1,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en Arsenal FC…

Jeg har bestilt en Arsenal FC fodboldtrøje til min søn for næsten en måned siden. Jeg har fået en mail fra dem, hvor de beder mig kontakte min lokale omdeler. Jeg har forsøgt at ringe, men der er ingen, der svarer telefonen.
Det er et virkelig dårligt firma. Jeg vil ikke anbefale at bestille fra dem – det virker som snyd, så hold jer væk.

7 april 2026

Totalt svindelforetagende

Totalt svindelforetagende, Jeg bestilte en Liverpool 22/23 trøje og blev sendt til betaling......Betalte 336,31 kr. og da jeg så gik ind på min konto i firmaet står der at jeg ikke har bestilt noget. Kan se på mit kontoudtog at det firma der har trukket beløbet er et kinesisk firma der kalder sig Penfiletop fra Hangzhou og der er afregnet i kinesiske juan......Hold jer langt væk fra DK Fodboldshop

13 oktober 2022

Kan Ikke anbefales

Kan Ikke anbefales
Jeg bestilte 20 april og modtag varen 5 uger senere. For at modtage varen, skulle der betales toldafgift på 175,- forsendelsen var fra Kina.
Den pris der står på hjemmesiden passer ikke, der bliver trukket i US-dollars på det kort man oplyser og ikke samme kurs som på siden.

26 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke fra denne hjemmeside !!!!

Bestilte et sæt West Ham trøje og bukser som 'Guest', og fik ingen kvittering - Bestilte igen efter at have oprettet konto, og mailede kontaktperson florian175#gmail.com, om at hvis der skulle optræde 2 ordrer til mig, skulle den ene annuleres. - Resiltat 2 sæt trøjer/bukser i kopi - ikke original som på hjemmesiden. - Der er IKKE mulighed for returnering på hjemmesiden, man bliver blot kostet rundt....Har skrevet til kontakt, men hører intet.

27 juni 2016

Svineri

HOLD JER VÆK

Er ret sikker på, at denne side er det rene fup.. Oprettede mig på siden, og bestilte. Heldigvis et lille beløb. Efter bestilling, kunne jeg ikke forstå, at jeg ikke modtog en mail, med min ordre, så ville logge på igen. Det kan man så ikke, efter man har bestilt. Det undrede mig. Jeg skulle have tjekket her først. Har nu spærret mit kort, og håber de ikke har nået at hæve.

19 augustus 2015
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

"Prisen for god til at være sand" holder desværre...

Jeg fik desværre ikke undersøgt denne side på Trustpilot inden jeg bestilte et Juventus fodboldsæt. Prisen havde lokket mig forbi, da det kun kostede ca 1/3 af eks. Unisport.
Det er nu længe siden jeg har bestillt. Modtog ingen rigtig kvittering, og har fortsat heller ikke modtaget varen. Firmaet har ej heller besvaret mine mails, men pengene kunne de selvfølgelig godt finde ud af at rage til sig...

8 oktober 2014

KØB ALDRIG FRA: fodboldtrojer.info

Jeg har bestiller en fodbolds trøje med USA's udebane. De har trukket pengen, men jeg har aldrig modtaget en mit produkt og heller ikke fået en ordrebekræftelse. De er har heller ikke svaret på mine mails.
Det er et kæmpe fup nummer!

13 juni 2014

Hold jer væk

Bestilte 1 par Nike fodboldstøvler d. 6/4-14, fik at vide på mail de ville blive sendt inden 24 timer og modtog også en fin ordrebekræftelse, MEN de trak pengene på mit kort, og selvom jeg skrev 3-4 mails om jeg ville annullere købet osv da jeg fik at vide det var kopistøvler osv fik jeg intet svar :-( . Jeg har stadig ikke set skyggen af støvlerne.…total fup og kopivarer åbenbart.. Jeg lavede en indsigelse via min bank og de "dækkede" mit tab med 6 mdr forbehold.

HOLD JER VÆK FRA DEN FUP BUTIK!!!!!!

2 mei 2014
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

OK tilfreds

Der var ingen reaktion, da jeg henvendte mig med et spm. lige efter bestilling. Der gik 3 uger før fodboldsættet med tryk kom, men så var det også et helt i orden produkt til en billig pris. Så endte med at være fint tilfreds trods ingen reaktion og lidt lang tids venten.

