Bedrijf heeft geantwoord
Fik udskiftet en defekt skraldespand. Dog manglede den indre skillevæg. Ringede til kundeservice - frisk god-morgen stemme som meget hurtigt fik taget hånd om problemet. Jeg fik en ny skillevæk eft... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vestforbrænding er en virksomhed der yder bedst mulig service til borgerne. Men man danner osse et forbillede for andre. Her kan pensionister få et godt og ansvarsfuldt job til en rimelig løn. I v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lynhurtig inkasso. Har i årevis troligt betalt den ekstra regning man som selvstændig betaler når man kører ind af lågen på lossepladsen. Betaler årligt over 10-30 stk. og de bliver alt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi giver god energi videre og får det bedste ud af dit affald. Vi udvikler solide løsninger til at sortere, genbruge og behandle affald. Og vi leverer prisvenlig og grøn fjernvarme til flere og flere kunder. Den grønne omstilling er vores ledestjerne. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel og modvirke klimaforandringer, når vi f.eks. bidrager til den nationale målsætning om at udfase gas og olie, og inden for en kort årrække fanger og lagrer CO2 fra forbrændingsanlægget. Samtidig bidrager vi til at fremme bevidstheden om grøn energi og miljørigtig affaldshåndtering ved at uddanne både voksne og børn. Som miljøvirksomhed tager vi et stort ansvar, og vi arbejder hele tiden på at minimere de negative miljøpåvirkninger af vores opgaver. Hver dag klør vi på for at afsætte mest muligt affald til genbrug og genanvendelse og for at udnytte de resterende ressourcer til energiproduktion. Vi går skridtet videre og nyttiggør vores restprodukter, når vi f.eks. leverer slagge til anlæg af nye veje. Vi gør det sammen med andre, fordi det er vejen frem. Det er det, vi forstår ved kollektiv affaldshåndtering og energiforsyning. Når vi løser opgaverne i forpligtende fællesskaber, giver det maksimal udnyttelse, effektivitet og fleksibilitet.
Ejby Mosevej 219, 2600, Glostrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jojo-cirkus - er komplet forvirret over hvad de laver - de ved det heller ikke selv, alternativ er ligeglad med deres kunder. Når man skifteligt får bekræftet storskrald afhentning, så vil det i resten af den virkelige verden, være en aftale man forventer overholdes - specielt af en semioffentlig myndighed - der har kæmpe krav den anden vej om hvor f.eks ens skraldespande må stå. Det sker ikke. Man udebliver bare og kunden må selv gætte hvorfor - og tage kontakt til hvad sker der - man har jo en skriftlig bekræftelse. Så får man at vide det er en fejl de vil læse, og par timer efter vil de alligevel ikke hente - du må selv klare det - selvom det vejer 120 kg - skal du bære det op ad trapperne på genbrugspladsen.
Man skal ikke smide det i skoven - men måske kan man lidt forstå dem der går det nu.
Hvordan kan man melde sig ud - I bonner mig for en service I ikke levere og overholder ikke jeres egen aftaler.
Og jeg har snakket med jeres kundeservice 4 gange - som siger vi henter det - vi henter det ikke.
Hvor er mine rettigheder.

