Går aldrig tilbage til alm. bind/tamponer igen efter at have prøvet Flow. Den rareste følelse ikke at gå med bind, der glider rundt, og et meget flatterende og flot design. Selve vaske-delen vender ma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Menstruationstrusserne er skønne at have på, og jeg mærker meget lidt til at jeg faktisk bløder. Man kan mærke at det er lavet i god kvalitet og der er tænkt over materiale og design
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var en af dem, der tænkte at det lidt vildt, at sådan et par trusser skulle kunne "fange det hele" og sågar være en behagelig oplevelse. Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ud over Flow har jeg prøvet menstruationstrusser både fra Libresse, AllMatter og Victoria’s Secret PINK. Flow er klart de bedste! Man kan mærke kvaliteten i stoffet, pasformen og ikke mindst ift.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Period wear for period people - Flow Intimates giver dig genanvendeligt undertøj til din menstruation. Menstruationsundertøj er en *game changer* - det blødeste, rareste alternativ til dem, vi kender så godt; bind og tamponer. Der er ikke noget, der skal op i underlivet, ikke noget der niver eller krøller sig sammen i trusserne. Undertøjet bliver hvor det skal, og det giver dig en stor tryghed i hverdagen. For os er det så vigtigt, at du føler dig godt tilpas, at du kan være den, du er, også når du menstruerer. Uden at gå på kompromis med hverken din stil eller komfort. Trusserne vil føles som et lille kærligt kram om underlivet. Du bløder blot direkte i trusserne, skyller dem i koldt vand ved endt brug, vasker dem sammen med resten af dit tøj, hænger dem til tørre - og så er de klar til brug igen. Det er så nemt, og du får hurtigt en god vane med trusserne. Vi designer trusserne på vores lille kontor i København og har en vidunderlig producent i Tyrkiet, som er GOTS-certificeret, dvs. de lever op til de allerhøjeste krav hvad angår arbejdsmiljø, ordentlige produktionsforhold og ansvar for både produkt, menneskene og miljøet. Selv om vi er en lille startup, så har vi store ambitioner for materialerne vi bruger, og vi går ikke på kompromis eller springer over hvor gærdet er lavest. Og det håber vi også, at du kan mærke.
Sankt Knuds Vej 50, st, 1903, Frederiksberg C, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Trusserne er behagelige at have på og absorbere godt.
De er en gamechanger. Især om natten. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van flowintimates.com
Jeg er superbegejstret for ideen om genanvendelse, komfort og generelt mere sexiness til konceptet menstruation, men jeg må indrømme at træerne ikke vokser ind i himlen hvad angår driftsikkerhed. Jeg har svært ved at se min egen oplevelse afspejlet i de eksisterende anmeldelser, så derfor denne mere lunkne kommentar.
1) Det kan godt lade sig gøre at bløde igennem. Det oplevede jeg første nat.
2) På ca. 3 dag var jeg ude at cykle i en sommerkjole og en frisk menstrusse, og selvom jeg havde menstruationskop på, fik jeg et fint, rødt blodkys der hvor saddel og kjole mødte hinanden.
Måske har jeg fået et mandagseksemplar eller to? Det lever i hvert fald ikke op til hverken pris eller forventninger. Jeg vil nok bruge dem nu hvor jeg har dem, men nok ikke til hvide jeans og aldrig uden kop.

Antwoord van flowintimates.com
Virkelig behagelige at have på og så sidder de bare så pænt. Første gang jeg kaster mig ud i menstruation trusse verden og jeg fortryder slet ikke mit køb. Så nemme at benytte og virkelig en gamechanger

Antwoord van flowintimates.com
Efter kun at have købt et par første gang, har jeg bestilt 3 par mere. Så glade for dem. Dejlig pasform og trygt at have dem på.

Antwoord van flowintimates.com
Bedste produkt til min teenage datter, nemt at købe og sødeste service, da min datter selv gik hen og hentede pakke.

Antwoord van flowintimates.com
Jeg elsker simpelthen flow trusserne. Jeg købte flow 2 og startede med kun 1 stk. Det blev hurtigt til 3 mere og pludseligt er den tid på måneden slet ikke frygtet så meget mere. Jeg brugte dem som efterfødselstrusse også og med en lille fin blød mave sidder de helt perfekt og gør man føler sig lidt mere charmerende. Jeg troede først det var endnu en influencer der skulle være smart og sælge et produkt men er blevet så modbevist og de er virkelig all the hype værd. Behagelige, praktiske og miljøbevidst!

Antwoord van flowintimates.com
Super fine varer. God fornemmelse. Tre styks er ikke nok. Jeg skal have flere.

Antwoord van flowintimates.com
Det fungerer bare, og de er tilmed både pæne og behagelige at have på.

Antwoord van flowintimates.com
Jeg har aldrig prøvet et par menstruationstrusser før - men jeg er allerede nu efter køb af et par overbevist om, at det er en løsning, som jeg bliver glad for. De er virkelig pæne og meget behagelige, og det er nok den cyklus, hvor jeg har tænkt MINDST over, at jeg blødte. Jeg skal have købte i hvert fald 2 par til :)
Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig selv på denne forudindtagethed. For det er magisk!
FANTASTISK produkt. Fantastisk følelse at spare mit underliv for tamponer, trusseindlæg, you name it - og samtidig spare miljøet for éngangsprodukter.
Kæmpe anbefaling. Køb. Gør dig selv en tjeneste :-)

Antwoord van flowintimates.com
Jeg har flere gange købt trusser igennem flow intimate og jeg bruger ikke andet ved menstruation end trusser fra dette mærke. Det er meget tydeligt at der er lagt et meget stort arbejde i stof, detaljer og pasformen, som er intet mindre end perfekt. Jeg er ikke i tvivl om at jeg selv køber flere af de produkter der kommer.
Jeg kan kun anbefale at støtte denne virksomhed, og den mega seje kvinde bag Cathrine wichmand.

Antwoord van flowintimates.com
Super lækre produkter vil anbefale dem til alle!

Antwoord van flowintimates.com
De bedste og mest behagelige trusser til den tid på måneden. De er bløde som smør og føles lækre på huden, og kan faktisk holde lidt styr på en menstruationsmave, der er lidt oppustet. Knaldgod kundeservice — fik lov at få rabat én dag senere efter rabatkode til fri fragt var udløbet, fordi jeg først fik penge dér. Og en virksomhed med en vigtig dagsorden og enormt stor tillid til sine kunder. Kan kun anbefale Flow til alle på min vej!

Antwoord van flowintimates.com
Uden tvivl fuld score på alle parametre!
flow er nogle enormt lækre menstruationstrusser, der er både pæne og behagelige nok til at ville have på hele måneden. Køb en størrelse større end du plejer ✌🏼

Antwoord van flowintimates.com
De var utrolig behagelige at have på. Gav en virkelig god støtte og rigtig god pasform. Jeg er vild med dem!!! Skulle lige overgive mig til ikke at bruge bind, men da jeg først mærkede at de virkede føltes det som en stor frihed og meget nemt. Det er nemt at skylle dem efterfølgende og så bare til vask med dem. Er allerede fan og har kun brugt dem en gang.

Antwoord van flowintimates.com
Bestilte onsdag og modtog torsdag 👍🏼
Det er mit femte par fra mærket, og de er virkelig gode. Jeg har 3 forskellige af deres modeller.
De er langt bedre end dem jeg fra et lignende brand.
Virkelig pæne, sikre at bruge og pasformen er god! Jeg køber flere, når de nye farver kommer ☺️

Antwoord van flowintimates.com
Lees meer over geverifieerde reviews.