Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan godt lide butikken og de fungerede lige så fint med at bestille over nettet. Kunne nok godt ha valgt et sted hvor min vare var på lager, men vil gerne støtte lokalt og kunne hente min vare i butik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering Købte fuglefoder uden skaller, der er så mange forskellige frø i og det er fint og lækkert uden støv, det er anden gang jeg køber det, det er ikke sidste og så er prisen virkelig go... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varerne fejler ingenting og blev sendt afsted samme dag som bestilt. Dog var de undervejs i en hel uge med Post Nord, hvilket nok skyldtes dårlig håndtering hos Post Nord, dog kunne jeg heller ikke k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan fortælle det kort:den bedste honning, jeg har købt. Dejlig konsistens, en smag der siger SPAR TO, et 13 tal Prisen, ganske anstændig Let at bestille. Tja, mine smagsløg ER VILDT BEGEJ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel
  2. Dierenverzorgingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Bæredygtigt foder og tilbehør til dyr i alle størrelser og former. Webshoppen har hele NettoFoders sortiment og forhandler således lokalt dansk produceret foder med minimum CO2 indhold og altid fri for pesticider. Ud over sortimentet fra Nettofoder forhandler vi også en række andre kvalitetsvare så du kan handle foder og tilbehør samme sted og spare på fragt og besværet med at handle flere steder. Vores fysiske butik har samme sortiment, så du kan være sikker på at kunne finde samme vare online og fysisk. Vil du undgå at køre forgæves kan du sikre dig at butikken har det på lager, ved at kigge under lagerstatus på et produkt. I Webshoppen har vi lavet synlige mængderabatter, så du nemt orientere dig om du skal have en eller flere. FoderVen føre et stort sortiment produceret af den lokal foder producent NettoFoder. Det er vores vision at lever lokalt produceret foder til konkurrencedygtige priser. Vores butik har åbent alle dage fra 08:00 til 20:00 for selvbetjening og har man brug for lidt hjælp i butikken kan man kontakte personale på telefon mellem 8 og 16 i hverdagene. Har man brug for konsultation eller vejledning kan man via mail kontakte os for yderligere assistance.

4,7

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Let og enkelt

Let og enkelt at bestille og super hurtig levering 👌

17 maart 2026

Hej Angelene,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er dejligt at høre, at du oplevede det som let og enkelt at bestille – og at leveringen var super hurtig 👌

17 maart 2026

Hej Henri,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen – det er lige præcis det, vi går efter.

Hej Lasse,

Tak for de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig og god service, præcis sådan vi gerne vil have, det skal være.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og hurtig service!

Fin og hurtig service!
Et enkelt produkt var delvist udsolgt, men vi fandt hurtigt en løsning, via mail.
Jeg tænker at handle hos jer igen!

2 maart 2026

Hej Pierre,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og god service, og at vi fik fundet en løsning på det produkt, der var delvist udsolgt.

Hurtig og venlig service

10 februari 2026

Kære Sidse,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Det glæder os meget, at du oplevede både hurtig og venlig service, det er lige præcis det, vi gerne vil levere hver gang.

Vi sætter stor pris på din opbakning og håber at byde dig velkommen igen.

En rigtig

En rigtig. God og personlig service!

2 februari 2026

Hej Johannes,

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet en god og personlig service, det sætter vi stor pris på. Det er vigtigt for os, at man føler sig godt behandlet hele vejen igennem.

Tak for de 5 stjerner!

Tak for det!

Jeg fik hurtigt det jeg havde bestilt og alt var som det skulle være. Tak for det.

5 januari 2026

Hej Maja,

Mange tak for de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du hurtigt fik det, du havde bestilt, og at alt var, som det skulle være. Det er præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give.

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering, tak for handelen vi ses.
Og tak til Camilla for nytårshilsen 🤗
Godt nytår til dig og jer.

2 januari 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at både betjening og levering levede op til forventningerne – og jeg giver selvfølgelig rosen og nytårshilsenen videre til Camilla 🤗
Også et rigtig godt nytår til dig.

