Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jojo-cirkus - er komplet forvirret over hvad de laver - de ved det heller ikke selv, alternativ er ligeglad med deres kunder. Når man skifteligt får bekræftet storskrald afhentning, så vil d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik udskiftet en defekt skraldespand. Dog manglede den indre skillevæg. Ringede til kundeservice - frisk god-morgen stemme som meget hurtigt fik taget hånd om problemet. Jeg fik en ny skillevæk eft... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vestforbrænding er en virksomhed der yder bedst mulig service til borgerne. Men man danner osse et forbillede for andre. Her kan pensionister få et godt og ansvarsfuldt job til en rimelig løn. I v... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lynhurtig inkasso. Har i årevis troligt betalt den ekstra regning man som selvstændig betaler når man kører ind af lågen på lossepladsen. Betaler årligt over 10-30 stk. og de bliver alt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Energieleverancier
  2. Vuilnisophaaldienst
  3. Groene energie leverancier
  4. Recycling center
  5. Afvalverwerkingsbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi giver god energi videre og får det bedste ud af dit affald. Vi udvikler solide løsninger til at sortere, genbruge og behandle affald. Og vi leverer prisvenlig og grøn fjernvarme til flere og flere kunder. Den grønne omstilling er vores ledestjerne. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel og modvirke klimaforandringer, når vi f.eks. bidrager til den nationale målsætning om at udfase gas og olie, og inden for en kort årrække fanger og lagrer CO2 fra forbrændingsanlægget. Samtidig bidrager vi til at fremme bevidstheden om grøn energi og miljørigtig affaldshåndtering ved at uddanne både voksne og børn. Som miljøvirksomhed tager vi et stort ansvar, og vi arbejder hele tiden på at minimere de negative miljøpåvirkninger af vores opgaver. Hver dag klør vi på for at afsætte mest muligt affald til genbrug og genanvendelse og for at udnytte de resterende ressourcer til energiproduktion. Vi går skridtet videre og nyttiggør vores restprodukter, når vi f.eks. leverer slagge til anlæg af nye veje. Vi gør det sammen med andre, fordi det er vejen frem. Det er det, vi forstår ved kollektiv affaldshåndtering og energiforsyning. Når vi løser opgaverne i forpligtende fællesskaber, giver det maksimal udnyttelse, effektivitet og fleksibilitet.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hurtig og effektiv service

En smuk fredag blev bare endnu mere tilfredsstillende med enorm hjælp og opfølgning fra Vestforbrænding. Tusind tak Pia og kollegerne.

20 juni 2025

Hej Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse – og at vi kunne være med til at gøre din fredag tilbage i juni endnu bedre.
Vi sætter stor pris på dine pæne ord og din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere hurtig og effektiv service.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til jeres leverandør for tømning

Tak til jeres leverandør for tømning af mit affald, de gør det godt, også når man har glemt at køre restaffald ud til vejen, sikken en service her til morgen.

27 mei 2025

Hej John

Tusind tak for din positive anmeldelse og de venlige ord.
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores leverandør tilbage i maj – og at de kunne hjælpe, selv når restaffaldet ikke var kørt ud.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Worst company ever

I wish there was lower than 1. We live in ballerup and i struggle to see how we can pay so much and get such crap service. The garbage men are so in a rush to finish (obviously get paid for full days work regardless of how fast they are). So the streets are littered with food, broken glass, plastic etc. so much for being environmental… prices go up. Service down. No competition because its government. So will never change. Today i saw one garbage truck drive on the wrong side of the road on a rather big road (hold-an-vej) to save time. That way didnt have to turn around. Nothing will change. But at least i got to rant and vent through this. Socialism at its finest. All government agencies suck in general. And for good reason

1 mei 2025

Hi Kim

Thank you for taking the time, back in May, to share your feedback. We are truly sorry to hear about your experiences and the frustration it has caused. We take your concerns very seriously.
If you are willing, we would appreciate the opportunity to look into this further. Please feel free to contact our customer service team directly by phone 70257060 or write to us via kundeservice@vestfor.dk, with more details, such as the time and location of the incidents, so we can investigate and take appropriate action.

