Tyckte att vi blev bra bemötta och att allt blev ungefär som vi tänkt oss. Tyvärr fick vi inte det att stämma med musiken som ville ha men det var ju prästens ide om psalmer mm
Lees wat reviewers zeggen
Professionellt, bra kommunikation, kändes tryggt och allt gick fint, lugnt och vackert. Det fanns utrymme för personlig touch både för innehållet och utsmyckningen av kapellet under minnesceremonin.
Fel i anmälningssystemet under lång tid vilket orsakade oreda med de som ville komma på begravningen. Ni borde överväga att byta it leverantör. Det var många som undrade över detta vilket orsaka... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I en svår tid i livet är det inte självklart att man orkar analysera begravningsbyråer och lyssna på vad människor har att säga. Jag valde Fjällmans på vinst och förlust och fick förmånen att träff... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fint omhändertagande
Fint omhändertagande.
Petra Ekström höll ihop det fantastiskt och vi kunde vara i stunden. Vackert arrangerat i både kyrka och församlingshem.
Mycket professionell och behjälplig…
Mycket professionell och behjälplig personal, otroligt trevligt bemötande och en jättebra planering av vårat avsked.
Att ta avsked innebär många svåra val .,,
Att boka en begravning innebär många svåra val och beslut samtidigt som man befinner sig i en stor sorg. Tack vare vår begravningsrådgivare fick vi en otroligt fin och minnesvärd begravning av min man som gick bort alldeles för tidigt. Vår rådgivare har på ett fint och ödmjukt sätt hjälpt oss precis hela vägen. Minnesboken och bilderna han tog från begravningen är ett ovärderligt minne.
Trevligt och värdigt bemötande både på…
Trevligt och värdigt bemötande både på planeringsmötet och begravningen
Proffsig och kunnig personal
Proffsig och kunnig personal
Bra information hela vägen till begravningen
Vänligt bemötande lugnt och fint
Bästa hjälp och mottagande och…
Bästa hjälp och mottagande och förståelse av Petra vilket betydde så jättemycket för oss
Tack för all hjälp och stöd.
Vi är väldigt nöjda med allt som var med våran sons begravning, fint bemötande och ett stort stöd från Emma.
Tack från oss alla.
Ett stort tack
Ett stort tack till Fjällmans för det fantastiska stöd och den professionalitet ni visade under en svår tid. Från första kontakt till avslut har ni varit otroligt lyhörda, omtänksamma och noggranna med varje detalj. Allt kändes tryggt, värdigt och personligt, precis som vi önskade det. Jag kan varmt rekommendera er till andra som behöver ett fint och respektfullt bemötande i samband med en begravning.
Vänligt och trevligt bemötande.
Fjällmans gav trygghet.
Vi kände oss lyssnade på och bemötta i alla funderingar från första mötet och genom hela ”processen”. Vi är mycket nöjda med Fjällmans begravning.
Vi hade Håkan han var jättetrevlig och…
Vi hade Håkan han var jättetrevlig och lyssnade.
Omtänksamt och fixar allt i minsta fina detalj.
Liselott såg alltid till att alla detaljer var där och hade säkert dubbelkollat allt utan att vi förstod det.
Begravningen blev precis som vi tänkt oss och allting flöt på med Liselott diskret i bakgrunden dirigerandes alla deltagare, så att alla förstod vad som skulle hända.
Taktfullt och inkännande.
Vi fick hjälp med allt vi behövde och…
Vi fick hjälp med allt vi behövde och tid till att fundera på vad vi ville ha, välja det vi tyckte var bäst.
Vi gick ifrån det första mötet med alla frågor avklarade och bekymren avlastade.
Mycket bra bemötande i en svår stund.
Mycket bra bemötande i en svår stund.
Bra hjälp med allt.
Mycket fin fotobok.
Tack för allt stöd Kati & Daniel
Jag är så glad att jag anlitade…
Jag är så glad att jag anlitade Fjällmans och Ricard som hjälpte mig med den ljusa och vackra begravningen för min mamma. Jag kunde inte ens föreställa mig hur fint allt blev i detalj. Bemötandet, presentationen, val av präst och organist. Allt så proffsigt. Känner en djup tacksamhet. Tack även för den finaste minnesboken.
Ett ljust minne i vår stora sorg.
/Helena
Fick vad dom lovade och vad vi hadde…
Fick vad dom lovade och vad vi hadde kommit överens om
Fantastiska
Fantastiska, empatiska medarbetare som är med från början till slut.
Ann.L. tex i Sävedalen är en av dessa fantastiska medarbetare på fjällmans.
Dit is Trustpilot