Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har ikke haft varmt vand i 2 dage ,alle mine naboer har kunne bade med varmt vand , Hvad er problemet med min addresse ,hvorfor kun mig der ikke har varmt vand . Er i sure over jeg ikke støtt... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem god oplevelse Jannik Helberg fra fjernvarme fyn startede med st kontakte os fordi vi havde et højt forbrug, og angav forskellige årsager hertil Efterfølgende rådgav han på en h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

ikke noget varmt vand

Er i sure over jeg ikke støtter energi fyn eller er der noget andet. Syntes det lugter lidt af noget personligt .
ok TAK
du skriver : Og når du har varme i huset og dine naboer har varme, så skal problemet med stor sandsynlighed søges i dit eget anlæg.
JEG HAR IKKE VARMT VAND ,HAR IKKE HAFT DET I 3 DAGE NU . Hvordan kan problemet være i mit hus når i skriver der er et brud på rør ,men det påvirker ikke mine naboere .

9 april 2026

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej Tom. Produktion af varmt brugsvand sker i dit eget interne anlæg. Og når du har varme i huset og dine naboer har varme, så skal problemet med stor sandsynlighed søges i dit eget anlæg. Fjernvarme Fyn kan hjælpe med at rådgive om løsninger, hvis du retter henvendelse til Kundecenter på tlf 65473000. Mvh. Jakob

Tak for din revidere anmeldelse.
Fjernvarme Fyn har ikke registreret at have modtaget nogen henvendelse en Tom Rasmussen.
Fjernvarme Fyn har ikke registreret nogen kunder som ikke har forsyning.

No Mercy company

No Mercy company, charge extreme amounts for heating. Worst of the worst. Never trust them.

9 april 2026

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej. Kan ikke se du er kunde ved Fjernvarme Fyn. Har du mulighed for at sende yderligere oplysninger på kontakt@fjernvarmefyn.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Udmærket fjernvarme, dårlig app

Varmen leveres, og til ok pris. Det er til et femtal. Oprindeligt havde Fjernvarme Fyn også en god app, der på fineste vis gav mig overblik over mit forbrug. Dét er desværre ændret. De bruger den seneste Watts On app der har fået et utal af negative anmeldelser, og hvor skaberne ved næsten alle klagerne demonstrerer deres totale ligegyldighed overfor brugernes meninger. Et fremragende eksempel på hvordan man ikke behandler sine brugere. Deraf den lavere karakter. Kunne jeg skifte fjernvarmeleverandør som man skifter elselskab, og derigennem finde et selskab med en bedre app, gjorde jeg det.

17 december 2025

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej Johnny. Tak for din henvendelse. Vi er selvfølgelig glade for at du er tilfreds med din varmelevering. Mht. APPén så er Watts APP netop valgt, fordi den gav større brugervenlighed og flere kombinationsmuligheder end den tidligere APP. Og vi har efter skiftet fået flere positive tilbagemeldinger på bedre og mere stabil funktionalitet på Watts App end den tidligere løsning. Flere andre forsyningsselskaber benytter også denne APP, og der er for kunderne bedre mulighed for at kombinere ønsker evt fra andre leverandører. Hvis du har konkrete erfaringer eller ønsker til ændringer, så må du meget gerne kontakte vores Kundecenter på tlf. 65473000 . venlig hilsen Jakob

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Træls med den nye app det var meget…

Træls med den nye app det var meget nemmere og overskue med den gamle.

15 september 2025

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej Michael. En bedre brugervenlighed var netop en af årsagerne til at vi skiftede APP. Og vi har da også fået mange positive tilkendegivelser på den nye APP, som også bruges af flere andre energiselskaber. Du er meget velkommen til at kontakte vores Kundecenter på tilf. 65473000, hvis vi kan hjælpe dig med opsætning af APPén. Ligesom vi meget gerne hører om forbedringsforslag.

INGEN opfølgning, giver vandskader

Jeg har igennem ET ÅR ringet 6-7 gange, da hullet foran huset efter fjernvarmen blev lagt, ikke er blevet lukket. Jeg har sagt, at jeg godt kan putte noget i selv, men det må jeg ikke, da det skal være et eller andet specielt. Når det regner, bliver hullet fyldt med vand, som huset så suger op. Hver gang får jeg at vide, at det vil blive ordnet. Det er ikke sket endnu.

27 september 2024

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej. Vi har desværre ikke registreret nogen henvendelse fra dig. Så vi er i tvivl om du har henvendt til til et andet firma. Vil du kontakte os på kontakt@fjernvarmefyn.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bare trals med den nye app

Bare trals med den nye app - det var perfekt og nemt med den gamle hvor man kunne følge vand-varme og el på en

9 juni 2024

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej Maria. Du har også mulighed for at følge dit el-forbrug på den nye APP. Hvis vi kan hjælpe dig med opsætning af APPén, så er du velkommen til at kontakte vores Kundecenter på tlf. 65473000. Mvh. Jakob

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros og taknemmelighed..!

