Wij zijn Fay ontzettend dankbaar voor haar begeleiding als fertiliteitsdiëtist. Ze heeft ons de juiste inzichten gegeven in wat ik wel en beter niet kon eten, en welke supplementen echt helpend kond... Toon meer

Fay is iemand die gericht naar jou persoonlijk kijkt en advies geeft alleen gefocust op jou. Fijn om te worden gewezen op bepaalde gewoontes die je op een kleine manier kan aanpassen. Ook fijn dat... Toon meer

Ontzettend blij met de begeleiding die ik van Fay heb gehad. Na meerdere miskramen wilde ik er zelf ook alles aan doen om nu zwanger te blijven. Met zoveel (tegenstrijdige) info online was het fijn om... Toon meer

Fay heeft mij heel fijn begeleid in het traject om eicellen te verbeteren. Super fijn contact via de mail, app en de consulten. Blij met deze begeleiding! Heel veel handvaten gekregen om nu na het... Toon meer

1. Voedingsdeskundige

Bij Foodwithfayth help ik, Fay Olijslager, vrouwen met een kinderwens om hun vruchtbaarheid te verbeteren door middel van gerichte voeding en leefstijlveranderingen. Ik bied intensieve begeleiding om de kans op een succesvolle zwangerschap te vergroten. Voeding en leefstijl spelen een cruciale rol in het optimaal functioneren van je lichaam, en ik gebruik deze elementen om je vruchtbaarheid te optimaliseren. Naast het ondersteunen van een natuurlijke zwangerschap door de eicelkwaliteit, cyclus, het baarmoederslijmvlies en de algehele voedingsstatus te verbeteren, richt ik me ook op het positief beïnvloeden van de uitkomsten van IVF-behandelingen. Ik beschik over een brede expertise met een achtergrond in HBO Voeding en Diëtetiek, aangevuld met een specialisatie in orthomoleculaire geneeskunde en een extra certificering als fertiliteitsdiëtist. Mijn grootste uitdaging en passie ligt in het achterhalen van de onderliggende oorzaken waarom de zwangerschap uitblijft, zodat ik gerichte en effectieve oplossingen kan bieden. Samen ontwikkelen we een individueel behandelplan dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Het plan is praktisch en bovenal haalbaar. Jouw enige taak is het zo goed mogelijk uitvoeren van de stappen die we samen hebben besproken.

4,7

Uitstekend

Ik heb mijn cyclus weer terug!

Na jarenlang gebruik van de anticonceptiepil (vanaf mijn 14e) en een verleden met een eetstoornis, had ik mijn natuurlijke cyclus verloren. Dankzij Fay haar begeleiding, kennis en persoonlijke aanpak heb ik mijn cyclus teruggekregen. Ik kon altijd met vragen bij haar terecht, wat me veel vertrouwen gaf. En wonder boven wonder begon ik precies op onze laatste sessie van het 3-maanden traject weer te menstrueren. I couldn’t believe it. Het is gewoon zo fijn als iemand je begeleid tijdens dit proces die echt de kennis heeft en waardoor jij alleen maar hoeft te luisteren en op te volgen. Dat geeft echt een stukje rust in de onrust die je voelt. Een aanrader! ♥️

30 oktober 2024

Fijne begeleiding, goed contact

Fay heeft mij heel fijn begeleid in het traject om eicellen te verbeteren.
Super fijn contact via de mail, app en de consulten.
Blij met deze begeleiding!
Heel veel handvaten gekregen om nu na het 3 maanden consult mee verder te gaan.

4 oktober 2024

Fijne ervaring met Fay

Fay heeft ons goed geholpen met de vragen die wij hadden over voeding en supplementen. We zagen zelf door de bomen het bos niet meer en Fay heeft ons met persoonlijk afgestemd en haalbaar advies geholpen. Op haar aanraden heb ik bij de huisarts mijn bloedwaarden laten controleren en een behoorlijk ijzertekort ondekt, waar we direct mee aan de slag zijn gegaan (met supplementen waarvan je níet geobstipeerd raakt). Na 3 maanden lukt het me nog steeds goed om haar dieet- en supplementenadvies te volgen. Fay checkt regelmatig in met een mail of appje, heeft veel kennis in huis en zoekt je vragen uitvoerig voor je uit. Ik was zelf vooral op zoek naar advies rondom voeding, maar je kunt bij Fay ook zeker terecht voor uitgebreider advies rondom je cyclus.

30 juli 2024

Blij met de hulp van Fay!

Blij met de hulp van Fay!

