Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Går aldrig tilbage til alm. bind/tamponer igen efter at have prøvet Flow. Den rareste følelse ikke at gå med bind, der glider rundt, og et meget flatterende og flot design. Selve vaske-delen vender ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Menstruationstrusserne er skønne at have på, og jeg mærker meget lidt til at jeg faktisk bløder. Man kan mærke at det er lavet i god kvalitet og der er tænkt over materiale og design

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var en af dem, der tænkte at det lidt vildt, at sådan et par trusser skulle kunne "fange det hele" og sågar være en behagelig oplevelse. Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ud over Flow har jeg prøvet menstruationstrusser både fra Libresse, AllMatter og Victoria’s Secret PINK. Flow er klart de bedste! Man kan mærke kvaliteten i stoffet, pasformen og ikke mindst ift.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ondergoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Period wear for period people - Flow Intimates giver dig genanvendeligt undertøj til din menstruation. Menstruationsundertøj er en *game changer* - det blødeste, rareste alternativ til dem, vi kender så godt; bind og tamponer. Der er ikke noget, der skal op i underlivet, ikke noget der niver eller krøller sig sammen i trusserne. Undertøjet bliver hvor det skal, og det giver dig en stor tryghed i hverdagen. For os er det så vigtigt, at du føler dig godt tilpas, at du kan være den, du er, også når du menstruerer. Uden at gå på kompromis med hverken din stil eller komfort. Trusserne vil føles som et lille kærligt kram om underlivet. Du bløder blot direkte i trusserne, skyller dem i koldt vand ved endt brug, vasker dem sammen med resten af dit tøj, hænger dem til tørre - og så er de klar til brug igen. Det er så nemt, og du får hurtigt en god vane med trusserne. Vi designer trusserne på vores lille kontor i København og har en vidunderlig producent i Tyrkiet, som er GOTS-certificeret, dvs. de lever op til de allerhøjeste krav hvad angår arbejdsmiljø, ordentlige produktionsforhold og ansvar for både produkt, menneskene og miljøet. Selv om vi er en lille startup, så har vi store ambitioner for materialerne vi bruger, og vi går ikke på kompromis eller springer over hvor gærdet er lavest. Og det håber vi også, at du kan mærke.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktet der næsten får en til at glemme at man har sin menstruation

Skønt produkt, der næsten får en til at glemme, at man har sin menstruation. Efter jeg har købt mine Flow trusser har jeg svært ved at komme på en årsag til, hvorfor det er irriterende eller bøvlet at få min menstruation. Jeg har efterhånden en del trusser fra flow - alle deres varianter og jeg elsker dem alle.

1 november 2023

Antwoord van flowintimates.com

Og vi elsker dig <3 Kæmpe sejr at du ikke oplever din menstruation som bøvlet eller irriterende. Kh. Katharina

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt - bruger ikke andet

25 oktober 2023

Antwoord van flowintimates.com

Hvor er det dejligt at høre Anne, det gør os så stolte, og ikke mindst glade på dine vegne <3 Tak for en fin anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste mens-trusser og rigtig god service

Elsker de her menstruationstrusser og har nu købt for 3. Gang (ny model denne gang). Købte først tre for at afprøve og måtte hurtigt have tre mere. Nu glæder jeg mig til at afprøve nyeste model fra dem. Fantastisk behagelige trusser, der bare virker! Og virkelig god og sød kundeservice til hjælp for størrelse osv.

27 oktober 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tak for en flot anmeldelse Elise! Flow 3 er netop sendt afsted i dag, og vi glæder os sådan til at I skal prøve dem <3 Vi synes, at de er en perfekt tilføjelse til vores lille trussefamilie! Rigtig god fornøjelse med dem!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste underbuks ;) den er så…

Verdens bedste underbuks ;) den er så behagelig og holder virkelig tæt uden problemer! Jeg er virkelig fan! Både af trussen og af teamet bag!

12 oktober 2023

Antwoord van flowintimates.com

Kontoret er enige i, at sådan en kommentar er værd at gå på weekend på <3 Tak Louisa!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flow har ændret min oplevelses af…

Flow har ændret min oplevelses af menstruation. Undertøjet sidder tilpasset min krop, og man kan med fordel gå en størrelse op til de første dage, og herefter iføre sig sin almindelige størrelse.

Et SKØNT produkt skabt med kærlighed

2 oktober 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tusinde tak for en skøn anmeldelse - den sætter vi så stor pris på <3 Og dejligt med gode råd!

