Flypenge.dk Reviews

2.403
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flypenge styrede på overbevisende hel processen Selv havde jeg aldrig kunne føre sagen til ende. Jeg er meget tilfreds og vil bestemt bruge firmaet igen - måtte det blive nedvendigt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aflyst fly fra Frankfurt ( Lufthansa ) . Flypenge skaffede økonomisk erstatning - varmeste anbefalelser herfra ! Virkelig god service og super god kommunikation .

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super ihærdig kamp for at få Norwegian til at betale kompensation. Norwegian nægtede at betale og blev slæbt i retten. Der blev de dømt til at betale kompensation. De undlod stadig at betale, så flype... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flypenge er svindel - brug det ikke. Pas på IKKE at oprette en sag, for så fanger bordet og tusindvis af kroner skal betales - også selvom sagen ikke køres. Kør din sag direkte med flyselskabet - me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening
  2. ook in
  3. Advocatenkantoor

Geschreven door het bedrijf

Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!

Flypenge.dk

Geschreven door het bedrijf

Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.

No Cure No Pay!

En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.

Hos Flypenge gør vi det nemt for dig at få den kompensation, du har ret til. Vi tager os af hele processen, fra første henvendelse til udbetaling. Ingen forudbetaling, ingen skjulte gebyrer – kun en fair løsning, hvor vi kun får noget ud af det, hvis du gør. Start din sag risikofrit hos Flypenge.dk

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.403)

220 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flypenge

I januar 2025 fik jeg en besked om at huske mit fly med pegasus Airlines, da jeg sad i taxaen på vej til Antalya. Da jeg ankom 4 timer før afgang, var mit fly aflyst.
Efter flere timers samtale i mobilen med pegasus Airlines “ der var ingen i deres reception som talte engelsk” blev jeg om booket til et fly 3 dage efter over Istanbul. Jeg skulle derfor indlogeres på et hotel, som de bookede.
Chokket kom dog først, da jeg selv skulle betale alt selv i første omgang.
Jeg kontaktede omgående Flyhjælp og de tog min sag.
Jeg har nu ventet i et år og 7 måneder og hører af og til det er et fake firma, derfor skriver jeg her.
Hvad sker der med min sag, som I har fået alle beviser og kvitteringer på?
Sidst jeg hørte fra jer var d. 30.10.2025

Jeg glemmer det bestemt ikke.

30 oktober 2025

Kære Marianne

Du har ikke en sag ved os og som du skriver i din anmeldelse, så er det Flyhjælp du har en sag ved. Du bedes venligst slette din anmeldelse og lave den på den korrekte side :)

Du har erklæret dig uenig og det er jeg meget uforstående for, da du som sagt ikke kan findes i vores system og ikke kan fremsende dokumentation. Dette er blot endnu en af Trustpilots brister i deres computerstyrede system.

Flyforsinkelse med Lufthansa

Jeg havde en flyforsinkelse med Lufthansa i 2024, men Lufthansa afviste enhver form for erstatning. Det trak ud med en lang proces.

Flypenge gav aldrig op. De arbejdede ihærdigt på sagen og lykkedes med at skaffe os den erstatning, vi havde krav på.

Flypenge har udvist en enorm udholdenhed og samtidig holdt os informeret under hele processen. Super god service og altid super venlig betjening.

Tusind tak til Flypenge!

12 augustus 2026

Hej W

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de flotte ord om vores arbejde.

Din sag er faktisk et rigtig godt eksempel på, hvorfor vi gør det, vi gør. Lufthansa afviste i første omgang kravet, men et afslag fra flyselskabet betyder ikke nødvendigvis, at passageren ikke har ret til kompensation. Nogle gange kræver det bare, at nogen er villige til at blive ved med at kæmpe.

Derfor glæder det os selvfølgelig ekstra meget, at vores vedholdenhed gav resultat, og at vi til sidst kunne sikre jer den kompensation, I havde krav på.

Vi er også rigtig glade for at høre, at I har følt jer godt informeret gennem hele processen. Når en sag trækker ud, er det vigtigt for os, at vores passagerer ved, at sagen ikke er glemt, og at vi fortsat arbejder på den, også når der kan gå længere tid mellem de enkelte fremskridt.

