Handig om te bestellen, prima keuzes om te betalen. Levering vanuit Compliment is snel, Transmission als transporteur deed er lang over. Zij hebben het pas de 3e poging willen bezorgen. Het contact me... Toon meer
Al meerdere malen koffiebonen via Compliment besteld. Altijd een snelle levering en prima bonen. Helaas betaal je voor 8 stuks kilo pakken koffiebonen momenteel 91 euro (inclusief verzendkosten), vori... Toon meer
Veel keuze, prettige website, heel veel mogelijkheden om te betalen (ik ben zelf groot fan van Billink) en zelfs eigen keuze voor wanneer je het wilt laten bezorgen! Ik hoop nog heel lang hier bepaal... Toon meer
Uitstekende service! Er moest wat geschoven worden met de , omvangrijke, levering. Je wordt direct te woord gestaan door iemand die het gewoon even regelt. Kom daar maar eens om tegenwoordig. Ook een... Toon meer
Kijk. Bij Foods & Goods houden we het eenvoudig. Jij hebt spullen nodig om de zaak te laten draaien en iedereen bij de club te houden. Wij regelen dat voor je We hebben bijna alles. Eten voor in de voorraadkast en vriezer, schoonmaakproducten, spullen die je één keer gebruikt en kantoorartikelen. De kwaliteit is altijd goed. In onze online winkel vind je naast A-merken ook huismerken met een vaste, lage prijs. We zijn er voor elk team dat ’s ochtends de mouwen opstroopt Foods & Goods, Jouw groothandel in teamprestaties.
Edisonstraat 14, 8801PN, Franeker, Nederland
- 0850655746
- service@foodsandgoods.nl
- foodsandgoods.nl
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Ik bestelde 2 Phillips air up dweilen…
Ik bestelde 2 Phillips air up dweilen betaalde er ook voor en kreeg er maar 1 geleverd.
Producten op voorraad met prima…
Producten op voorraad met prima kwaliteit en keuze. En snelle levering
De jam is goed en is makkelijk in…
De jam is goed en is makkelijk in gebruik zowel thuis als op de camping. Je gooid noot meer een halve pot jam weg. Al meerdere keren besteld.
Een aangename meevaller
Het was eenvoudig om de gewenste spullen te bestellen ik kon mijn bestelling ook eenvoudig volgen en het was een hele fijne aanbieding een laag preisje voor veel producten
De bestelling was makkelijk te plaatsen…
De bestelling was makkelijk te plaatsen en de producten werden erg snel bezorgd
Service en bestellen was goed
Service en bestellen was goed. Alleen heb ik nu 6 flessen gekregen die maar 4 maanden goed zijn😅. Als ik dit had geweten had ik ze niet besteld.

Antwoord van Foods & Goods
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven. Fijn dat je bezorg datum kan bepalen.
Prima en aanbevolen bedrijf!
Ruim assortiment, snelle levering, wij zijn erg tevreden.
Prima levering & betrouwbaar
Onze bestelling is keurig volgens verwachting en afspraak afgehandeld. Prima alles volgens afspraak afgeleverd.
Goede prijzen (Kan altijd beter daar…
Goede prijzen (Kan altijd beter daar niet van) en een perfecte beleving van het hele proces van A t/m Z!
Tot de volgende keer maar weer.....
Veel keuze
Ik hoop nog heel lang hier bepaalde producten te kunnen kopen!!
Grootverpakking kopen als particulier
Alles wat je nodig hebt kan je hier vinden in grootverpakking ook als particulier. Ik bestel wel vaker drinken, snoep of chips. De levering is snel en de prijzen zijn goed! Ik ben echt zeer tevreden.
Snelle levering en prima prijzen.
Snelle levering en prima prijzen.
5 sterren waard!
Zelfs voor particulieren een fijne site!
Natuurlijk kunnen, naar mijn mening, de prijzen ietwat vriendelijker. Maar ondertussen is Compliment.nl uitgegroeid tot mijn maandelijkse "go-to" site. Complimentje!
Prima
Vanaf bestelling tot en met aflevering alles volgens afspraak. Prima verpakt.
Snel geleverd
Snel geleverd , makkelijk te bestellen en betalen en goed verpakt.
Als t weer op is bestel ik opnieuw bij jullie.
Van bestellen tot bezorgen ging voor…
Van bestellen tot bezorgen ging voor mij snel .Je strooizout erop iets van ongeveer 20 meter looppad en op de weg terug naar de blokhut kon je al zien dat het werkte.