Flexservice Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flexservice får 5 stjerner herfra! Jeg har i weekenden haft fornøjelsen af et besøg fra Flexservice: facade-, flise- og trærens, inkl. imprægnering, fjernelse af gamle malerrester på mine murst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi ringede til Flexservice en fredag eftermiddag, og mandag morgen troppede en flink og arbejdsom ung fyr op. Alle vores sten og fliser fik en omgang fliserens, da de var hårdt angrebet af flisepes... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoonmaakdienst

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Flexservice er bygget af gode medarbejder med erfaring, dette gør at vi i samlet flok har over 100års erfaring med vinduespolering, facaderens, rengøring og mange andre special opgaver. Vores vision er ikke at være størst, blot troværdig, yde tryghed også til en fordelagtig pris. Vi vil levere total løsninger til firma og private i det meste af Danmark, ved brug af godt håndværk og dansk arbejdskraft. Dog er vi stadig begrænset geografisk på nogle områder, da vi synes det er vigtigst at vokse stabilt og ikke hurtigt. Når du vælger Flexservice vælger du et dansk firma med danske medarbejder. Vi anvender kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige medarbejder. Hver medarbejder er blevet omhyggeligt tjekket for at sikre sikkerheden i din virksomhed eller private bolig. Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedste kvalitet og til den bedst mulige pris. Vores medarbejder har gennemgået en omfattende træning, så du kan være sikker på at kvaliteten af vores arbejde er i orden. Som en særlig service til vores mange kunder, kan du tilkøbe en abonnementsordning til en bred vifte af vores services, så du ikke skal bruge unødig tid på at huske på og lave aftaler. Hvis du vælger et abonnement, aftaler vi en fast løsning, hvor det er vores opgave at komme til tiden og levere den aftalte service. Vi har fokus på dine behov, og du er med til at vælge den endelige løsning til din opgave. På den måde kan vi levere den optimale kvalitet – hver gang!

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min oplevelse

OK oplevelse, men jeg vil tilføje, at man ikke kan regne med de aftaler de selv laver. Dukker ikke op, men gør det så en anden dag.

3 februari 2021

Hej Jytte,
Tusind tak for din anmeldelse,
vi arbejder hver dag på at bliver skarpere i vores kommunikation herinde.
så vi arbejder videre til det spiller 100% og du trygt kan stole på vores aftaler igen :)

Kan ikke anbefales

Har haft flere abonnementer hos Flexservice igennem de sidste par år. Vi har være rigtig tilfreds, men det sidste år, er servicen faldet drastisk. Mit bedste bud er, at Flexservice er begyndt at tjene flere penge på salg af værnemidler, hvorfor deres oprindelige serviceydelser nedprioriteres.

Vores anke går på at aftaler ikke længere overholdes. De udebliver fra aftaler, endda dem der kører på fast abonnement, uden at man hører en lyd fra dem. Vi har forsøgt at tage kontakt, men de ikke engang så meget som beklager at være udeblevet. Da det er sket flere gange, har vi nu valgt at opsige alle vores abonnementer og kan kun anbefale andre at holde sig væk fra Flexservice.

Edit efter svar fra Flexservice: vi har forståelse for at covid-19 betyder sygemeldinger m.m.. men, det mindste man kan gøre er da at melde afbud, hvis man er forhindret pga. sygdom. Blot at blive væk, kan ikke give andet end utilfredse kunder. Vi planlægger trods alt vores hverdag efter at I eksempelvis kommer og gør rent.

18 december 2020

Hej Thomas,
jeg beklager mange gange at du har haft en dårlig oplevelse med Flexservice, vi har som så mange andre firmaer været ramt af Covid-19 hvilket har betydet en større udskiftning af vores personale, som har givet nogle opstarts problemer samt en del ekstra sygmelding/afbud for at vi passer ekstra godt på hinanden i denne her tid.

jeg kan kun beklage at det i sidste ende betyder at du som kunde oplever det som dårlig service.

Vh
Flexservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe kvalitet og ødelæggelse af ting i hjemmet.

Jeg må på det kraftigste opfordre alle til at undgå Flexservice, hvis man ønsker rengøring. Kvaliteten af rengøringen er virkelig ringe, og de rammes meget ofte af sygdom i sidste øjeblik.
Endelig er de ret ligeglade med de ting, der findes i hjemmet; 3 gange er noget blevet ødelagt, og sidste gang nægtede de at erstatte det ødelagte.

16 december 2020

Hej Jens,

Først og fremmest beklager jeg at vores rengøring ikke har levet op til dine forventninger.
det vil vi selvfølgelig ikke stå til mål for, vi vil altid levere top kvalitet.
du må meget gerne henvende dig til info@flexservice.dk

så finder vi en løsning til dig :)

ift. til de ting der skulle være gået i stykker under arbejdet vil jeg også gerne du lige beskriver hvad der er sket her, så skal jeg tage det op.

Vh Flexservice ApS

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt til vinduespolering i rækkehus område

Bestilt til vinduespolering. Kommer de første gange. Herefter sender de fakturaer UDEN at udføre jobbet. Så følger masser undskyldninger om, at de har sygdom, ferier, osv.

