Fay is iemand die gericht naar jou persoonlijk kijkt en advies geeft alleen gefocust op jou. Fijn om te worden gewezen op bepaalde gewoontes die je op een kleine manier kan aanpassen. Ook fijn dat... Toon meer

Fay heeft mij heel fijn begeleid in het traject om eicellen te verbeteren. Super fijn contact via de mail, app en de consulten. Blij met deze begeleiding! Heel veel handvaten gekregen om nu na het... Toon meer

1. Voedingsdeskundige

Bij Foodwithfayth help ik, Fay Olijslager, vrouwen met een kinderwens om hun vruchtbaarheid te verbeteren door middel van gerichte voeding en leefstijlveranderingen. Ik bied intensieve begeleiding om de kans op een succesvolle zwangerschap te vergroten. Voeding en leefstijl spelen een cruciale rol in het optimaal functioneren van je lichaam, en ik gebruik deze elementen om je vruchtbaarheid te optimaliseren. Naast het ondersteunen van een natuurlijke zwangerschap door de eicelkwaliteit, cyclus, het baarmoederslijmvlies en de algehele voedingsstatus te verbeteren, richt ik me ook op het positief beïnvloeden van de uitkomsten van IVF-behandelingen. Ik beschik over een brede expertise met een achtergrond in HBO Voeding en Diëtetiek, aangevuld met een specialisatie in orthomoleculaire geneeskunde en een extra certificering als fertiliteitsdiëtist. Mijn grootste uitdaging en passie ligt in het achterhalen van de onderliggende oorzaken waarom de zwangerschap uitblijft, zodat ik gerichte en effectieve oplossingen kan bieden. Samen ontwikkelen we een individueel behandelplan dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Het plan is praktisch en bovenal haalbaar. Jouw enige taak is het zo goed mogelijk uitvoeren van de stappen die we samen hebben besproken.

4,7

Uitstekend

Ontzettend dankbaar

Wij zijn Fay ontzettend dankbaar voor haar begeleiding als fertiliteitsdiëtist. Ze heeft ons de juiste inzichten gegeven in wat ik wel en beter niet kon eten, en welke supplementen echt helpend konden zijn. Fay is ontzettend behulpzaam, betrokken en heeft duidelijk een groot hart voor haar werk. Je kunt haar altijd appen met vragen en je voelt je nooit bezwaard om contact op te nemen.

Na een lang traject van 4,5 jaar in het ziekenhuis was het fijn om iemand naast ons te hebben die met ons meedacht en ons ondersteunde in onderdelen die het ziekenhuis niet aan bied. We geloven dat haar begeleiding zeker heeft bijgedragen aan waar we nu staan, ik ben namelijk 12 weken zwanger. Daar zijn we enorm dankbaar voor.

11 februari 2026

Ontzettend blij met de begeleiding die…

Ontzettend blij met de begeleiding die ik van Fay heb gehad. Na meerdere miskramen wilde ik er zelf ook alles aan doen om nu zwanger te blijven. Met zoveel (tegenstrijdige) info online was het fijn om wetenschappelijk onderbouwde advies op maat te krijgen. Fay heeft ook veel aandacht voor wat haalbaar is op welk moment (ik deed tussendoor nog een opleiding waar ik niet zelf kon koken) en slimme tips voor alternatieven. Het gaf mij enorm veel houvast…en met goed resultaat. Ik heb haar begeleiding al aan meerdere vriendinnen aangeraden.

1 juli 2025

Fay is iemand die gericht naar jou…

Ook fijn dat alle waardes worden bekeken en ook aan de hand daarvan bijvoorbeeld aanvullende supplementen krijgt voorgeschreven.
Na meer dan 3 jaar, zwanger geworden met ivf met behulp van Fay van ons kleine wondertje!

22 december 2025

Kinderwens? Fay!

