Bestilt til vinduespudsning. Kommer de første gange. Prisen er god. Herefter sender de fakturaer UDEN at udføre jobbet. Så følger masser undskyldninger om, at de har sygdom, ferier, fejl, kunne pluds... Toon meer
Flexservice får 5 stjerner herfra! Jeg har i weekenden haft fornøjelsen af et besøg fra Flexservice: facade-, flise- og trærens, inkl. imprægnering, fjernelse af gamle malerrester på mine murst... Toon meer
Vores fliser, som efterhånden så rigtig kedelige ud - med hvide "flise-pest" pletter samt sorte alge mærker trængte til en ordentlig omgang. Vi bestilte ved Flexservice, som vi havde fået anbefale... Toon meer
Vi ringede til Flexservice en fredag eftermiddag, og mandag morgen troppede en flink og arbejdsom ung fyr op. Alle vores sten og fliser fik en omgang fliserens, da de var hårdt angrebet af flisepes... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Flexservice er bygget af gode medarbejder med erfaring, dette gør at vi i samlet flok har over 100års erfaring med vinduespolering, facaderens, rengøring og mange andre special opgaver. Vores vision er ikke at være størst, blot troværdig, yde tryghed også til en fordelagtig pris. Vi vil levere total løsninger til firma og private i det meste af Danmark, ved brug af godt håndværk og dansk arbejdskraft. Dog er vi stadig begrænset geografisk på nogle områder, da vi synes det er vigtigst at vokse stabilt og ikke hurtigt. Når du vælger Flexservice vælger du et dansk firma med danske medarbejder. Vi anvender kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige medarbejder. Hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig. Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedste kvalitet og til den bedst mulige pris. Vores medarbejder har gennemgået en omfattende træning, så du kan være sikker på at kvaliteten af vores arbejde er i orden. Som en særlig service til vores mange kunder, kan du tilkøbe en abonnementsordning til en bred vifte af vores services, så du ikke skal bruge unødig tid på at huske på og lave aftaler. Hvis du vælger et abonnement, aftaler vi en fast løsning, hvor det er vores opgave at komme til tiden og levere den aftalte service. Vi har fokus på dine behov, og du er med til at vælge den endelige løsning til din opgave. På den måde kan vi levere den optimale kvalitet – hver gang!
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Firmaet eksisterer muligvis ikke.
Firmaet eksisterer muligvis ikke.
De reagerer overhovedet ikke på forespørgsler.
Flexservice får 5 stjerner herfra!
Flexservice får 5 stjerner herfra!
Jeg har i weekenden haft fornøjelsen af et besøg fra Flexservice: facade-, flise- og trærens, inkl. imprægnering, fjernelse af gamle malerrester på mine mursten og vinduesvask. De gav den virkelig bare fuld skrue og tog mere end aftalt (u/b). Efter at have set dem i arbejde og alle de timer, de var her, føler man virkelig, man har fået noget for pengene. De kom bare helt i bund med alt; der er virkelig ikke noget at sætte en finger på. Meget grundigt!
Inden de kom, delte jeg lidt information om opgaven, og der blev fint forventningsafstemt.
Alt til UG og bolle. Jeg kan absolut anbefale Flexservice til alle, der skal have hjælp til disse opgaver.
God service.
Flexservice har ringet til mig Jeg er fuld tilfreds med deres service.
Laver aftale om facaderens
Laver aftale om facaderens, de skulle komme ud og lave en prøve. Jeg ringer dog dagen inden for at sikre mig at de kommer, får at vide deres maskine brød sammen på dagen og at de ikke kan komme. Jeg ved det er noget fis, men utroligt jeg selv skal ringe for at få besked om at de ikke kommer. Efterfølgende bliver jeg aldrig kontaktet igen selvom jeg flere gange har henvendt mig om en ny tid. Altså det er ikke tvang, hvis i ikke kan eller vil, så skal i bare sige det istedet for at spilde min tid i godt og vel 2 mdr. Amatører
Ignorer gentagne henvendelser
Lavede aftale med firmaet om algebandling og rens af tagrender. Blev kontaktet af firmaet for 3 måneder siden hvor de fortæller, at de denne dag ikke har en tilstrækkelig lang stige med for at kunne løse opgaven. Og at de vender tilbage med nyt tidspunkt.
Jeg har efterfølgende skrevet til firmaet 4 gange uden respons og forsøgt via telefon. De svarer ikke. Flexservice har åbenbart ingen forståelse for mit beskedne ønske om, at få et svar på om vi har en aftale eller ej.Og så jeg ved hvad jeg skal forholde mig til. Mage til arrogance.
Jeg kan her på siden se, at mange andre oplever tilsvarende og hvor flexservice vælger at ignorere deres kunder.... Måske de i stedet bruger tiden på at fabrikkere mere eller mindre plausible undskyldninger på kundeklager her på siden. For det har de åbenbart stadigvæk tid til.
