Gymgrossisten Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det finns inga ursäkter för att skicka ett större paket med hårda artiklar utan någon som helst utfyllnad eller skydd. Pwo såg öppnad ut (plasten avsliten) pulver inuti hela paketet beställde fle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att beställa, snabb leverans. Beställer man innan 12.00 så skickas det samma dag! Super bra 👍 det enda jag har att tillägga som är lite negativt är att på hemsidan står det inte super tydligt hu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Deras kundservice är exemplarisk. Ett paket jag beställde åkte till min gamla adress, kan mycket väl varit slarv från min sida. Och det bästa va att den kom aldrig på tal. Dem återkallade det dem had... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice
  2. ook in
  3. Fitnesswinkel
  4. Sportkledingwinkel
  5. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden. Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden. Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning. Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

197 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice! Hade problem med leveransen och fick hjälp direkt. Trevliga dessutom :)

25 september 2026

Hej Kajsa,

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du fick snabb hjälp med leveransen och är nöjd med bemötandet. Du är varmt välkommen tillbaka! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra service och hjälpsamma…

Mycket bra service och hjälpsamma personal

23 september 2026

Hej Mohammad,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du uppskattar både servicen och hjälpen från vårt team. Hoppas vi får se dig igen framöver😊

Reklamerer med 3-5 dager levering

Reklamerer med 3-5 dage levering. Der er nu gått otte dager og jeg har ikke fåt noget ut av å ringe om min pakke.
Alt er betalt.

22 september 2026

Hej Karl,

Vi beklager meget, at din levering er blevet forsinket. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, så hjælper vi dig med at undersøge, hvad der er sket med din pakke.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack Gymgrossisten för att ni är så…

Tack Gymgrossisten för att ni är så tillgängliga och och tillmötesgående. Bästa servicen man kan kan tänka sig!

19 september 2026

Hej Johan.

Vilken härlig feedback, stort tack! Det gläder oss verkligen att du känner dig väl bemött och uppskattar vår service. Vi finns här när du behöver oss😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra priser samt snabbt skickat

Bra priser samt snabbt skickat. Trevlig kundservice oxå.

16 september 2026

Hej Krister,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du uppskattar både våra priser, den snabba leveransen och bemötandet från kundservice. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart! 🙌

Snabb leverans och bra service

Snabb leverans och bra service

16 september 2026

Hej Sven,

Tack för din fina recension! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och servicen 😊

Textbook kundsupport

Väldigt behjälplig kundsupport - snabba återkopplingar och kundcentrerade. Textbook 👍

15 september 2026

Hej Alvin,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår kundservice och den hjälp du fått. Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 😊

Lär er paketera

Pwo såg öppnad ut (plasten avsliten) pulver inuti hela paketet beställde fler artiklar samtidigt pwo över allt. det gick och tvätta av och slängde den öppnade artikeln. Hur kan man skicka ett större paket utan någon utfyllnad eller kontrollera att inget är öppnat innan?

15 september 2026

Hej David,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Så ska du självklart inte behöva ta emot din beställning. Kontakta gärna vår kundtjänst med ditt ordernummer och information om det som hänt, så hjälper vi dig vidare med ärendet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lita inte blint på deras omdömen som…

Lita inte blint på deras omdömen som finns på deras hemsida under varje produkt. De publicerar endast de bra omdömena. Lämnade ett dåligt omdöme om en gainer vars smak var FRUKTANSVÄRT. Såklart publicerar de inte de 😂 usch hemskt.

22 augustus 2026

Antwoord van Gymgrossisten

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har fått den upplevelsen. Så länge en recension följer våra riktlinjer ska den publiceras, oavsett om omdömet är positivt eller negativt. Vi tar självklart med oss din synpunkt och ser över detta😊

Would recommend

I've never had any problems at all with Gymgrossisten (products always arrive on time and in immaculate condition) so I haven't really had any contact with customer service – until now. My payment wasn't going through – or rather: I thought it wasn't – so I wrote to them and asked about it. They were super friendly and helpful. Also: good, affordable products!

Hi Helena.

Thank you so much for your kind review! We're really happy to hear that you've always had a good experience with us and that our customer service could help you when needed. We truly appreciate your feedback and hope to see you again soon! 😊

Greetings,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra bemötande och smidiga…

Väldigt bra bemötande och smidiga gällande min reklamation på en vara👍

11 september 2026

Hej Ida,

Tack för din fina feedback! Härligt att höra att allt löste sig smidigt och att du är nöjd med hjälpen du fick. Vi uppskattar att du delar med dig! 😊

Service i världsklass!