Super frøblanding

11 december 2025

Hej Kjeld

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Skønt at vide, at frøblandingen lever op til dine forventninger, det glæder både os og fuglene 🐦

Fin webshop

God pris og dejligt, at jeg kunne afhente lokalt

6 december 2025

Hej Conny

Tak for de pæne ord og din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du synes godt om webshoppen, prisen og muligheden for lokal afhentning. Vi er glade for, at det fungerer godt for dig.

Rigtigt gode varer til fair priser

Rigtigt gode varer til fair priser
Varerne bliver altid leveret som aftalt
Der er super godt udvalg til høns…
Så her køber jeg fremadrettet 🐓

10 februari 2025

Hej Helle,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og tak for de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både varerne, priserne, leveringen og udvalget til høns 🐓 Det betyder meget for os, at du har valgt os som fast leverandør fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ukompliceret selvbetjening og venlig…

Ukompliceret selvbetjening og venlig understøttelse i tilfælde af problemer.

7 november 2025

Hej Rainer,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du oplever vores selvbetjening som ukompliceret, og at hjælpen er der, hvis der opstår spørgsmål eller problemer. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, det fungerer.

Hej Tina 🌾

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det glæder os, at alt gik hurtigt og uden problemer, præcis sådan vi ønsker, det skal være for vores kunder.

Ordentlig forretning

Rimelige priser, venlig mod almindelige mennesker, der ikke er direktør til hverdag. Tak for ikke at hoppe på inflationstoget ❤️
Hurtig levering. Mor er glad.

29 oktober 2025

Hej Rosa 🌾

Tusind tak for din varme og fine anmeldelse!

Vi sætter virkelig pris på dine ord - både om vores priser og service. Vi gør os umage for at holde priserne rimelige og bevare den personlige, jordnære tilgang, så det betyder meget at høre, at det bliver værdsat.

Hvor er det dejligt at høre.

Fantastisk service

Havde bestilt to foderspande men der kom kun en. Jeg kontakter kundeservice og de kan godt se der er sket en fejl. Spand nr. 2 er på vej
Fantastisk god service

28 oktober 2025

Hej Anne-Grethe

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede god service, selvom der var sket en fejl med din levering. Vi gør altid vores bedste for at få rettet op hurtigt, når noget smutter, så det er skønt at høre, at du er tilfreds med forløbet.

Hej Sune,

Mange tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Vi bestræber os altid efter, at gøre vores kunder fuldt tilfredse.

Louise

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg er urolig for denne foderblanding.

Jeg har handlet vildtfuglefoder uden korn og skaller. Jeg syntes, beskrivelse af produkt lover et godt og varieret foder til de vilde fugle.
Der er noget i blandingen, der puffer op, nok når det bliver fugtigt.
Jeg tænker, det er rigtig skidt for fuglenes maver.
Jeg håber, de undlader at spise det.
Noget bliver smidt på jorden. Dvs der ligger foder tilbage, som jeg også havde håbet at undgå.

I forhold til Foderven, var alt okay, ligesom levering var hurtig.

20 oktober 2025

Hej Pia,

Tak for din besked og fordi du deler din oplevelse - det sætter vi stor pris på.

Der er dog ingen grund til bekymring. Det du beskriver, lyder til at være de tørrede majs og ærter, som godt kan svulme lidt, når de bliver fugtige. Det er helt normalt og ufarligt for fuglene.

At der ligger lidt foder tilbage på jorden, er også helt normalt. Fuglene sorterer ofte i foderet og spiser det, de bedst kan lide, mens resten bliver liggende, ofte til glæde for andre slags fugle. De bliver hurtigt lidt kræsne og vælger kun de frø, de allerbedst kan lide, så det kan være svært helt at undgå, at der ligger lidt tilbage.

Det er dog meget værdifuldt for os at få den slags tilbagemeldinger, så vi kan tage det videre til producenten og følge op på kvaliteten af blandingen.

Jeg er glad for at høre, at alt andet forløb som det skulle med levering og service.

Med venlig hilsen,
Kundeservice, FoderVen.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.