23 april 2014

FUP firma

Jeg bestilte min trøje for meget lang tid siden, den er stadig ikke dukket op. Jeg tjekkede så mine tidligere ordre for at se, hvor lang den var i "procesen". Den var der slet ikke, der stod ingen tidligere ordre, men tjekker jeg min bankkonto, så er jeg blevet hævet for pengene.
Rigtig dårlig oplevelse omkring dette firma!!
Også det, at det ikke er muligt at ringe eller kontakte dem gør mig sur. Jeg kan ikke ringe og høre hvad der foregår, jeg må bare vente på noget, som nok aldrig kommer.

15 april 2014

Fup-firma

Jeg kan anbefale alle, at holde sig fra at bestille fodboldtrøjer fra denne hjemmeside. De reagerer ikke på henvendelser, og overholder ikke deres leveringstider.
Jeg bestilte et Barcelona fodboldsæt til min søn i midten af december, som skulle bruges som julegave. Da vi nærmer os jul, og min status på bestillingen stadig er i "process", skriver jeg til dem og forhører mig om status, men intet svar. Jeg kigger lidt nærmere på hjemmesiden, og f.eks. står der intet under "om os" og flere ting gør mig bekymret over jeg har benyttet min kortdetaljer. Den 23.12 skriver jeg igen, og annullerer min ordre, stadig intet svar.

Jeg køber en anden fodboldtrøje til min søn, så han kan få sin julegave. Den 28. december kommer der lige pludselig en pakke fra dem med en Barcelona trøje og shorts, med fejl i trykket på ryggen af blusen (der står Olive, i stedet for Oliver :O), og er overbevist om det er et kopisæt.....

7 januari 2014
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service, men jeg fik min trøje..

Bestilte en Napoli trøje på deres side i starten af december måned. Jeg endte med først at få den igår 02/01.. Det var altid noget at jeg fik den. Men forstår ikke hvorfor de ikke gider at svarer på mail?.Og de skrive leveringstid inden for 48 timer, men der gik 1 måned før jeg fik den..

vil nok anbefale jer, at i holder jer væk fra denne side, da nogle bliver snydt og andre får sine ting. Syntes det en alt for stor risiko at tag..

3 januari 2014

Køb aldrig noget her....

Jeg bestilte en fodboldtrøje den 13. nov. 2013, det var en julegave.
I aften den 23. dec. er trøjen ikke dukket op.
De svarer ikke, når man kontakter dem.
Så køb ikke her.

23 december 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Da jeg ''endelig'' fik trøjen er der huller i.....

Jeg havde bestilt en fodboldtrøje hjem til en kammerat i fødselsdags gave, bestilte den 2-3 uger før den skulle gives, men som de skriver går der op til 10 arbejdsdage (2uger) så masser af tid mente jeg.
Men da dagen kom, hvor han skulle have trøjen, var trøjen ikke ankommet.
Jeg måtte beklage overfor min kammerat at jeg ikke havde en gave til ham, men jeg tænkte, den nok skulle komme en af dagene ugen efter (uge 3).
Efter en mdr (21 arbejdsdage ca.) valgte jeg at skrive til fodboldtrøjer for at høre om de havde glemt mig, og nu når der var gået en mdr, om de ikke vil sætte pengene tilbage på min konto, da jeg ikke var interesseret i den mere. Efter endnu et døgn skrev jeg igen til dem for at høre, om de havde læst min mail og om de ikke gad give en melding tilbage. Dagen efter igen, skrev jeg til dem igen igen at nu ville jeg snart have et svar tilbage fra dem, at det ikke kunne passe man ikke engang kunne få nogen respons.
Lidt over en måneds tid senere kom den med posten. Da jeg fik den pakket ud, var der små huller i den omkring ærmerne og i syningerne, så er ret sikker på at det er noget billig kopi vare.

Så vil alt i alt sige at jeg er ret utilfreds med den behandling jeg har fået og vil ikke anbefale andre at handle med dem. Man risikerer at blive snydt.

22 december 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.