Tusind tak for jeres tålmodighed, jeres tillid til os og for at fremhæve både vores service og vores medarbejdere. Det betyder rigtig meget for hele holdet hos Flypenge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ik brug dem!!!de ender med at kræve dig…

Ik brug dem!!!de ender med at kræve dig flere penge end man sikkert har kunne få, hvis man kunne få nogle?! det simpelthen for dårligt og samtidig truer de med RKI. Har ikke fået en god service af dem hvis man overhovdet kan kalde det service

12 augustus 2026

Kære Isha

Heaven on earth.

Jeg har været udsat for et uheld flyforsinkelse med 3 små børn, hvor vi egentlig skulle have været med et direkte fly og hjem i god tid, men endte med et længere vente tid og med flere stop før vi kunne nå hjem. Jeg havde brug for hjælp med kompensation og jeg kan med sikkerhed sige jeg aldrig havde fået det igennem uden en speciel medarbejder med navn Heaven! Jeg er ordblind og lavede nogle fejl under processen for at få hjælp, men med den ubeskrivelig gode service jeg fik, tålmodighed og forståelse kom vi i mål med en kompensation min vej. Tak for hjælpen.

11 augustus 2026

Hej Sarah

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

At være strandet med tre små børn, når man egentlig havde planlagt en direkte og overskuelig rejse hjem, er bestemt ikke den afslutning på en rejse, man håber på. Derfor er vi ekstra glade for, at vi kunne tage noget af kampen fra dine skuldre og i sidste ende sikre dig den kompensation, du havde ret til.

Og selvfølgelig skal der lyde en særlig tak til Heaven. Det betyder utrolig meget for os at høre, at hun mødte dig med tålmodighed, forståelse og den hjælp, du havde brug for undervejs. Det skal aldrig være en hindring for at få hjælp, at man er ordblind eller kommer til at lave fejl i processen. Vi er her netop for at hjælpe vores passagerer hele vejen igennem, også når der er brug for lidt ekstra vejledning.

Vi skal nok sørge for, at Heaven får dine meget flotte ord videre. Vi er sikre på, at hun bliver rigtig glad for at læse dem.

Tusind tak for din tillid til Flypenge, og hvor er vi glade for, at sagen endte med et godt resultat og en kompensation til dig.

Sagen blev vundet.

Sagen blev vundet.
Jeg var meget tilfreds med de løbende opdateringer og ikke mindst udfaldet. Det har taget næsten 3 år, men Flypenge.dk har gennem alle 3 år, været informative om, hvor de var i processen og det endte med at jeg fik udbetalt beløbet.

30 juli 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst for din tålmodighed gennem næsten tre år.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har følt dig godt informeret under hele forløbet. Når en sag tager så lang tid, er det ekstra vigtigt for os, at vores passagerer ved, at sagen ikke står stille eller er blevet glemt, men at vi fortsat følger op og arbejder videre, indtil der foreligger et resultat.

Nogle sager kræver desværre en hel del mere vedholdenhed end andre, og tre år er lang tid at vente. Derfor er vi selvfølgelig også ekstra glade for, at vi kunne holde fast hele vejen og til sidst vinde sagen og få din kompensation hjem.

Tusind tak for din tillid til os gennem hele processen og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os.

SNYDER DIG FOR PENGE

SNYDER DIG FOR PENGE
Jeg kan ikke anbefale dette til nogen
Jeg forstod ikke hvor den pludselig regning kom fra da jeg kun havde kikket på siden for flere måneder siden
Ud af det blå kommer en mail med at jeg skal betale jeg kontakter dem og de siger de ville vende tilbage det skete ikke dagen efter var beløbet steget med 3 gange så meget

Kære Leonora

Vær klar på over 2000 kroners faktura

Kommer bare et flere tusind beløb som faktura. Efter jeg ikke har modtaget deres mails eller andet

6 augustus 2026

Kære Torben

Dårlig oplevelse

Jeg har svært ved at forstå, at så mange kunder ender i inkasso på grund af mangelfuld information om jeres ydelse. Det virker som om, I bør tage ansvar for den måde, I informerer jeres kunder på, i stedet for at lade dem stå tilbage med en ekstra regningen. Mistede selv 1400kr fordi jeg havde skiftet mail.

