Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Går aldrig tilbage til alm. bind/tamponer igen efter at have prøvet Flow. Den rareste følelse ikke at gå med bind, der glider rundt, og et meget flatterende og flot design. Selve vaske-delen vender ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Menstruationstrusserne er skønne at have på, og jeg mærker meget lidt til at jeg faktisk bløder. Man kan mærke at det er lavet i god kvalitet og der er tænkt over materiale og design

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var en af dem, der tænkte at det lidt vildt, at sådan et par trusser skulle kunne "fange det hele" og sågar være en behagelig oplevelse. Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ud over Flow har jeg prøvet menstruationstrusser både fra Libresse, AllMatter og Victoria’s Secret PINK. Flow er klart de bedste! Man kan mærke kvaliteten i stoffet, pasformen og ikke mindst ift.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ondergoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Period wear for period people - Flow Intimates giver dig genanvendeligt undertøj til din menstruation. Menstruationsundertøj er en *game changer* - det blødeste, rareste alternativ til dem, vi kender så godt; bind og tamponer. Der er ikke noget, der skal op i underlivet, ikke noget der niver eller krøller sig sammen i trusserne. Undertøjet bliver hvor det skal, og det giver dig en stor tryghed i hverdagen. For os er det så vigtigt, at du føler dig godt tilpas, at du kan være den, du er, også når du menstruerer. Uden at gå på kompromis med hverken din stil eller komfort. Trusserne vil føles som et lille kærligt kram om underlivet. Du bløder blot direkte i trusserne, skyller dem i koldt vand ved endt brug, vasker dem sammen med resten af dit tøj, hænger dem til tørre - og så er de klar til brug igen. Det er så nemt, og du får hurtigt en god vane med trusserne. Vi designer trusserne på vores lille kontor i København og har en vidunderlig producent i Tyrkiet, som er GOTS-certificeret, dvs. de lever op til de allerhøjeste krav hvad angår arbejdsmiljø, ordentlige produktionsforhold og ansvar for både produkt, menneskene og miljøet. Selv om vi er en lille startup, så har vi store ambitioner for materialerne vi bruger, og vi går ikke på kompromis eller springer over hvor gærdet er lavest. Og det håber vi også, at du kan mærke.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gamechanger.

Trusserne er behagelige at have på og absorbere godt.
De er en gamechanger. Især om natten. Kæmpe anbefaling herfra.

23 juli 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tusinde tak for din anmeldelse, vi sætter så stor pris på at du har taget dig tid <3 Kh. Katharina

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lever ikke op til hypen

Jeg er superbegejstret for ideen om genanvendelse, komfort og generelt mere sexiness til konceptet menstruation, men jeg må indrømme at træerne ikke vokser ind i himlen hvad angår driftsikkerhed. Jeg har svært ved at se min egen oplevelse afspejlet i de eksisterende anmeldelser, så derfor denne mere lunkne kommentar.
1) Det kan godt lade sig gøre at bløde igennem. Det oplevede jeg første nat.
2) På ca. 3 dag var jeg ude at cykle i en sommerkjole og en frisk menstrusse, og selvom jeg havde menstruationskop på, fik jeg et fint, rødt blodkys der hvor saddel og kjole mødte hinanden.
Måske har jeg fået et mandagseksemplar eller to? Det lever i hvert fald ikke op til hverken pris eller forventninger. Jeg vil nok bruge dem nu hvor jeg har dem, men nok ikke til hvide jeans og aldrig uden kop.

Kæreste Maria,

ÆV! Sådan skal det ikke være - og så endda et dobbelt svigt af både kop og trusse. Det er jeg ked af at høre.

Men du har helt ret - man kan godt bløde igennem. Ligesom med et bind eller tampon så har de en begrænset mængde blod, de kan suge. Og alle modeller er lige nu til en moderat blødning.

Vi arbejder på en heavy trusse til efteråret - måske den vil være dig mere tryg, og så håber jeg, at dine nuværende Flows kan komme i spil til på dagene, når den heavy blødning er slut.

KH Cathrine, founder

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig behagelige at have på og så…

Virkelig behagelige at have på og så sidder de bare så pænt. Første gang jeg kaster mig ud i menstruation trusse verden og jeg fortryder slet ikke mit køb. Så nemme at benytte og virkelig en gamechanger

Antwoord van flowintimates.com

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse <3 Og hvor er det dejligt at du oplever trusserne som en gamechanger - dét gør vores dag! Må jeg spørge hvorfor den sidste stjerne ikke er tilføjet? <3 Vi vil så gerne høre om jeres meninger og oplevelser. Kh. Katharina

Bedste anbefalinger

Hurtig levering. Fantastisk produkt!

Antwoord van flowintimates.com

Tak for de fem stjerner, Lisa <3 Og dejligt at du fik din pakke hurtigt. Vi forsøger altid at få pakket dag til dag! Kh. Katharina

Meget glad køber

Efter kun at have købt et par første gang, har jeg bestilt 3 par mere. Så glade for dem. Dejlig pasform og trygt at have dem på.

29 juni 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tak for din anmeldelse Line. Vi sætter så stor pris på at du har taget dig tid til at skrive <3 Kh. Katharina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået de mest fantastiske…

Jeg har fået de mest fantastiske trusser :-)

27 juni 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tusinde tak for din anmeldelse, Birte. Og hvor er vi glade for at trusserne er faldet i god jord <3 Kh. Katharina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste produkt til min teenage datter

Bedste produkt til min teenage datter, nemt at købe og sødeste service, da min datter selv gik hen og hentede pakke.

26 april 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tusind tak for din anmeldelse Maria <3 Den sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelige, praktiske og miljøbevidst! All the hype værd.