Gode trusser

Gode trusser - meget behagelige. Jeg bestilte mit første par for et par måneder siden for at afprøve dem. Nu må jeg have flere!

26 september 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tak for en skøn anmeldelse. Og hvor er det dejligt at du må have flere - det gør os så glade <3 Kh. Katharina

God vejledning

Har fået virkelig god vejledning i forhold til størrelse og model.

31 augustus 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tak for din respons <3 Og dejligt at vi har kunne vejlede dig rigtigt! Kh. Katharina

De bedste menstruationstrusser

De bedste menstruationstrusser!

Jeg var lidt skeptisk over konceptet, da jeg bestilte de første par, men er virkelig blevet positivt overrasket. Det fungerer så godt. Flotte detaljer og skøn pasform i de højtaljede trusser. "Knitrer" ikke i sugeindlægget, som jeg ellers har oplevet ved andre mærker.

Kæmpe anbefaling <3

3 september 2023

Antwoord van flowintimates.com

Vi er så glade for at du bemærker, at de er 'knitrefri' <3 Det har vi arbejdet på. Og tak for din skønne anmeldelse! Kh. Katharina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu er det anden gang at jeg handler hos Flow og igen er det god service og hurtig levering! Og selvfølgelig skønne produkter 🩷

3 september 2023

Antwoord van flowintimates.com

Hvor er det bare dejligt at du oplever den samme service - det er vi stolte af. Tak for din fine anmeldelse <3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk produkt hele vejen rundt

Fantastisk produkt hele vejen rundt - fra produktion til komfort til æstetik. Kæmpe anbefaling herfra.

31 augustus 2023

Kære Sanne,
Tak fordi du sender så dejlige ord vores vej <3 Det betyder alverden!

Hvor er i opfindsomme!

Glæder mig til lejligheden til at bruge de nyligt ejede flow 2 trusser. Holdet bag Flow er så inspirerende og hjælpsomme. Hand up for them and spread the word.

7 september 2023

Tusinde tak Sophie,
Sikke nogle dejligt varme ord du skriver, dem sætter vi stor pris på <3 Og så håber vi at du bliver glade for dine Flow 2.

Meget tilfreds!

Jeg har købt over flere gange. Jeg er meget tilfreds, og har anbefalet til veninder.

4 september 2023

Antwoord van flowintimates.com

Sikke en dejlig anmeldelse at læse - og så på en mandag <3 Tak for den! Vi bliver så glade når I anbefaler trusserne til andre. Kh. Katharina

Mega tilfreds

Er så tilfreds med mine menstrusser. Vil helt klart købe flere!

7 augustus 2023

Hvor er det dejligt at høre. Tusinde tak for den fine anmeldelse! Kh. Katharina

Komfortabelt og praktisk

Gamechanger! Skal aldrig bruge andet.

30 juli 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tak tak tak, vi bliver så glade når I skriver at menstruationstrusser er blevet jeres favorit <3 Kh. Katharina

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastiske!

Da jeg først modtog jeres menstruationsunderbukser tænkte jeg, at jeg havde bestilt en for stor størrelse og at det ville føles som en ble. Men wow, det gjorde det godtnok ikke! De er fantastiske!

Jeg bestilte 2XL i både den højtaljede og den lavtaljede model. Jeg er klart mest til den lavtaljede, men ville ønske de var i samme tyndere materiale som de andre. Var måske lidt overrasket over jeg skulle bruge 2XL, men jeg målte efter mine H&M underbukser i hhv. L og XL og målene passede, så de røg i kurven.

De højtaljede er dog ikke højtaljede nok til mig, så de gnaver et lidt dårligt sted. Lidt øv, fordi jeg får dem nok ikke brugt ligeså meget.

Ikke en finger at sætte på bestillingsprocessen ellers, 5 stjerner! Kun de højtaljede gør det bliver en 4/5.

1 juli 2023

Kære Laura,

Tak for din fine anmeldelse. Og hvor er det dejligt at høre, at din første fornemmelse for trusserne blev ændret til det bedre <3
Og så skønt for os høre lidt feedback på vores guide! Fedt at det spillede.

Jeg skriver bag øret, at der er efterspørgsel på en mere højtaljet model, så håber jeg at vi i fremtiden kan indfri det ønske.

Kh. Katharina

Lees meer over geverifieerde reviews.