5 augustus 2026

Kære Tobias

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kørt sagen professionelt og…

Har kørt sagen professionelt og samtidig med åben informationer under forløbet, gav en god tryghed

4 september 2025

Hej Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord om vores arbejde.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet sagsbehandlingen som professionel, og at vores løbende information undervejs har været med til at skabe tryghed gennem hele forløbet.

Vi ved, at en kompensationssag nogle gange kan tage tid, og derfor er det vigtigt for os, at vores passagerer føler sig godt informeret og ved, at der fortsat bliver arbejdet på sagen, også i de perioder hvor man afventer svar fra flyselskabet eller andre involverede parter.

At du har følt dig tryg ved at overlade sagen til os, betyder rigtig meget. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores passagerer, så de kan overlade arbejdet og kampen med flyselskabet til os.

Tusind tak for din tillid og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Jeg kan på ingen måde anbefale Flypenge - Læs de negative anmeldelser inden du bruger deres service.

Desværre kan jeg se, at jeg langt fra er den eneste, der har haft en dårlig oplevelse.

Jeg kontaktede Flypenge, fordi vores fly blev aflyst i forbindelse med en skiferie, og vi ankom mere end 15 timer senere end planlagt. Vi mistede derfor en hel feriedag. Vi havde allerede fået refunderet prisen for vores flybilletter, men da jeg så Flypenges reklamer om hjælp til kompensation ved flyforsinkelser og aflysninger efter EU-forordning 261/2004, oprettede jeg en sag hos dem og vedhæftede alle relevante bilag.

Kort tid efter blev jeg kontaktet af Heaven, som overtog sagen. Fra første samtale oplevede jeg tonen som meget direkte og anklagende. Jeg sad tilbage med en følelse af, at jeg nærmest blev beskyldt for bevidst at forsøge at snyde, selv om jeg hele tiden forklarede, at jeg var i god tro, og at mit eneste ønske var at få hjælp til at søge kompensation for den tabte feriedag.

Det, jeg har haft sværest ved at acceptere, er, at mit spørgsmål aldrig blev besvaret. Jeg spurgte gentagne gange, hvorfor Flypenge ikke blot kunne oprette eller behandle en sag om kompensation efter EU-forordning 261/2004, når det var den hjælp, jeg havde henvendt mig for at få. I stedet blev der konsekvent henvist til, at der var tale om en dobbeltoprettelse, uden at de reelt forholdt sig til mit spørgsmål.

Jeg oplevede desuden, at kommunikationen gennem hele forløbet primært handlede om at få mig til at indrømme, at jeg havde begået en fejl. Det var efter min opfattelse både ubehageligt og uprofessionelt.

Sagen er nu så principiel, at jeg har valgt at indbringe den for Nævnenes Hus, som må tage stilling til, om Flypenge er berettiget til at opkræve et salær i en situation som denne.

Om lidt vil Alma - som er Flypenge's AI-chatrobot besvare denne anmeldelse, med et eneste formål om, at de har gjort alt korrekt, og at ansvaret alene ligger hos mig som kunde. Det er i hvert fald det indtryk, man får, når man læser deres MANGE svar på andre kritiske anmeldelser. De fremstår meget ens og fokuserer alene på at afvise kritikken frem for at forholde sig til kundens oplevelse eller forsøge at finde en løsning.

Det er naturligvis op til andre at vurdere, men min oplevelse har været så dårlig, at jeg ikke kan anbefale Flypenge.

3 augustus 2026

Kære Line

Inden vi forholder os til selve sagen, vil vi gerne slå én ting fast: Respekt går begge veje. Vi forventer, at vores medarbejdere møder alle passagerer med ordentlighed, tålmodighed og respekt, og vi forventer det samme den anden vej. Vi hjælper hver dag rigtig mange passagerer, og heldigvis har langt de fleste en god og konstruktiv dialog med os, også når vi er uenige. Men utilfredshed med en sag er ikke et fripas til personlige, nedladende eller respektløse kommentarer til de medarbejdere, der forsøger at hjælpe. Vi har nultolerance over for den form for adfærd. Ønsker man hjælp, forståelse og en konstruktiv løsning, er et ganske fornuftigt udgangspunkt at møde de mennesker, man beder om hjælp, med samme respekt, som man selv forventer at blive mødt med.