Jeg elsker simpelthen flow trusserne. Jeg købte flow 2 og startede med kun 1 stk. Det blev hurtigt til 3 mere og pludseligt er den tid på måneden slet ikke frygtet så meget mere. Jeg brugte dem som efterfødselstrusse også og med en lille fin blød mave sidder de helt perfekt og gør man føler sig lidt mere charmerende. Jeg troede først det var endnu en influencer der skulle være smart og sælge et produkt men er blevet så modbevist og de er virkelig all the hype værd. Behagelige, praktiske og miljøbevidst!

9 mei 2023

Antwoord van flowintimates.com

Kære Katrine, tusinde tak for en virkelig fin anmeldelse! Og hvor er vi glade for, at din menstruation er blevet til noget du ikke frygter - sikke en sejr <3 Vi sætter meget stort pris på dit skriv, så endnu engang tak. Kh. Katharina

Jeg skal have flere

Super fine varer. God fornemmelse. Tre styks er ikke nok. Jeg skal have flere.

Hvor er det en dejlig anmeldelse - tak! Ha' en skøn sommer <3 Kh. Katharina

Klar anbefaling

Det fungerer bare, og de er tilmed både pæne og behagelige at have på.

15 juni 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tusinde tak for din anmeldelse <3 Og hvor er det dejligt at læse at de fungerer for dig - vi sætter pris på dine ord! Kh. Katharina

Overbevist

Jeg har aldrig prøvet et par menstruationstrusser før - men jeg er allerede nu efter køb af et par overbevist om, at det er en løsning, som jeg bliver glad for. De er virkelig pæne og meget behagelige, og det er nok den cyklus, hvor jeg har tænkt MINDST over, at jeg blødte. Jeg skal have købte i hvert fald 2 par til :)

29 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gør dig selv og dit underliv en tjeneste - KØB!

Åh, hvor er jeg dog glad for, at jeg udfordrede mig selv på denne forudindtagethed. For det er magisk!
FANTASTISK produkt. Fantastisk følelse at spare mit underliv for tamponer, trusseindlæg, you name it - og samtidig spare miljøet for éngangsprodukter.

Kæmpe anbefaling. Køb. Gør dig selv en tjeneste :-)

1 juni 2023

Antwoord van flowintimates.com

Baaaah! Vi får våde øjne Simone! TAK TAK TAK! For den flotteste anmeldelse - det betyder al verden!! KH Cathrine

Fantastiske trusser ❤️

Jeg har flere gange købt trusser igennem flow intimate og jeg bruger ikke andet ved menstruation end trusser fra dette mærke. Det er meget tydeligt at der er lagt et meget stort arbejde i stof, detaljer og pasformen, som er intet mindre end perfekt. Jeg er ikke i tvivl om at jeg selv køber flere af de produkter der kommer.

Jeg kan kun anbefale at støtte denne virksomhed, og den mega seje kvinde bag Cathrine wichmand.

8 juni 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tak Camilla, fordi du tager dig tid til at skrive sådan en flot anmeldelse. Vi er rørte og så stolte over, at du ser vores arbejde. Der er nemlig lagt rigtig meget arbejde i de trusser <3 Tak tak tak. Kh. Katharina & Team Flow

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste og mest behagelige trusser

De bedste og mest behagelige trusser til den tid på måneden. De er bløde som smør og føles lækre på huden, og kan faktisk holde lidt styr på en menstruationsmave, der er lidt oppustet. Knaldgod kundeservice — fik lov at få rabat én dag senere efter rabatkode til fri fragt var udløbet, fordi jeg først fik penge dér. Og en virksomhed med en vigtig dagsorden og enormt stor tillid til sine kunder. Kan kun anbefale Flow til alle på min vej!

17 april 2023

Antwoord van flowintimates.com

Tusind tak for dit fine skriv. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og er så glade over, at vores produkt kan give din menstruationsmave et kærligt kram. Tak! Kh. Katharina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uden tvivl fuld score på alle…

Uden tvivl fuld score på alle parametre!
flow er nogle enormt lækre menstruationstrusser, der er både pæne og behagelige nok til at ville have på hele måneden. Køb en størrelse større end du plejer ✌🏼

8 juni 2023

Tak for din anmeldelse Thit, den sætter vi stor pris på. Kh. Katharina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er utrolig behagelige at have på

De var utrolig behagelige at have på. Gav en virkelig god støtte og rigtig god pasform. Jeg er vild med dem!!! Skulle lige overgive mig til ikke at bruge bind, men da jeg først mærkede at de virkede føltes det som en stor frihed og meget nemt. Det er nemt at skylle dem efterfølgende og så bare til vask med dem. Er allerede fan og har kun brugt dem en gang.

Antwoord van flowintimates.com

Hvor er det dejligt at du gav det et skud, og hvor er vi glade for at du oplever trusserne som en frihed. En mission for os, er at give vores underliv en pause fra engangsprodukter. Tusind tak for din anmeldelse, Kirstine <3 Kh. Katharina

Anbefaler dem klart!!

Bestilte onsdag og modtog torsdag 👍🏼
Det er mit femte par fra mærket, og de er virkelig gode. Jeg har 3 forskellige af deres modeller.
De er langt bedre end dem jeg fra et lignende brand.
Virkelig pæne, sikre at bruge og pasformen er god! Jeg køber flere, når de nye farver kommer ☺️

Antwoord van flowintimates.com

Tusind tak for din anmeldelse Ann. Og hvor er det dejligt at du kan veksle imellem vores styles, dét gør os glade! Kh. Katharina

Lees meer over geverifieerde reviews.