Antwoord van Vestforbrænding
Vestforbrændingens valg af MJ Eriksson, er en katastrofe. Vi har nu i 8 uger ventet på af få vores indkørsel reetableret, men vi har ingen dato på, hvornår det sker.
For 8 uger siden forlod brolæggeren vores adresse med besked om, at han blot skulle have godkendt indkøb af de fliser som de havde ødelagt i forbindelse med nedlægning af fjernvarmerør. Da jeg intet havde hørt i 6 uger, kontaktede vi den 16.03 MJ Eriksens serviceafdeling, men de kunne ikke se nogen reetableringssag på vores adresse - dvs. de havde nok glemt os helt og havde ikke oprettet en sag på os. Den 17.03 tog jeg selv hen til MJ Eriksens skur/arbejdskontor. De sendte endelig en mand ned og vurdere skaderne og bestilte nye (men forkerte sten). Den 19.03 kom en brolægger og to svende fjernede alle de ødelagte fliser, men så gik de igen, fordi de blev kaldt over til en anden opgave. Nu ser vores forhave endnu værre ud og der mangler fliser langs hele den ene side af huset og foran bryggersdøren.
Brolæggeren kom næste dag og ordnede vores brønddæksel og gik igen med besked om, at han ville komme efter weekenden med grus og fortsætte - dvs. den 23.03. Han kom ikke. Den 26.03 tager min kone fat i nogle tilfældige folk fra MJ Eriksson, der arbejder i området (man kan nemlig ikke ringe til formanden), og det bliver afklaret, at brolæggeren er blevet syg, men at det er bedst, at den der starter fliselægning også afslutter arbejdet. De forventede, at han senest den 30.03 ville komme og fortsætte. Det skete ikke og hverken brolægger, formand eller MJ Eriksson kontaktede os. Vi ringede igen til serviceafdelingen, der oplyste, at det ikke er sikkert, at nogen kan svare på, hvad der sker før efter påske - dvs. den 7.04.
Hvordan kan man vælge en leverandør som glemmer opgaver, ikke overholder aftaler og ikke gør sit arbejde færdigt?
Vi har i hele forløbet fortalt brolæggeren såvel som formanden, at såfremt man ikke kan overholde en aftale, så kan man i det mindste oplyse om, hvornår man forventer at gøre sit arbejde færdigt. Men nu står vi uden indkørsel og adgang til vores bryggers og ved ikke,
hvornår vores forhave bliver reetableret.

Antwoord van Vestforbrænding
Regnefejl på små 3 millioner kroner. Pyt siger Vestforbrænding for vi lader bare vores kunder betale for vores uduelighed. Skam jer.

Lynhurtig inkasso.
Betaler årligt over 10-30 stk. og de bliver altid betalt, selvom der tiltider går rykker på fordi inddrivelsen er så sporadisk og foregår via eboks.
Nu har jeg så misset et enkelt gebyr, pga en misforståelse, og straks er jeg sendt til inkasso, så en regning på 180 kr på et par måneder er blevet over 1100 kr.+.
Det er en ulækker tilgang til jeres kunder.
Det er sådan man skaber en kultur hvor folk smider deres affald i vejkanten, fremfor at risikere at skylde jer penge. Eller får private til at køre deres affald væk, istedet for at gøre det med firmabilen.
Vid at i har skabt jer en fjende og en modstander, og hvis jeg i fremtiden får muligheden for at skide på jer, som i har skidt på mig, så vil jeg gøre det.
Det er sidste gang min bil kører ind på jeres losseplads, og det vil koste jer mere i det lange løb, end i vandt ved at sende mig i inkasso for små 200 kr.

Antwoord van Vestforbrænding
Ved ikke hvor man skal starte - udover at de absolut ikke formår at udføre det arbejde de er ansat til. Jeres skraldafhentning i vores kommune har været ikke eksisterende, og undskyldningerne er mange! I skylder skylden på sne, men der har været flere gange hvor der intet sne har været på nogen veje, eller vejen har været total ryddet og så har i stadig ikke afhentet det på enten hele eller halvdelen af vejen.. om det er dovenskab eller ligegyldighed overfor det man laver, vides ikke. Desuden så er der ingen dokumentation/forklaring på hvorfor det ikke er afhentet hos halvdelen af nabolaget. Virker mere som om man bare ikke har gidet det…
Til enhver kommune/privat - hold jer langt væk! Ufatteligt man betaler for noget man absolut ikke får!
Edit: som respons til deres svar, vil jeg gerne melde at vi flere gange har kontaktet jer og jeres eneste svar er at det ikke var muligt at afhente pga sne. Ingen dokumentation og den der findes er et billede af vejen for enden (igen meget nemmere at sidde i bilen og tager billeder af tilfældige huse end at gøre arbejdet). Flere gange er I ikke engang kørt forbi, men bare droppet det helt (igen UDEN sne og helt ryddet veje). Maaange undskyldninger og beskeden om “I må bare vente til næste måned”. Vi har sidst fået afhentet fx pap i December 2025! UHOLDBART!

Antwoord van Vestforbrænding
Jeg har et firma BB polering og har selvfølgelig privat affald fra hus og have , min bil har status som erhvervs bil med papegøje plader så hver gang jeg har privat affald skal jeg tage foto og sende det - jeg får besked på at vente til jeg får godkendelse på sms !!!
Eks. Mandag formiddag har jeg igen privat affald og gør som jeg skal , får godkendelse tirsdag morgen 😳
det kan ikke være rigtigt ?
Hvordan skal jeg opfatte det ?
Vinduesfirma har IKKE erhvervsaffald !
Mvh
Bjarne Bødker
CVR. 27685285
Mobil : 20330474

Antwoord van Vestforbrænding
Hurtigt svar, der desværre var for ukonkret og kun besvarede 1 af 2 spørgsmål.

