Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan godt lide butikken og de fungerede lige så fint med at bestille over nettet. Kunne nok godt ha valgt et sted hvor min vare var på lager, men vil gerne støtte lokalt og kunne hente min vare i butik... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering Købte fuglefoder uden skaller, der er så mange forskellige frø i og det er fint og lækkert uden støv, det er anden gang jeg køber det, det er ikke sidste og så er prisen virkelig go... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varerne fejler ingenting og blev sendt afsted samme dag som bestilt. Dog var de undervejs i en hel uge med Post Nord, hvilket nok skyldtes dårlig håndtering hos Post Nord, dog kunne jeg heller ikke k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan fortælle det kort:den bedste honning, jeg har købt. Dejlig konsistens, en smag der siger SPAR TO, et 13 tal Prisen, ganske anstændig Let at bestille. Tja, mine smagsløg ER VILDT BEGEJ... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel
  2. Dierenverzorgingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Bæredygtigt foder og tilbehør til dyr i alle størrelser og former. Webshoppen har hele NettoFoders sortiment og forhandler således lokalt dansk produceret foder med minimum CO2 indhold og altid fri for pesticider. Ud over sortimentet fra Nettofoder forhandler vi også en række andre kvalitetsvare så du kan handle foder og tilbehør samme sted og spare på fragt og besværet med at handle flere steder. Vores fysiske butik har samme sortiment, så du kan være sikker på at kunne finde samme vare online og fysisk. Vil du undgå at køre forgæves kan du sikre dig at butikken har det på lager, ved at kigge under lagerstatus på et produkt. I Webshoppen har vi lavet synlige mængderabatter, så du nemt orientere dig om du skal have en eller flere. FoderVen føre et stort sortiment produceret af den lokal foder producent NettoFoder. Det er vores vision at lever lokalt produceret foder til konkurrencedygtige priser. Vores butik har åbent alle dage fra 08:00 til 20:00 for selvbetjening og har man brug for lidt hjælp i butikken kan man kontakte personale på telefon mellem 8 og 16 i hverdagene. Har man brug for konsultation eller vejledning kan man via mail kontakte os for yderligere assistance.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid styr på leveringerne….og hvis…

Altid styr på leveringerne….og hvis ikke der er det, så fikser de det hurtig.

7 januari 2025

Antwoord van Foderven

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det sker jo en sjælden gang imellem at et eller andet ikke går som det skal. derfor er det skønt at høre, at du opleve der har været styr på leveringerne – og at vi hurtigt får løst det, hvis der skulle opstå noget. Det er lige præcis den service, vi stræber efter at levere hver gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet foder og andet tilbehør…

Jeg har handlet foder og andet tilbehør til høns mange gange, og jeg er yderst tilfreds med produkter, pris og levering HVER gang 🙏

3 januari 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det gør os virkelig glade at høre, at du er yderst tilfreds med vores produkter, priser og levering – hver gang! 🙏 Vi sætter stor pris på din loyalitet og er stolte over at kunne levere den oplevelse, du forventer.

Hej Charlotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du synes, det er dejligt nemt at bestille varer hos os. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 👍😉

Hej Christina,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi gør vores bedste for at få tingene frem hurtigt og problemfrit, så det glæder os at høre, det levede op til dine forventninger. 👍🏼

Godt med godt på

God hjemmeside, hurtig levering og super produkter.

13 december 2024

Hej Susan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hjemmeside, hurtige levering og produkter. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Luksus vildt foder

Luksus vildt foder
Vildt lækkert
Hurtigt fremme

10 december 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores luksus vildtfoder, og at det kom hurtigt frem. Vi gør os altid umage for at levere både kvalitet og god service, så det betyder meget at få så positiv feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fast delivery and good service

Fast delivery and good service. Recommended.

9 december 2024

Hi Sasa,

Thank you so much for your 5-star review!

We’re delighted to hear that you were happy with our fast delivery and good service. Your recommendation means a lot to us, and we truly appreciate your kind words.

If you ever need assistance in the future, don’t hesitate to reach out. We’re always here to help!

