinnumeroa ei löydy, chat ei toimi, vain s- postitse voi reklamoida. Lähetyksessä ei lähetyslistaa. Maksu onnistui vain Klarnan kautta, johon en luota, koska tekee yhteistyötä mm kiinalaisten huijausyritysten kanssa.
Todella heikko asiakaspalvelu. 5 min tilauksen jälkeen olisin tehnyt muutoksen toimitustapaan ei onnistunut. Ohjeissa oli soita, mutta ei numeroa. Chat ei toiminut, vain s-posti. Kertoivat tilauksen lähteneen, mutta posti kertoi toista, ettei vielä ole voinut lähteä. Joustamaton yritys. Onneksi on muitakin, missä asiakaspalvelu toimii.
Laadukkaat tuotteet ja asiakaspalvelu toimiva. Hieman miinusta, kun tuotteiden hinnat olleet eri suuruiset netissä ja liikeessä.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.