Med stor tak og lidt forsinkelse, kommer her vores ros og taknemmelighed til Fjernvarme Fyn.

I skal have stor ros smidt i nakken, for det var en virkelig skøn proces at overgå fra gas til fjernvarme! I har fået det planlagt virkelig godt, og lykkes i øvrigt at kunne komme hurtigere i gang end estimeret, til trods for massiv travlhed og overflod af opgaver. Og i øvrigt meget effektive til at hurtigt og ordentligt at problemløse, da der opstod nogle vanskeligheder ift. at få fjernvarme i jorden og SAMTIDIGT at skulle passe på det fredede skovstykke, længere oppe på vejen.

I har desuden været SÅ gode til at informere løbende når der var noget :-) - tak! Kan virkelig forestille mig det har været et KÆMPE koordinations- og planlægningsarbejde.

Stor ros skal også lyde til det selskab/mandskab i har hyret ind til at lave arbejdet på Tornmarksvej - jeg fik indtrykket af, at det var en ekstra flok, som i havde hyret ind pga. travlhed ift. boomet af fjernvarme-installationer?
(LKN-byg?)

De var sørme effektive - især taget i betragtning af, at de mange gange i løbet af en dag fik gjort plads til at alle vi beboere kunne komme igennem/hjem/forbi. De lagde en stor ære i, at vi alle løbende blev forberedt og informeret i forhold til tidsrammen, og sørgede for, at vi vidste hvornår vi skulle have bilerne ud og holde andetsteds (så man ikke blev "spærret inde" på egen grund).

De sørgede ligeledes for at tjekke ind hos os alle sammen på vejen, da de en enkelt gang var nødt til at spærre af i begge ender af vejen, så man ikke kunne passere ud af vænget hverken den ene eller den anden vej - og her blev oven i købet også her taget hensyn til at vente, til man kunne nå at få pakket ungerne i bilen og køre dem i skole; endda uden de gik i stå i mellemtiden, da de så tog sig af noget andet praktisk arbejde imens. Her gik det så også lynhurtigt med at spærre af, lave arbejdet, og lukke op for gennemgang på vejen igen, inden for 20-30 minutter. Dvs. der var allerede helt fri adgang, da jeg kom til bage efter at have kørt børnene i skole.

Hele mandskabet var SÅ ordentlige, informative, fleksible og effektive. Hvis jeg på mit arbejde havde været forstyrret af folk på gangene i samme omfang, som de måtte pausere/omstille sig for beboerne på vejene, så havde min produktivitet været markant nedsat. Det synes jeg på ingen måde, at de lod sig mærke af. De knoklede virkelig på :-)

Ligeledes var de meget ordentlige omkring arbejdet ind omkring huset og op til husmuren. De forberedte os godt, var gode til at fange os og spørge ind ift. de gerne bedst muligt ville hjælpe os med at vi kunne føre en normal hverdag. De var opmærksomme på, at det netop var en stor stressfaktor for familien, at der pludselig skulle anlægges voldgrav rundt om huset og tværs igennem terrassen. :-)

Nu har vi ikke just den mest vellagte fliseterrasse heller (guderne må vide, hvad vedkommende må have tænkt, med tilfældigt placerede fliser, kantsten og underlige forhøjninger). Det har betydet, at terrassen har været skævt forhøjet - hvilket løbende har udgjort en forhindring, da vi er venner med to kørestolsbrugere. Da de var færdige med at indlægge fjernvarme, spurgte det hårdtarbejdende folk, om de skulle lægge fliserne/kant tilbage som de lå før, eller om de skulle lægge dem så terrassen fladede ud i stedet. Det har vi været (og er fortsat) DYBT taknemmelige for, da (som de selv sage) omfanget af deres arbejdeopgave var den samme. Men den hensynsfuldhed ved at spørge ind og høre, om vi ønskede det anderledes, virkelig betyder meget for os.

Nu har vi langt bedre gang- og kørestolsforhold ift. at komme ind på vores terrasse OG en velfungerende fjernvarme oveni!

Det blev lidt en lang smøre - jeg takker for tålmodigheden. Synes bare det er velfortjent at i får at vide hvor glade vi er for jeres store stykke arbejde!

Rigtig glædelig dag til jer!

MVH. J. H.