Fay heeft ons ontzettend goed opweg geholpen tijdens ons fertiliteitstraject waar we al enkele jaren mee bezig waren. Zwanger worden lukte wel maar zwanger blijven niet.
Fay kijkt kritisch en heeft goede adviesen over gezonde en volwaardige voeding. Ze kijkt goed naar wat er specifiek nodig is en is daadkrachtig in haar advies. En met resultaat! We zijn ontzettend dankbaar, en raden Fay zeker aan als je ik een vergelijkbare situatie zit.

3 september 2025

Fay is heel deskundig en zoekt alles…

Fay is heel deskundig en zoekt alles nauwkeurig voor je uit. Ze heeft mij goed op weg geholpen in de eerste weken van mijn zwangerschap en veel tips gegeven voor de rest van de zwangerschap. Ik zou haar zeker aanraden voor begeleiding bij zowel een kinderwens als bij een zwangerschap want ze weet precies waar ze het over heeft om het lichaam in de juiste conditie te brengen.

21 februari 2025

Aanrader!

Heel blij met de 1 op 1 begeleiding van Fay. Ze neemt de tijd om alles uit te leggen, bekijkt bloedwaarden maar ook wat voor jou lichaam belangrijk is. Na meerdere mislukte IUI’s bij Fay terecht gekomen net voor de start van IVF. Met haar tips aan de slag gegaan en eerste terugplaatsing is nu een zwangerschap van 14 weken! Fay blijft open staan voor vragen. Heel blij mee! Ik raad iedereen Fay aan!

8 juli 2025

Ik zou iedereen aanraden om met Fay in gesprek te gaan!

Ik ben heel blij met de hulp die ik heb gehad van Fay.
Ze heeft me geholpen om terug naar de basis te gaan en het besef gegeven dat je je lichaam al snel tekort doet als je hier niet goed genoeg voor zorg. Met als resultaat positieve veranderingen van mijn lichaam!
Een dikke aanrader!!

21 augustus 2025

Een fijn advies, helemaal op maat

Lieve Fay, dankjewel voor al je fijne tips en adviezen maar daarnaast ook zeker je luisterend oor. Het is nog best weleens zoeken geweest in de jungle van informatie over het hebben van PCOS en een kinderwens. Fay heeft heel goed met mij meegedacht waardoor ik nu in ieder geval een regelmatige cyclus op gang heb gekregen. Fay heeft mij voorzichtig vertrouwen terug gegeven in dat op een natuurlijke wijze ook mij zou kunnen lukken. Ik raad Fay en haar deskundigheid zeker aan!

5 juni 2025

Dankbaar!

Fay is mega lief en betrokken! Denkt enorm mee en luistert echt naar je. Ik heb mij nog nooit zo snel, zo gehoord en op mijn gemak gevoeld als bij haar.

Wij zijn gelukkig sneller zwanger geraakt dan ‘verwacht’.. ik was nog maar net begonnen met de adviezen van Fay na al bijna 2 jaar in een fertiliteitstraject te zitten. Hiermee wil ik dus niet zeggen dat onze weg naar deze zwangerschap ‘snel’ verliep maar de hulp van Fay sloeg wonderbaarlijk snel aan!

5 a 6 weken na ons intensieve gesprek had ik een positieve zwangerschapstest in handen. Onze aller grootste droom!

En zelfs nu appt ze mij regelmatig hoe het gaat, hoe ik mij voel, of ze wat voor mij/ons kan betekenen. Erg fijn en waardevol.

6 mei 2025

Vertrouwen door Fay

Voordat ik een traject startte bij Fay was onzeker en nerveus over de zwangerschap. Wat ik wel wist, is dat je bent wat je eet. Het is zo ontzettend belangrijk om jezelf goed te voeden. Gelijk na het eerste gesprek steeg mijn vertrouwen in haar en mijzelf omdat we echt mijn voedingspatroon gingen aanpassen gebaseerd op goede studies. Ik heb mijn levensstijl compleet verandert met de steun van Fay! Dit gaf mij heel veel vertrouwen in mijzelf om zwanger te worden en te blijven! Dankjewel!!