Thank you again for your feedback — it helps us improve.

Best regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg tilføjer lige til den gode stemning…

Jeg tilføjer lige til den gode stemning her - det virker som en rigtig vinder virksomhed kan jeg se - ikke fordi jeg tror det gør den store forskel men om ikke andet for at give min mening til kende.

Vi har ikke fået hentet alm. restaffald idag, da låget på skraldespanden er hævet med ca. 2 cm. Det var åbenbart for meget for skraldemand Lars, der dog godt kunne overskue at gå tilbage til sin skraldebil og hente et fint skilt han kunne sætte på min spand - der kunne have været tømt i mellemtiden.

Jeg kan forstå, havde jeg smidt 9 sække ved siden af, eller bare 1 for den sags skyld - men det her grænser til idioti.

Nu skal jeg så have en fyldt skraldespand stående i 2 uger, og finde en løsning på det yderligere skrald der måtte komme i den periode - hvor ineffektiv har man lov at være?

Nu er det ikke mange pæne ting jeg kan sige om Donald Trump, men jeg kunne da godt se hans DOGE projekt kunne gøre gavn i den her virksomhed, magen til ligegyldigt regelrytteri.

28 maart 2025

Hej Christopher

Tak for din anmeldelse – jeg er ked af at høre om din oplevelse tilbage i marts og forstår din frustration.

Chaufførerne følger de retningslinjer, der er fastsat i Furesø Kommunes Regulativ for husholdningsaffald, som blandt andet stiller krav til, at låget på affaldsbeholderen skal kunne lukkes helt. Dette er af hensyn til arbejdsmiljø, sikkerhed og for at undgå spild under tømning. Du kan læse regulativet i sin helhed her: Regulativ for husholdningsaffald – Furesø Kommune (PDF)

Vi forstår dog godt din frustration og arbejder løbende på at forbedre både vores service og kommunikation, og din feedback er vigtig for os i den proces.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70257060 eller skrive til kundeservice@vestfor.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Ikke styr på entreprenører

Vi har i forbindelse med Vestforbrændings etablering af fjernvarme i kvarteret oplevet en stor mangel på lydhørhed samt at man ikke tager ansvar for sine entreprenørers overtrædelser af lokale regler og færdsel. Men blot overlader det det til beboerne i kvarteret. Som skal leve med det store rod der bliver efterladt.

21 maart 2025

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med fjernvarmeprojektet i dit kvarter tilbage i marts. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have.

Vi tager din feedback alvorligt og vil følge op med de relevante parter for at sikre at lignende situationer undgås fremover.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse eller har konkrete eksempler, du vil dele, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 70257060 eller skrive til kundeservice@vestfor.dk.

As bad as it gets

Hver evig eneste gang min pap-beholder skal tømmes kræver det en lang kamp med bedrevidende og nedladende kundeservice medarbejdere.

4 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Affald afhentning i ishøj exrem dårlig

Alt de er generelt dårlige har igen ikke fået afhentet affald og sætter aldrig den samme spand på adressen man skal lede efter sin .ked af at sige det men kan man ikke læse tal og gøre det rigtigt skal man nok få et andet job, det sker næsten hver gang vi har affalds tømning

20 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ægte kommunalt fusk når det er bedst!

Vestforbrænding er en Joke. Det er at gøre grin med borgerne.
Deres fritagelses system ved aflevering af privataffald i en firmabil, der er betalt moms og afgift af - virker ikke.
Mega besværlig process med at få annulleret uberettigede faktura til virksomheden efterfølgende -
Jeg har pt. en del penge tilgode i min virksomhed som Vestforbrændingen nægter at kreditere - til trods både dokumentation og sandsyneligggørelse af hvad der er foregået og et væld af emails frem og tilbage over den sidste måneds tid - Med andre ord har de ingen tiltro hvad man fortæller dem. Men det er ikke engang pengene det handler om - Det er princippet!
Som man osse kan se her, er sidste gang jeg havde problemer, en lørdag - et tidspunkt hvor vores virksomhed er lukket.
Jeg har, så sent som i dag - forsøgt at få bragt tingene i orden via et telefon opkald - fuldkommen umuligt - Man bliver mødt med en nedlande tone - at vi beklager at vi ikke kan hjælpe dig - attitude
I mine mail korrespondancer har jeg send til flere højtstående medarbejdere inkl. direktøren i håbet om at der var nogen der kunne se at det er galimatias det de har gang i.