Ontzettend blij en dankbaar met de hulp die we van Fay hebben ontvangen. Ze denkt in alles met je mee en geeft fijne tips en informatie.

Ik heb veel gehad aan het traject wat ik bij haar heb gevolgd, het zorgt voor een stukje inzicht en geeft mij ook een stukje rust dat ik alles doe wat in mijn macht ligt.

19 september 2024

Door mijn ´oudere´ leeftijd was ik er…

Door mijn ´oudere´ leeftijd was ik er van bewust dat mijn lichaam naar de meest gezonde versie gebracht moest worden om mijn kinderwens op een natuurlijke manier in vervulling te laten gaan. Makkelijk gezegd maar hoe begin je hier in godsnaam zelf aan? Ik stond dus open om mij professioneel te begeleiden. Ik was wel al bekend met de kracht van epigenetica en daardoor viel mijn oog onmiddellijk op de begeleiding die Fay aanbiedt. Dankzij haar heb ik mijn lichaam en eetgewoontes beter leren kennen en op een aangename manier verbeterd. Het traject met Fay is wetenschappelijk en persoonlijk onderbouwd. Daarnaast vond ik het heel fijn dat Fay haar adviezen positief verwoord en hierdoor groeide ook het vertrouwen in mijn lichaam. Ik kan haar alleen maar aanraden en vond haar traject heel leerrijk en prettig!

5 augustus 2024

Wij zijn heel blij dat we Fay gevonden…

Wij zijn heel blij dat we Fay gevonden hebben.
Na een hele lastige periode waarin ik geen cyclus meer had. Nu weer naar een stabiele cyclus en hopenlijk binnenkort een succesvolle zwangerschap.

Wat ik zo fijn vind aan Fay is haar persoonlijke benadering en op maat gemaakte programma.
Hier in krijg je genoeg handvatten om aan de slag te gaan met je eigen levensstijl.

Daarnaast is Fay zelfs na het traject heel betrokken en vraagt ze nog steeds geregeld hoe het gaat en leeft dan ook mee met de situatie die er op dat moment is.

15 februari 2024

Wij zijn erg blij met de hulp van Fay!

Mijn partner en ik besloten om een fertiliteitdiëtist te raadplegen als onderdeel van ons vruchtbaarheidstraject. Via mijn zus ben ik bij Fay terecht gekomen. Tijdens de eerste kennismaking voelde het direct goed. Fay heeft een luisterend oor, neemt de tijd en stelt veel goede vragen om een compleet beeld te krijgen van onze levensstijl en voedingsgewoonten.

Wat ik het meest waardeer aan Fay is haar persoonlijke benadering. Ze stelde een op maat gemaakt supplement protocol op dat specifiek was afgestemd op onze behoeften en doelen. Ook hebben we een lijst toegestuurd gekregen met allerlei maaltijd suggesties. Erg fijn en heeft ons erg goed geholpen om de juiste voedingsmiddelen/ stoffen binnen te krijgen.

Fay deelt niet alleen informatie over voeding en vruchtbaarheid, maar legde ook de wetenschap erachter uit, waardoor we beter begrepen waarom bepaalde veranderingen belangrijk waren. Ik heb tot nu toe veel geleerd over de invloed van voeding op mijn vruchtbaarheid.

Fay is erg behulpzaam en altijd bereikbaar voor vragen. Ook vind ik het prettig om onderzoeksresultaten door te sturen naar Fay en haar kijk op de resultaten te horen.

Wij zijn erg blij met de hulp van Fay! We zouden haar aan iedereen aanraden die op zoek is naar voedingsadvies in verband met vruchtbaarheid. De investering is het meer dan waard.

9 juni 2024
Logo Foodwithfayth

Antwoord van Foodwithfayth

Ik ben blij om te horen dat de persoonlijke benadering iets is wat jullie als prettig hebben ervaren. De 'waarom' is belangrijk bij het doorvoeren van veranderingen, op die manier is het gemakkelijker vol te houden! Het was fijn samenwerken!! Bedankt voor jullie vertrouwen! Liefs! Fay.

Ik zou Fay graag willen aanbevelen…

Ik zou Fay graag willen aanbevelen omdat we, na bijna twee jaar proberen zwanger te worden, alleen dankzij jou erin zijn geslaagd. Ik ben erg blij dat ik jou heb gevonden en dat ik mijn gevoel heb gevolgd om met jou in zee te gaan. Bij Fay ben je in goede handen!! 100% aan te bevelen.

14 maart 2024