Antwoord van Vestforbrænding
Havde en defekt beholder til plastaffald, kundeservice fik hurtigt og venligt svaret på min henvendelse og jeg havde en ny beholder få dage efter. Effektivt.

Antwoord van Vestforbrænding
Hvorfor finder I det tvingende nødvendigt at sende en sms kl 05:52!!! For at fortæller I ikke længere sender SMS-beskeder!!
Det kan godt være I er oppe på det tidspunkt, men størstedelen af Danmarks befolkning sover!!
Har I ikke lært at almindelig pli? Med mindre folk ligger for døden, der er sket en ulykke, så kontakter man ikke folk før kl. 8:00 og efter kl. 21:00.

Antwoord van Vestforbrænding
Fik udskiftet en defekt skraldespand. Dog manglede den indre skillevæg. Ringede til kundeservice - frisk god-morgen stemme som meget hurtigt fik taget hånd om problemet. Jeg fik en ny skillevæk efter 2 timer..
Anbefaling: Hvis du er morgensur - så ring til Vestfor. Det kan man kun blive i godt humør af :-)
Mvh Troels

Antwoord van Vestforbrænding
Vi fik i dag foretaget en arealgennemgang i forbindelse med vores kommende installation af fjernvarme. Det var en fin oplevelse.
Meget kompetent og god kundeservice.
Vi ser frem til at få installeret fjernvarmen.
En driftssikker og miljømæssig optimal varmekilde.

Antwoord van Vestforbrænding
Når jeg ringer til kundeservice på Vestforbrændningen får jeg altid den bedste oplevelse der kun gør min dag bedre.
Altid et opkald værd😀

Antwoord van Vestforbrænding
Bor i Vellerup sommerby og her bliver der tømt til tiden. Og hvis der har været noget,når vi har ringet ind så er det blevet ordnet. Så kun ros herfra

Antwoord van Vestforbrænding
Jeg snakkede med en dame fra kundeservice. Kan desværre ikke huske hvad hun hedder, men hun var super professionel og rar at snakke med! Dejlig oplevelse herfra.

Antwoord van Vestforbrænding
Som altid, når jeg kontakter Vestforbrænding, fik jeg en imødekommende, venlig og hjælpsom person i røret. Tak for det 🥰

Antwoord van Vestforbrænding
Trods spærret vej, fik vi tømt vores store affaldsbeholdere, chaufførerne gik fra enden af vejen og hentede vores beholdere, tømte dem og satte dem på plads igen🤗🤗tusind tak fra alle os fra enden af vejen. Det var service🤗🤗

Antwoord van Vestforbrænding
Vi bor i Albertslund i en villa med en ret stor grund og en frygtelig masse hæk.
Efter at være blevet forsømt i nogle år er vi nu ved at få den klippet hårdt ned.
Alt det afklip kan vi ikke håndtere, så vi er rigtig glade for, at der er en afhentningsordning i kommunen.
I den forbindelse har vi talt med Vestforbrænding det håndterer og administrerer ordningen og har fået en rigtig god service.
Så nu får vi grabbet en uoverskuelig stor bunke hækafklip i morgen!

Antwoord van Vestforbrænding
Super fin og hurtig service, da jeg måtte kontakte kundeservice, grundet 2 af skraldespandene i vores nye hus var med revner og huller i låg, så der regnede vand ind.
Ingen problemer, indenfor 2 uger er de skiftet. God og flink service.

Antwoord van Vestforbrænding
I virksomheden hersker der en god atmosfære blandt kollegerne.
Mange tak!
Torben Kent.

Antwoord van Vestforbrænding
Gennemført tomhjernet og uduelig!
Igennem halvandet år oplever vi ofte at vestforbrændings skraldemænd ikke gider at tømme vores skraldespande. Hver gang er der en ny undskyldning men hovedsagen er sandsynligvis at skraldesamlerne har for travlt med at tænke på deres akkord - og jo færre spande de skal tømme, jo nemmere bliver arbejdsopgaven. Skam jer!

Antwoord van Vestforbrænding
Lees meer over geverifieerde reviews.