Service i världsklass!

Hej Peter,

Stort tack för de fina orden! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med vår service. Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Quick response and amazing solution in…

Quick response and amazing solution in a small matter that I was have! Extra credit to Kundservice from me!!!

2 september 2026

Hi Giouli,

Thank you for your great review! We're glad to hear that our customer service team could help you quickly and find a solution. We really appreciate your kind words! 😊

Greetings,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra utbud och rätt prissättning

Bra utbud och rätt prissättning. Tyvärr lite dåliga leverantörer/alternativ med post som krånglar till det för mig. 49kr frakt. Ser fram emot min order.

Hej Annie,

Tack för din feedback! Kul att höra att du uppskattar vårt utbud och våra priser. Vi har fri frakt från 499 kr. Hoppas du blir nöjd med din beställning!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Köpte ett löpband av märket titan för…

Köpte ett löpband av märket titan för ca 10000:-
Kontrollerade löpbandets hastighet vilket visade sig vara rejält avvikande på alla tänkbara hastigheter. Leverantören av löpbandet har vid 2 olika tillfällen sagt att det får man förvänta sig vid ett löpband vid denna prisklass. Jag ställer mig själv frågan att om man så självklart kan förvänta sig att löpbandets hastigheter ej stämmer varför står det ej i annonsen?

Har fått ett erbjudande om kompensation som jag tyckte var rejält hånfullt, det var att få en ny motor för egen montering. Efter mycket fram och tillbaka erhöll jag slutligen full återbetalning och tycker det var fullt rimligt. Har dock svårt att tro jag hade fått det utan att ha presentera sakliga argument. Är väldigt nöjd med bemötandet från gymgrossisten, är inte alls nöjd med löpbandet.

23 juli 2026

Hej John,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse😊 Vi beklagar att löpbandet inte motsvarade dina förväntningar och förstår din frustration kring hanteringen av problemet. Samtidigt är vi glada att vi till slut kunde hitta en lösning och att du är nöjd med bemötandet från oss på Gymgrossisten. Tack för din feedback!

Vissa smaker är odrickbara

Vissa smaker är odrickbara, kemiska och riktigt äckliga. Borde ha smakgaranti som andra sidor erbjuder med tanke på att smakerna skiftar så mycket trots samma proteinpulver.

4 september 2026

Hej Christian,

Tack för din feedback! Smak är väldigt individuellt och det som passar en person kanske inte alls passar en annan. Vi förstår samtidigt din synpunkt kring smakgaranti och tar med oss din feedback framåt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trotts semester tider med längre…

Trotts semester tider med längre respons tider på mail, så gick det väldigt fort och smidigt med support och hjälp.
Tacksam för detta 😀

26 augustus 2026

Hej Stefan!

Stort tack för din fina recension! 😀

Vad härligt att höra att du fick snabb och smidig hjälp trots lite längre svarstider under semestertiderna. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och är glada att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt! 💪

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!

Bra kundservice

Snabb leverans, bra produkter och framföralllt väldig snabb och smidig hantering av ändringar och andra ärenden.

31 augustus 2026

Antwoord van Gymgrossisten

Stort tack för din fina recension! ⭐️

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen, och framför allt att du upplever vår kundservice som snabb och smidig när något behöver ändras eller lösas. Det betyder mycket för oss! 💪

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! 🌸

Dårlig kundeservice

Tar utrolig lang tid å få svar fra dem på kundeservice. En retur og tilbakebetaling tar ukesvis.

4 augustus 2026

Hei Annika!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi har svart på henvendelsen din og venter på en tilbakemelding fra deg. En av våre kollegaer vil også kontakte deg igjen innen kort tid.

Ta gjerne en titt i søppelposten din også, i tilfelle svaret vårt har havnet der. 😊

Med vennlig hilsen,

Snabb kundtjänst!

Första köpet: 2 av 3 påsar hade små hål i sig, men kundtjänsten löste det supersnabbt! Så jag är nöjd!

27 augustus 2026

Hej Christer!
Tack för ditt fina omdöme.🌟

Tråkigt såklart att två av påsarna inte kom fram i det skick de skulle, men vi är väldigt glada att vi kunde lösa det snabbt och att du är nöjd med hjälpen. 😊

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! 🌸

Dit is Trustpilot