Nu til sagen: Selve problemstillingen er faktisk ganske enkel.

Du oprettede en sag hos os, fordi du ønskede vores hjælp til at få kompensation efter EU-forordning 261/2004 samt dækning af dine udgifter. Du havde allerede fået billetprisen refunderet, og da denne oversteg de ekstraudgifter, du havde haft, var det aldrig en mulighed for os at få dækket. Du påstår så at du mener at have fået en erstatning for 1 dag og det er det eneste du har søgt. Du kan ikke få erstatning for mistet dag, kompensation og refusion af billetten.

Da vi kontaktede SAS for at forfølge kravet du har anmeldt, oplyste SAS imidlertid, at der allerede var fremsat krav direkte hos dem eller igennem en anden aktør og derfor afviser de vores krav.

Det stiller os i en ret simpel situation: Vi kan ikke fremsætte og forfølge et krav på dine vegne, når flyselskabet samtidig oplyser, at det samme krav allerede er fremsat andetsteds. Hvis SAS' oplysninger ikke er korrekte, har vi derfor brug for dokumentation fra dig, så vi kan afklare det og arbejde videre med kompensationskravet.

Det er altså svaret på det spørgsmål, du skriver, at vi aldrig har besvaret. Vi har ikke afvist at hjælpe dig med kompensation efter EU-forordning 261/2004. Tværtimod.
Vi er også nødt til at kommentere på din beskrivelse af dialogen med Heaven.

Du fremstiller det, som om vores medarbejder har været anklagende, mens du blot har forsøgt at få svar på dine spørgsmål. Det er ikke et forløb, vi kan genkende. Vi har gentagne gange forsøgt at forklare situationen og finde en løsning med dig, men dialogen har desværre været meget vanskelig.

Kritik af Flypenge, vores betingelser eller vores vurdering af din sag er helt legitim. Personlige og nedladende kommentarer rettet mod vores medarbejdere, herunder kommentarer om deres navne, er derimod under det niveau, vi ønsker at føre en dialog på. At være utilfreds med en virksomhed giver ikke carte blanche til at tale nedladende til de mennesker, der arbejder der.

Det er samtidig værd at bemærke, at vores telefonsamtaler optages. Hvis sagen skal behandles af Nævnenes Hus eller en anden relevant instans, kan det faktiske kommunikationsforløb derfor dokumenteres og fremlægges i det omfang, det er relevant og tilladt. Vi er helt trygge ved, at dialogen bliver vurderet på baggrund af det, der faktisk er blevet sagt.

Det er derfor også lidt paradoksalt at læse, at vi ikke har forsøgt at finde en løsning. Vi har forsøgt dialogen flere gange, herunder ved at kontakte dig telefonisk netop med henblik på at finde en løsning. En konstruktiv dialog kræver imidlertid en vis imødekommenhed fra begge sider.
Og hvad angår din bemærkning om vores svar på negative anmeldelser: Ja, vi svarer, når vi mener, at en anmeldelse indeholder faktuelle fejl eller udelader væsentlige dele af et sagsforløb. Det kommer vi også til fremover. Det er ikke manglende evne til at modtage kritik. Det er retten til at svare på den.

Du har fortalt din version af forløbet. Dette er vores.

Super god oplevelse!

Super god oplevelse! Flypengr var yderst ihærdige i processen med at få udbetalt kompensation og hurtige til at vende tilbage på mine henvendelser. Ville helt klart bruge dem igen i fremtiden.

30 juli 2026

Hej Lukas

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Flypenge, og særligt at du fremhæver vores ihærdighed. Nogle flyselskaber gør desværre processen mere besværlig og langvarig, end den burde være, og derfor er vedholdenhed en ret vigtig del af vores arbejde. Vi bliver ved med at følge sagen, indtil vi har gjort, hvad vi kan for at sikre vores passagerer den kompensation, de har ret til.