Vi er et helt rækkehus område, som har bestilt dem og alle haft samme oplevelse. Dog skal det tilføjes, at nogle har fået besked om udeblivelse og andre har ikke.

9 december 2020

Hej Peter,

det er beklageligt at vi har fået sendt en regning afsted for arbejde der ikke er udført. det beklager jeg selvfølgelig.
specielt i de her tider er vi forsigtige med at sende medarbejdere afsted hvis de har de mindste symtomer på sygdom, det håber jeg på forståelse for.

når i er et helt område. så vil i selvfølgelig alle samme op leve samme udeblivelse fordi i er på samme rute/medarbejder.

Mangel på kundeservice

Når man har en aftale om algebehandling af tag, men bliver brændt af 3 gange i træk, pga. forglemmelse, at der ikke var tid på ruten alligevel og at der måske kommer en byge kl 17. Så trækker man bare kundeservice kortet og kører ud en lørdag.
Ufatteligt ringe..

5 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service -også ved reklamation pga…

God service -også ved reklamation pga regn lige efter tagrensning

30 oktober 2020

Hej Arne,

Tusind tak for de fine stjerner!
vi bestræber os altid på at løse eventuelle udfordringer til alles tilfredsstillelse.

Ha en dejlig dag og glædelig jul
på gensyn en anden god gang :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg føler mig umådelig dårlig behandlet…

Jeg føler mig umådelig dårlig behandlet af Flexservice. Firmaet sagde ja til at give tilbud på en opgave, som det som udgangspunkt så alligevel ikke kunne løfte. Jeg havde ellers sendt Flexservice en detaljeret opgavebeskrivelse med tegning. I dag kommer der så en mand ud, som kort inde i samtalen kunne oplyse, at de ikke har ansatte til at anlægge sti og siddeplads, som er en væsentlig del af opgaven. At jeg så ydermere har skullet vente på det besøg, gør blot frustrationen større. Så service var der ikke meget af.

19 oktober 2020

Hej Hannah,

Rigtigt nok havde du modtaget et tilbud fra os og vi var også klar til at løfte opgaven for dig.
som jeg skrev til dig mistede jeg det personale som skulle tage sig af opgaven. jeg har derfor ikke noget mandskab til rådighed som kan klare opgaven tilfredsstillende, derfor blev jeg nødsagtigt til at meddele dig at vi desværre ikke kunne varetage opgaven som først antaget.

jeg har informeret dig så hurtigt det har kunnet lade sig gøre. jeg er enig i at det er en meget uheldig situation, og du havde selvfølgelig glædet dig til at få en ny baghave.

jeg kan kun beklage at vi ikke har kunnet hjælpe dig.

- Jeg syntes til gengæld at vi har været fair og ærlige overfor dig, så jeg er bestemt ikke enig i at du er blevet behandlet dårligt, tværtimod.

Helt igennem Upålidelige og Utroværdige

Bestilt til vinduespudsning. Kommer de første gange. Prisen er god. Herefter sender de fakturaer UDEN at udføre jobbet. Så følger masser undskyldninger om, at de har sygdom, ferier, fejl, kunne pludselig ikke finde huset osv. Men forsøger stadig at få en til at betale fakturaer, selvom de ikke har udført arbejdet.
Vores bedste råd: Hold jer langt væk.

25 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som at have fået nye fliser :-)

Vores fliser, som efterhånden så rigtig kedelige ud - med hvide "flise-pest" pletter samt sorte alge mærker trængte til en ordentlig omgang. Vi bestilte ved Flexservice, som vi havde fået anbefalet af nogle bekendte.
Nick, som Flexservice sendte, kom og gik straks igang med opgaven - han var meget grundig og gjorde et fantastisk stykke arbejde.
Både vores fliser og indkørsel står nu - uden pletter og ser fuldstændig ud, som da vi fik dem lagt for ca. 15 år siden.
Så stor ros til Nick for det professionelle og flotte arbejde og de bedste anbefalinger herfra :-)
Jeanett og Steen

25 augustus 2020

Klipning af hæk

Havde aftalt klipning af hæk, men hørte ikke fra Flexservice på det aftalte tidspunkt. Ringede herefter op og blev lovet ny tid 5 dage senere med start klokken 8, men ingen dukkede op. Ny opringning, hvor det var svært at komme igennem. Her fik jeg at vide, at et eller andet vist var gået galt. Vi finder et mere pålideligt firma.

18 augustus 2020

Hej Peter,
Jeg beklager mange gange at der har været nogle menneskelige fejl i denne her omgang, det kan jeg kun beklage.
jeg vil rigtig gerne finde en løsning til dig, så hvis du vil kontakte mig på Dennis@flexservice.dk så finder jeg på noget :)

Ha en dejlig dag

Ringe vindues pudsning

Vi skulle have ny vinduespudser og faldt over flexservice. Super hurtigt svar ved spørgsmål om tilbud på pudsning af alle vinduer i bolig. Alt forløb godt. Men ak, vindues pudsning var under al kritik. Både første og anden gang. Vinduer var fyldt med kalk/skidt som hvis jeg selv havde renset dem med en højtryksrenser. Aftalen indgået på skrift omkring besked hvad dag de kommer er ej heller overholdt, hver anden gang skulle de pudses indvendigt, det blev de ej heller. Jeg valgte at betale for jeres første besøg, men ønsker ganske enkelt ikke, en gang til at Betale for noget jeg ikke får. Aftalen er opsagt og kan absolut ikke anbefale andre at prøve dette firma.