25 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bruger jævnligt jeres genbrusplads i…

Bruger jævnligt jeres genbrusplads i ballerup, til kørsel med privat affald.
Jeg køre i en bil på gule plader, men frikøber troligt bilen hos SKAT hver gang.
Hver eneste gang jeg er på genbrugspladsen, virker jeres fritagelses link ikke!! som i hver gang.

Jeg modtager så efterfølgende en opkrævning på e-boks.
hver gang, skal jeg så efterfølgende ringe og maile billeder for at få en kreditnota.
Jeres ellers flinke medarbejdere på pladsen kan ikke hjælpe, da de ikke engang kan gennemskue jeres system.
sidste gang var den 19/05-24 faktura 1004108
denne gang orkede jeg ikke alt postyret, og har derfor, fejlagtig betalt for besøget.

Jeg er træt af jeres manglende kundeservice.
Jeg vil fremover køre til genbrugspladser drevet af amagerforbrændingen, det virker der.

19 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig skraldemænd og elendig kundeservice

Fik ikke tømt min skraldespand onsdag den 12. juni, da skraldemændene forvekslede naboens - ikke-sortede affald - med min skraldspand. Resultatet var at jeg stod tilbage med en fyldt og ulækker skraldespand som slet ikke var min men naboens. Hvordan man formår at blande dem sammen er mig en gåde. Da jeg ringer til kundeservice får det følgende svar :"du er selv ansvarlige for at holde øje med dine egen skraldespande"?? Hvad skal jeg bruge det svar til?? Total inkompetente medarbejdere. Desværre hænger man ufrivilligt på dem.

12 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fjernvarme - falsk markedsføring.

Det burde næsten kunne kategoriseres som falsk markedsføring, når Vestforbrændingen ifm. udrulning af fjernvarme laver en beregner, som får besparelsen ved skift fra gas til fjernvarme til fremstå markant større end den i virkeligheden er.

Både før Ukraine krigen og i de sidste 12 måneder har gasprisen ligget med en gennemsnitspris omkring 5 kr /m3. Deres beregning tager udgangspunkt i en pris på over 9 kr. og så regner de tilsyneladende også med at et gasfyr kun lever i ca. 10 år, så udgiften til udskiftning bliver også lagt til. Det giver et helt fordrejet billede - i vores tilfælde beregner de en besparelse på 6300 kr. I virkeligheden er der tale om en merudgift på ca. 2000 kr.

Ved henvendelse til deres kundeservice får man en forklaring om at prisen jo nok vil stige i fremtiden pga. nye afgifter, og at de jo nok også lukker helt for gassen på et tidspunkt.... bla. bla. bla.

Opfølgning:
5 minutter efter at aftalen var underskrevet digitalt modtog jeg en mail med besked om, at prisen på fjernvarme i øvrigt stiger 19% ift. den pris jeg blev stillet i udsigt før underskriften. Så de ryger lige ned på en enkelt stjerne.

16 mei 2024

Fjernvarme erablering

Der er planlagt etablering af fjernvarme i vores område. I den forbindelse har der været holdt informationsmøder m.m. information har været meget overordnet samtidig med man har fået divergerende informationer på de forskellige møder.
På møderne har de virket meget imødekommende og hjælpsomme, men i den virkelige verden er der absolut ingen hjælp eller rådgivning at få, såfremt ens anlæg falder uden for deres standardløsning (løsning A). Det eneste svar man får er at man skal vælge løsning B (find privat VVSer og tal med ham). Man virker total ligeglade med om man skifter til fjernvarme eller ej.
Faktum er at falder man ikke ind under deres standardlædning pga af gammelt anlæg (hvilket vel må forventes i gamle områder med gamle huse) då er man overladt til sig selv.
Det må være dejligt at have monopol på fjernvarme i et område. Deres holdning i såvel mails som ved telefonisk henvendelse må betegnes som arrogant.

