Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld van oplichting. Ik heb de goederen op 16 januari gekocht. Ik heb via iDEAL betaald en toen begon het: pakket gestolen, pakket op het verkeerde adres bezorgd, verkeer... Toon meer

Op 12 februari 4 rookmelders gekocht rechtstreeks op hun website. Vlotte levering en ze zien er goed uit, maar ze beloven 10 jaar garantie als je ze registreert en daarbij het aankoopbewijs kunt voor... Toon meer

Het zijn een stel oplichters, rookmelders besteld en betaald. Wordt vervolgens niets opgestuurd, ze reageren niet op de email en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Mensen bestel hier niets!!

1. Brandalarm leverancier

Door hardware-experts en innoveerders samen te brengen, ontwikkelen we unieke producten die ervoor zorgen dat mensen makkelijker & veiliger leven. We willen bijdragen aan brandveiligheid en mensen zorgeloos laten genieten van hun woning.

2,3

Slecht

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle levering en goede product

Snelle levering en goede product, App is goed in elkaar gestoken en klantenservice van Fiux is vriendelijk genoeg om heel de App voor mij te installeren.

29 november 2023

Beste Ray,

Bedankt voor uw lovende woorden over onze snelle levering, productkwaliteit, en klantenservice. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de werking van onze app en de ondersteuning die u van ons team heeft ontvangen. Bij Fiux streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Uw feedback is enorm waardevol voor ons en motiveert ons om door te gaan met het bieden van deze hoge standaard van service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen.

correcte levering

correcte levering

product voldoet aan de verwachtingen

19 september 2023

Beste Willy,

Bedankt voor uw feedback over de correcte levering. Fijn dat alles goed is verlopen!

Arno Fiux Klantenservice

Article de très bonne quality.

Article de très bonne quality.
Aussi la communication avec le service clientèle était excellente

26 juli 2023

Cher Thomas,

Nous vous remercions pour vos commentaires positifs concernant l'article de très bonne qualité et l'excellente communication avec notre service client. Nous apprécions vos aimables paroles !

Cordialement,

Arno Service clientèle Fiux

Brandalarmen van top kwaliteit

Brandalarmen van top kwaliteit, had een vraag en kreeg een zeer snelle response van hun klantenservice

21 juli 2023

Beste Hamza,

Dank u voor uw positieve feedback over onze brandalarmen van topkwaliteit. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Bovendien waarderen we uw opmerking over de snelle respons van onze klantenservice bij het beantwoorden van uw vraag.

Uw tevredenheid is onze prioriteit en we blijven ons inzetten voor de beste producten en diensten voor onze klanten.

Als u in de toekomst meer vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Top product

What a nice product!!
Everything works nice and fine no headache!!

10 juli 2023

Dear lamaj

We're thrilled that everything is working smoothly for you and that you're having a headache-free experience with our product. Providing seamless and hassle-free functionality is one of our top priorities, and your satisfaction means a lot to us.

If you ever have any questions, need assistance, or want to share more feedback, please don't hesitate to get in touch. We're here to ensure you continue to have a positive and enjoyable experience with our product.

Thank you for your kind words and for choosing our product!

Kind regards,

Arno Fiux Customer Service.

Handig!

De Smart rookmelder kwam zoals omschreven. De app kan ik zeer goed gebruiken. Handig!

19 juli 2023

Beste Zayox,

We zijn blij te horen dat de Smart rookmelder aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met de functionaliteit van de bijbehorende app. Het is ons doel om hoogwaardige producten te leveren die gebruiksvriendelijk zijn, en het doet ons goed te weten dat je de rookmelder en de app handig vindt.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of meer hulp nodig hebt met de rookmelder of de app, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt met onze producten.

Bedankt voor je vertrouwen in ons product!

Arno Fiux Klantenservice.

VERY QUALITY PRODUCT AND NICE PRODUCT…

VERY QUALITY PRODUCT AND NICE PRODUCT GUYS !!

19 juli 2023

Antwoord van Fiux

Thank you so much for your enthusiastic feedback!

We're thrilled to hear that you find our product to be of very high quality and enjoyable. Your satisfaction is our top priority, and we're glad that our efforts to deliver a great product have met your expectations.

If you have any questions or need any further assistance, don't hesitate to reach out to us. We're here to provide excellent customer support and ensure you have the best experience with our products.

Once again, thank you for your kind words and support!

Kind regards,

Arno Fiux Customer Service.

Alles was top zeer verast van het model…

Alles was top zeer verast van het model design zeer mooi

18 juli 2023

Beste Chakir,

Bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met het modelontwerp. Ons team heeft hard gewerkt om een gebruiksvriendelijk en esthetisch model te creëren dat aan de verwachtingen van onze gebruikers voldoet.

Jouw waardering betekent veel voor ons, omdat het onze inspanningen om hoogwaardige producten te leveren waardeert. Als je nog verdere opmerkingen, vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd geïnteresseerd in feedback van onze gebruikers, zodat we onze diensten verder kunnen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je steun en het nemen van de tijd om je positieve ervaring met ons te delen.

Arno Fiux Klantenservice.

Ik ben absoluut enthousiast over dit…

Ik ben absoluut enthousiast over dit product! Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en verdient zonder twijfel een vijfsterrenbeoordeling. De installatie was eenvoudig en snel. Het product presteert betrouwbaar en geeft me gemoedsrust. De bijbehorende app is gebruiksvriendelijk en handig in gebruik. De kwaliteit van het product is uitstekend, het voelt stevig en duurzaam aan. Bovendien was de klantenservice responsief en behulpzaam. Kortom, ik beveel dit product ten zeerste aan! Het is gewoonweg geweldig!