13 augustus 2020

Hej MMM,
har du ikke mulighed for at kontakte os på info@flexservice.dk mrk gerne ATT: DR. så vi kan få opklaret hvad der er sket, for det bestemt ikke standard for Flexservice.

jeg glæder mig til at høre fra dig.

Elendig service - utroværdiige

Desværre kan man ikke give mindre end én stjerne. Elendig service. Kommer ikke på de aftalte tidspunkter, og giver end ikke besked. Jeg måtte rykke gentagne gange. Jeg fik renset fliser en tirsdag, men de blev ikke imprægneret og der blev ikke lagt sand ud. Da jeg spurgte, hvornår det ville blive gjort, fik jeg at vide, at det kunne han ikke sige noget om, men nok næste gang, de kan til Sjælland, dvs om en måned eller to. Jeg kunne jo bare sætte mine 50 krukke m.v. ud i indkørsel og på terrasser (og så flytte dem væk igen, når det passede ham at komme og blive færdig. Efter gentagne rykkere både på mail og telefon fik jeg inprægneret fliserne og lagt sand ud SEKS dage efter fliserensningen!!!!!! Og det to kun en time. Fliserenseren efterlod vinduer og facader m.v. indsmut i snavs fra rensningen - på trods af, at de i deres salgsmateriale skriver, at de gør rent efter sig. De burde ikke have ordet “Service” i deres firmanavn.

14 juli 2020

Antwoord van Flexservice

Hej Jette. Jeg bekalger din opfattelse af hele forløbet, grunden til vi ikke færdig gjorde opgaven hos dig i første omgang var at som vi snakkede om pr. tlf fordi vores medarbejder havde set der skulle komme regn, at der så ikke kom regn alligevel, kan han jo ikke gøre for. vores medarbejder gik og skyllede pænt efter da han var færdig og tørrede også rammer og karme af med en fiber klud. så det der sidder tilbage i dit træværk er meget begrænset.
vi har i dit tilfælge været ramt af alt hvad der kunne gå galt, dårligt vejr(vi kan ikke imprægnere i regn vejr), sygdom og nedbrud på udstyr. derfor har der været lidt ekstra vente tid på at få lukket opgaven som jeg kun kan beklage.

På trods af sygdom og udstyr som har svigtet har vores medarbejder valgt at blive på sjælland en uge ekstra uden at komme hjem til sin familie, for at kunne færdiggøre alle opgaver så alt kunne blive lukket.
jeg syntes faktisk det er rigtig god service.

ha en god dag
VH Flexservice

Så glad for servicen

3 juni 2020

Hej Shirin,
Tusind tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :D
vi glæder os til at kunne servicere dig igen

Ha en dejlig sommer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg gav for noget tid tilbage en…

Jeg gav for noget tid tilbage en “dårlig” anmeldelse af Flexservice...

Men når tingene ændre sig til en tilfredsstilles så skal det bestemt også gå den anden vej! Så her vil jeg sige super godt firma! Tingene har ændret sig og de kommer som aftalt, eller ændre til anden dag! Og godt arbejde!

22 mei 2020

Hej Claus!
Tusind tak for den fine anmeldelse
vi glæder og så til at pudse dine vinduer de næste mange år :D

VH - FLEXSERVICE

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flexservice ringer selv her til morgen…

Flexservice ringer selv her til morgen for at spørge om de må komme og foretage algebehandling af vores tag. Det er fredag og kl. 14.30 er de stadig ikke kommet. Det er problematisk at ringe dem op og først efter 10 minutter bliver opkaldet besvaret. Da jeg endelig kommer igennem bekræftes det, ag de nok skal komme Idag og ingen går hjem før alle opgaver er løst. Kl. 18 er ingen kommet hvorefter jeg skriver en mail til til Brian. Han svare tilbage han ikke ved hvorfor de ikke er kommet og jeg hører ikke mere.
Hele dagen har vi ventet og føler os dybt til grin. At man kan drive forretning på den måde er ubegribeligt.

17 april 2020

FANTASTISK KVALITETSARBEJDE - FLISERENS

Vi har netop fået renset alle vores fliser rundt om vores parcelhus med efterfølgende forsegling og stenmel.
Det blev udført af Henrik, som er en fantastisk dygtig og sympatisk medarbejder.
Vores fliser var meget angrebet af alger og flisepest gennem 20 år.
Efter den fantastiske behandling fremstår de som helt nye igen.
Arbejdet blev foretaget fuldstændig som lovet, til den aftalte tid og en konkurrencedygtig pris.
Firmaet får vores allerbedste anbefaling.

2 april 2020