Vi er også rigtig glade for, at du har oplevet hurtige svar, når du har kontaktet os. God service handler for os ikke kun om at vinde sagen, men også om at være tilgængelige og sørge for, at vores passagerer føler sig godt hjulpet gennem hele forløbet.

At du ville vælge os igen, hvis uheldet skulle være ude, er noget af den bedste feedback, vi kan få.

Tusind tak for din tillid, din anbefaling og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde en god snak med Heaven som…

Havde en god snak med Heaven som virkede meget professionel og havde styr på sit arbejde. Hun hjalp mig igennem det hele, og kunne klart anbefale at bruge dem igen

28 juli 2026

Hej Filip

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det gør os utrolig glade at høre, at du havde en god oplevelse med Heaven. Vi er stolte af vores medarbejdere, og det betyder derfor meget, når deres faglighed, engagement og hjælpsomhed bliver fremhævet.

Vi skal selvfølgelig sørge for, at Heaven får dine rosende ord videre. Vi er sikre på, at det vil gøre hendes dag.

Tusind tak for din anbefaling og for den tillid, du har vist os. Vi ser frem til at hjælpe dig videre med din sag og håber, at vi snart kan komme med en god nyhed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For 5 år siden skulle jeg rejse med…

For 5 år siden skulle jeg rejse med SAS. De aflyste turen i sidste øjeblik. Jeg kunne ikke få erstatning eller pengene tilbage.
Jeg gik til flypenge. 5 år og retsag, så fik jeg mine penge igen.

Jeg ville aldrig selv kunne gøre dette.
De har været super informative hele vejen igennem. Svarer altid hurtigt på spørgsmål og tonen er altid fin. Vil 100% anbefale dem

Hej Klaus

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din anbefaling. Det betyder utrolig meget for os.

Sager som din er et godt eksempel på, hvorfor vi gør det, vi gør. Nogle flyselskaber gør desværre processen unødigt lang, og i nogle tilfælde er en retssag den eneste vej til det resultat, passageren har krav på. Fem år er lang tid at vente, men vi giver ikke op, når vi mener, at vores passagerer har retten på deres side.

Det glæder os derfor ekstra meget at høre, at du har oplevet os som informative gennem hele forløbet, og at du har været tilfreds med både vores kommunikation og svartider. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig opdateret, når en sag strækker sig over flere år.

Vi er især glade for, at vi kunne hjælpe dig med at opnå et resultat, som du selv vurderer ville have været svært at få alene. Det er præcis derfor, vi er her.

Endnu en gang tusind tak for din tillid og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig mange gode rejser fremover.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De er OK

Hvad gør de godt: De er vedholdende og gør hvad de lover. De er venlige og svarer altid på mail indenfor ca. et døgn.
Hvad kan de forbedre: Da sagsbehandlingen tager lang tid, vil det være dejligt med en opdatering f.eks. en gang om måneden. Derudover oplevede jeg at de var henholdende med at få sagen afsluttet og det var først da jeg lagde pres på dem at sagen pludselig og på 10 minutter blev afsluttet.
Mvh Flemming

Hej Flemming

Kære Flemming

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores medarbejdere. Det betyder meget for os, at du oplevede os som vedholdende, og at du har været tilfreds med både vores kommunikation og svartider. Det er noget, vi arbejder målrettet med hver eneste dag.

Vi tager også din feedback til os. Vi forstår godt ønsket om hyppigere opdateringer, når en sag strækker sig over længere tid. Samtidig forsøger vi at finde den rette balance, så vi ikke sender opdateringer uden reelt nyt, men naturligvis holder vores passagerer orienteret, når der sker udvikling i sagen.

Vi vil dog gerne knytte en kommentar til din oplevelse af sagens afslutning. Da vi var i dialog i juni, havde Lufthansa allerede anerkendt dit krav. På det tidspunkt afventede vi alene, at flyselskabet gennemførte betalingen, hvilket desværre først skete omkring tre uger senere. Sagen blev derfor ikke afsluttet som følge af din henvendelse, men fordi betalingen fra flyselskabet var modtaget og sagen dermed kunne færdigbehandles.