23 april 2025

Voedingsdeskundige

Fay is een lieve vrouw die ten alle tijden voor je klaar staat. Geeft goede adviezen en persoonlijke plannen op maat gemaakt. Denkt met je mee en beantwoord altijd de zelfde dag jouw vragen nog. Neemt de tijd tijdens de consulten en vraagt tussentijds hoe het gaat. Ik heb veel baat gehad bij haar adviezen. Ik raad haar zeker aan om samen met haar aan de slag te gaan. Jouw lichaam en hormonen zullen je dankbaar zijn. Lieve Fay dankjewel

14 april 2025

Professioneel

Professioneel, hart voor haar beroep, staat voor je klaar, luistert naar je en heeft de gave om het positief in te zien. Ze is erg nieuwsgierig naar het traject van jou en indien nodig je partner.

Na afloop mag je nog steeds vragen stellen en staat ze voor je klaar. Als je tips nodig hebt met voeding, het begrijpen van je eigen cyclus en je "klaarstomen" voor je grote wens dan kan ze je goed begeleiden.

24 februari 2025

Dankbaar en aanvulling op icsi traject

Fay heeft mij/ons goed geholpen met de aanvulling/aanloop naar onze derde icsi ronde. Ze heeft ons zo veel goede en bruikbare informatie gegeven op het gebied van voeding, voedingspatroon en supplementen op basis van mijn bloedwaardes. In de loop van de drie maanden zagen we al verschil en dat is wat uiteindelijk telt. Fay is een hele aardige en betrokken diëtiste die ik zelfs na ons traject van drie maanden mocht benaderen voor vragen ❤️
Mocht je zelf twijfelen of je het traject van Fay een kans wilt geven, dan raad ik jou dit zeker aan. Ga in ieder geval voor het 15 minuten kennismakingsgesprek en maak voor jezelf dan een keuze je zult er geen spijt van hebben.

11 september 2024
Logo Foodwithfayth

Antwoord van Foodwithfayth

Het is zo fijn om te lezen dat jullie zoveel gehad hebben aan onze samenwerking in aanloop naar jullie derde ICSI-ronde. Ik vond het een eer om jullie in dit proces te mogen begeleiden, en dat je mij ook na het traject nog wist te vinden voor vragen betekent veel voor me. Dank voor jullie vertrouwen. Het allermooiste nieuws een aantal weken geleden was natuurlijk de zwangerschap! Ik wens jullie veel geluk <3

Zwangerschap

Ik ben net bezig om zwanger te raken en ik wilde graag meer informatie en hulp om straks gezond zwanger te raken. Zo kwamen als snel dingetjes naar voren wat niet alleen voor de zwangerschap belangrijk is maar ook voor mijn eigen gezondheid. Ik ben echt heel fijn geholpen en zou iedereen dit aanraden die net zoals als mij net bezig is maar ook voor mensen die al even bezig zijn!

27 januari 2025

Dankbaar!!

Fay heeft mij heel erg geholpen om mijn cyclus en hormonen weer op de rit te krijgen. Middels tips voor voeding en specifieke supplementen voel ik mij nu stukken beter! Fay is erg deskundig, en een lieverd in de omgang! Voor vragen is ze altijd beschikbaar. Dankjewel lieve Fay.

23 december 2024

Lieve fay neemt de tijd voor alles!niks…

Lieve fay neemt de tijd voor alles!niks is teveel en ze heeft echt overal verstand van b.v voeding,supplementen dankzij fay ben ik van mijn klachten af en ga ik met een gerust hard mijn traject in!ook nu mijn consulten zijn afgelopen en mijn traject gaat beginnen staat fay aan de zijlijn met veel belangstelling en extra tips ze is SUPER en echt een aanrader!

27 december 2024

Dankbaar!