24 april 2024

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, vi havde sat ud til storskrald, men intet blev taget med, da vi havde, sat det samlet det skal åbenbart fylde hele fortorvet. Vi skal ovenikøbet afleveret telefonnummer, men det bliver ikke brugt, så det er ligegyldigt. Der mest irriterende er at vi var hjemme så vi kunne havde været behjælpelig med at rykke rundt, så det ikke skal stå og genere naboerne i ekstra 14 dage op til påske der er behov for ekstra p-pladser.

20 maart 2024

SMS to nowhere

Nu tror jeg deres SMS service har været ned i 3 måneder og når man spørger hvornår den kommer til at virke igen så får man at vide at "vi arbejder på højtryk". Tjaaaa...

13 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gratis service - nu med opkrævning !

Ved henvendelse omkring manglende afhentning af skrald, oplyses at det grundet vejrforhold var vanskeligt at komme frem med skraldebilen, og at afhentningen var udskudt til om 3 uger. Vi kunne som kompensation gratis bestille mærkater til plastiksække, som blev afhentet ved næste besøg af skraldebilen.
Via selvbeteningsløsning blev bestilt mærkater til en samlet afregning på 0 kr.
Nu kommer der 4 uger senere en opkrævning for mærkater. Kundeservice kan nu tilsyneladende ikke "huske" den tidligere kommunikation om gratis mærkater, og betragter påstanden om gratis mærker som løgnagtig.

Der er nu alene tilbage at betale for mærkaterne, eller indgå i langtrukken og ressourcekrævende kamp mod kundeservice.

Det er dybt kritisabelt lavt niveau af kundeservice i forhold til at man som forbruger ikke har mulighed for at påvirke valget af leverandør af denne serviceydelse.

15 februari 2024

I Furesø findes en skraldevogn

I Furesø findes en skraldevogn, udsendt af vestforbrændingen. Præcist det hold der kører om mandagen i blomsterkvarteret og skal tømme rest/madaffald optræder arrogant, truende, provokerende og helt uhørt flabet. Jeg er fuldstændig målløs!!!

Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg troet jeg skulle opleve noget lign. og det er nu 5. gang de ikke medtager vores skrald og jeg har opgivet at holde styr på deres truende adfærd!

8 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Smider din container væk og giver dig regningen

Vores papir/plast container er ikke sat på plads, og jeg har ikke kunnet finde den ved naboerne. Vestforbrænding vil ikke erstatte den fordi renovatørerne siger “den er ikke blevet knust i bilen”. Den er jo tydeligvis væk, men dejligt for vestforbrænding at de bare kan sende regningen til deres kunder, når deres medarbejdere klokker i det.

30 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik ikke hentet vores madaffald i…

Fik ikke hentet vores madaffald i torsdag pga. den var for “tung” der stå ikke nogle steder hvad den må veje.
Der er poser med mel,ris plus div. Restaffald .
Bøtte sat helt ud til vejen
Ringer til vestforbrænding torsdag .De vil komme fredag eller senest mandag og hvis ikke sku jeg ringe igen. Ringer så tirsdag morgen og siger den ikke er tømt.de svarer så at de kommer torsdag (som normalt “
SUPER GOD SERVICE

21 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håbløst - Ingen kundeservice..

Jeg oplever præcist det samme som mange andre herinde. Skraldespanden er ikke afhentet og vestforbrændingen svarer kort og arrogant at det kan de ikke gøre noget ved. Herefter reagerer de ikke på yderligere henvendelser.

Hvordan kan det firma forvente at vi vil tilslutte os fjernvarme når de yder så dårlig service.

31 augustus 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.