Vi er naturligvis lidt ærgerlige over, at vi ikke fik den sidste stjerne med på vejen. Hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at gøre oplevelsen til en 5-stjernet en af slagsen, hører vi meget gerne fra dig. Vi bruger al konstruktiv feedback til at blive endnu bedre.

Tusind tak for din tillid og for, at du valgte Flypenge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg talte med en søde dame som hedder…

Jeg talte med en søde dame som hedder heaven og hun var ærligt talt den sødeste og var meget hjælpsom. 10/10 oplevelse rigtige godt kundeservice

Hej Mohamad

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det gør os utrolig glade at høre, at du havde en så god oplevelse med Heaven. Vi er meget stolte af vores medarbejdere, og det betyder derfor ekstra meget, når deres engagement og hjælpsomhed bliver bemærket.

Vi skal selvfølgelig nok sørge for, at Heaven får dine flotte ord videre. Vi er sikre på, at de vil bringe et stort smil frem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din tillid til Flypenge. Vi håber, at vi også kan leve op til de høje forventninger resten af vejen gennem din sag.

Det er scam

Det er scam. Tastede flynummer ind men fandt ud af at de tog en stor del af kompensationen, som man selv kan få det hele af fra flyselskabets hjemmeside. Over 6 måneder senere får jeg en rykker og inkasso trussel 😂
Hvor er det elendigt

9 september 2025

Kære Rasmus

Vi er kede af, at du har fået den oplevelse, men der er flere ting i din anmeldelse, som ikke giver et retvisende billede af forløbet.

Vi tager ikke betaling for blot at indtaste et flynummer. Når en sag oprettes hos os, accepteres vores handelsbetingelser, og vi går straks i gang med at undersøge flyvningen og det juridiske grundlag for et eventuelt krav. Hvis der mangler oplysninger for at kunne føre sagen videre, kontakter vi passageren flere gange, før en sag lukkes.

En faktura bliver ikke udstedt seks måneder senere uden forudgående kommunikation. Inden en faktura sendes, udsender vi flere påmindelser og et varsel, så passageren har mulighed for enten at indsende de manglende oplysninger eller kontakte os, hvis der er spørgsmål.

Hvad angår vores honorar, fremgår det tydeligt af vores hjemmeside og handelsbetingelser, inden en sag oprettes. Det er derfor noget, man accepterer, inden vi påbegynder arbejdet.

Hvis du ønsker, at vi gennemgår dit konkrete sagsforløb sammen med dig, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det tager tid men hjælpen er stor og…

Det tager tid men hjælpen er stor og det virker

8 juli 2026

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at du oplever, at vores hjælp har gjort en forskel.

Du har helt ret i, at nogle sager desværre tager tid. Vi ville naturligvis ønske, at alle flyselskaber udbetalte kompensation med det samme, men virkeligheden er ofte en anden. Derfor bliver vi ved med at følge sagen til dørs og kæmpe for vores passagerers rettigheder – også når det kræver ekstra tålmodighed.

Det betyder derfor meget for os, at du anerkender både indsatsen og resultatet. Tusind tak for din tillid og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rykker for ingenting.

Jeg lavede en sag på hjemmesiden, taster original afgang og den nye forsinket afgang. Hjemmesiden siger derefter at jeg ikke har ret til erstatning, da det er under 3 timer.

Jeg tænker tak for info og lader det ligge.

Her 2-3 måneder efter at jeg har taste de oplysninger, modtager jeg en rykker (regning) i min e-boks, har ikke modtaget original regning direkte fra firmaet.

De mener jeg ikke har indsendt tilstækkelige oplysninger så de kan køre min mulige kompenstations sag. Men deres hjemmeside har allerede fortalt mig at jeg ikke har ret til kompensation, så jeg er meget udforstående overfor hvilke nye oplysninger, der vil ændre på 2 ting der ligger super fast. Original afgang tidspunkt og nyt afgangstidspunkt.

Jeg vælger at indsende og deres eneste respons er at jeg har acceperet handelsbetingelser og det med SMÅT.

De vil ikke svare på om de har sendt original regning eller hvilke nye oplysninger jeg manglede at sende som kan ændre på original afgangstidspunkt og forsinket afgangstids, som jo selvfølgelig ikke er muligt.