Ik volgde Fay al een langere tijd, en heb via die weg al een hoop tips mee kunnen pakken, maar vooral mooie inzichten en bewustwordingen.
Na miskraam nr 7 was bij ons eigenlijk alle hoop en moed weg. En ondanks dat ik wist dat er een prijskaartje aanhing, heb ik toch de intake bij Fay gedaan.

Vanaf het eerste contact, zo'n fijn en goed gevoel bij gehad. Er werd echt naar me geluisterd en met name het feit dat er eigenlijk gelijk bevestigd werd dat er absoluut nog hoop en mogelijkheden waren, gaf mij al zoveel vertrouwen.

Een plan van aanpak en gerichte acties maakte dat ik gelijk in de juiste flow zat.
Een gericht bloedonderzoek, de juiste supplementen en na een aantal dagen bijhouden van mijn eetpatroon, heeft Fay mij een aantal aanpassingen gegeven die makkelijk toe te passen waren.

Ik voelde mij al snel energieker en gelukkiger.
En ... met het gewenste resultaat!
Want binnen het traject van 3 maanden bleek ik al zwanger, en ben ik nu inmiddels 16 weken op weg!

Door verschillende videocontact momenten, maar ook soms sparren via WhatsApp, heeft Fay mij er helemaal doorheen gesleept.
Een luisterend oor, meedenkend en simpelweg gewoon vol van de juiste kennis.

Voeding en mindset heeft zoveel meer impact op alles dan dat we soms willen weten.

Ik ben Fay eeuwig dankbaar, gewoon voor wie ze is en waar zij voor staat, en voor het feit dat ze die kennis met ons wilde delen!
Ik beveel haar dan ook iedereen aan met een zwangerschapswens, geef het zeker een kans!

27 december 2024

Ik ben ontzettend blij dat ik Fay heb leren kennen…

Ik ben ontzettend blij dat ik Fay heb leren kennen. Ze heeft ontzettend veel kennis en geeft duidelijke, waardevolle adviezen. Zelfs wanneer de huisarts niet wil meewerken, helpt ze je met praktische tips en begeleiding. Het is fijn dat je haar ook kunt appen bij vragen, wat erg geruststellend is. Dankzij haar voel ik mij een stuk beter en heb ik echt veel aan haar ondersteuning gehad. Echt een aanrader!

16 december 2024

Eindelijk iemand die naar mij…

Eindelijk iemand die naar mij luisterde!

Niets is zo frustrerend als dat je zelf voelt dat het niet goed zit in je lijf, maar artsen je meteen behandelen als de zoveelste hysterische vrouw met klapperende eierstokken.

Ik voelde me niet geholpen, verdrietig en wanhopig tot ik besloot met de hulp van Fay te werken aan mijn leefstijl. Fay is begripvol, duidelijk en doortastend en heeft mij het gevoel gegeven dat ik zelf de regie in handen heb als het gaat over mijn cyclus en vruchtbaarheid.

Naast dat ik beter ben gaan ervaren wat de invloed is van bewust eten op mijn cyclus ben ik ook lekkerder in mijn vel gaan zitten. Voor het eerst sinds 2 jaar heb ik er weer vertrouwen in dat die positieve test dit jaar echt gaat komen!

De hulp van Fay is een echte investering in jezelf en het geld dubbel en dwars waard.

16 december 2024

Zeer waardevol

Wij zijn heel blij dat we samen met Fay dit avontuur zijn aangegaan. In drie maanden tijd heb ik mijn cyclus weer helemaal op de rit en kan ik met een rugzak vol vertrouwen nu zelf verder. Fay is heel deskundig. Het contact met haar verloopt heel soepel en prettig. Ze geeft goede adviezen, die makkelijk toe te passen zijn in je eigen leven. Als iets niet lukt/ je ergens tegenaan loopt dan is ze makkelijk bereikbaar om samen even te sparren. Ik heb veel geleerd in drie maanden. En het belangrijkste mijn vertrouwen in mijn lichaam weer helemaal terug!

12 december 2024