Best regards,
Customer Service, FoderVen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en forsinkelse i computersystemet…

Efter en forsinkelse i computersystemet og et opkald til Foderven modtog jeg min bestilling inden for et døgn. Min tak går til Emil.

6 december 2024

Hej Mario

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er glad for, at vi hurtigt kunne få løst problemet slev om der vat udfordringen med systemet, og at din bestilling nåede frem inden for et døgn. Det betyder meget for os at levere hurtig og god service.

Hvis der skulle opstå noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Super service.

Super service.
Har handlet der før, hvor jeg har købt varene og taget dem med.
Denne gang havde de ikke det hjemme jeg skulle bruge, så jeg bestilte det, fik hurtigt en besked om, at det var klart til afhentning.
Syntes det er godt koncept de har, med at man kan komme og købe/selv hente ml kl 8-20 alle ugens 7 dage.
Der kommer vi til, at handle fast til vores dyr.

3 november 2024

Hej Tina,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og koncept. Vi arbejder hårdt for at gøre det nemt og fleksibelt at handle hos os, så det betyder meget, at du sætter pris på muligheden for selv at afhente varer, når det passer dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at levere foder til dine dyr.

Tak fordi du vælger os som din faste leverandør – vi sætter stor pris på det!

Ser ud til at fodre er af god kvalitet

Ser ud til at fodre er af god kvalitet

29 september 2024

Hej Palle,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er dejligt at høre, at foderet ser ud til at være af god kvalitet. Vi gør os nemlig umage for at levere det bedste til vores kunder og deres dyr, så det glæder os virkelig, at du er tilfreds.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dansk produceret foder og hurtig…

Dansk produceret foder og hurtig levering

29 september 2024

Hej Margrethe,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores danskproducerede foder og den hurtige levering. Det betyder meget for os at levere kvalitetsfoder hurtigt og effektivt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt fungerede

Alt fungerede , også selv om jeg ændrede på ordren 👍

15 september 2024

Hej Conni,

Tusind tak for din 4-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt fungerede, selvom du ændrede på ordren. Vi gør vores bedste for at være fleksible og sikre en problemfri oplevelse, så det er skønt, at det levede op til dine forventninger. 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan fortælle det kort:den bedste…

Jeg kan fortælle det kort:den bedste honning, jeg har købt.
Dejlig konsistens, en smag der siger SPAR TO, et 13 tal
Prisen, ganske anstændig
Let at bestille.
Tja, mine smagsløg ER VILDT BEGEJSTRET.
Forsendelse, super godt.

11 september 2024

Hej Maria,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er så begejstret for vores honning – både konsistensen, smagen og prisen! Vi elsker at høre, når vores kunder er vilde med produkterne, og det lyder til, at du måske endda har fået en ny favorit. 🍯

Hvis du har brug for mere honning eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og venligt personale

Hurtig levering og venligt personale.
Det virker til vores grise er glade for fodervens smågrise blanding

6 september 2024

Hej Sandra,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at både leveringen og vores personale levede op til dine forventninger – og endnu bedre, at dine grise er glade for vores smågriseblanding! 🐖

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

.....

Gider ikke tiggeri om at anmelde diverse firmaer

5 augustus 2024

Antwoord van Foderven

Fuld forståelse for, at det kan være irriterende at modtage uønskede anmeldelsesinvitationer og e-mails fra Trustpilot. Derfor har de gjort det muligt for dig at afmelde alle markedsføringsmails og anmeldelsesinvitationer, du modtager fra Trustpilot.

nemt

nemt , hurtigt og billigt intet at klage over

7 juli 2024

Hej Maibritt,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt, hurtigt og billigt at handle hos os. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Gode priser

Gode priser, hurtig levering - whats not to like?

29 juli 2024

Hej JF,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode priser og hurtige levering.

Endnu engang tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, og de virker allerede!!!

18 juli 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet en meget hurtig ekspedition, og at produkterne allerede virker!

Endnu engang tak for din støtte, vi ser frem til at betjene dig igen.

Hej Morten,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig og god behandling. Din tilfredshed er vores prioritet, og det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Endnu engang tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Hej Maybritt,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores foder. Din tilfredshed betyder meget for os, og det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Kundeservice, FoderVen

Lees meer over geverifieerde reviews.