OPDATERING:

Efter samtale med firmaet er min regning blevet krediteret, jeg afventer evt. nyt sagsforløb

14 juli 2026

Hej Anders

Vi er glade for, at vi fik mulighed for at tale sammen i går, og at Heaven kunne gennemgå sagen med dig. Det er altid rart, når en dialog kan skabe klarhed, og vi er særligt glade for, at vi fandt en løsning, som gjorde, at vi kunne fortsætte arbejdet med din sag.

Vi mener dog ikke, at anmeldelsen giver et retvisende billede af forløbet.

Når en sag oprettes hos Flypenge, foretager vi en indledende vurdering ud fra de oplysninger, der indtastes. For at kunne behandle sagen endeligt og fremsende et krav til flyselskabet, har vi dog brug for yderligere dokumentation. Derfor modtager alle passagerer en velkomstmail med information om, hvilke oplysninger vi mangler, og hvis vi fortsat ikke modtager dem, sender vi flere rykkere samt et varsel, inden der eventuelt udstedes en faktura.

Vi er derfor glade for, at vi fik talt sammen, afklaret misforståelserne og kunne kreditere fakturaen, så vi i stedet kan fortsætte arbejdet med at forfølge dit kompensationskrav. Det er trods alt det, der er det vigtigste, og vi ser frem til at hjælpe dig videre i sagen.

Tak for den gode dialog, og vi håber naturligvis, at vi snart kan vende tilbage med et positivt resultat.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God behandling

Jeg har været tryg ved flypenge.dk fra første færd. Sympatiske medarbejdere.
Jeg mangler blot detaljer om forløbet med sagen mod Lufthansa. Det kunne have været spændende at følge lidt med i, hvordan Flypenge har kommunikeret med Lufthansa under forløbet.
Jeg fik 2100 kr I kompensation🙂
Karen Björk

Kære Karen

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores medarbejdere. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg gennem hele forløbet. Netop tryghed, god kommunikation og en personlig service er noget, vi lægger stor vægt på.

Vi er også glade for, at det lykkedes os at sikre dig de 2.100 kr. i kompensation fra Lufthansa.

Vi tager samtidig din feedback til os. Vi kan godt forstå, at det kunne have været spændende at få et større indblik i, hvad der konkret skete undervejs i dialogen med flyselskabet. Det vil vi tage med i vores overvejelser om, hvordan vi kan gøre vores statusopdateringer endnu mere informative, uden at de bliver for tekniske.

Vi må dog indrømme, at vi er lidt nysgerrige på, hvad der manglede for at gøre oplevelsen til en 5-stjernet en af slagsen. Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at dele det med os. Vi lytter altid til konstruktiv feedback, fordi vi gerne vil blive endnu bedre.

Endnu en gang tusind tak for din tillid og for, at du valgte Flypenge.

God oplevelse !

Blev forsinket over 6 timer med fly i februar. Kontaktede Flypenge som på ca 3 mdr skaffede mig kompensation for 3 personer. Fik udbetalt
6300 kr i alt.
Som dokumentation sendte jeg kopi af flybillet, screenshot af boardingtavle i lufthavn, og det var det. Var i kontakt med Flypenge ca 3-4 gennem gennem forløbet. De bedste anbefalinger herfra.

Hej SP

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe dig og dine medrejsende med at få den kompensation, I havde ret til – og at det hele blev afsluttet på omkring tre måneder. Det er en rigtig flot sagsbehandlingstid, som vi naturligvis er glade for at kunne levere.

Vi er også glade for, at du oplevede processen som enkel. Vores mål er netop at gøre det så nemt som muligt for vores passagerer, så vi kan tage os af det juridiske og den løbende dialog med flyselskabet, mens passageren blot skal hjælpe os med den nødvendige dokumentation.

Det betyder også meget for os, at du fremhæver kommunikationen undervejs. Vi bestræber os altid på at holde vores passagerer orienteret og være tilgængelige, hvis der opstår spørgsmål, så hele forløbet opleves trygt og overskueligt.

Tusind tak for din tillid og for din varme anbefaling. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber selvfølgelig, at du får nogle mere punktlige flyrejser fremover.