Klar anbefaling
Klar anbefaling
Vi har haft besøg af flexservice op til flere gange ved forskellige opgaver både tagrens, fliserens, rengøring, vinduespudsning
Og må sige det hele spiller bare vi er så glade for resultaterne vores tag står knivskarpt ugen alger, vores fliser som lignede noget fra før krigen ser helt nye ud og har fået ekstra coating så det holder.
Rengøringen var der ikke en finger at sætte på alt vi havde aftalt var gjort, og gjort godt og grundigt og det samme med vinduespudsningen ingen striber og tørrede vores rammer af så der ikke sad sæberester 👍👍 flink og serviceminded både over telefonen og medarbejdere
Klar anbefaling her fra 👍👍👍
Fuld tilfredshed
Fuld tilfredshed herfra. Jeg er MEGET tilfreds og mine fliser står nu skarpt og næsten kridhvide. Sikke en forskel og sikke en sød og serviceminded ung mand 👍🏻
Klar anbefaling herfra
Min klareste anbefaling
Kan kun anbefale flexservice og deres vinduespudsning. Super flot arbejde og alle aftaler overholdt.
Fortsætter helt sikkert med at bruge dem.
Jeg har kun gode ting at sige om…
Jeg har kun gode ting at sige om Flexservice. Alt lige fra den første kontakt med kundeservice og de gentagne vinduespoleringer og algebehandlinger har har bare været super gode.
Klasse resultat, bedste pris, og fantastisk service
Min kære far har fået renset sit tag, og det er bare blevet fint. God service og fleksibilitet, vi fik ændret tidspunkt ugen op til.. det var ingen problem. Og min far syntes simpelthen deres flink og rar, han havde god tid til min far som gerne vil snakke.. :-) Vi 3 priser og der var Flexservice sku den bedste.. så de 3 parametre fortjener 5 stjerner herfra..
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Vi har både fået behandlet vores tag mod alger og pudset vinduer af flere omgange.
Virkelig god service og resultat :)
Så hvis du vil have en du kan stole på, så napper du dem :)
Alle gode gange 3.
Fik vort tag renset for 3. år i træk af Flexservice, og alle årene har det været udført til vor fulde tilfredshed, og altid af en flink og venlig medarbejder. Den efterfølgende vinduspudsning i år har været den bedste af de i alt 3 gange.
Fik algebehandling på tag og fliser
Fik algebehandling på tag og fliser. Patrick var dygtig, faglig og yderst behageligt bekendtskab. Vi venter spændt på at kunne se resultatet og er helt klar til at bruge flexservice igen.
Algebehandling
Vi fik algebehandlet vores fliser og tag. Det var Henrik som kom og vi er ovenud tilfredse. Kan kun varmt anbefale. Selv vinduerne blev pudset, efter rensning af fliser. God service og venlig betjening. Billigere end mange af de andre firmaer, men absolut ikke ringere. Dygtig faglighed. Vores forventninger blev til fulde indfriet.
Flexservice reklamerer med at de…
Flexservice reklamerer med at de servicerer Fyn m.v., men det gør de så ikke alligevel.
Jeg har netop anmodet om tilbud fra en by 10 kilometer fra Odense (hvor jeg iøvrigt tidligere har været kunde ved dem da jeg boede der), og fik først et svar om at de ikke vil tage opgaven. Da jeg spurgte om årsagen var det fordi, at de ikke havde andre kunder i byen, men at de gerne ville give et tilbud alligevel, hvis de måtte tage kørselstillæg. 5 minutter efter har de så fortrudt og jeg får besked om, at de takker nej til opgaven og farvel og tak.
Dybt useriøst at man kun vil tage nye kunder ind, hvis man er fra storbyen eller hvis de har andre kunder i byen. Og virkelig dårlig service at man først siger ja og derefter alligevel ikke vil uden nogle begrundelse.
Det er ihvertfald ikke måden man får god omtale på!

Antwoord van Flexservice
Fik pudset vinduer udvendig i går
Fik pudset vinduer udvendig i går, og er yderst tilfreds.
Algebehandling
Fik algebehandlet mit tag og fliser igår. Venter på at se resultatet.
Arbejdet blev udført af en utrolig flink og behagelig medarbejder (ham den høje).
Vil gerne have besøg af samme medarbejder næste gang.
God og prisbillig vinduespudsning
Vi har brugt Flexservice til vinduespudsning i det sidste halve år og det fungerer udmærket.
Man kan med kort varsel bede om at få de indvendige med samtidig, så det er fin service.
Vi har en enkelt gang oplevet lidt pletter ved en "maskinvask" og påpegede dette, hvilket blev taget alvorligt. Vi oplever Flexservice som et seriøst firma med styr på tingene.
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales - super service, hurtigt og fair pris
Tak til Patrick hos Flexservice som…
Tak til Patrick hos Flexservice som sørgede for algebehandling af vores hustag, træterrasse og fliser, det var super service!