PS. Efter et års tid med fjernvarme må vi konstatere, at det altså bare fungerer virkelig godt - og herudover giver besparelse på forbrug/fjernvarme-regning :-)
TAK!!! :-)

27 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Få alt på skrift vedr kontrakt med fjernvarme Fyn

Blev lovet 60 grader ind men dette
Løber de fra få alt på skrift inden man bestiller

1 februari 2023

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Tak for din anmeldelse. Desværre er der en række faktuelle fejl i din beskrivelse. Jeg skal bede dig om at revidere dit indlæg, så det afspejler de faktiske forhold. Mvh Jakob - Fjernvarme Fyn

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god oplevelse

Efterfølgende rådgav han på en helt igennem professionel måde hvor vi havde flere mails frem og tilbage med billeder

En virkelig god oplevelse

Tusind tak for god service og behandling

8 september 2023

Hej Michael

Mange tak for din fine anmeldelse, du må endelig sige til hvis der er mere vi kan hjælpe med.

VH Jesper Kruse
Kundecenterchef

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bliver kontaktet af fjernvarmeFyn da de…

Bliver kontaktet af fjernvarmeFyn da de mener mit forbrug er for højt. Det er korrekt og jeg får udbedret skaden. Virkelig god service.

23 februari 2023

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Det er vi virkelig meget glade for at høre :)
Vi gør generelt meget ud af at følge op på anlæg der ifølge forbrugsmålere ikke kører optimalt. optimal drift kan potentielt spare vores kunder for mange penge og i sidste ende også skåne miljøet.

VH
Jesper Schmidt Kruse
Kundecenterchef

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeres app virker ikke!,,har været ude…

Jeres app virker ikke!,,har været ude af drift mindst en uge

15 februari 2023

Hej Preben
Du er meget velkommen til at ringe ind til os i kundeservice. Vi vil meget gerne hjælpe dig med problemet.
Du kan også kigge på vores hjemmeside hvor vi beskriver mulige løsninger hvis du ikke kan logge på din app.

Vh Jesper Kruse

Virkelig skuffet

Virkelig skuffet! Jeg bestiller fjernvarme til Ferritslev i marts måned (2022). De fortæller mig at vi bliver nød til at vente til November måned for at vi kan få det installeret. Ringer indtil dem i dag og får afvide at vi først får det til Februar. Nu ville min forældre gerne finde en anden løsning end at betale et latterligt højt beløb til naturgas hver måned

28 september 2022

Hej Rajivan
Vi beklager meget ventetiden.
Rigtigt mange er desværre i samme svære situation og ønsker på samme måde hurtigst muligt at udskifte den nuværende varmekilde til fjernvarme.
For at vi kan tilslutte flest muligt, hurtigst muligt også så billigt som muligt, har vi været nødsaget til at ændre i planerne, så vi dermed også kan få flest muligt med på en gang når vi alligevel har gravemaskiner m.m. i et område. Samlet set bliver dette både billigere og hurtigere.
Vi håber på Jeres forståelse

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Total skuffet over jeres app på en uge…

Total skuffet over jeres app på en uge kan jeg måske komme på 1-2 gange og se forbrug
Det må i kunne gøre bedre

4 september 2022

Hej Rene

Vi beklager meget at vores app i øjeblikket har nogle tekniske problemer.
Vi gør vores yderste for at få løst disse udfordringer hurtigst muligt.
Vi har sendt nedenstående melding ud på Facebook gruppen og på vores hjemmeside:

Fortsat god dag
VH Jesper Kruse

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg syntes at det er trist at vi ikke…

Jeg syntes at det er trist at vi ikke kan se EL-priserne på jeres app. Og skal taste forbrug konto for at vi kan tilpasse vores forbrug.
Og derfor er nød til at bruge andre apps.
Og vigtigt Her. Så passer el forbruget ikke altid med den apps jeg daglig bruger. Som er strøm priser.

26 juli 2022

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej. Tak for din henvendelse. Men Fjernvarme Fyn sælger ikke el til private, så du skal rette henvendelse til dit el - selskab. Mvh. Jakob, Fjernvarme Fyn.

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Super service fra Jannick, der guidede mig i telefonen via billeder jeg havde sendt ham af min varmeveksler - derigennem fandt vi ud af, hvorfor der havde været et stort overforbrug af varmt vand igennem længere tid i min hjem. Ingen tvivl om, at denne hjælp har sparet mig for en masse besvær og penge. Herfra mange taknemmelige tanker.

19 september 2021

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at problemet blev løst. Mvh Allan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik brev om overforbrug at varme da…

Fik brev om overforbrug at varme da afkøling var dårlig. Min vvs kunne ikke finde fejlen og efter en snak med fvf ville de sende en teknikker ud for at gennen gå vores system, han fandt fejlen på 10 min. En god service hele vejen igennem en særlig tak til Jannik fra fvf.

23 juni 2021

Antwoord van Fjernvarme Fyn A/S

Hej Morten, Tak for anmeldelsen, Vi er glade for at kunne hjælpe med at løse problemet.

Lees meer over geverifieerde reviews.