18 juli 2023

Beste Oona,

Bedankt voor je positieve review! We zijn verheugd dat het product aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je tevreden bent met de eenvoudige en snelle installatie, betrouwbare prestaties en gemoedsrust die het biedt. Het doet ons goed te horen dat je ook tevreden bent over de gebruiksvriendelijke app en de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van het product.

We hechten veel waarde aan onze klanten en hun tevredenheid. Onze klantenservice staat altijd paraat om te helpen en we zijn blij dat je positieve ervaringen hebt gehad met hun responsieve en behulpzame aanpak.

Nogmaals bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in ons product! Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je als klant en hopen dat je nog lang plezier zult hebben van het product.

Zeer goede klantenservice

3 slimme combi rookmelders besteld. Ik kreeg de verkeerde aan en heb het gemaild op een zaterdag, ik kreeg enkele uren later al antwoord en de juiste werden naar mij opgestuurd. Prima!

28 juni 2023

Beste Raphaella,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze klantenservice!

We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de geboden service. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door het ontvangen van de verkeerde Combimelder. We streven ernaar om elke klant de juiste producten te leveren en waarderen het dat u contact met ons hebt opgenomen om dit probleem op te lossen.

Uw bericht is zeer gewaardeerd en we zijn blij dat we snel hebben kunnen reageren op uw e-mail. Het is ons streven om een efficiënte en klantgerichte benadering te bieden, zelfs tijdens het weekend. We hebben direct actie ondernomen om de juiste combimelder naar u op te sturen.

Mocht u nog verdere vragen, opmerkingen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u verder van dienst te zijn en uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit.

Nogmaals bedankt voor uw keuze om bij ons te winkelen en voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

verbinding maken niet gelukt

verbinding maken niet gelukt, fiux was ook niet echt behulpzaam met het zoeken naar een oplossing.

7 april 2023

Beste Sies,

We betreuren het ten zeerste dat u problemen heeft ondervonden met het verbinden van uw apparaat en dat u het gevoel heeft dat u onvoldoende hulp heeft gekregen. Bij Fiux zijn we trots op onze klantenservice en doen we ons best om alle klanten te helpen met hun problemen.

Wij willen benadrukken dat we na elke bestelling automatisch e-mails versturen naar onze klanten met duidelijke instructies voor de installatie van het product. Het is daarom verrassend om te horen dat u geen hulp heeft gekregen.

Naar aanleiding van uw beoordeling hebben we ons bestand doorzocht om uw contactgegevens te vinden, zodat we u verder kunnen assisteren. Helaas konden we geen bestelling, e-mail of telefoontje vinden die verband houdt met uw naam. Dit maakt het voor ons moeilijk om uw situatie te verifiëren en u te helpen.

We willen u graag verder helpen met uw probleem. Neem alstublieft contact met ons op via support@fiux.be of bel ons op +32488758738 en vermeld uw bestelnummer, zodat we uw vraag kunnen traceren en u de nodige ondersteuning kunnen bieden.

Mocht er een misverstand zijn ontstaan dan verzoeken wij u vriendelijk om uw beoordeling te heroverwegen. We streven ernaar om een eerlijke en transparante zakelijke omgeving te bevorderen en we waarderen de feedback van onze klanten om onze diensten te verbeteren.

Arno
Fiux Klantenservice

Super blij mee en werkt heel goed

Super blij mee en werkt heel goed! De app is zeker een plus!

Beste Marie,

Dat is geweldig om te horen! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met het product en dat het goed werkt voor jou. Het feit dat je de app als een pluspunt ziet, is ook geweldig om te horen. We doen ons best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat de app een waardevolle toevoeging is voor jou.

Als je nog meer feedback hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je tevreden blijft met ons product. Nogmaals bedankt voor je positieve reactie, en we wensen je veel plezier met het gebruik van ons product!

Top service

Top service, nooit problemen mee gehad

Beste Imran,

Bedankt voor je lovende woorden! We zijn verheugd dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze service en dat je nog nooit problemen hebt ondervonden. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en het is geweldig om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je ooit vragen hebt of iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden blijft met onze producten en diensten. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn!

Goede aankoop

Goede aankoop! Zeer tevreden dat ik met de app alles onder controle heb.

Beste Sammy,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je aankoop naar tevredenheid is verlopen. Het feit dat je met behulp van de app alles onder controle hebt, is geweldig om te horen. Ons doel is om jou een geweldige ervaring te bieden en gemoedsrust te geven met ons product.

Als je in de toekomst nog meer functies wilt ontdekken of vragen hebt over de app of het product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden blijft. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en het kiezen van ons product! We wensen je veel plezier en gemak met de app en het gebruik van ons product.

Top product

Top product! We zijn enorm tevreden van onze aankoop.

30 augustus 2022

Beste Judith,

Dat is geweldig om te horen! We zijn verheugd dat je zo tevreden bent met ons top product en dat je aankoop aan je verwachtingen heeft voldaan. Jouw tevredenheid als klant is voor ons van groot belang, en we streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te leveren die aan jouw behoeften voldoen.

Als je nog meer feedback hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je tevreden blijft met je aankoop.

Nogmaals bedankt voor je positieve reactie en voor het vertrouwen in ons product! We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop.

Arno Fiux Klantenservice.

Toon reviews in alle talen. (50 reviews)